opet ne odustajes . Da li ce biti istina to zavisi od ljudi kojima neko drugi ne treba servirat pojam terorizma. Bitno je da mi znamo ko smo i sta smo i da osudujemo sve moguce terorizme. Tebi nek to bude istina ali malo pod tus pa na PINK, OBN, B92 itd pa malo Seherzadu i Kad lisce pada - najgledanije serije u EU, Bosni, Srbiji i Hrvatskoj. Ohladi malo ....Feco je napisao/la:Mozda sam malo preuvelicao ,ali kako je krenulo ,nece biti daleko od istine ,sory ako se neko nasao uvrijedjenbparena je napisao/la:@tyler durden
evo na prosloj stranici imas ovaj bas bezze post od Feco ... evo njegov post .... ruzno brate al haj...![]()
Ovaj nas svijet nikako da skonta poentu patriotizma,to je jedan od problema :S nit ti sta imas od turske,tadzikistana,turkmenistana,arabije,..nit oni od tebe ,. ohladi malo ,srce je puno kad stranac kaze :bosnia,edin dzeko,cevapi oo yeaa ,a ne kad nas uporedjuju sa teroristima ,gluho bilo
28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Sta ti predlazes da uradimo ?nihco je napisao/la:nisu brazilci igrali sa 30% nego , mozda , sa 50%. najgora moguca varijanta, izgubili smo , a falimo igru koja je katastrofalna i bazirala se na pacerskim pogreskama brazilaca koji su nas potcijenili, narocito nakon gola na otvaranju. svqaki put kada su brazilcu ubacili u visu brzinu nije nas nigdje bilo. svaki iole jaci motiviraniji tim ce nas sestrpati u dzep.
sto se tice navijanja, to je nasa iskrivljena slika patriotizma i cesto je zastupljena kod dijaspore. onaj primitivizam koji mne mogu da provode u sopstvenom pkruzenju, provode na utakmicama reprezentacije. tuzno je da je navijanje i ponasanje u zenici pristojnije nego u svicarskoj.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Limuntos je napisao/la:oj jebote, sad malo citam komentare na in.dex.hr u vezi sinocnje tekme, pa u pm, gade mi se hrvati...koji su to pacenici i zivotinje, yebali sebi majku ruznu....fuj...tuljani neosuneceni...

p.s. nadam se da sad nece i zmajevi smetat

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
opet ne odustajes . Da li ce biti istina to zavisi od ljudi kojima neko drugi ne treba servirat pojam terorizma. Bitno je da mi znamo ko smo i sta smo i da osudujemo sve moguce terorizme. Tebi nek to bude istina ali malo pod tus pa na PINK, OBN, B92 itd pa malo Seherzadu i Kad lisce pada - najgledanije serije u EU, Bosni, Srbiji i Hrvatskoj. Ohladi malo ....[/quote]
Hvala na ljubaznim prijedlozima ,al te brdj.anske fazone i gluposti ostavi za sebe
Nebi da upotrebljavam grublje rijeci,f.off 
Hvala na ljubaznim prijedlozima ,al te brdj.anske fazone i gluposti ostavi za sebe

