FK Željezničar (opšte diskusije)

Zip
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Zip » 13 mar 2015, 21:08

lazar je napisao/la:Jeste.
Za pobjedu.
Odgovor na 2. pitanje.
Hvala, zapnite dobroo...

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 13 mar 2015, 21:12

Zip je napisao/la:
Za pobjedu.
Odgovor na 2. pitanje.
Hvala, zapnite dobroo...
Još jednom ste tako navijali za nas kad smo protiv širokog igrali :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 13 mar 2015, 21:13

Zip je napisao/la:
Za pobjedu.
Odgovor na 2. pitanje.
Hvala, zapnite dobroo...
ok

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 13 mar 2015, 21:30

Nemojte se zamarati sa divovima sa Gorice, ako pobjedimo biće da su nas "premirali", ako izgubimo biće da smo namjerno pustili da njih zajebemo. A ne kontaju da mi pobjedom možemo dosta dobiti. Zato opušteno i kulirajte ove djevojčice što smaraju.
DRUG NEBI TI PUNCA

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 13 mar 2015, 21:45

Sjecam se finala kupa s Sirokim, kad smo nabijali komplekse, svi pitari navijali za Siroki. Kao svake godine smo mi ti koji osvijetlamo obraz ovog grada, za razliku od nekih koji nas dole brukaju redovno, a i u Sarajevu.

Juris Ljoze!

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 13 mar 2015, 23:47

Baja_Zvjerka je napisao/la:Pa mi i navijamo za Siroki kad igraju protiv Sarajeva, a vi ste pak licemjerni, mrzite Zelju vise od kluba za koji svi kazete da najvise mrzite, u tome je fazon.

A covjek je rekao da bi vise volio poraz nego X, a ne pobjedu... ;)
ja se ogradjujem od tvoje izjave da "navijamo za siroki, ili bilo koji drugi klub, kad igra protiv sarajeva", jer ja navijam samo za Zelju i volim samo Zelju. svi ostali su ispod te granice ljubavi. volim podjebavati drugove i prijatelje u situacijama kao od srijede, ali mi je rezultat mog kluba na prvom mjestu.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 13 mar 2015, 23:49

nukleusmember je napisao/la:skretnichari,prekosutra svim srcem navijam za vas,biche i premija ako ostvarite pozitivan rezultat[WINKING FACE],jedno veliko SRETNO

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
jel' premija od tebe ili od fks? razlika je ogromna! ako je druga opcija u pitanju, molim za izvor informacije.

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 14 mar 2015, 00:33

Mi ako popushimo kup , vi pushite evropu 95% , pa sad vidite sutra tj u nedelju. Znam da ce vas poniziti ko i uvijek ali ipak malo zapnite.
Sta ono Svrakic vam kupuje jedan dio...koja ste vi komedija ..kako ono , necete se prodavati :clap: :clap: :clap: :clap:

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 14 mar 2015, 00:36

HordeBL je napisao/la:Mi ako popushimo kup , vi pushite evropu 95% , pa sad vidite sutra tj u nedelju. Znam da ce vas poniziti ko i uvijek ali ipak malo zapnite.
Sta ono Svrakic vam kupuje jedan dio...koja ste vi komedija ..kako ono , necete se prodavati :clap: :clap: :clap: :clap:
Odmori se lijepo preko vikenda i opet u ponedjeljak u školu, okani se i sportsport.ba i foruma, nije to za tebe, provaljuješ se džaba.. ;)
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

kinosvra
Kontakt:

Post Postao/la kinosvra » 14 mar 2015, 00:39

Komsije sretno u nedjelju, i dao Bog da izvucete makar remi :)
Pozdrav

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 14 mar 2015, 00:44

Željooooo je napisao/la:
HordeBL je napisao/la:Mi ako popushimo kup , vi pushite evropu 95% , pa sad vidite sutra tj u nedelju. Znam da ce vas poniziti ko i uvijek ali ipak malo zapnite.
Odmori se lijepo preko vikenda i opet u ponedjeljak u školu, okani se i sportsport.ba i foruma, nije to za tebe, provaljuješ se džaba.. ;)
jel to kontas da ce te biti prvi...ahahahahhahahhahhahahahahahhaahhahaahahahahhah ili drugi...ahahahahahahahahahahahhahahah
od gladi buncas , cujemo se kada vas kamenjarci natrpaju pa vam ubiju i onih 0,0002% nade da ce te vi nesto...haj se prodaji Svrakicu za 3 glave..veri najs ubleho ljudska i klub ubleha

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 14 mar 2015, 00:48

starigrad je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Pa mi i navijamo za Siroki kad igraju protiv Sarajeva, a vi ste pak licemjerni, mrzite Zelju vise od kluba za koji svi kazete da najvise mrzite, u tome je fazon.

ja se ogradjujem od tvoje izjave da "navijamo za siroki, ili bilo koji drugi klub, kad igra protiv sarajeva", jer ja navijam samo za Zelju i volim samo Zelju. svi ostali su ispod te granice ljubavi. volim podjebavati drugove i prijatelje u situacijama kao od srijede, ali mi je rezultat mog kluba na prvom mjestu.
A ko kaze da meni rezultat mog kluba nije na prvom mjestu? Zeljo, pa 10 mjesta prazno. Sutra igraju oni, ne igra Zeljo, prema tome naprijed Borac... ;) To sto navijam za njih ne znaci da ih volim, niko nije ni blizu granice ljubavi prema Zelji, volim podjebavat i zato i navijam za Borac... ;) Sam si sebe pobio u tom postu...

