Sanjin Prcić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Sanjin Prcić
golcina, prcko prca..sad ce fanatik,drz te se:-)
-
- Kontakt:
Brate trebam li navratit??? Daj vi to rijesite... asistencija i pogodak, ko zna zna... Allez prckobabino je napisao/la:golcina, prcko prca..sad ce fanatik,drz te se:-)

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Zaboravih reci: asistencija za prvi gol.
Nadam se da ce ostati u Strasbourgu. Evidentno je da njemu Ligue 1 najvise lezi. Robi ne smije ignorisati ovakve partije.
Nadam se da ce ostati u Strasbourgu. Evidentno je da njemu Ligue 1 najvise lezi. Robi ne smije ignorisati ovakve partije.
Prle razvaljuje 

- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Svaka cast, golcina prava. Ali kakv asist, ono nema veze sa asistom. Ako se ikom asist pise onda je onaj igrac sto je glavom loptu produzio mada ni on nema veze.
- Bazinga12345
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Izdrzi Sanjine ! Ovdje se ne cijene uspjehi kao osvajanje kupa francuskog! To nije nista. Nemoj sada vruce glave donosit neke prebrze odluke, bit ce i drugih trenera nakon ovoga . Samo dalje radi i osvajaj titule , doce i tvojih 5 minuta.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Nemoj Sanjine vruce glave da batalis repku. Ne mozemo bez tebe.
Dobit ce naknadni poziv, ako su ova trojica povrijedjeni.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- LlullSergio
- Kontakt:
- DevilsAdvocate
- Kontakt:
bhfanatic14 je napisao/la:Izdrzi Sanjine ! Ovdje se ne cijene uspjehi kao osvajanje kupa francuskog! To nije nista. Nemoj sada vruce glave donosit neke prebrze odluke, bit ce i drugih trenera nakon ovoga . Samo dalje radi i osvajaj titule , doce i tvojih 5 minuta.

'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Robert me opet razocarao. Koji papak majko moja.
Ma i da nas odvede na Euro dzaba mu sve kad nikakav sistem nema.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Ja vidim kakvo je **** bukvalno pozelim da nas finska nabije 5 0 da **** dobije nogu....interesantno kako se uvijek kola lome na igracima kojima reprezentacija nije trebala niti im treba za bilo sta u karijeri ...roberte odlaziKrajisnikBosnjak je napisao/la:Robert me opet razocarao. Koji papak majko moja.
Razmisliš li ikad prije nego počneš pisati gluposti?bhfanatic14 je napisao/la:Izdrzi Sanjine ! Ovdje se ne cijene uspjehi kao osvajanje kupa francuskog! To nije nista. Nemoj sada vruce glave donosit neke prebrze odluke, bit ce i drugih trenera nakon ovoga . Samo dalje radi i osvajaj titule , doce i tvojih 5 minuta.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Po vama Prcić ispade neka mješavine Xavija i Inieste, pa njegovo nepozivanje skandal. Prosječan igrač i ništa više. Što je uostalom i dokazao u Levante, a ovdje mu se predviđao prelazak u Sevillu, Valenciu za koju sezonugruezi je napisao/la:Ja vidim kakvo je **** bukvalno pozelim da nas finska nabije 5 0 da **** dobije nogu....interesantno kako se uvijek kola lome na igracima kojima reprezentacija nije trebala niti im treba za bilo sta u karijeri ...roberte odlaziKrajisnikBosnjak je napisao/la:Robert me opet razocarao. Koji papak majko moja.

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
4 milje na tm
InshAllah da mu komsiju sredimo u repku. Kapitalac samo takav, a i Braco bacio oko na njeg.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Novi uspjeh Prcka prc prc, nije ni na spisku igrača koji su pozvani za prvu utakmicu sezone, nastavi nas prskati prcko
I sta sad, treba nekome biti drago zbog toga? Trebamo prosipati sarkazam kao sto ti radis?HankMoody je napisao/la:Novi uspjeh Prcka prc prc, nije ni na spisku igrača koji su pozvani za prvu utakmicu sezone, nastavi nas prskati prcko
Da.Federer17 je napisao/la:I sta sad, treba nekome biti drago zbog toga? Trebamo prosipati sarkazam kao sto ti radis?HankMoody je napisao/la:Novi uspjeh Prcka prc prc, nije ni na spisku igrača koji su pozvani za prvu utakmicu sezone, nastavi nas prskati prcko
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Sheyi i 27 gostiju.