Jedino mi patimo za ljudima koji su nas potlaćivali 500 godina i odnosili sve najbolje odavde
Što se tiče igre fino su trčali,čak je i odbrana dobro izgledala.Bilo mi je čudno što Medunjanin i Rahimić igraju,a ne Zahirović i Salihović.Za Salihovića sam shvatio kad je ušao bio je totalno izgubljen
dok Zahirović sigurno može bolje od Rahimića odigrat.Razlika je jedno 15 godina
Šteta je što na najbitnijim pozicijama nemamo jednog igrača upola kvalitetnog kao recimo Džeko ili Misimović.Pjanić,Misimović,Džeko i Ibišević su se odlično kretali no iza njih treba neki igrač koji zna lopte da bi mogli prenijeti tu loptu iz odbrane u napad.Medunjanin i Rahimić to ne mogu činiti protiv Brazila ili bilo koje jače ekipe.Mislim da bi Salihović trebao biti taj čocjek i u Hoffu je cmf još sa Zahirovićem iza sebe ne bi bilo loše.Lulić treba zauzeti mjesto umjesto Vede u prvoj i Mujdža umjesto Jahića i eto nas 2014 u Brazilu opet.
Neki ovdje se previše zanose našim loše odrađivanim polukontrama,sreća pa onaj Cesar nije u formi
Kako smiješan gol primi.Ni Brazil ne izgleda svemirski stvarno je sramota na šta su spali.Mislim da nikad nisu imali gori napad pa je sve preko bekova išlo
Koji su na našu nesreću 2 najbolja na svijetu
Dje onaj Damiao igra nisam odavno vidio smješnijeg igrača
Neymar također,nije mi jasno što li je nafaljen tol'ko kad Jahića za 90 minuta prođe jednom
Kada je Hulk ušao izgledali su opasnije kao i Ganso,od njega bi mog'o bit dobar igrač.
Sve u svemu zadovoljan sam igrom i borbenošću naših igrača.Ovo jeste najslabiji Brazil u zadnjih 20 godina sigurno,al opet su vrh svjetskog fudbala.Mi smo tu gdje jesmo,favoriti smo u grupi čak je i Švabo s jurosporta to rekao
U narednom periodu ima dosta stvari koje treba popravit.
P.S.Moramo podići nivo kulture na tribinama upaljači opet wtf?da ne nabrajam još

Što se tiče igre fino su trčali,čak je i odbrana dobro izgledala.Bilo mi je čudno što Medunjanin i Rahimić igraju,a ne Zahirović i Salihović.Za Salihovića sam shvatio kad je ušao bio je totalno izgubljen

Šteta je što na najbitnijim pozicijama nemamo jednog igrača upola kvalitetnog kao recimo Džeko ili Misimović.Pjanić,Misimović,Džeko i Ibišević su se odlično kretali no iza njih treba neki igrač koji zna lopte da bi mogli prenijeti tu loptu iz odbrane u napad.Medunjanin i Rahimić to ne mogu činiti protiv Brazila ili bilo koje jače ekipe.Mislim da bi Salihović trebao biti taj čocjek i u Hoffu je cmf još sa Zahirovićem iza sebe ne bi bilo loše.Lulić treba zauzeti mjesto umjesto Vede u prvoj i Mujdža umjesto Jahića i eto nas 2014 u Brazilu opet.
Neki ovdje se previše zanose našim loše odrađivanim polukontrama,sreća pa onaj Cesar nije u formi

Dje onaj Damiao igra nisam odavno vidio smješnijeg igrača

Sve u svemu zadovoljan sam igrom i borbenošću naših igrača.Ovo jeste najslabiji Brazil u zadnjih 20 godina sigurno,al opet su vrh svjetskog fudbala.Mi smo tu gdje jesmo,favoriti smo u grupi čak je i Švabo s jurosporta to rekao

P.S.Moramo podići nivo kulture na tribinama upaljači opet wtf?da ne nabrajam još

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Limuntos je napisao/la:oj jebote, sad malo citam komentare na in.dex.hr u vezi sinocnje tekme, pa u pm, gade mi se hrvati...koji su to pacenici i zivotinje, yebali sebi majku ruznu....fuj...tuljani neosuneceni...
Srbi za razliku od njih oduševljeni nama :
http://wap.b92.co.rs/sport/komentari.php?nav_id=586499" onclick="window.open(this.href);return false;
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- tyler durden
- Kontakt:
mostar_mo je napisao/la:Limuntos je napisao/la:oj jebote, sad malo citam komentare na in.dex.hr u vezi sinocnje tekme, pa u pm, gade mi se hrvati...koji su to pacenici i zivotinje, yebali sebi majku ruznu....fuj...tuljani neosuneceni...
Srbi za razliku od njih oduševljeni nama :
http://wap.b92.co.rs/sport/komentari.php?nav_id=586499" onclick="window.open(this.href);return false;
srbi s b92

@bparena
vidio sam sta je Feco napisao

Hvala na ljubaznim prijedlozima ,al te brdj.anske fazone i gluposti ostavi za sebeFeco je napisao/la:opet ne odustajes . Da li ce biti istina to zavisi od ljudi kojima neko drugi ne treba servirat pojam terorizma. Bitno je da mi znamo ko smo i sta smo i da osudujemo sve moguce terorizme. Tebi nek to bude istina ali malo pod tus pa na PINK, OBN, B92 itd pa malo Seherzadu i Kad lisce pada - najgledanije serije u EU, Bosni, Srbiji i Hrvatskoj. Ohladi malo ....