Ovaj gore izgleda fkt konta da samo oni moraju osvojiti kup da bi Zeljo isao u Evropu... :facepalm: :facepalm: :facepalm:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 14 mar 2015, 00:52

na tvoju zalost, a nasu radost, pored fks u igri su siroki i zrinjski, tako da ne ovisi nase 4. mjesto i evropa samo o vama. a, mrzak si mi svakako sa starog acc, kad si prozivao tm zbog sutnje 24 minute i nenavijanja u ime rahmetli cate. nemam nista protiv komsija, drugova, prijatelja, poznanika... koji navijaju za drugi klub iz mog rodnog grada. cak, sta vise, sve se svede na zdravu zajebanciju i zrele provokacije. to su ljudi sa kojim sam odrastao, prosao dobro i zlo i samo jedan drugom, u stvarno problematicnim situacijama, mozemo pomoci. ti si jedan bolestan lik, zatvoren u svoj svijet i uskih pogleda na zivot i stvarnost oko sebe.

Choks
Kontakt:

Post Postao/la Choks » 14 mar 2015, 00:52

Navijači koji nisu pratili našu ligu godinama , najglasniji i najviše se kur.e . Skoro 10 godina bez titule , a i sa silnim pojačanjima ispred nas 2 boda . To je toliko teško objasniti kako su oboljeli , da sami sebi laži pričaju . I sve omalovažavaju . Pa zbog čega . Ili izjave njihovih igrača , tipa , kao svak će da slavi bod protiv nas . Pa ih Borac ohladi . A ne govore šta su uradili u Gradačcu , skoro ubili domaćeg trenera , ulijetanje na teren . Ali kako kaže stara izreka , daj čovjeku pare pa ćeš da vidiš kakav je . Vi ste jedno ruglo i smijurija , vi ste niko i ništa , obični kompleksaši , ljudi koji samo traže krivca za vlastite neuspjehe u drugima . Fuj :lol: :lol: :puke:
Brkica

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 14 mar 2015, 00:57

Kakvih bolesnika imamo u komsiluku zanepovjerovat.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 14 mar 2015, 01:01

Baja_Zvjerka je napisao/la:
starigrad je napisao/la:

A ko kaze da meni rezultat mog kluba nije na prvom mjestu? Zeljo, pa 10 mjesta prazno. Sutra igraju oni, ne igra Zeljo, prema tome naprijed Borac... ;) To sto navijam za njih ne znaci da ih volim, niko nije ni blizu granice ljubavi prema Zelji, volim podjebavat i zato i navijam za Borac... ;) Sam si sebe pobio u tom postu...

Ovaj gore izgleda fkt konta da samo oni moraju osvojiti kup da bi Zeljo isao u Evropu... :facepalm: :facepalm: :facepalm:
u pravu si, odustajem od diskusije... ne snalazim se u tim "beogradskim" furkama. valjda se rodio ranije. fina zajebancija rahmetli keme lakace, zutog, jure ljolje i njima slicnih (malo sam mladji od njih). danas se sve svelo odmah na noz i nek' komsiji crkne krava. dzaba vam novci moji sinovci, ne bira pamet nego srce.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 14 mar 2015, 02:25

Nije bitno koji je klub ali svi klubovi imaju navijaca koji vise mrze tudi klub nego sto vole svoj.
Znaci samo moj klub jer s ostalim klubovima nemam ama bas nista nego kad igraju u Europi ( tad ih podrzavam jer predstavljaju jednu I jedinu).
Sad sto cu napisati nek tumaci kako ko zeli ali ako ne moze Zeljo osvojiti titulu nek je uzmu pitari,ne mogu sekunde podrzavati klubove kao Siroki I Borac(bez ljutnje ali je tako). Plus mozemo zaraditi sevapa na pitarima nek I oni osvoje nesto ;)

btw ovi padobranci sto uskacu I pisu gluposti ,nek nas malo popuste na miru.
Imali ko sta pozitivno napisati ili sta konkretno ne samo bljuvotine I lazi.Dosadilo citati isto njesra svaki dan.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 14 mar 2015, 07:08

HordeBL je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:
jel to kontas da ce te biti prvi...ahahahahhahahhahhahahahahahhaahhahaahahahahhah ili drugi...ahahahahahahahahahahahhahahah
od gladi buncas , cujemo se kada vas kamenjarci natrpaju pa vam ubiju i onih 0,0002% nade da ce te vi nesto...haj se prodaji Svrakicu za 3 glave..veri najs ubleho ljudska i klub ubleha
Ne konta... hahahahahahahahahahahahahahahahaha... konta da si neki balavac... hahahahahahhahahahahahahahahah... koji veze nema pravilinku BHT Premier lige... hahahahahahahahahahahahaha... il konta da si glup ko ****... hahahahahahahahaahhahahaha... ali mislim da konta ovo drugo... hahahahahahaahhahahahaha... jer i ja to kontam... hahahahahahahahhahaha... a jos glupljim te cini citanje tekstova... hahahahahahahahahahahhahaha... glupih novinara... hahahahahhahahahahaha... koji ne shvataju ovo 51%... hahahahahahahhahahahahaha... al to je za njega, a Boga mi i za tebe... hahahahahahahahahahah... visa matematika... hahahahahahahaha...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 14 mar 2015, 07:28

Ne kontam sta se ibretite ako vas ne volimo, i ako mi je drago sto izgubite?
Sta je tu cudno, ako zelimo da izgubite ne znaci da navijamo za taj klub protiv koga igrate...
Valjda je to rivalstvo, da budes bolji od komsije... Naravno da ces navijati da rival izgubi a ti pobijedis... Valjda je to logicnoo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Balorda, Grk1234, supervizor, Vanja8 i 31 gost.