Vels - BiH / BiH - Belgija

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Šta očekujete od ovog dvomeča:

6b
54
15%
4b
75
21%
3b
43
12%
1b
111
31%
0b
80
22%

Ukupno glasova: 363

warenge
Kontakt:

Re: Vels - BiH / BiH - Belgija

Post Postao/la warenge » 08 okt 2014, 19:04

Rusilac je napisao/la:
warenge je napisao/la:
Rusilac je napisao/la:
Posto si ti ocito postenjak zesci,molim te dostavi dopis u Savez da si spreman preuzeti Reprezentaciju,obecanjem da ces zgazit sve i jednog protivnika u nasoj grupi! :D
Burazeru do juce smo bili kanta za nabijanje gol razlike,a danas bi kao da budemo Svjetska velesila u Nogometu!
Umij se i zivi u REALNOM SVIJETU a ne u snu!
Igramo sa onim sto imamo trenutno(osim Zukanovica)u ovom trenutku!
Eto ti si pametan pa Bujrum na Selektorsku poziciju i sastavljaj ekipu "SVIMA PO VOLJI"!!!!! ;)
:stop:
sta ba :stop: ?
:shhh: :wave:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 08 okt 2014, 19:07

Prva kvalifikaciona utakmica nakon Atene da ne igramo na 'domacem' terenu...
Zadnja izmjena: Consigliere, dana/u 08 okt 2014, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 okt 2014, 19:08

Evo kad svi prognoziraju da napisem i ja kako bih ja volio da igramo protiv Velsa.
4-3-3 gdje bi trio Medo, Pjana i Besic drzali sredinu a na bokovima Visca i Izet da pomazu bekovima.

Visca--------------Dzeko------------ Hajrovic
----------Medunjanin---Pjanic---------------
----------------- Besic ------------------------
Lulic-------Sunjic------Vranjes------Mujdza
----------------Begovic---------------

AzRimiRzA
Kontakt:

Post Postao/la AzRimiRzA » 08 okt 2014, 19:11

Al ce biti citiranja u petak, majko. :D :opaopa:

Aparati ready for takeoff.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 okt 2014, 19:21

calcio je napisao/la:Evo kad svi prognoziraju da napisem i ja kako bih ja volio da igramo protiv Velsa.
4-3-3 gdje bi trio Medo, Pjana i Besic drzali sredinu a na bokovima Visca i Izet da pomazu bekovima.

Pored Visce ce Bale prolazit kao na treningu jos lakse. A na Dzeki ce igrati flaster kao sto je igrala Argentina i bice odsjecen. Lulic sam Bale-a nece moci zaustaviti. Na stoperu nece biti Spaha da pomaze bekovima i krpi rupe a kad Bale odigra jedan na jedan protiv Sunjica ili Vranjesa opet ce im pobjeci obadvojici ako treba istovremeno. A ako ne budu izlazili na njega ( jako moguce posebno Sunjic ) onda ce im zabiti gol sa 20-tak metara. Jedino rijesenje protiv takvog igraca kao sto je Bale da se on koliko toliko zaustavi i ako se uzmu u obzir svi izostanci kod nas je 3-5-2 formacija gdje bi uvijek bila dvojica igraca na Bale-u ali jos uvijek jer smo tehnicki jaci od njih mi bi imali vise loptu u nogama. Sve druge varijante su lose ili jos losije. Plan B bi bio ako se boji odigrati 3-5-2 je da Besic trci svih 90 minuta za Bale-om kao flaster sto ce ici jako tesko zbog njegove brzine a i cestih promjena pozicija.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 okt 2014, 19:29

Ajax je napisao/la:
calcio je napisao/la:Evo kad svi prognoziraju da napisem i ja kako bih ja volio da igramo protiv Velsa.

Pored Visce ce Bale prolazit kao na treningu jos lakse. A Lulic sam ga nece moci zaustaviti. Na stoperu nece biti Spaha da pomaze bekovima i krpi rupe a kad Bale odigra jedan na jedan protiv Sunjica ili Vranjesa opet ce im pobjeci obadvojici ako treba istovremeno. Jedino rijesenje protiv takvog igraca kao sto je Bale koliko toliko zaustavi i ako se uzmu u obzir svi izostanci kod nas je 3-5-2 formacija gdje bi uvijek bila dvojica igraca na Bale-u ali jos uvijek jer smo tehnicki jaci od njih mi bi imali vise loptu u nogama. Sve druge je lose ili jos losije. Plan B bi bio ako se boji odigrati 3-5-2 je da Besic trci svih 90 minuta za Bale-om kao flaster sto ce ici jako tesko zbog njegove brzine a i mjenjanja pozicija.

Visca i Lulic su nasi najbrzi igraci. Pretjerujes sa ovim Baleom. On jest brz i dobar jedan na jedan, ali nije superman. Ne smijemo im davati priliku za kontre znaci pokusati da se ne zalijecemo, igrati strpljivo. a mi smo svakako bolji od njih i bolje da se fokusiramo na nas nego da cijelu taktiku podredimo kako zaustaviti Balea.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 okt 2014, 19:35

calcio je napisao/la: Visca i Lulic su nasi najbrzi igraci. Pretjerujes sa ovim Baleom. On jest brz i dobar jedan na jedan, ali nije superman. Ne smijemo im davati priliku za kontre a mi smo svakako bolji od njih i bolje da se fokusiramo na nas nego da cijelu taktiku podredimo kako zaustaviti Balea.
Dva mjeseca ti govorim o Bale-u. Ti si doduse postao sve oprezniji sto se utakmica priblizuje. Visca je kada je usao svijez protiv Argentine u zadnjih 25 minuta pokazao NISTA u defanzivi osim jednog saplitanja Messija. U napadu skoro nista. Ne pomaze Visci brzina kad je on bas kao Avdija los u defanzivi. To su igraci koji su u nasoj livada ligi igrali kao izraziti ofanzivci jednosmjerno i nije se trazilo od njih da su dobri u odbrani. Avdija je malo ko osvojio te stvari jer igra zadnjih par godina u svom klubu drugu poziciju samo to nije ni u snu dovoljno. Oni to ne znaju da rade protiv iole dobrog krila. A Bale je svemirski brod tako da protiv njega jos manje.