Nemoj kriti ono sto osjecas - slobodno upotrijebi. Nadam se da Banovici postoje za takve... pozdrav od mene
p.s. i da ne bude zabune - ja nisam za Turske zastave na nasim utakmicama. Ali ne pravim razliku medzu zastavama drugih zemalja. Svaka cast svima njima, ali imamo svoju zastavu, svoj ponos i svoju reprezentaciju. Sve ostalo bar za vrijeme tih 90 mn je nebitno i nepotrebno....
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 29 feb 2012, 17:19, ukupno mijenjano 3 puta.
ovaj komentar nekog srbina na indexu je najjači
kojekude Objavljeno prije 6h
Realno, Bosna je trebala pobediti. Dominirala je u 80% utakmice. Brazilci ni centra nisu mogli da pređu. Visok presing Rahimića i ostale družine ih je potpuno omeo. Begović se smrzao na golu od premalo posla koji je imao. Sušić može da žali što njegov tim nije napunio mrežu prepotentnih Brazilaca. No, biće prilike za to. Prava prilika je SP 2014. godine kada će ih Bosančerosi istamburati na Marakani u Riju.
Pa nek ide život...

Realno, Bosna je trebala pobediti. Dominirala je u 80% utakmice. Brazilci ni centra nisu mogli da pređu. Visok presing Rahimića i ostale družine ih je potpuno omeo. Begović se smrzao na golu od premalo posla koji je imao. Sušić može da žali što njegov tim nije napunio mrežu prepotentnih Brazilaca. No, biće prilike za to. Prava prilika je SP 2014. godine kada će ih Bosančerosi istamburati na Marakani u Riju.
Pa nek ide život...

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
Svaka cast ovome i sa zeljama da i oni natamburaju ostale u Brazilu...mostar_mo je napisao/la:ovaj komentar nekog srbina na indexu je najjači![]()
Pa nek ide život...
p.s. pa se vidjeli u finalu

ma dao Bog da budu zadnji u grupi(kvalifikacijskoj) sa 0 bodova i oni i oni zapadnjacibparena je napisao/la:Svaka cast ovome i sa zeljama da i oni natamburaju ostale u Brazilu...mostar_mo je napisao/la:ovaj komentar nekog srbina na indexu je najjači![]()
Pa nek ide život...
p.s. pa se vidjeli u finalu
Bosna <3
šta ste toliko opsjednuti i iskompleksirani sa srbima?? ponašate se kao djeca neka...
- Goalgetter
- Kontakt:
Uvijek smo ponosni, ali fakt je, da uvijek gubimo u ovim velikikm utakmicima, tako da ja nisam nesto prezadovoljan, zbog ovog nasog ukenjanog mentaliteta. Stvarno sam predosjecao da ce pasti gol za Brazilce u zadnjim minutama, jer mi se jednostavno sve cinilo nestvarno, da zavrsimo 1-1 protiv Brazila. Steta...
Sto se tice igre, sve u svemu, pruzili smo dobar otpor protiv Brazilica, mada ne zelim nikad vise da odigramo u ovoj taktici, jer smo spori bili drama, svijetla tacka su bile kontre, to je sjajno funkcionisalo. A i igraci su se maximalno zalagali, trudili se, grizli, stoga, mozemo izvuci dosta dobrog iz ovog poraza.
Zelio bih izdvojiti Misimovica, koji je dokazao da i dalje nogomet ima u malom prstu, forma je prolazna, ali klasa ostaje
. Isto vazi za Pjanketa, koji je takodje imao par dobrih scena, ali jednostavno, ovaj 4-4-2, kako smo juce igrali, izvukli smo maximum iz njega, bolje nemoze, jer treba ti jednostavno brzih igraca, a ne sumnjam da ce se sljedeci put naci u sastavu i krilni igraci.
Dzeko sve do sutanja, jako dobro odigrao, sutevi su mu katastrofa bili, nije jednostavno sto su losi, nego on pokusava zakucati loptu, a ne uspjeva mu nikad.
Cestitke ljiljanima na zalaganju, sve u svemu, skupo smo se prodali protiv 5strukog svjetskog prvaka, opet nas taj bosanski mentalitet ukopao, pitam se dokad vise.
Sto se tice igre, sve u svemu, pruzili smo dobar otpor protiv Brazilica, mada ne zelim nikad vise da odigramo u ovoj taktici, jer smo spori bili drama, svijetla tacka su bile kontre, to je sjajno funkcionisalo. A i igraci su se maximalno zalagali, trudili se, grizli, stoga, mozemo izvuci dosta dobrog iz ovog poraza.
Zelio bih izdvojiti Misimovica, koji je dokazao da i dalje nogomet ima u malom prstu, forma je prolazna, ali klasa ostaje

