KK Crvena Zvezda

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: KK Crvena Zvezda Beograd

Post Postao/la Devil » 01 feb 2013, 22:36

braoolyo je napisao/la:Čvorović se ne može izboriti ni da igra svaku drugu utakmicu a kamoli za neku ozbiljniju minutažu. Đokić ima 23-24 godine.
Pa ne moze ni Ristic da se pohvali sa nekom epohalnom minutazom pa ga opet uvrsti ti gore.Ni Djukanovic se nesta preterano ne izdvaja.Nisu minute nikakvo merilo.Po tome je Pedja Stamenkovic onda vrh.A u stvari sve pocinje i zavrsava se sa njegovim potencijalom i pamecu.Lik bukvalno nece da se izdvaja od ostalih,kao da mu puca ona stvar za ozbiljnim basketom. :roll:

Cvorovic u ekipi igra verovatno najbolju odbranu,atletski je vrlo spreman igrac i steta je sto ga ne koristi vise u igri.Definitvno ima potencijala i ne treba ga se tek tako odreci.
Sto se tice Djokica,godine apsolutno nisu problem,sta je on sa 23 kao star ? Momak ima odlicne brojke ove sezone,na skoro 50% suta za dva i tri,na skoro 80% sa slobodnih bacanja,jedino mu asistencije i los momentum kvare jednu idilicnu sliku back-up playa. ;)

Tu je takodje i Nikola Markovic ali u neverovatnom padu forme u poslednjih par meseci,odlicne predispozicije za sasvim kvalitetnu cetvorku,clan mladjih selekcija reprezentacije bio,i veliki potencijal bio.Ali je onda poceo da glumi svasta na terenu,uzima trojke bas kao Ray Allen a procenat mu nekih 20-ak %. :roll: :(
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 01 feb 2013, 23:06

braoolyo je napisao/la:
Devil je napisao/la:Ima u Radnickom jos par dobrih kosarkasa sa kojima bi trebali potpisati ugovore u najbrzem roku,pa neka oni i dalje igraju za Radnicki.Gledao sam ih pre par dana protiv Slobode u Zelezniku,mnogo potencijala tu ima.
Ristić, možda Đukanović i to je to. Ostali i nemaju potencijala za ozbiljniju košarku.
I nije Radnički već FMP. :)
stari grobar
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 01 feb 2013, 23:11

Devil je napisao/la: Pa ne moze ni Ristic da se pohvali sa nekom epohalnom minutazom pa ga opet uvrsti ti gore.Ni Djukanovic se nesta preterano ne izdvaja.Nisu minute nikakvo merilo.Po tome je Pedja Stamenkovic onda vrh.A u stvari sve pocinje i zavrsava se sa njegovim potencijalom i pamecu.Lik bukvalno nece da se izdvaja od ostalih,kao da mu puca ona stvar za ozbiljnim basketom. :roll:

Cvorovic u ekipi igra verovatno najbolju odbranu,atletski je vrlo spreman igrac i steta je sto ga ne koristi vise u igri.Definitvno ima potencijala i ne treba ga se tek tako odreci.
Sto se tice Djokica,godine apsolutno nisu problem,sta je on sa 23 kao star ? Momak ima odlicne brojke ove sezone,na skoro 50% suta za dva i tri,na skoro 80% sa slobodnih bacanja,jedino mu asistencije i los momentum kvare jednu idilicnu sliku back-up playa. ;)

Tu je takodje i Nikola Markovic ali u neverovatnom padu forme u poslednjih par meseci,odlicne predispozicije za sasvim kvalitetnu cetvorku,clan mladjih selekcija reprezentacije bio,i veliki potencijal bio.Ali je onda poceo da glumi svasta na terenu,uzima trojke bas kao Ray Allen a procenat mu nekih 20-ak %. :roll: :(
Ristić je godinu mlađi i odigrao je duplo više utakmica sa većom minutažom. Đukanović je takođe godinu mlađi a i on je odigrao više utakmica. Ne znam kakve veze imaju Stamenković, Marković, Đokić i slični sa Rebićem, Ristićem... Igrači koji sa 23,24 godine igraju amatersku KLS nikada neće biti igrači za Zvezdu, o tome pričam.
nerminh74 je napisao/la: stari grobar
Niko nije savršen.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 feb 2013, 23:21

