Dosta izjednačeno, mogla bi treća oslučiti, ako Thompson nije ukrao ovu sa ovim Td-om.
Moderator/ica: rio_Ferdy88
haha ne moze se bolje opisatistokton je napisao/la: ljevo-desno te tako raditi eskivaže![]()
Bermudez je zaslužio eliminator borbu jer čovjek ima 7 pobjeda u nizu, sve ispod toga je velika nepravda.work je napisao/la:Bermudez![]()
Još jedno dvije borbe i onda napast titulu.
po meni je dobro što se Gus povrijedio jer je on imao svoju priliku, a sada neka je zasluži protiv Rumblea.Thranduil je napisao/la:Kao što sam i očekivao, Rumble pregazio Lil Noga, ovo mi je bio mismatch kao što je bio i Cormier Henderson, lijepo bi bilo da se Gustafsson nije ozlijedio pa da se bori sa Jonesom a za title meč DC i Rumble.
Sad slijedi "tučnjava"
Gustafsson je odradio jako gust meč protiv Jonesa gdje su sitnice odlučivale,tačnije onaj lakat jedan. Da je Mauler branio titulu dali bi mu pobjedu u toj borbi sigurno. Nanio je štetu Jonesu od koje se mjesecima oporavljao.stokton je napisao/la:po meni je dobro što se Gus povrijedio jer je on imao svoju priliku, a sada neka je zasluži protiv Rumblea.Thranduil je napisao/la:Kao što sam i očekivao, Rumble pregazio Lil Noga, ovo mi je bio mismatch kao što je bio i Cormier Henderson, lijepo bi bilo da se Gustafsson nije ozlijedio pa da se bori sa Jonesom a za title meč DC i Rumble.
Sad slijedi "tučnjava"
Gus je dobio title shot potpuno nezasluženo, to govorim.Thranduil je napisao/la:Gustafsson je odradio jako gust meč protiv Jonesa gdje su sitnice odlučivale,tačnije onaj lakat jedan. Da je Mauler branio titulu dali bi mu pobjedu u toj borbi sigurno. Nanio je štetu Jonesu od koje se mjesecima oporavljao.stokton je napisao/la:po meni je dobro što se Gus povrijedio jer je on imao svoju priliku, a sada neka je zasluži protiv Rumblea.Thranduil je napisao/la:Kao što sam i očekivao, Rumble pregazio Lil Noga, ovo mi je bio mismatch kao što je bio i Cormier Henderson, lijepo bi bilo da se Gustafsson nije ozlijedio pa da se bori sa Jonesom a za title meč DC i Rumble.
Sad slijedi "tučnjava"
Napravio je nešto čemu se niko do sada nije ni približio tako da je zaslužio revanš 100%,a u međuvremenu je skinuo Manuwu.
DC u ovoj kategoriji nije napravio ništa, u UFC nije impresionirao uopće , dobio je 2 totalna mismatcha i dva borca koja mu stilski jako odgovaraju i to na decision. Dobio je priliku na trash talk i na to što UFC vidi potencijalnu zaradu.
Rumble je ovo tek drugi meč nakon povratka u UFC (s kojim je imao jako puno problema) pokazao se impresivno i vjerujem da ga jedan meč, možda dva djele od napada na titulu. Njega bi jako volio vidjeti u meču sa Cormierom
ma jok skontace oni nekako da svog nekog pulena ubace tu kao i obicno. evo recimo macdonald pa nevjerovatno je koliko njega ufc gura i pokusava pretvoriti u prvaka. eno weidman pobjedio silvu jednom jer se ovaj glupirao al hajd to je i ok al drugi put jer je silva slomio nogu i daju mu nagradu za borca godine...rawcold je napisao/la:Robbie Lawler, fighter of the year.
i Ceronne
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.