Reprezentativci (fudbal)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Reprezentativci (fudbal)
ne moze, gdje ce onda radeljic, damjanovic, pandža i nurkovic-klupa je njihovo carstvo.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Zalosno je da se Ciro bori za nekog Sharbinija koji nema veze sa Bosnom i Hercegovinom da zaigra za reprezentaciju iste. A Stilic koji je za Anasa izmislio nogomet, ne moze skupiti ni 10 minuta nastupa 

100% sportski i krajnje opušten potpis
jasta.. neke stvari se ne mogu kupiti novcem za sve ostalo tu je eurocard mastercardRiNo je napisao/la:Zalosno je da se Ciro bori za nekog Sharbinija koji nema veze sa Bosnom i Hercegovinom da zaigra za reprezentaciju iste. A Stilic koji je za Anasa izmislio nogomet, ne moze skupiti ni 10 minuta nastupa
Re: Saša Papac
zato sto je nas reprezentativac...hoces da ti nacrtamo????fabio je napisao/la:NE vidim razlog zasto ce SASA PAPAC u temi za repku ,,bezveze
Ako da sansu Stilicu, ovaj se pokaze to ne valja, znas ? Kako ce Ciro imati mjesta u repki za svog sina Ibru ? Ibro mora imati mjesta.RiNo je napisao/la:Zalosno je da se Ciro bori za nekog Sharbinija koji nema veze sa Bosnom i Hercegovinom da zaigra za reprezentaciju iste. A Stilic koji je za Anasa izmislio nogomet, ne moze skupiti ni 10 minuta nastupa
Ciro samo nama maze oci s' nekim Palestinicma tamo.......a nece da zove Mujdzu, to ce on ostaviti svom Bilicu da pozove jer to je kvalitet. A poznato je da mi od komsija samo mozemo uzeti prosjek i ispod prosjeka.
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Ja ne znam sto neki ovde na forumu od Sase prave heroja iskrenog patriotu sto nije pogazio rijec . Pa jel kontate vi sta pisete znaci Sasa je heroj a Misimovic, Dzeko, Salihovic, Ibisivec, i ostali reprezentativci ispadose izdajice i anti patriote.
PS: Papac i Salihamidzic imaju svoje teme na forumu "Reprezentacija" a tema o standardnom reprezentativcu Ibricicu se dva puta uklanja sa foruma. Bravo za administraciju
PS: Papac i Salihamidzic imaju svoje teme na forumu "Reprezentacija" a tema o standardnom reprezentativcu Ibricicu se dva puta uklanja sa foruma. Bravo za administraciju

Ja Sašu Papca vidim kao jednog interesdžiju koji je igrao za reprezentaciju dok mu je trebala da napravi privatnu karijeru ,
Kada je stekao ˝ime˝ u fudbalskom svijetu okrenuo joj je leđa , to famozno pismo i potpis mu je poslužio kao dobar alibi ..desilo se u pravo vrijeme , i tada je skuzio da se na račun toga može izvući , a da ne ispadne IZDAJICA ,
čak štovise , evo upravo ovde ga neki smatraju HEROJEM zbog toga , a on je to upravo i predvidio ...
Kada je stekao ˝ime˝ u fudbalskom svijetu okrenuo joj je leđa , to famozno pismo i potpis mu je poslužio kao dobar alibi ..desilo se u pravo vrijeme , i tada je skuzio da se na račun toga može izvući , a da ne ispadne IZDAJICA ,
čak štovise , evo upravo ovde ga neki smatraju HEROJEM zbog toga , a on je to upravo i predvidio ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Saša je King...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
travnik je napisao/la:Ja ne znam sto neki ovde na forumu od Sase prave heroja iskrenog patriotu sto nije pogazio rijec . Pa jel kontate vi sta pisete znaci Sasa je heroj a Misimovic, Dzeko, Salihovic, Ibisivec, i ostali reprezentativci ispadose izdajice i anti patriote.
Potpisujem...
I "fabio" je dobro rekao da uopste ne treba njegova podtema medju reprezentacijom
ma sta vam je ljudi ciro je majstor !
eto vam vaseg cire ! al obavezno skandirajte ciro majstore ..ovaj put je zasluzio , konacno je pokazao svoje lice , i da ima veoma razvijenu komunikaciju i cula , dok je stigao da telefonira s 'njegovim' vatrenim u dalekoj zemlji !
ciro majstore

eto vam vaseg cire ! al obavezno skandirajte ciro majstore ..ovaj put je zasluzio , konacno je pokazao svoje lice , i da ima veoma razvijenu komunikaciju i cula , dok je stigao da telefonira s 'njegovim' vatrenim u dalekoj zemlji !
ciro majstore

I'm An FC Fan !!!
Love United Hate Glazer !Boykot Official United Web Page & Shops !
Join MUST _ The Official Manchester United Supporters Trust
Love United Hate Glazer !Boykot Official United Web Page & Shops !
Join MUST _ The Official Manchester United Supporters Trust
Dok Ciro poziva nekakve Sadovice,Radeljice ni u mislima mu nisu igraci tipa Torlak,Silic koju su bez obzira sto su iz nase lige puno kvalitetniji fudbaleri.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
greuther furth fsv frankfurt 4 0...
jasmin fejzic i ante serdarusic sjedili na klupi furtha,dok je mirko hrgovic igrao 90 minuta...na drugoj strani benjamin pintol (19 god) je takodzer sjedio na klupi
jasmin fejzic i ante serdarusic sjedili na klupi furtha,dok je mirko hrgovic igrao 90 minuta...na drugoj strani benjamin pintol (19 god) je takodzer sjedio na klupi
- adnan_nanda
- Kontakt:
znatel igra li Bajramovic danas za Frankfurt?
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
-
adnan_nanda je napisao/la:znatel igra li Bajramovic danas za Frankfurt?
ima ga u sastavu ali ne igra vec je na klupi, ali kakav je zlatan majstor on ne mora ni igrati da bi bio i dalje klasa za vecinu reprezetativaca ovih stosu igrali protiv irana i po mom misljenju uvijek ima mjesta u prvoj postavi nase repke.
U ime Gospodara...
Senijad Ibričić, Danijel Subašić, Josip Skoko, Hrvoje Vejić, Ivan Strinić, Goran Rubil, Ivo Smoje i Anthony Šerić jutros su radili odvojeno od ostatka momčadi. S kondicijskim trenerom Boškom Božinovićem trenirali su na Marjanu, pokušavajući podići razinu fizičke spreme koja se, očito je već, pokazala značajnim problemom tijekom uvodnih utakmica ove sezone.
koji ovo levati kupise radeljica..ccc..
jocker123 je napisao/la:koji ovo levati kupise radeljica..ccc..

Eto vise nema potrebe da ga Ciro zove,nasli su mu klub,prodo se i dovidjenjajocker123 je napisao/la:koji ovo levati kupise radeljica..ccc..

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
upravo tako... eh sad me strah koga ce zovnut protiv armenije,kome sad treba klub...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Upravo tako...misija je završena i uspješna. Povraća mi se na ovo šta se radimiky_hz je napisao/la:Eto vise nema potrebe da ga Ciro zove,nasli su mu klub,prodo se i dovidjenjajocker123 je napisao/la:koji ovo levati kupise radeljica..ccc..

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 19 gostiju.