Tuđa djeca brže rastu, tuđa škola kraće traje. Kad čekaš na kasi, obavezno si u najsporijem redu, a u saobraćajoj gužvi u najsporijoj traci. Mi Stevu pratimo jer je naš, a od igrača iz komšiluka samo pratimo one koji uspiju i to kad već uspiju._dreamer_ je napisao/la:Ne znam zaista kako da shvatam ova desavanja, skoro svaki nas (mislim na reprezentativce BiH) mladi igrac koji ode u malo jaci klub propadne, dok se recimo Srbi i Hrvati obicno probiju...
Miroslav Stevanović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miroslav Stevanović
Zadnja izmjena: levat, dana/u 20 sep 2013, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
Cuj slabo fizicki bio pripremljen..Pa sta je on i sta su treneri u Elche-u radili citave pripreme samo da mi je znati.. 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Svaka cast na ovo.levat je napisao/la:Tuđa djeca brže rastu, tuđa škola kraće traje. Kad čekaš na kasi, obavezno si u najsporijem redu, a u saobraćajoj gužvi u najsporijoj traci. Mi Stevu pratimo jer je naš, a od igrača iz komšiluka samo pratimo one koji uspiju i to kad već uspiju._dreamer_ je napisao/la:Ne znam zaista kako da shvatam ova desavanja, skoro svaki nas (mislim na reprezentativce BiH) mladi igrac koji ode u malo jaci klub propadne, dok se recimo Srbi i Hrvati obicno probiju...
Pa fino za nekog ko se'' ne zalaze'' na treninzima. 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ko hoće pratit' Stevanovića, jedan dobar link. http://www.feed2all.eu/watch/208753/1/w ... he-cf.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
vec 2 faula na Stevanovicu ..... 

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
-
- Kontakt:
Nije Stevo nimalo los, dosta trci, trudi se i sto je najbitnije ne grijesi. Elche je zasad puno bolji.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nije lose ... 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Neka je napokon zaigrao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
njemu bas treba ovakvih utakmica!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
ovo je dosta pozitivna vijest,napokon je starter...nek odigra jos ove 2 utakmice do kraja i reprezentaciji ce biti od koristi!
HAjrovića mozemo koristiti kao plejmekera na poziciji MIsimovića tako da Stevanović kada bi se razigrao u ELceu sigurno bi mogao igrati u prvih 11.
- Goalgetter
- Kontakt:

Steva, steva

Hahahhahaha kraljljGoalgetter je napisao/la:
Steva, steva

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Veceras svi uz Elche
citam da bi Stevo mogao opet zaigrati od pocetka .

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Jok svi. 
Citam i ja, a i logicno je da igra jer ce se plan igre zasnivati na kontrama.

Citam i ja, a i logicno je da igra jer ce se plan igre zasnivati na kontrama.
-
- Kontakt:
Stevanovic sa klupe pocinje mec protiv Reala.
Ronaldo - Isco - Bale
- fanatic1991
- Kontakt:
nek stevo zabije gol i nek bude 1 3 za real 

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
-
- Kontakt:
Oklen to ?Amar Dzeko je napisao/la:Stevanovic sa klupe pocinje mec protiv Reala.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.