dajte gol Ramseya da vidimo mi koji gledamo L'pool
Champions League 2014/15
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2014/15
ajde Dortmund krv vam yebem
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Basel izgleda kao Real pored ovog Liverpoola 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Pored nas i Travnik izgleda kao Real.FaraonTM je napisao/la:Basel izgleda kao Real pored ovog Liverpoola
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ja sam mislio da Milan igra loše al' brate vi što meda ne možete e to je za priču, doduše ima jedan klub gori i od vas i od nas a ime mu je InterOtelo je napisao/la:Pored nas i Travnik izgleda kao Real.FaraonTM je napisao/la:Basel izgleda kao Real pored ovog Liverpoola
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
[youtube][/youtube]
15.10.2013.
https://mediacru.sh/iwQ-2vKrdpEY/frame%20frameborder=#" onclick="window.open(this.href);return false;Kaunas je napisao/la:ajde Dortmund krv vam yebem
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Kaunas je napisao/la:ajde Dortmund krv vam yebem
- OnlyUnited
- Kontakt:
Pa sta ocekivati od kluba koji nema wc igraca u svojim redovima. Ko ce preuzeti odgovornost, matori Stivi..
Mislim imas sredinu sa Hendersonom koji je na nivou Milnera, tehnicki gledano, Alen i Lucas za neke prosjecne ekipe iz epl, te odbranu sa Lovrenom na celu. Ljudi pljuju Rodgersa, ali kada pogledas ovaj tim, izgubis nadu. Ako bilo moze nesto uciniti na individualni kvalitet, onda je to Sterling..
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 09 dec 2014, 21:36, ukupno mijenjano 1 put.
- Ed Woodward for Prime Minister !
-
JerryLouis
- Kontakt:
Nadam se da ce Monaco veceras proci pa da nalete na Bayern, Real ili Chelsea pa da ih natamburaju muski, ovo je anti-propaganda fudbala (priznajem da ne gledam utakmicu, ali znam na sta lici). 
bilo je bar za ocekivati da imaju vjetar u ledja s tribina, a njih izdominira 2.2k bankara 
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
ajde Liverpol okreni to u drugom, tamam 2:1, ako vas masim na oba nece biti dobro yebem li mu tetku crnu 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Kad su dovodili raznorazne polovnjake od para koje su dobili za Suareza. Lallana, Lovren, Lambert odigraju jednu solidnu sezonu i prodaju se za silne milione. Moreno i Manquillo prevare od igrača. A za Balotellija šta reći, mislio sam da ga Milan nikada neće moći prodati ali eto sve dok je ovaca neće faliti vuneOnlyUnited je napisao/la:Pa sta ocekivati od kluba koji nema wc igraca u svojim redovima. Ko ce preuzeti odgovornost, matori Stivi..Mislim imas sredinu sa Hendersonom koji je na nivou Milnera, tehnicki gledano, Alen i Lucas za neke prosjecne ekipe iz epl, te odbranu sa Lovrenom na celu. Ljudi pljuju Rodgersa, ali kada pogledas ovaj tim, izgubis nadu. Ako bilo moze nesto uciniti na individualni kvalitet, onda je to Sterling..
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Moreno nije prevara od igraca
Realno Gerrardu je vrhunac karijere sezona 2004/05 a sad se igra sezona 2014/15.... pa sad vi skontajte
Mani BgtMozambik je napisao/la:Moreno nije prevara od igraca
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Moreno je odlican igrac samo sto Rodgers nece da ga stavi u prvi tim. Kad kod je igrao bio je medju boljima. Manquillo je mlad i ima brzinu te dobar centarsut, malo losiji u defanzivi ali to nije tesko u Liverpoolu jer je odbrana kao qrac.
Can, odlican mladi igrac ali igra velski Xavi, ne znam zasto i Lucas.
Lallana, kad god ga stavi u sastav syebe mu poziciju. Kad potrafi poziciji Lallana odigra fenomenalno i upise asistenciju/gol. Ostali su katastrofalni. Jedino se Enrique moze progledati jer se jos vraca nakon ozljede.
Lallana, kad god ga stavi u sastav syebe mu poziciju. Kad potrafi poziciji Lallana odigra fenomenalno i upise asistenciju/gol. Ostali su katastrofalni. Jedino se Enrique moze progledati jer se jos vraca nakon ozljede.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Cana sam zaboravio, to je dobar igrač. Gledao sam ga u Leverkusenu, momak definitivno ima potencijala.Otelo je napisao/la:Moreno je odlican igrac samo sto Rodgers nece da ga stavi u prvi tim. Kad kod je igrao bio je medju boljima. Manquillo je mlad i ima brzinu te dobar centarsut, malo losiji u defanzivi ali to nije tesko u Liverpoolu jer je odbrana kao qrac.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
E moj Markovicu 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Lazar out, namjerio se da tuce
napolje.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Joj Markoviću dragi

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Cassano2024 i 12 gostiju.