BiH Talenti u Evropi

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: BiH Talenti u Evropi

Post Postao/la Cartman » 31 jan 2010, 12:28

PIRKE33 je napisao/la:ja se najezim kad neko spomene ime Tulic.......ebo majku kad ce ga otjerat vise......
Nikad. Mislim taj je strucnjak izgubio od Luksemburga, i jos je tu. Onda stvarno ne znam sta treba uradit da dobije otkaz. Jos je sad eto pobjedio Italiju, pa niko mu ravan nije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Bosanceros1010
Kontakt:

Post Postao/la Bosanceros1010 » 31 jan 2010, 12:28

Neka Susic pozove Damira i Ediza, to bi bilo super.
A sto se tice ovog Damira, ovaj momak nebi zalio slomiti nogu (nedo Bog) na terenu za bosnu.
Pozovite ga majmuni iz saveza bolje da igra za nas neg za svabe !!!

Jackie_Chan
Kontakt:

Post Postao/la Jackie_Chan » 31 jan 2010, 12:30

Cartman je napisao/la:
PIRKE33 je napisao/la:ja se najezim kad neko spomene ime Tulic.......ebo majku kad ce ga otjerat vise......
Nikad. Mislim taj je strucnjak izgubio od Luksemburga, i jos je tu. Onda stvarno ne znam sta treba uradit da dobije otkaz. Jos je sad eto pobjedio Italiju, pa niko mu ravan nije.
Nije pobijedio Italiju, već Vels, ali dobro nema veze :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 jan 2010, 12:32

Bosanceros1010 je napisao/la:Neka Susic pozove Damira i Ediza, to bi bilo super.
A sto se tice ovog Damira, ovaj momak nebi zalio slomiti nogu (nedo Bog) na terenu za bosnu.
Pa koliko vam se puta treba ponovit da je on vec pozvan???

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 31 jan 2010, 12:34

Jackie_Chan je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Nije pobijedio Italiju, već Vels, ali dobro nema veze :lol:

On je za predskolskog uzrasta, kad djeci treba objasnit da se fudbal igra nogom.......... a izgubiti od Luxemburga i ne otici poslije toga................jad jadni......

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 31 jan 2010, 13:53

Momke pozvati da igraju za A selekciju u narednim prijateljskim utakmicama. Dati im koji 10 minuta i onda ih polsati u U21 repku, naravno kasnije ih nije problem prekomandovati u A selekciju.

Glavni i jedini cilj je taj da ih se obezbjedi za BiH repku a kasnije sta bude neka bude, mogu propasti kao igraci a mogu biti i buduci nosioci nase igre.

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 31 jan 2010, 13:57

Cartman je napisao/la:
Bosanceros1010 je napisao/la:Neka Susic pozove Damira i Ediza, to bi bilo super.
Ne nije pozvan.Bio je pozvan jednom, ali je bio pozvan za U-16 reprezentaciju, tako da je momak džaba došo u Bosnu.

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 31 jan 2010, 13:57

grad-na-rijeci-sani je napisao/la:Momke pozvati da igraju za A selekciju u narednim prijateljskim utakmicama. Dati im koji 10 minuta i onda ih polsati u U21 repku, naravno kasnije ih nije problem prekomandovati u A selekciju.

Glavni i jedini cilj je taj da ih se obezbjedi za BiH repku a kasnije sta bude neka bude, mogu propasti kao igraci a mogu biti i buduci nosioci nase igre.
Bravo i pozdrav za Prijedor.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 jan 2010, 13:58

vOluMme je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Ne nije pozvan.Bio je pozvan jednom, ali je bio pozvan za U-16 reprezentaciju, tako da je momak džaba došo u Bosnu.
Nije, nego za U19. Ali to je valjda bio kamp za 92. godiste, a on je 91. To su ti momci koji su sad igrali sa Hrvatskom 0:0. To je bilo prije nekoliko sedmica. Znaci da se zna za njega i u savezu, i vec je u sistemu. On je nas.

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 31 jan 2010, 14:05

Ja juče readio s njim interviju i ništa mi nije rekao.