Dzeko sve do sutanja, jako dobro odigrao, sutevi su mu katastrofa bili, nije jednostavno sto su losi, nego on pokusava zakucati loptu, a ne uspjeva mu nikad.
Cestitke ljiljanima na zalaganju, sve u svemu, skupo smo se prodali protiv 5strukog svjetskog prvaka, opet nas taj bosanski mentalitet ukopao, pitam se dokad vise.
Jeste, koji vam ****.. Sta fali da i oni i mi odemo na SP?dzonvejn je napisao/la:šta ste toliko opsjednuti i iskompleksirani sa srbima?? ponašate se kao djeca neka...
Ma neka odemo sa njima ili neka oni budu zadnji u grupi kvalifikacija, boli me neka stvar. Samo da mi odemo, lako cemo za ostale putnike.goonertz je napisao/la:Jeste, koji vam ****.. Sta fali da i oni i mi odemo na SP?dzonvejn je napisao/la:šta ste toliko opsjednuti i iskompleksirani sa srbima?? ponašate se kao djeca neka...
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
znaci neki lik na indexu se zayebava i ismijava nase euforicne navijace a pojedinci mu ovde aplaudiraju jer ne prepoznaju sarkazam 

Stvarno ako sa ovom igrom sinoc ne pobjedimo i Slovake i Grke u gostima neznam kad cemo.
Dobri su sad nasi zmajevi i bit ce to dobro za SP.

prijateljska ne može biti mjerilo,čim smo napravili prvu izmjenu osjetilo se odma na igri,a i činjenica je da Brazilci nisu bili zapeli ko mi..inače imamo problem što u posljednjih pola sata igre padamo i fizički i psihički,fali nam par dobrih igrača za SP..bparena je napisao/la:Stvarno ako sa ovom igrom sinoc ne pobjedimo i Slovake i Grke u gostima neznam kad cemo.![]()
Ma fali nama malo vise korektnosti i podrske krovnih saveza fudbala. Ne mogu se otet utisku da smo ovu tekmu dobili u istoj minuti kad je onaj sudija u Parizu oteo EP Bosni sa onim penalom. Pele je odradio svoje. Sad ocekujemo da nam vrate isto sto su vratili Ircima za onu ruku Anrija godinu prije. Fali nama i naklonosti njih i sudija....zgembo89 je napisao/la:prijateljska ne može biti mjerilo,čim smo napravili prvu izmjenu osjetilo se odma na igri,a i činjenica je da Brazilci nisu bili zapeli ko mi..inače imamo problem što u posljednjih pola sata igre padamo i fizički i psihički,fali nam par dobrih igrača za SP..bparena je napisao/la:Stvarno ako sa ovom igrom sinoc ne pobjedimo i Slovake i Grke u gostima neznam kad cemo.![]()
p.s pred sljedece izvlacenje baraza zamolit njih gore da nam vise ne stele Portugal u barazu jer Penaldo mora igrati na SP ili EP. Toga nama fali... Bolji smo mi od Slovenaca i mnogih, a to smo i dokazali rezultatima sa njima...
Al sam tamo na B92 procito dobar fazon ........
a tako je i bilo
Vraca se Spaha kuci sa svojim autom kad na jednom ga zaustavi policija i krenu mu pretresat dzepove,pored sata i mobitela nadju mu i Neymara u dzepu....
p.s. zaboravio ga izvadit

Vraca se Spaha kuci sa svojim autom kad na jednom ga zaustavi policija i krenu mu pretresat dzepove,pored sata i mobitela nadju mu i Neymara u dzepu....
p.s. zaboravio ga izvadit

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.