Pa imaju veze zato sto ih ti posmatras kroz prizmu minutaze,nisam ja ni rekao da su za Crvenu zvezdu,osim Djokica ako bi popravio svoju filozofiju igre za kratko vreme,tj.da pametnije rezonuje.Marinkovic je opao,bio veliki potencijal,a Stamenkovica sam cisto 'nako spomenuo jer on ima najvecu minutazu ako se ne varam. ;)

Uostalom koliko si puta ti njih gledao uzivo ove sezone,na TV-u nisu bili puno puta pa da sa sigurnoscu mozes da tvrdis ko je za sta ?
Znam da citas RSB,a znam i momke koje prate Radnicki,pisu po tome forumu,pa pitaj ih sta misle,narocito o Cvorovicu i njegovoj defanzivi,predispozicijama i potencijalu. ;)

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 01 feb 2013, 23:37

braoolyo je napisao/la:
Niko nije savršen.
u kosarkaskom smislu
MICHAEL JORDAN
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 01 feb 2013, 23:37

Pa posmatram mlađe igrače kroz minutažu zato što oni koji igraju malo u FMP-u sigurno neće napredovati i još sigurnije neće dobiti priliku u prvoj ekipi. Talenat je tu nažalost manje bitan, pogotovo u FMP-u koji dovodi Bojovića koji ima preko 30 godina da šuta 5-6 trojki po utakmici umjesto da to radi Brano, Gudurić ili neko treći.
Koliko god oni talentovani bili, već u 18oj - 19oj godini moraju odskakati u KLS da bi mogli reći da će nešto od njih možda biti u budućnosti, jer u Zvezdi ni Cvetković i Mitrović ne dobijaju priliku kakvu zaslužuju a mislim da su prije godinu, dvije pokazivali više nego što sada pokazuju Čvorović ili Đukanović.

nerminh74 je napisao/la:
braoolyo je napisao/la:
Niko nije savršen.
u kosarkaskom smislu
MICHAEL JORDAN

Pogledaj zastavicu na zidu. :)
slika

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 02 feb 2013, 09:52

Pa eto dovoljno je ovo, šta će vam trofeji.....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 02 feb 2013, 22:13

Pobeda protiv Szolnoka 96:83 u gosima.Nije ovo ni izbliza celim tokom izgledalo tako ubedljivo,mec je prelomio definitivno pocetak 4/4 kada smo napravili seriju od 11:0 no ubrzo vrlo lako dozvolili Szolnoku da se sa dve vezane trojke potpuno vrati u mec no nekako smo se izvukli i na kraju sasvim zasluzeno pobedili.Onoga koga bih posebno pohvalio veceras je Marko Simonovic.Kraj 3/4 i pocetak 4/4 je definitivno bio njegov 3 trojke i 1/2 slobodna bacanja su definitivno incijatori preloma utakmice i zasluzuje pohvale.Igor odigrao opet jednu efikasnu utakmicu,22 poena,ukljucujuci jednu trojku sa zvukom sirene u 4/4 sto je bio pogodak za statistiku. :) Savovic takodje odigrao odlicnu utakmicu,17 poena od toga 7/7 za dva poena. 8-) Vuk takodje dobar.Odbrana je ponovo bila tanka,ali i ove je nevidjeno sralo,bolji postotak za tri nego za dva poena. :roll: 9/14 za tri poena.

