Moderator/ica: vlakanje
ja ne vjerujem u to. to je lažgogo1 je napisao/la:jeste cuspajz sve to kao sto ti kazes samo si zaboravio napisati ili mozda ti nisu rekli ovi tvoji sa grbavice da je i menadžer c.ronalda zvao vas i molio da ga primite i tako dok je molio,molio i molio racun mu se ispraznio a sta ce jadan ode u interex da kupi dopunu pa tamo slucajno naleti na direktora reala(bio covjek u kupovini sa ženom) i ovaj ga nagovori da ipak iz mancestera ne ode u zelju nego u real.![]()
![]()
![]()
aaaaaaaaaaaa pa mozemo svi pisati gluposti!!!!!!!!
Interesantno kako si dobro upoznat sa nasim igrackim pogonom.momak je bio najbolji protiv nas na svakoj utakmici i upravo onakav tip igraca treba zelji da bude kompletnija ekipa nego sto jeste ,puno trke sa jakom defanzivom a uz to sve momak zna lopte ,svaki drugi komentar se spominju neki stajici ,nikolici ,mikici kao igraci klasu iznad pere a ti isti u 3 zadnje utakmice protiv zelje nisu imali suta po golu kako treba a ne nesto vise da urade ,o tome koliko je perica nebitan lik za borac dovoljno govore ova kukanja po medijima i pokusaji da se dobije na 066 broj,svi koji imalo prate bh ligu znaju mogucnosti svakog igraca tako da nam vasi komentari nisu potrebni samo je dovoljno da se sjetimo vremena kad je avdukic sam molio da dodze na grbavicu ,menadzer nikolica iz rumunije zvao osima i nudio mu svog igraca ,a stajica i mikica ne treba ni spominjati jedan otpisan iz nekada loseg sarajeva a drugi najopasniji igrac nekadasnjeg velikana iz pregradza banja luke
,jedini igrac koji vam vrijedi je vule i momak je to dokazao u svakom klubu u kojem je igrao ali on ode tako da ostajete na dokazanim polovnjacima od kojih pravite zvijezde
,inace sto se vas tice zao mi je samo sto ste naletili rano u kupu na sampione prije finala ali eto nadajte se osvajanju lige
upravo tako, bezveze peglate likove ko da je ne znam ti kopile87 je napisao/la:Hajd popustite ljude malo jedan igrac ne cini nikakvu prevagu nek potpise za nas nek se vrati u BL sasvim sve jedno ne znam kako vam se da toliko naglabat...pridodajete preveliku vaznost samo jednom igracu nije iz bundeslige
nek' si im rek'o xDpile87 je napisao/la:Hajd popustite ljude malo jedan igrac ne cini nikakvu prevagu nek potpise za nas nek se vrati u BL sasvim sve jedno ne znam kako vam se da toliko naglabat...pridodajete preveliku vaznost samo jednom igracu nije iz bundeslige
Odigrao 14 od 15 utakmica a nije bio standardan." je napisao/la:", Стана " " " $ у &, па & се " $ " " ? " ", супер, & ' еј са -, зна се $ $ ? $Luca.Toni je napisao/la:joj kako smo vam ukrali najboljeg igraca HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA
kako smo mi strasna ekipa i to bakšiš ga doveli hahahahahahahah
evo pjesme sad za vas :
ubila se za vas HAHAHAHAHHAHAHAHA
nisam zelio ulaziti u diskusiju i ne vidim da sam igdje rekao da zeljo ima nesto bolje igrace ,ovo napisano je samo konstatacija da ste se rijesili polovanjaka vukelje ,pogotovo stanceskog a ostali su vam vrhunski igraci sa kojim ste sigurni u odbranu titule ,zanimljivo je da su ta 2 igraca bili ubjedljivo najbolji na utakmicama protiv nas a ostali se nisu vidjeli ,o ovom omjeru snaga i gledajuci raspored tih 5 bodova borcu nista ne znaci kao ni 7-8 proslogodisnjihDule 078 je napisao/la:Interesantno kako si dobro upoznat sa nasim igrackim pogonom.momak je bio najbolji protiv nas na svakoj utakmici i upravo onakav tip igraca treba zelji da bude kompletnija ekipa nego sto jeste ,puno trke sa jakom defanzivom a uz to sve momak zna lopte ,svaki drugi komentar se spominju neki stajici ,nikolici ,mikici kao igraci klasu iznad pere a ti isti u 3 zadnje utakmice protiv zelje nisu imali suta po golu kako treba a ne nesto vise da urade ,o tome koliko je perica nebitan lik za borac dovoljno govore ova kukanja po medijima i pokusaji da se dobije na 066 broj,svi koji imalo prate bh ligu znaju mogucnosti svakog igraca tako da nam vasi komentari nisu potrebni samo je dovoljno da se sjetimo vremena kad je avdukic sam molio da dodze na grbavicu ,menadzer nikolica iz rumunije zvao osima i nudio mu svog igraca ,a stajica i mikica ne treba ni spominjati jedan otpisan iz nekada loseg sarajeva a drugi najopasniji igrac nekadasnjeg velikana iz pregradza banja luke
,jedini igrac koji vam vrijedi je vule i momak je to dokazao u svakom klubu u kojem je igrao ali on ode tako da ostajete na dokazanim polovnjacima od kojih pravite zvijezde
,inace sto se vas tice zao mi je samo sto ste naletili rano u kupu na sampione prije finala ali eto nadajte se osvajanju lige
Moje pitanje je- Ako je kod nas sve takav skart,kakvi ste tek onda vi, kad ekipa sa takvim "poluigracima" moze da vam bjezi 5 bodova vec na polusezoni?
