Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
šta je fora s ovim Alihodžićem, nema kvalitet za repku, ili? vidim da kaže da je odbijao VB više puta, al' da više ne može čekat' naš poziv
Vala bašmirzatele je napisao/la:Nadam se da će u 5 počet a ne da sjedim sat i po u praznoj dvorani ko juče
Anyway, vodim sa sobom 9 prijatelja
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Od 5 pozicija, ti si uspio da fuliš 4. Svaka ti čast.Amarkony je napisao/la:Znaci, nikad nismo imali jaci roster:
DJ Cooper: 1. PG - po statistikama se vidi da nije sebican - razigravac. Nema puno izgubljenih, solidan sut itd. Sigurno odlican igrac i sto je najbitnije postovace trenera i njegove odluke. Prednost u odnosu na Wrighta-bolji sut i veca sklonost razigravanju saigraca. Ma zna Ivanovic sta radi. Moze ga mijenjati odlicni Adamovic, ili Wright.
Nemanja Gordic: 2. SG Ovaj momak je vazda bio za dvice, odnosno pozicije Shooting Guarda, iako je kod nas vecinom igrao playa. Fantastican igrac, u kojem god je klubu igrao bio jedan od glavnih igraca. Kada se Djedovic vrati upada na ovu poziciju, a do tad moze ga extra mijenjati i Pasalic koji ima i odlican sut i odlican je sa loptom.
Nemanja Mitrovic: 3. SF Ovo je jedina pozicija na kojoj nemamo vrhunskog igraca, mada je Mitrovic zabio 21 poen jucer. Vrijedi ga probati, mislim da ima odlican sut sto je i najbitnije za ovu poziciju. Svakako tu moze konkurisati i Sutalo. Takodjer neko od mladjih ovdje moze upasti u skorijoj buducnosti (Vrabac, Buza)
Mirza Teletovic: 4. PF World class. U slucaju da vodimo +30 moze ga odmoriti mozda Kikanovic, ili Albijanic, iliTodic (ko god od njih bude u rosteru)?
Jusuf Nurkic: 5. C Centar World class potencijala. Odmah ga gurati u prvu petorku, ali da dijeli minute sa Stipanovicem.
I ono sto je sigurno jos bitnije, vrhunski strateg sa klupe.
Nama je Željo svetinja jedina.
Reci mi koga (da te naucim) iliVasa Ladacki je napisao/la:Od 5 pozicija, ti si uspio da fuliš 4. Svaka ti čast.Amarkony je napisao/la:Znaci, nikad nismo imali jaci roster:
DJ Cooper: 1. PG - po statistikama se vidi da nije sebican - razigravac. Nema puno izgubljenih, solidan sut itd. Sigurno odlican igrac i sto je najbitnije postovace trenera i njegove odluke. Prednost u odnosu na Wrighta-bolji sut i veca sklonost razigravanju saigraca. Ma zna Ivanovic sta radi. Moze ga mijenjati odlicni Adamovic, ili Wright.
Nemanja Gordic: 2. SG Ovaj momak je vazda bio za dvice, odnosno pozicije Shooting Guarda, iako je kod nas vecinom igrao playa. Fantastican igrac, u kojem god je klubu igrao bio jedan od glavnih igraca. Kada se Djedovic vrati upada na ovu poziciju, a do tad moze ga extra mijenjati i Pasalic koji ima i odlican sut i odlican je sa loptom.
Nemanja Mitrovic: 3. SF Ovo je jedina pozicija na kojoj nemamo vrhunskog igraca, mada je Mitrovic zabio 21 poen jucer. Vrijedi ga probati, mislim da ima odlican sut sto je i najbitnije za ovu poziciju. Svakako tu moze konkurisati i Sutalo. Takodjer neko od mladjih ovdje moze upasti u skorijoj buducnosti (Vrabac, Buza)
Mirza Teletovic: 4. PF World class. U slucaju da vodimo +30 moze ga odmoriti mozda Kikanovic, ili Albijanic, iliTodic (ko god od njih bude u rosteru)?
Jusuf Nurkic: 5. C Centar World class potencijala. Odmah ga gurati u prvu petorku, ali da dijeli minute sa Stipanovicem.
I ono sto je sigurno jos bitnije, vrhunski strateg sa klupe.
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Nauči me, ne znam, molim te.
Kuper neće počinjati. Šutalo je sigurno broj 1 opcija na trici, dok je Mitrović to isto na dvici. Juka neće biti starter.
Kuper neće počinjati. Šutalo je sigurno broj 1 opcija na trici, dok je Mitrović to isto na dvici. Juka neće biti starter.
Nama je Željo svetinja jedina.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
ako može iko da nabaci stream ovdje
bio bih zahvalan
bio bih zahvalan
#Ynwa
Jos malo, samo malo 
Ipak 25+... Nema poznatijih igrača u ekipi Italije, tako da su sa ovim sastavom na razini Bjelorusije, nakon jučerašnje utakmice prilika za još jedno razbijanje. 
Kako nema poznatih igrača? 
Sta je sa Kuperom ? sto njega nema
Inno de Mameli, stvarno nikad nisam čuo ljepšu himnu 
Evo Vlade Majera. Baš sam ga poželio slušati. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Gajic do sada najbolji
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kako nisu poznati hahahahNKMramor je napisao/la:Ipak 25+... Nema poznatijih igrača u ekipi Italije, tako da su sa ovim sastavom na razini Bjelorusije, nakon jučerašnje utakmice prilika za još jedno razbijanje.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Kikanovic kuca

svaka čast Andriji kako srčano igra i kako se bori za repku!
Neutral je napisao/la:Kako nema poznatih igrača?
ja vala,ko imalo prati košarku čuo je bar za datomea
Strasna posjeta u Sarajevu, bravo Sarajlije !!!
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Trenutno korisnika/ca: legendarnadruga i 14 gostiju.