Raduje sto se pred kup ako je suditi po zadnje dve utakmie vraca forma Scottu i Simonovicu,izgleda da su neki pritisci sa strane da se jednom od njih da otkaz dali rezultat. :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 03 feb 2013, 19:16

Koliko smo samo mi kiksali sa onim bednim porazom u Laktasima. :cry:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 feb 2013, 16:19

Devil je napisao/la:.Ako se on racuna kao stranac onda cenim da Brown otpada iz kupa.
Kao sto sam i rekao pre par dana,sasvim logican rasplet. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 feb 2013, 17:54

Veceras mec protiv Vojvodine u okviru 1/4 finala kupa.Veliki smo favoriti,pogotovo jer je i Vosa poprilicno oslabljena i sve osim ubedljive pobede bice iznenadjenje.

p.s.Karte za Ulm opet velikom brzinom rasprodate. 8-)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 feb 2013, 22:58

Rutinska pobeda protiv Vose 97:75 u 1/4 finalu kupa.Celi tok utakmice imali smo neku prednost oko 10-ak razlike ali se u poslednjoj cetvrtini igra Vojvodine totalno raspala usled umora ponajvise,nije vise sut hteo i dali su samo 12 poena.Rotirao je Vlada sve u utakmici,momci su odigrala koliko je bilo dovoljno,ne maksimalno ali sasvim dovoljno da se pregazi Vosa.Sutra protiv Radnickog koji je danas takodje razmontirao Metalac.Bice to jedna paklena utakmica sigurno,ovi divljaci na tribinama su itekako nalozeni,danas su i nasi i KSS pocasceni sa par pogrdnih reci od njih,jer im nije po volji to sto se igraci sa dvojnim drzavljanstvom registruju kao stranci.

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 08 feb 2013, 23:14

Sutra pada 180+ poena. :P

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 feb 2013, 22:52

Radnicki who... :lol: :lol: :lol: :lol:
Steta sto smo ovako odigrali,zao mi ih,na cemu ce sada da izlece svoje frustracije.Ovako rutinskih,velikih,ogromnih +26,ponizavanje u sred Kragujevca. 8-)
Neka se spreme komsije da se pokaze Kragujevcanima sta je basket i sta je atmosfera. 8-)

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 09 feb 2013, 22:57

braoolyo je napisao/la:Sutra pada 180+ poena. :P
A dobro, mi smo svoj dio posla odradili, Radnički je razočarao. :P Najbolja naša utakmica sezone po meni.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 feb 2013, 23:00

Ja se nadam da ce se Capin javiti ziv i zdrav.Nelson ga je izveo iz dvorane. :mrgreen:

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 09 feb 2013, 23:02

Simonovic od utakmice sa Solnokom igra sve bolje i bolje, a Scott dobar u odbrani ali mi je kriminalan njegov izbacaj, u napadu los dosta.

Toliko o jednom od fenomena ABA lige kako kaze Tegi, Capinu. :lol:
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 10 feb 2013, 15:42

@dejane poništava li jedna loša 10 dobrih? Ili si toliko opterećen Tegijem da ti sve to čini neko bizarno zadovoljstvo?
@devile ma muta je budala bio i ostao.... Na svom terenu, gubi tekmu od ekipe kojoj je on našao 100 mana... Jbg miš valjda te mane večeras nije vidio... Kompleksas bio, to je i ostao... Vlado ga je izuo ko početnika.....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 10 feb 2013, 17:26

Ne svidja mi se ovo trpanje na Zvezdu nikako.**** 1.35 u Mozzartu kvota vec,nakon jutarnjih 1.80. :roll: Pa protiv Radnickog bila 1.6. :roll:

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 10 feb 2013, 20:15

DANTES je napisao/la:@dejane poništava li jedna loša 10 dobrih? Ili si toliko opterećen Tegijem da ti sve to čini neko bizarno zadovoljstvo?
Naravno da ne, niti imam sta protiv Tegija. :)
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 3 gosta.