Upravo tako dobar dio taktike treba podrediti Bale-u posebno sa ovom ocajnom zadnjom linijom inace ce nam zabiti ili namjestiti minimalno dva gola. I ako budemo igrali 3-5-2 jos uvijek ce biti dovoljno lopti za Dzeku i Vedu jer nece imati rjesenja za Pjanica u sredini terena bas ko sto mi necemo imati za Bale-a.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 08 okt 2014, 19:42

Pobjeđujemo sa dva, tri razlike minimalno ja vam kazem :bih:

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 08 okt 2014, 19:46

Samo visoko presing odigrat tako da se Bale ne sastavi sa loptom ..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

Bajric981
Kontakt:

Post Postao/la Bajric981 » 08 okt 2014, 19:49

Sheyi je napisao/la:Pobjeđujemo sa dva, tri razlike minimalno ja vam kazem :bih:
:crazy: :crazy: :nene: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 08 okt 2014, 19:52

Bajric981 je napisao/la:
Sheyi je napisao/la:Pobjeđujemo sa dva, tri razlike minimalno ja vam kazem :bih:
:crazy: :crazy: :nene: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Šta je smiješno toliko?

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 okt 2014, 19:53

Bajric981 je napisao/la:
Zar ovaj trol još nije banovan?
DRUG NEBI TI PUNCA

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 okt 2014, 19:55

@Ajax, ako toliko strahujes od Balea, onda bi najgora stvar bila mjenjati zadnju liniju u korjenu sa 4 na 3 stopera. To je prilicno velika promjena, koliko znam niko od nasih stopera ne igra u toj formaciji u klubu. Treba vremena da se to uhoda, kretanje, pozicioniranje... Da ne govorim da mi je cudno to kako mislis da Visca i Lulic zajedno nece moci zaustaviti Balea ali ce ga zato moci zaustaviti sam Lulic u tvojoj formaciji.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 08 okt 2014, 19:55

Bajric981 je napisao/la:
ocetel ga uklonit vise jbt

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 08 okt 2014, 19:56

Na osnovu cega pobjedjujemo? Nama ne ginu jedan do dva komada u nasoj mrezi, eh sada izracunaj koliko moramo golova postici da pobjedimo. Remi je puna saka brade.

EDIT: Evo me ko Safet analiziram :urnebes: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 08 okt 2014, 19:56

.........................begovic
......sunjic......vranjes.......(Bale)
..hadzic.....besic.......
...tss..pjanic.......................lulic
..Ibisevic
...........dzeko

..vrsajevic
Zadnja izmjena: hogarstrasni, dana/u 08 okt 2014, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 08 okt 2014, 19:58

Pobjeda Walesa 3,40 kvota
Bale daje gol 2.37 kvota

Eto vam 8 kvota, dojava od mene. :P

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 08 okt 2014, 19:59

slika

Iako bi mozda na prvu pomislili da se kuje plan sta i kako u petak, ovdje ustvari Pape prica vic svojim igracima
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 okt 2014, 20:03

calcio je napisao/la:@Ajax, ako toliko strahujes od Balea, onda bi najgora stvar bila mjenjati zadnju liniju u korjenu sa 4 na 3 stopera. To je prilicno velika promjena, koliko znam niko od nasih stopera ne igra u toj formaciji u klubu. Treba vremena da se to uhoda, kretanje, pozicioniranje... Da ne govorim da mi je cudno to kako mislis da Visca i Lulic zajedno nece moci zaustaviti Balea ali ce ga zato moci zaustaviti sam Lulic u tvojoj formaciji.
U mojoj formaciji Lulicu pomaze Spahic odnosno Zukanovic ( ako bi bio pozvan ) znaci 5 igraca u zadnjoj liniji umjesto cetvorice. 3-5-2 moze biti i 5-3-2 kao sto je Artgentina igrala protiv nas u prijateljskoj i Meksiko na SP i ne samo oni. Promjena jeste ali ova zadnja linija iovako nikad nije igrala zajedno tako da ce promjena biti i jedno i drugo. Mada Pape to nikad nece uraditi jer je to po njemu prevelika promjena i to ce Wales ( Bale ) znati da iskoriste. Pogledaj dobro jos jednom ovaj video i zamisli nasu novokomponovanu odbranu. Ovo je bilo protiv uigrane odbrane. Sada je Bale jos vise napredovao kao igrac i motivisaniji je nego ikad jer po prvi put imaju realne sanse i dace jos koji % vise od sebe nego inace. Da ga nije Corluka onako znalacki sapleo u 6 minutu i natjerao da cuva svoje noge bilo bi svega do kraja utakmice.

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 08 okt 2014, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 08 okt 2014, 20:05

De nek neko stavi na prvu stranicu ovaj video, pa necemo ga 10000000000 puta postavljat jbt kralj i video

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 60 gostiju.