Možda teža gostovanjaDule 078 je napisao/la: Moje pitanje je- Ako je kod nas sve takav skart,kakvi ste tek onda vi, kad ekipa sa takvim "poluigracima" moze da vam bjezi 5 bodova vec na polusezoni?
Međedović jača vezu
.Vladimir Grbić - 16.01.2011 18:28
Dražen Međedović, vezista Sutjeske, blizu je potpisivanja ugovora sa banjalučkim Borcem.
Međedović igra na poziciji ofanzivnog veznog i trebao bi da bude veliko pojačanje za jesenjeg prvaka BiH.
"Razgovori oko njegovog angažovanja već su počeli i u ponedjeljak bi trebao da dođe u Banjaluku na konačne pregovore. Ukoliko bude sve kako treba, Međedović bi uskoro trebao da potpiše ugovor", rekao je Darko Ljubojević, sportski direktor ekipe sa Gradskog stadiona.
Pojačanje u veznom redu najavio je i Vlado Jagodić, trener "crveno-plavih". "Počeli smo razgovore i svi detalji bi uskoro trebali biti poznati. Svjesni smo situacije i u klubu i na tržištu, ali želimo igrača koji će odmah biti pojačanje. Definitivno se radi o jednom, ali pravom pojačanju", izjavio je Jagodić.
Fudbaleri su počeli sa radom da bi spremni dočekali proljećni dio sezone. Šef struke je 15. januar postavio kao krajnji rok da se igrači izjasne o ostanku ili odlasku sa Gradskog stadiona.
"Do pomenutog roka niko nije izjavio da želi da napusti klub. Na osnovu toga smatram da će u klubu ostati i kapiten Vule Trivunović koji je imao nekoliko ponuda. Nije se izjasnio da želi da ide i mislim da će predvoditi ekipu u nastavku prvenstva", rekao je Jagodić.
Do sada su redove jesenjeg prvaka BiH napustili Ljubiša Vukelja i Milan Muminović, a njihovim stopama po svemu sudeći krenuće i Perica Stančeski.
"Nikome se nije javio već tri dana i to dovoljno govori o njegovom profesionalizmu. Mislim da je meni trebao da se javi i da kaže da će biti odsutan nekoliko dana. Ovim potezom je pokazao koliko poštuje dres Borca, a mi želimo igrače koji će poštovati grb Borca. Sigurno je da nećemo plakati, a nakon nekih informacija, mogu samo da mu poželim srećan put", izjavio je šef struke jesenjeg prvaka.
Jagodić smatra da u postojećem igračkom kadru ima fudabalere koji na pravi način mogu da zamijene one koji su napustili klub:
"Niko nije nezamjenljiv. Neki igrači su do sada bili u sjeni i smatram da mogu da pokažu potencijal. U ovom kadru imam kvalitetna rješenja."
Nalazi vrlo dobri
Vlado Jagodić je početak priprema podredio ljekarskim nalazima i testiranju fudbalera i ističe da je zadovoljan konačnim ishodom.
"Prve ocjene su vrlo dobre i najbitnije mi je da svi fudbaleri mogu da podnesu jak ritam. Kada bi nas vrijeme poslužilo, mislim da bismo odradili sjajan posao do odlaska u Antaliju", rekao je Jagodić.
Ajde iskreno priznaj koliko imas godina?Nisam se htio javljati,da ti odgovorim,jer mislim da si puno mladji,bar po postovima,al eto reko da napisem koju.Evo ja cu ti najiskrenije reci,a to sam napisao i na vasoj temi,Stanceski je dobar igrac ali u igri mu postoje oscijacije,dakle sve zavisi,moze odigrati odlicno,a onda 5 utakmica nije ni za 4.ligu.Eto i sam ces vidjeti na pocetku proljetnog dijela,mozda proradi kod vas,a mozda bude grijao klupu,sve zavisi.Posto ste nam glavni konkurenti,ja bi prije ovo drugo,ali ko zna.Jos jedna stvar,ovo boldovano,Nikole?Ako si mislio Nikolic,i za njega kazes nebitan,onda nemamo sta raspravljati,covjek dao 7 golova,jedan od najboljih strijelaca lige uz Zebu,Fajica i Lendrica cini mi se.I eto za kraj,ne placemo mi,stigla je zamjena za Stanceskog,ostaje da vidimo da li ce biti bolji ili losiji od njega.Luca.Toni je napisao/la: Nije bio standardan samo cu ti reci : AHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH znas i sam da lazes, ali ti muka da priznas, jbg priznaj jer onaj ko prizna pola pu se prastaodigro 14 od 15 utakmica i nije standardan
![]()
i tu jednu sto nije odigro vjerovatno je bio il nedovoljo spremna (povrijedjen ) ili zbog suspenzije ( zuti ili crveni kartoni )
Znaci pouka svega ovoga je : priznajte da vam je bio jedan od najboljih igraca (ako ne i najbokji uz Vuleta ) i to je to, a ne sad da spominjete neke igrace neke Nikole i jos neke nebitne igrace, izmedju ostalog pogledajte kako ovi vasi "placu" za Pericom javno pa kad mogu oni mozete i vi![]()
i opet poslusajte pjesmu sa mog prethodnog posta koja kae : Placite sa mnom jesenje kise zivot se nastavljaaaa, moja me mala ne voli viseee, srecu zaboravljaaamhahahhahahaa
Ja sam siguran da si ti smjesan likkamiondzija je napisao/la:? се ово " " ? " " ? $ &?![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.