Isto se moze pitati, ko vama placa i koliko, da iste postove pisete 2 godine i pored odlaska na jedno veliko takmicenje? Neki potencijalni selektor? Novinari? Neki isfrustrirani muz ciju je zenu Pape u mladosti taslacio u pauzama izmedju sezona?legenda reala je napisao/la:Nije niko kriv našem selektoru što nema autoriteta pa se vi sad bojite eto fol da se ne pokvari atmosfera, majke vam kolko vas plaćaju da pišete dvije godine sve iste postove da i nama ostalim plate
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- legenda reala
- Kontakt:
Ne znam, meni ne plaća niko, ali pošto je na klixu očigledno da ima i takvih, počinjem sve više sumnjati da su se i ovdje instalirali takvi, što na jednoj što na drugoj strani, jeli menadžerski lobi ili šta ne znam, ali moguće sve.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Nisi skonto post, zao mi je! Bio sam napiso pola stranice i ugasi mi se pc. necu ti objasnjivati ponova. samo cu reci da Ronaldo i Bolateli i svi igraci u ovim top repkama 1. neprave frke 2. su gladni uspjeha 3. imaju i druge zvjezde u klubu 4. imaju puno vecu konkurencijuTMovac je napisao/la:Sta mislis zasto Paulo Bento poziva Kristijana Ronalda? Ostali igraci reprezentacije Portugala ga ne podnose, jer ih ovaj smatra nizom vrstom.MaksuzBaksuz je napisao/la:Nije fazon pozvati samo najbolje i gotovo, fazon je napraviti ekipu, klapu, tim!!!
Mozes imati nekog igraca svjeske klase, ako on kvari atmosferu i ubija sa tim sve ostalo, onda ebes takvog igraca. Samim tim je Pape primoran da sam sebe opet obori ali to za dobro repke.
ili recimo Cezare Prandeli Mario-a Balotelija? Iako je covjek problematican, pun ispada, zna se i pomarisat na treningu.
Odgovor je jer znaju da oba igraca mogu donijeti prevagu ili odluciti utakmicu.
Ronaldo fakticki sam izbaci Svedsku u barazu. Baloteli sa svoja 2 gola izbaci Njemacku i lansira Italiju u finale EP-a.
Samo je eto kod nas ispada normalno da se neki igrac ne pozove jer se to toboze mozda nece svidjeti Dzeki, Spahi... Pa ljudi moji nismo u obdanistu. Treba da igraju najbolji.
A ako neko bas ne moze bez Zahe, Vrsajevica, Sunjica... Neka ih brate povede o svom trosku, plati hotel, i kupi im karte za sve nase utakmice sa sjedistima tik uz teren.Pa nek ljudi navijaju, dace mnogo veci doprinos tako repki nego da su na terenu.
Svako poredjenje sa njima je beze!
Potsjeticu te slucajem OLIVER KAHN (megazvjezda, legenda, titan) pa sjede na klupu sa uvrnutim repom (inace nebi bio ni na klupi da je se protivijo i pravio frke) ....Jeste --- lahko je njemcima kad mogu 10 ekipa napraviti i tuci nas sa svakom 8 od 10 puta. A Löw opet poziva jednog Podolski (van forme godinama), Klose (star) itd....kod nas su to menadjeri, neznanje...kod njemaca povjerenje, odrzavanje timskog duha itd!!!
