Izet Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Izet Hajrovic
Ja taman upali, kad on glavom spuca frajera, crveni karton.
kakvi pehovi, i on i ja.
jest da je bio iznerviran, al nije smio ovo uraditi.
dobice minimum 3 utakmice kazne, ako ne i vise.
kakvi pehovi, i on i ja.
jest da je bio iznerviran, al nije smio ovo uraditi.
dobice minimum 3 utakmice kazne, ako ne i vise.
Zadnja izmjena: anel77, dana/u 28 sep 2013, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
sta ima ZIDAN 

Ide mu uz obraze..fukara87 je napisao/la:pa sto bolan Hajrovicu crveni

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Malo se vazdig'o. Lafo reprezentativac, ofo ono 

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- HazardEden
- Kontakt:
Samo samaraj, boli te taki 

Uh sad kad ga Svajcarski savez razapne.. a vala su ga cekali. Prvo im odbi repku pa sad ovo. Ocekujem barem tri tekme odmora.
Steta... treba se cuvati ovih nasih sto imaju slabe zivce. Lulic, Salihovic, Hajrovic, Spahic.. Ovu huju moraju staviti pod kontrolu jer jedna ovakva greska i ne gine nam kantanje u Brazilu ko onda kada je Lulic dobio crveni protiv Portugala.
Steta... treba se cuvati ovih nasih sto imaju slabe zivce. Lulic, Salihovic, Hajrovic, Spahic.. Ovu huju moraju staviti pod kontrolu jer jedna ovakva greska i ne gine nam kantanje u Brazilu ko onda kada je Lulic dobio crveni protiv Portugala.
shandrlike-tandrlike
Ispao je moron, ali nista strasno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
- Kontakt:
Nije da nismo navikli od naših pulena 

Mislim da i nije bilo nista strasno, vidilo se na usporenom snimku fino, ali eto, dosta je da neko pocne provocirati (mislim da mu je onaj nesto dobacio kad mu je rekao da ustane) i kod nas krv prokuha. Nije mu to trebalo, mora da se suzdrzi, ne samo on, vec svi koji su tanki sa zivcima, pogotovo kad tekma ne ide kako treba.
Da hoce prec u West Ham da ga tamo gledamo. Nedaj se Izete, bice bolje aBd!
Da hoce prec u West Ham da ga tamo gledamo. Nedaj se Izete, bice bolje aBd!
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Prvo nagazio golmana proslu utakmicu sad dobi crveni iznenadjuje me agresijom..
Ma bosanska glava razbija
Imal ko GIF ?

Imal ko GIF ?

zgembo89 je napisao/la:Prvo nagazio golmana proslu utakmicu sad dobi crveni iznenadjuje me agresijom..
NENAMJERNO se napise ..
Mogu Izi Svicarci samo d ane kazem... Momak je najbolji igrac u klubu a svakom se igracu desi da izgubi zivce... Izmedju ostalog i to su ljudi sa emocijama... Snimak sam pogledao par puta i mislim da je samo nasio na provokaciju a da ga je zavalio i nije... Ne opravdavam to sto je uradio al zelim da kazem da se ovi nasi tzv srcani navijaci malo obuzdaju i ne razapinju oni nase igrace ako nesto lose naprave... Mi brzo zaboravljamo da je momak nedavno dao najljepsi a mozda i najbitniji gol od kako postoji repka...
Head je napisao/la:Dzeki se tresu gace.

Da ovom decku nije slava pukla u glavu... cuj full of that drink, now im driving. E moj sine.. isto ko da je jos uvijek tinejđer u pm.

Samo se djeca i levati kurce da voze auto pjani. Svasta.. zelim mu srecu al vec ima sansu da propadne ako ovako nastavi.
shandrlike-tandrlike
Naravno da nije mislio na alkoholno pice. 

mozda kolu pioreptile je napisao/la:
Da ovom decku nije slava pukla u glavu... cuj full of that drink, now im driving. E moj sine.. isto ko da je jos uvijek tinejđer u pm.
Samo se djeca i levati kurce da voze auto pjani. Svasta.. zelim mu srecu al vec ima sansu da propadne ako ovako nastavi.

ma lola nas,,udri Izi,pa kako godreptile je napisao/la: