Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
HAHAHAHHA care ja sam tako i smrso uz Mirzu jbg on nije ulazio i ja od cekanja i nerviranja poceo trenirat tako svaku tekmumirzatele je napisao/la:nista morat cu i ja ove sklekove kad mirza dadne..kad se na ljeto skinem ima da zimgu i mlado i staro![]()
dobro jutro, nisi gledo prvo?nerminh74 je napisao/la:interesatno mirza igra 3 jer u igri su i evans i blatche
Igro je i prvo poluvrijemenerminh74 je napisao/la:interesatno mirza igra 3 jer u igri su i evans i blatche
pa ljudi moji, svaki put ga igrac prodje ko nista, pa mora drugi preuzimati,...Paranojaa je napisao/la:Jos uvijek dobra odbrana .
Cudno Livnjak samo tebi ne odgovara mirzina odbranaLivnjak je napisao/la:pa ljudi moji, svaki put ga igrac prodje ko nista, pa mora drugi preuzimati,...Paranojaa je napisao/la:Jos uvijek dobra odbrana .
pa kad je ocajna, nije mi jasno kako vi viditi dobru odbranu???LloriS je napisao/la:Cudno Livnjak samo tebi ne odgovara mirzina odbranaLivnjak je napisao/la:pa ljudi moji, svaki put ga igrac prodje ko nista, pa mora drugi preuzimati,...Paranojaa je napisao/la:Jos uvijek dobra odbrana .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.