**** nas ba, kad seremo sebi u usta
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
**** vas vise i autoritet kad neznate sta je to!legenda reala je napisao/la:Nije niko kriv našem selektoru što nema autoriteta pa se vi sad bojite eto fol da se ne pokvari atmosfera, majke vam kolko vas plaćaju da pišete dvije godine sve iste postove da i nama ostalim plate
Evo bas sam procito knjigu od Ibrahimovica, i on ljepo objasnjava tamo neke stvari. Mani te se foruma a pogotovo kladionica gdje vecina vas sjedi i drka, uzmite knjiga u ruke (bilo kakve, bolje vam je)
Autoritet? To ti je na primjer kada Amar Osim izvede Zebu ( koji je u to vrijeme bio najbolji igrac ne samo Zelje,nego i lige) u 15-toj minuti utakmice, jer se ovaj zaje.bavao i vukao po terenu. Interes kluba ili u ovom slucaju repke mora biti iznad svega.Iznad svakog pojedinca. Nije reprezentaciju tu zbog Dzeke,Pjane, Spahica... Nego oni su tu zbog nje. Ukoliko su prave patriote i profesionalci ( u sta nimalo ne sumnjam) onda trebaju prihvatiti svaku odluku i potez koja ce biti za dobrobit same reprezentacije.MaksuzBaksuz je napisao/la:**** vas vise i autoritet kad neznate sta je to!legenda reala je napisao/la:Nije niko kriv našem selektoru što nema autoriteta pa se vi sad bojite eto fol da se ne pokvari atmosfera, majke vam kolko vas plaćaju da pišete dvije godine sve iste postove da i nama ostalim plate![]()
Evo bas sam procito knjigu od Ibrahimovica, i on ljepo objasnjava tamo neke stvari. Mani te se foruma a pogotovo kladionica gdje vecina vas sjedi i drka, uzmite knjiga u ruke (bilo kakve, bolje vam je)
I da se nadovezem na predhodni post. Reci mi da li smatras da bi bilo koji igrac koji bi eventualno dosao u repku. Nebitno bio to Salatic, Dilaver, Besic, Prcic... Dosao sa namjerom da rasturi reprezentaciju? Da unese neki nemir? ili da pokusa dati svoj maksimum.Da odigra sto bolje i pokaze se u sto boljem svjetlu pred najvecom pozornicom na svijetu.Gdje ce ga gledati milioni.
Da se razumijemo niko ne trazi da sada Susic pozove 10 novih igraca. Nama treba 1 napadac, barem 1 zadnji vezni ( a pozeljno bi bilo 2) i 1 desni bek.To je to. A sve se to moze isprobati u sad narednom periodu. I onda mozemo s pravom reci da cemo spremni docekati prvenstvo.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- DonCorleone
- Kontakt:
Evo da ti ja pomognem malo. Zahirovica se proziva jer se dovodi u kontekst sa reprezentacijom koja kotira medju TOP 20 svijeta, a doticni ne moze izboriti mjesto u prvom timu drugoligasa Njemacke. Dakle ta kontradiktornost treba da ti otvori oci. Druga stvar je da mi u vidu Besica i Salatica imamo daleko jace opcije na njegovoj poziciji. Dakle prosto da ne moze biti vise.adriano_leite je napisao/la:
Sto se tice Zahirovica, tog se lika proziva zbog ne znam cega.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- adriano_leite
- Kontakt:
Zahirovic je u isto vrijeme usao u repku sa Besicem i pokazao se kao bolji igrac. Nikada nije imao gresku kada je igrao u reprezentaciji. On je dosao u klub, novu sredinu, vjerovatno zna Njemacki k'o i mi, dakle ne zna, nije prosao pripreme itd. Zbog toga i nema minutazu koja se ocekivala. Jedan Hleb je propao u Barceloni jer nije znao Spanski jezik i nije se mogao sporazumijevati sa saigracima, pa onda dosla povreda itd.DonCorleone je napisao/la:Evo da ti ja pomognem malo. Zahirovica se proziva jer se dovodi u kontekst sa reprezentacijom koja kotira medju TOP 20 svijeta, a doticni ne moze izboriti mjesto u prvom timu drugoligasa Njemacke. Dakle ta kontradiktornost treba da ti otvori oci. Druga stvar je da mi u vidu Besica i Salatica imamo daleko jace opcije na njegovoj poziciji. Dakle prosto da ne moze biti vise.adriano_leite je napisao/la:
Sto se tice Zahirovica, tog se lika proziva zbog ne znam cega.
Kada je Zaha usao u igru (za repku), odigrao odlicno na neprirodnoj poziciji desnog beka. Igrac koji nikada nije imao vecu gresku igrajuci za repku, zasluzuje poziv, pa makar igrao u Mostrama. Od njega ne mozes ocekivati gluposti, momak je prizeman, slusa sta mu se kaze, igra kako se od njega trazi, ne pametuje niti bilo sta drugo, tako da ne znam ni dalje zasto ga se proziva.
Tebi ako je drazi Besic, jer igra u Madjarskoj i od kojeg ces strahovati da li ce dobiti crveni, jer nije toliko stabilan u glavi, meni je ipak drazi igrac koji nije lud, koji nece ostaviti ekipu na cjedilu, od kojeg znas sta ocekivati, pa makar grijao klubu u Cvajti. Mnogo je veci uspjeh iz PL BiH doci do Cvajte, nego iz Bundeslige dospjeti do Madjarske lige.
