BiH - USA (14.08.2013)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: BiH - USA (14.08.2013)
1/2..7+..zanimljivo
poraz pa sta..neka smo izgubili. kosevo mi je najdrazi stadion,navijam za Sarajevo..al dokle cemo gurati repku na kosevo, kad nam na tom stadionu ne ide :S nesto nam tu ne stima,teren,tribine,ambijent..ko ce mu ga znati..al idemo dalje u septembru svi u Zenicu da bodrimo zmajeve do pobjede!!! Bicakcic je sasvim OK..Pape cestitam,idemo sad po Izeta i Kolesinca!

- Centre forward
- Kontakt:
Za reprezentaciju kakva je naša ne postoji poraz u pravo vrijeme !
Nosimo to Slavensko breme na ledjima, taj relikt, da smo nepobjedivi i na kraju nas sruši naš vlastiti mit o veličini. Nema se šta dodat i oduzet, sve je napisano pa nek svako uzme sebi ono što begeniše. Mene samo jedna stvar ozbiljno zabrinjava, šta poslije Emira Spahića. Ni na vidiku nema adekvatne zamjene. Pa čovjek je za našu repku ono što je Baresi bio za Calcio, možda čak i više.
Nosimo to Slavensko breme na ledjima, taj relikt, da smo nepobjedivi i na kraju nas sruši naš vlastiti mit o veličini. Nema se šta dodat i oduzet, sve je napisano pa nek svako uzme sebi ono što begeniše. Mene samo jedna stvar ozbiljno zabrinjava, šta poslije Emira Spahića. Ni na vidiku nema adekvatne zamjene. Pa čovjek je za našu repku ono što je Baresi bio za Calcio, možda čak i više.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
O kakvim bolan formacijama pricas. Pa mi smo jedina reprezentacija koja NEMA formaciju vec idemo na "igracemo sto bolje znamo pa sta bude".Wisey je napisao/la:Sušić je večeras napravio odlične stvari, iskoristio je prijateljsku utakmicu protiv dobrog protivnika upravo za ono zašto prijateljske utakmice i služe. Probao je nove stvari, probao je različite kombinacije, dao je šansu novim i mlađim igračima.. Ne može se to na treninzima provjeriti. I bolje da je to sada uradio, bolje da je sad bacio ovog malog Edhemau vatru, nego da nam počne protiv Slovaka u Zenici i ne daj Bože napravi neku pizd.ariju koja će nas koštati bodova. Sad makar znamo na čemu smo, i za njega, i za Šunjića, Vršajevića i sve ostale.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
da je igro mevlid jasarevic mozda bi se amerikanci prepali pa bi bih i pobijedila.....
Moram pohvaliti Dzeksona... Kako se bori sa dvojicom, trojicom igraca to je cudo nevidjeno. Mire me je malo razocarao veceras.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- skyisthelimit
Vidim niko ne spominje da smo gol Ibisevica zabili nakon cistog ofsajda.. Ali jbg ko je god gledao BHT-u to nije mogao primjetiti

15.10 - 15.06 ...
- badblueboylivno
- Kontakt:
Yebaji ga onda, ti si očito već upisao drugo mjesto na kraju i prosipanje ogromne prednosti u preostale četiri utakmice.PlavoZuti je napisao/la:varas se...idi na stranicu http://www.uefa.com" onclick="window.open(this.href);return false; i nadji prailnik...pa ces da naucis mnogo toga o oficijalnim "prijateljskim" utakmicama reprezentacija...nije to prijateljska utakmica nasih timova za pripreme za sezonu...oficijalna je utakmica i vazi za fifin a tako i uefin ranking.
Previously, up until 2006, the UEFA national team coefficient was also used for the seeded draw of World Cup qualification groups in Europe, while the draw for final tournament groups of the World Cup was always seeded on the basis of the official FIFA World Rankings. The reason why UEFA stopped using UEFA national team coefficients for the seeding of World Cup qualification groups was a request from FIFA to only use the official FIFA ranking for all seeded draws related to the World Cup tournament.

