Lillard je napisao/la: ↑09 apr 2022, 22:29
Pogba je napisao/la: ↑09 apr 2022, 22:25
Justin je napisao/la: ↑09 apr 2022, 20:38
Mnogo bolji igrac od Vlahovica. Velika greska Juventusa.
Bolje pitanje je, kako igrač koji ne zna primiti loptu i trci kao slon, sporač iz Serie A dominira NBA-om?
Conte efekat, ne postoji trener koji vise moze izvuci iz mediokriteta.
Ono sto sam ja vidio je da ima dobru tehniku, zna zadrzat loptu, fin dribling, lijeva noga jaka, a odgovaraju mu Kane i Son. Bas sam iznenadjen jer po vasim upisima sam mislio jos jedan panj reda radi dolazi.
I on i Benta, da ih nisu doveli, nema teorije da bi ekipa ovako dobro igrala. E sad do koga je, ne znam.
Ima on dobar udarac, pogotovo iz mjesta i ima smisla za asist. Ali kad je markiran kako treba uzasan je. Bar na velikom broju utakmica je bio takav, nije da nije imao dovoljno prilika, blizu 60 tekmi je odigrao. Imao je on i pristojnu statistiku ovdje, ali vjerovatno mu je lakše u trenutno zdravijoj sredini, prevelik je pritisak svakako u Juventusu, razlika je velika, očekivanja su bila veća, tu je ispod radara jer prije svega dvojac Kane-Son donose prevagu. U EPLu ima više prostora, bar ja to tako vidim i tu je ključ bolje igre uz Contea. Generalno je spor igrac, ima problema sa osnovama.
Od Bente jesam ocekivao da ce se uklopiti, to nije iznenađenje.