No dobro, ne bi valjalo da se svi slazemo oko svega.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Zahirovic ne valja jer je u cvajti, a Visca je idol u drugoj ligi Turske. Dokle ljudsko dno moze ici najbolji su polazatelj pojedinci na ovom forumu.
SI AMO CONte!!!
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Sta je sa Erminom Zecom? Pratil iko njega? Malo sam gledao statistiku i Zec je jedan od glavnih u svom timu, igra svaku utakmicu. Ali samo jedan gol zabio. Na transfermarktu mu je cijena 2.4M sto je ipak visoko kad vidis ostale nase igrace. Pise da je promjenio poziciju od spica na lijevo krilo. Gleda li iko njega. Kako igra lopte? Jel samo golovi fale, ili je ovaj transfermarket gresku kakvu napravijo sa cijenom?
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
HAHAHAHA. Evo sad ga bas zabi Besiktasu.

- Goalgetter
- Kontakt:
Zabi ga Zeko Besiktasu.
Ma nije los igrac, ali nije puno pokazao za ono koliko je igrao u reprzentaciji. Posebno je razocarao protiv Grka na Kosevu kad je dobio sansu u prvih 11 (0:0).
Mada ako zafali igraca, ne bi ga bilo lose pozvati, ipak je standardan a fali 3. napadac. Mada i on vise igra krilo.
Ma nije los igrac, ali nije puno pokazao za ono koliko je igrao u reprzentaciji. Posebno je razocarao protiv Grka na Kosevu kad je dobio sansu u prvih 11 (0:0).
Mada ako zafali igraca, ne bi ga bilo lose pozvati, ipak je standardan a fali 3. napadac. Mada i on vise igra krilo.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Ti neznas sta je sve autoritet, to mogu iz tvog jadnog primjera zakljuciti. Napisa, uzmite malo knjigu u ruke, vise ce vam posluziti.TMovac je napisao/la:Autoritet? To ti je na primjer kada Amar Osim izvede Zebu ( koji je u to vrijeme bio najbolji igrac ne samo Zelje,nego i lige) u 15-toj minuti utakmice, jer se ovaj zaje.bavao i vukao po terenu. Interes kluba ili u ovom slucaju repke mora biti iznad svega.Iznad svakog pojedinca. Nije reprezentaciju tu zbog Dzeke,Pjane, Spahica... Nego oni su tu zbog nje. Ukoliko su prave patriote i profesionalci ( u sta nimalo ne sumnjam) onda trebaju prihvatiti svaku odluku i potez koja ce biti za dobrobit same reprezentacije.MaksuzBaksuz je napisao/la:**** vas vise i autoritet kad neznate sta je to!legenda reala je napisao/la:Nije niko kriv našem selektoru što nema autoriteta pa se vi sad bojite eto fol da se ne pokvari atmosfera, majke vam kolko vas plaćaju da pišete dvije godine sve iste postove da i nama ostalim plate![]()
I da se nadovezem na predhodni post. Reci mi da li smatras da bi bilo koji igrac koji bi eventualno dosao u repku. Nebitno bio to Salatic, Dilaver, Besic, Prcic... Dosao sa namjerom da rasturi reprezentaciju? Da unese neki nemir? ili da pokusa dati svoj maksimum.Da odigra sto bolje i pokaze se u sto boljem svjetlu pred najvecom pozornicom na svijetu.Gdje ce ga gledati milioni.
Da se razumijemo niko ne trazi da sada Susic pozove 10 novih igraca. Nama treba 1 napadac, barem 1 zadnji vezni ( a pozeljno bi bilo 2) i 1 desni bek.To je to. A sve se to moze isprobati u sad narednom periodu. I onda mozemo s pravom reci da cemo spremni docekati prvenstvo.
Nisam ja reko da ce ti isti igraci donjeti nemir, nemoj obrtati ono sto sam piso. Vazno je drzati mir, to neznaci da ce neko automaticki donjeti nemir. Zamilo bi da malo bolje procitas i protumacis.