Hayley <3
- TMmanija2012
- Kontakt:
Po meni Pape nije trebao Spahu i Rahimica mjenjati do 60-65 minute,al jbg sad..i sam je rekao rezultat ga nezanima.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobro je pa u fudbalu se ne prave izmjene kao u hokeju, inace bi ga naebali 

prvo poluvrijeme onako kako treba...pokazali pravu snagu...
pape malo podcijenio i prerano 4 igraca uveo i ritam igre zeznuo
nakon toga oba tima sa drugim postavama gdje se pokazalo da mjesta nema visci, vrsajevicu i zahirovicu - i to definitivno!!!
poraz nije strasan - bolje sad nego u septembru...steta sto smo prekinuli niz nepobjedivosti, a dobro je da se malo spustimo na zemlju i uozbiljimo i vidimo s cim raspolazemo jer nekim nije mjesto ni kao zamjene a za svako nase opustanje kazna stigne brze nego sto treba!
pape malo podcijenio i prerano 4 igraca uveo i ritam igre zeznuo
nakon toga oba tima sa drugim postavama gdje se pokazalo da mjesta nema visci, vrsajevicu i zahirovicu - i to definitivno!!!
poraz nije strasan - bolje sad nego u septembru...steta sto smo prekinuli niz nepobjedivosti, a dobro je da se malo spustimo na zemlju i uozbiljimo i vidimo s cim raspolazemo jer nekim nije mjesto ni kao zamjene a za svako nase opustanje kazna stigne brze nego sto treba!
- Donnie Darko
- Kontakt:
ne daj boze da izgube od slovacke. gadjali bi ih molotovljevim koktelima.
skyisthelimit je napisao/la:Vidim niko ne spominje da smo gol Ibisevica zabili nakon cistog ofsajda.. Ali jbg ko je god gledao BHT-u to nije mogao primjetiti
hahahh al vidi Spahica gdje je ,na prvoj stativi stvarno je kralj ,koja sreca da ga imamo....
Medo10 je napisao/la:Da Bog da taj Hercegovacko-Dalmatinski lobi zabio kura* tvome dedu u grlo. Yebo ti Safet onu mater brkatu i oca krezavog. Yebo ti Sead Susic tetku, strinu, i onu sestru grbavu. A tvoju baku cu ostaviti za sebe. Kad je povalim i kada joj trnje iz opanaka pocne u oci da pada tada cu biti naj rahatniji.gringobih je napisao/la:Hercegovacko dalmatinski lobi ga drzi u repci...
http://www.transfermarkt.com/en/filuni- ... _1926.html" onclick="window.open(this.href);return false;
A zna se ko ima sa njima strasne odnose...
Ja sad odoh.
Hajmo sad svi da nekom dovom ili svako na svoj nacin zamolimo bo.g.a da nam se niko iz udarne postave ne povrijedi kojim slucajem, hebali smo onda jeza u ledja.Pa ljudi mi nemamo nikogna klupi da udje da preokrene tekmu, da mozes nesto bar ocekivati.Jedino da ostavimo dzeku na klupi nek udje u drugom
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Moze ne igrati u kvalifikacionom mecu ukoliko bude neki tezak prekrsaj (ili tesko nepostivanje fudbalskih pravila). Znam da je bilo zajebancije sa Vieirom koji je nokautirao Materazzija u prijateljskom mecu, ali mu se tad "progledalo" kroz prste. U biti, odlucili su da je isao na lotpu i da nije namjerno "ubio brasno u Talijanu". Eh, sad se postavlja pitanje ko, kad, kako i koliko odlucuje o tim suspenzijama. Skomina + delegat + neko treci. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
a Izet..uskoro, on bi mogao biti taj koji ce s klupe donijeti preokret..ako zatreba!BigBang je napisao/la:Hajmo sad svi da nekom dovom ili svako na svoj nacin zamolimo bo.g.a da nam se niko iz udarne postave ne povrijedi kojim slucajem, hebali smo onda jeza u ledja.Pa ljudi mi nemamo nikogna klupi da udje da preokrene tekmu, da mozes nesto bar ocekivati.Jedino da ostavimo dzeku na klupi nek udje u drugom
Uocilo se i na bht-u, samo onaj komentator ne zna jel pos'o il' dos'o..
