Ta sirotinja je njegovo godistemiki_92 je napisao/la:pisa po sirotinjiAjsKjub je napisao/la:Jaoooo.![]()

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Ta sirotinja je njegovo godistemiki_92 je napisao/la:pisa po sirotinjiAjsKjub je napisao/la:Jaoooo.![]()
Nurkic is a 6’11, 285 pound brick house that cannot be moved in the paint,VanBasten je napisao/la:Jusuf Nurkic is god and we are all just living in his world
http://upsidemotor.com/2014/07/15/jusuf ... um=twitter" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo je u Bijeljinimiki_92 je napisao/la:![]()
pa od jucerAdmir_Sa je napisao/la:otkad je slika![]()
garant je juka kao pravi gospodin odvezao kuci, da se ne gužva u autobusu, svakako su joj završene reprezentativne obaveze![]()
juka na sve misli![]()
dva mvp-ija![]()
![]()
Jusufov intervju treba pustiti fudbalerima da pogledaju na sljedecem okupljanju.Profesor je napisao/la:Odgledao interviju na stranici, stvarno je covjek ovaj nas Juka, patriota prije svega!!![]()
you're the real MVP
zašto???bulbasor je napisao/la: Jusufov intervju treba pustiti fudbalerima da pogledaju na sljedecem okupljanju.
Nisi ovo dodao:Bassha je napisao/la:Juka na twiteru
Svim televizijama u BIH!! Želim da se zahvalim.. Jer bolji prenos ne postoji! Prije 2 godine prenos…
mislim da danas nema sportski prenosa zbog dana zalosti .armin je napisao/la:Nisi ovo dodao:Bassha je napisao/la:Juka na twiteru
Svim televizijama u BIH!! Želim da se zahvalim.. Jer bolji prenos ne postoji! Prije 2 godine prenos…
Ne znam dali bi prenosili da gubimo.. Hvala vam!! Sram neka vas je !!
Prenosa nema jer BHT nije sposoban napraviti kombinirani prenosbluesaa je napisao/la:prenosa nema zato sto je pojedincima prece izvlacenje grupa za rukometno SP u kataru, nego finale europskog prvenstva, pa makar i b divizije u kojem nastupa nasa reprezentacija.
snimak u 22.30 na bht-u
razlog opet i nije toliko bitan koliko i odnos servisa prema gradjanima, koji su, mora se priznati i zasluzili to neplacanjem pretplate. isto tako se moglo prenositi izvlacenje i iz sarajeva, bez da se placaju papreno skupe karte i hotelski smjestaj u nimalo jeftinom kataru. da nam nece mozda prenijeti djelic atmosfere?ultrasstyle_tz je napisao/la:pa i meni je prece izvlacenje grupa za SP u rukometu, i to daleko, nego prvenstvo djece B divizije...al nije to razlog