Ovo zadnje sto si napiso je OK. Zadnji vezni je prioritet broj 1. Tu se mora Naci neko rijesenje. Desnog beka moze odigrati i Ogi i Zurkanovic (igro je ljevog, moze i desno - obadvojica bili povrijedjeni zadnje vrijeme i znamo ko je igro). Avdija nije toliko los koliko ga ovdje neki popljuvase, ali nije ni zvjezda nit neka ekstra klasa. Treci napadac bi bilo dobro nekog mladjeg povesti.
- DonCorleone
- Kontakt:
Igral' ovaj sta iz cvajte osim klikera? Kako ozbiljan covjek moze spominjati igraca koji grije tribine u cvajti u bilo kakvom kontekstu sa reprezentacijom iz kruga TOP 20?Mitar je napisao/la:Zahirovic ne valja jer je u cvajti, a Visca je idol u drugoj ligi Turske. Dokle ljudsko dno moze ici najbolji su polazatelj pojedinci na ovom forumu.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
fin gol. [youtube][/youtube]DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:HAHAHAHA. Evo sad ga bas zabi Besiktasu.![]()
nek vako nastavi, moze biti treci napadac. Izgleda nista se ne desava u vezi Hrgote, a Muslimovic je momentalno bez kluba
Standard gazi u belgijskoj ligi trenutno vode 3:0 u gostima protiv Kortrijka u prvom pol.,imace 4 boda vise od Anderlehta
Arslanagic u prvih 11
Arslanagic u prvih 11
- velez_mostar
- Kontakt:
Izgleda da se potencijalni reprezentativci trude da budu primjeceni..morace se dobro namuciti, ipak imamo Kvrzica, Rahimica, i ostale koji ne moraju ni igrati dobice pozive.
U najmanju ruku cudno.
U najmanju ruku cudno.
Kvrzic ne igra?velez_mostar je napisao/la:Izgleda da se potencijalni reprezentativci trude da budu primjeceni..morace se dobro namuciti, ipak imamo Kvrzica, Rahimica, i ostale koji ne moraju ni igrati dobice pozive.
U najmanju ruku cudno.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
velez_mostar je napisao/la:Izgleda da se potencijalni reprezentativci trude da budu primjeceni..morace se dobro namuciti, ipak imamo Kvrzica, Rahimica, i ostale koji ne moraju ni igrati dobice pozive.
U najmanju ruku cudno.
I trebaju tako da se trude i grebu - hvala bogu da je tako. Vjeruj mi kroz to i ostali reprezentativci ce biti primorani da vise grebu i bore se. Konkurencuija je dobra i sigurno vodi tome da napredujemo i u buducnosti.
- velez_mostar
- Kontakt:
To bi bilo tako da je kod nas stanje drugacije, da nemamo igrace koji su nedodirljivi taman ne igrali nikako.MaksuzBaksuz je napisao/la:velez_mostar je napisao/la:Izgleda da se potencijalni reprezentativci trude da budu primjeceni..morace se dobro namuciti, ipak imamo Kvrzica, Rahimica, i ostale koji ne moraju ni igrati dobice pozive.
U najmanju ruku cudno.
I trebaju tako da se trude i grebu - hvala bogu da je tako. Vjeruj mi kroz to i ostali reprezentativci ce biti primorani da vise grebu i bore se. Konkurencuija je dobra i sigurno vodi tome da napredujemo i u buducnosti.
Svi igraci svijeta se trude da ostave trag u klupskom fudbalu kako bi dobili pozive, jedino nasi debeli, i stari igraci ne trebaju sumnjati u njihove dobre odnose sa selektorom, i u poziv na SP.
Nedavno je Rahimic izjavio da ce se "naljutit'" ako ne bude pozvan, haha...to samo kod nas ima.
Susiceva izjava: "rodbina, prijateli i cure (zene) nece moci u hotel sa reprezentativcima", da bi sutradan povukao izjavu, i totalno suprotnu plasirao.Nazvala ga ekipa, rekli mu da se ne igra, i lik to morao odraditi zbog mira u kuci...to se zove "autoritet".
Mislim da je Zec nepravedno zapostavljen kao i Štilić. U najmanju ruku prelagano su otpisani.
Od Zeca se ocekuju golovi kao i od Stevanovica ili Kvržića recimo jer on ocito vise ne igra napadaca.
Od Zeca se ocekuju golovi kao i od Stevanovica ili Kvržića recimo jer on ocito vise ne igra napadaca.