Milina je gledat kako se brzo transformise defanzivna 4-2-3-1(s ibisevicem na desnom krilu) u 4-4-2 cim uzmemo loptu, Ibisevic "leti" u vrh napada, dok se 4 vezna igraca pomjeraju u "dijamant" formaciju i dobijas 4-1-2-1-2. Ovo je Pape od prvog dana pokusav'o, zato mu i jesu je.bali majku(i njemu i Ibisevicu) protiv francuza na Kosevu. Cim su shvatili sta se tacno od njih trazi, poceli smo "derat" sve pred sobom.
Sam Pape rece da je neplanski izvadio Spahica(laksa povreda), sto znaci da bi njegovim ostankom vjerovatno i zadrzali prednost..
Sto neko rece, prijateljske i jesu da se isprobaju neke druge varijante i igraci(vezni red koji je bio u igri od 60min+ nikad zajedno nece zaigrat', jer su sve rezervni bili osim misketa) tako da ovo nije smak svijeta. Ako jedan Brazil izgubi od Svicarske, zasto ne bi i mi od USA-a ?
Ako laicki gledas, onda nemamo formaciju.sajo10 je napisao/la:O kakvim bolan formacijama pricas. Pa mi smo jedina reprezentacija koja NEMA formaciju vec idemo na "igracemo sto bolje znamo pa sta bude".Wisey je napisao/la:Sušić je večeras napravio odlične stvari, iskoristio je prijateljsku utakmicu protiv dobrog protivnika upravo za ono zašto prijateljske utakmice i služe. Probao je nove stvari, probao je različite kombinacije, dao je šansu novim i mlađim igračima.. Ne može se to na treninzima provjeriti. I bolje da je to sada uradio, bolje da je sad bacio ovog malog Edhemau vatru, nego da nam počne protiv Slovaka u Zenici i ne daj Bože napravi neku pizd.ariju koja će nas koštati bodova. Sad makar znamo na čemu smo, i za njega, i za Šunjića, Vršajevića i sve ostale.
Milina je gledat kako se brzo transformise defanzivna 4-2-3-1(s ibisevicem na desnom krilu) u 4-4-2 cim uzmemo loptu, Ibisevic "leti" u vrh napada, dok se 4 vezna igraca pomjeraju u "dijamant" formaciju i dobijas 4-1-2-1-2. Ovo je Pape od prvog dana pokusav'o, zato mu i jesu je.bali majku(i njemu i Ibisevicu) protiv francuza na Kosevu. Cim su shvatili sta se tacno od njih trazi, poceli smo "derat" sve pred sobom.
Sam Pape rece da je neplanski izvadio Spahica(laksa povreda), sto znaci da bi njegovim ostankom vjerovatno i zadrzali prednost..
Sto neko rece, prijateljske i jesu da se isprobaju neke druge varijante i igraci(vezni red koji je bio u igri od 60min+ nikad zajedno nece zaigrat', jer su sve rezervni bili osim misketa) tako da ovo nije smak svijeta. Ako jedan Brazil izgubi od Svicarske, zasto ne bi i mi od USA-a ?
Ma haj nije ni lose da smo izgubili jer da nismo i dalje bi gledali Sunjica i Svrsajevica ovako ce se morat pozurit sa nekim drugim igracima.Na Slovacku idemo sa 120 % opreznosti i onda Amerima u Riu *ebat majku.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Super tekma super rezultat ovo nam je trebalo kao budali samar. Da nasi nadrinovinari, nadrinavijaci i tete po kuhnjama vec ne orgijaju i pricaju o protivnicima u Brazili i kao onaj danas spiker prica o nekom top 10 rankingu
.. Nalozili se na ovu rang listu kao budale ....