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 31 jan 2010, 15:16

Cartman je napisao/la:
pirotehnik je napisao/la:Kad se docupamo plasmana na Euro 2012(sto hocemo sigurno), Seferovic i Hajrovic ce prihvatit Papin poziv 100%.. ali bas zato ce njihov [domoljub, patriotizam, interes, itd..] zauvijek ostati sumnjiv. Nema druge..
Po cemu su to oni zasluzili poziv Susicev? Nijedan ni drugi skoro nije igro u seniorskoj konkurenciji. Zasluzili su poziv Bubala, i mozda Tulica, ali Susicev ni blizu.
Procitaj jos jednom o cemu pricam jarane.. ko kaze da njih dvojica nece biti zreli za A repku 2012-2013 godine? Evo Pjanica sa 19 godina medju najboljim sto imamo. Eto ti Seferovica u Fiorentini, Hajrovica u Arsenalu.. a ako im to nije solidan pocetak profesionalne karijere, onda stvarno neznam sta jeste. :!: :)

Naravno da bi volio vidjeti obojicu medju mladicima nasih repki U19 i U21, ali realno nemozemo se nositi s evropskim uslovima. Jeli stvarno mislis da su im Tulic i Bubalo neki napredak od Svica.. od svjetskih prvaka?

I molim te nemoj mi prosipati gluposti o patriotizmu i tako to.. Sta ce Tulic s njima? Jadnik bi Seferovica ubacio u zadnju liniju a Hajrovica u napad... :lol:
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 31 jan 2010, 15:38

Izvadio se malo Tulić remijem u Italiji i pobjedom protiv Velsa. I u gostima smo dosta nesretno zijanili od Velsa.
A nije samo on kriv za poraz protiv Luksemburga. Superzvijezde Zec i Džafić nisu imali dobar potez u cijeloj toj utakmici protiv amatera. Ovo realno, iako mi je krajnje odvratno to što je dobio poziciju jer ima sreću da se zove Branimir :roll:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 jan 2010, 16:12

Kalinic i Rakitic budu prebaceni u mladu repku i pobjede skoro direktne protivnike Slovacku na njihovom terenu a kod nas Pjanic sjedi na klupi A repke.Sto znaci nema pomoci ni vamo ni tamo.Nigdje veze. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 31 jan 2010, 16:20

harishp je napisao/la:Kalinic i Rakitic budu prebaceni u mladu repku i pobjede skoro direktne protivnike Slovacku na njihovom terenu a kod nas Pjanic sjedi na klupi A repke.Sto znaci nema pomoci ni vamo ni tamo.Nigdje veze. :roll:
Zato sto je Pjanic izjavio da ne zeli igrati za mladje selekcije.....
Rotor Volgograd...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 jan 2010, 16:26

Izjavio je i Rakitic,pa kad je vidio da je vrag odnio salu i da bi ga Bilic nakon odbijanja da igra u mladoj mogao i zaboraviti.Bas na toj utakmici protiv Slovaka bio igrac odluke.A Kalinic koji je standardan u premier ligasu nije se ni bunio.
Cuj odbio,pa nije repka mahalska ekipa. :roll: Barem nebi trebala da bude,bez obzira na koju selekciju.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 31 jan 2010, 16:43

harishp je napisao/la:Izjavio je i Rakitic,pa kad je vidio da je vrag odnio salu i da bi ga Bilic nakon odbijanja da igra u mladoj mogao i zaboraviti.Bas na toj utakmici protiv Slovaka bio igrac odluke.A Kalinic koji je standardan u premier ligasu nije se ni bunio.
Cuj odbio,pa nije repka mahalska ekipa. :roll: Barem nebi trebala da bude,bez obzira na koju selekciju.
Eh pa to kad vidis pjanica reci mu :shock:
A ja znam da je rekao:Jos kad su oni nasi juniori igrali neku odlucujucu utakmicu on je rekao da se nece odazivati za mlade selekcije..Jbg i meni je bilo cudno i krivo,al et :x
Rotor Volgograd...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 jan 2010, 16:47

Pjanic treba u prvu postavu, kakve crne mladje selekcije.

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 31 jan 2010, 16:56

Ev ja skautiram preko MSN-a xD

slika
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 31 jan 2010, 17:16

cocalic na klupi panioniosa protiv olympiakosa!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 31 jan 2010, 17:17

Cartman je napisao/la:Pjanic treba u prvu postavu, kakve crne mladje selekcije.

Potpis ko kuca!!!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Micron, Sheyi i 49 gostiju.