Par stvari ..
- I poslije debija Bikakcica mislim da je postava Mujdza - Vranjes - Spahic - Zukanovic nasa najbolja odbrambena postava koju mozemo izvesti na teren. Vranjes - BIcakcic- Spahic-Zukanovic kao alternativa. Bez Mujdze i Vranjesa na raspolaganju kako stvari stoje trenutno ima da puse pozadi barem protiv iole brzih kvalitetnih repki.
- Bicakcic me nije impresionirao , al sta ocekivati kada nije igrao na prirodnoj poziciji. Nije ni njega brzina osvojila ,prosjecno brz prodje ga onaj crni par puta u dva koraka kao da ga bog nije stvorio. Doduse vidi se da je Bico pameta ni skolovan igrac, dobar pregled, pozicioniranje.. Fantasricni centarsutevi ..
- Visca. NIkad nisam bio njegov neki pobornik , sa Turskom mislio sam da je propao kao zeton medjutim danas mi je bio najprijatnije iznenadjenje. A primijetio sam ga i proslih utakmica da je bio agilan kada dobije sansu. Danas je to samo potvrdio. Od svih zamjena daleko najagilniji danas. Svaka cast momcino tako se gradi karijera i iskoristava sansa.
- Zahirovic , kako je samo taj decko opao. On nije za prvih 11 definitivno. Veoma je ovisam o spremi . Mislim to je jedino sto ima kao igrac a sada je bogami lose stao po tom pitanju.
- Spaha, Edin,Vedo svaka cast... Lula,Pjanic iskulirali.
- Salihovic za mene postao pravo los (necu da upotrebljavam neke rijeci jer je super momak i ima zasluga) .
- Pod hitno zvati Huseinovica dobar za klupe.
- Bogami gledati u mladu repku traziti dva beka , i to pod hitno.
- O poziciji defanzivnog veznog vise ne valja ni ponavljati ... kriza prava

Par stvari ..
- I poslije debija Bikakcica mislim da je postava Mujdza - Vranjes - Spahic - Zukanovic nasa najbolja odbrambena postava koju mozemo izvesti na teren. Vranjes - BIcakcic- Spahic-Zukanovic kao alternativa. Bez Mujdze i Vranjesa na raspolaganju kako stvari stoje trenutno ima da puse pozadi barem protiv iole brzih kvalitetnih repki.
- Bicakcic me nije impresionirao , al sta ocekivati kada nije igrao na prirodnoj poziciji. Nije ni njega brzina osvojila ,prosjecno brz prodje ga onaj crni par puta u dva koraka kao da ga bog nije stvorio. Doduse vidi se da je Bico pameta ni skolovan igrac, dobar pregled, pozicioniranje.. Fantasricni centarsutevi ..
- Visca. NIkad nisam bio njegov neki pobornik , sa Turskom mislio sam da je propao kao zeton medjutim danas mi je bio najprijatnije iznenadjenje. A primijetio sam ga i proslih utakmica da je bio agilan kada dobije sansu. Danas je to samo potvrdio. Od svih zamjena daleko najagilniji danas. Svaka cast momcino tako se gradi karijera i iskoristava sansa.
- Zahirovic , kako je samo taj decko opao. On nije za prvih 11 definitivno. Veoma je ovisam o spremi . Mislim to je jedino sto ima kao igrac a sada je bogami lose stao po tom pitanju.
- Spaha, Edin,Vedo svaka cast... Lula,Pjanic iskulirali.
- Salihovic za mene postao pravo los (necu da upotrebljavam neke rijeci jer je super momak i ima zasluga) .
- Pod hitno zvati Huseinovica dobar za klupe.
- Bogami gledati u mladu repku traziti dva beka , i to pod hitno.
- O poziciji defanzivnog veznog vise ne valja ni ponavljati ... kriza prava
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
ćemalovic definitivno najbolji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.