A kad trčiš sa golmanom za loptu slobodno ga smiješ gurnuti rukom.Tribalian je napisao/la:Nisam do sad znao za ovo pravilo da kad te lopta udari u ledju svira se penal i ide direktni crveni karton.
Super liga Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Jelen Super liga Srbije
Crvena Zvezda najavila istupanje iz lige, saopstenje cu objaviti na temi Zvezde za par minuta.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Klasicni zvezdasterac... Što se tiče saopštenja, osjeća se talenat Marka Nikolovskog, ali i kreativno nadahnuće. Nese Čovića.... Samo.kažem nemojte se vi navijači zvezde zgrazavti... Sve je isto.... Zato i srpski sport propada... Što je jače rivalstvo, to je sport gori...Tribalian je napisao/la:Nisam do sad znao za ovo pravilo da kad te lopta udari u ledju svira se penal i ide direktni crveni karton.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Daj @ DANTES...
Nema svrhe buraz, svi su gledali utakmicu . Ovo jednostavno ne moze da se uporedi ni sa cim .
Namestaljka ocigledna i nevidjena , realnost - pobedio vas Novi Pazar sa 10 igraca i bez rezervnih igraca.

Namestaljka ocigledna i nevidjena , realnost - pobedio vas Novi Pazar sa 10 igraca i bez rezervnih igraca.
@Tribalian samo kažem i konstatujem da smo apsolutno isti, a naša prava snaga se vidi u evrotakmicenjima kada fasujemo bruku crvenih kartona i glupih golova.... I budimo iskreni da je ovo bilo u Engleskoj svi bi.govorili o katastrofa sudijama... Naravno ovdje to nema veze sa greškama... Prečesto se ponavlja....
Samo umjesto da se bave sudijama ma samom startu i.jednim i drugim bi bolje bilo da nešto preduzmu po pitanju strategije poslovanja, sportskih nastupa na evro sceni i sl...
Samo umjesto da se bave sudijama ma samom startu i.jednim i drugim bi bolje bilo da nešto preduzmu po pitanju strategije poslovanja, sportskih nastupa na evro sceni i sl...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
@ DANTES , oko evrotakmicenja, slozice su se . Oko toga da smo isti, ne mogu nikako. A mnogo je razloga za to . Naravno sve u domenu sporta, ne mislim nista izokola .
E nećemo sada koje je društvo uspešnije....Tribalian je napisao/la:@ DANTES , oko evrotakmicenja, slozice su se . Oko toga da smo isti, ne mogu nikako. A mnogo je razloga za to . Naravno sve u domenu sporta, ne mislim nista izokola .
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno o fudbalu pricamo ,a biciklistima , stonoteniserima, sahistima , hokejasima i kajakisama partizana svaka cast.DANTES je napisao/la:E nećemo sada koje je društvo uspešnije....Tribalian je napisao/la:@ DANTES , oko evrotakmicenja, slozice su se . Oko toga da smo isti, ne mogu nikako. A mnogo je razloga za to . Naravno sve u domenu sporta, ne mislim nista izokola .
Ja sam više mislio na košarkaše, vaterpoliste, odbojkaše... A u fudbalu još ssamo da uzmemoS i bolji smo... Možda tole sredi sa MišelomTribalian je napisao/la:Trenutno o fudbalu pricamo ,a biciklistima , stonoteniserima, sahistima , hokejasima i kajakisama partizana svaka cast.DANTES je napisao/la:E nećemo sada koje je društvo uspešnije....Tribalian je napisao/la:@ DANTES , oko evrotakmicenja, slozice su se . Oko toga da smo isti, ne mogu nikako. A mnogo je razloga za to . Naravno sve u domenu sporta, ne mislim nista izokola .
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
To sto ste vi uzeli u fudbalu,lepo si rekao uzeli , to ce nekada kad se u drzavi rese neke stvari da se dovede u pitanje
A kosarkasi a i fudbaleri... morala je SFRJ da se raspadne , da se drzava unisti, da se moral unisti, da se vrednuju kic i sve sto ide uz to, da se omladina otupi da bi vi mogli da uzimate titule na nacin da vam se kroz upravu konsantno provlace najveci olosi politickog zivota Srbije , da sede u vasoj lozi tapkaju se po ramenu i rade direktno protiv Zvezde i fudbala u Srbiji uopste . A to nije bas najbolji nacin .

A kosarkasi a i fudbaleri... morala je SFRJ da se raspadne , da se drzava unisti, da se moral unisti, da se vrednuju kic i sve sto ide uz to, da se omladina otupi da bi vi mogli da uzimate titule na nacin da vam se kroz upravu konsantno provlace najveci olosi politickog zivota Srbije , da sede u vasoj lozi tapkaju se po ramenu i rade direktno protiv Zvezde i fudbala u Srbiji uopste . A to nije bas najbolji nacin .
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ne bi mi mrsko da pogledam šta se to dešavalo na pomenutoj utakmici i zanima me slijedeće:
Gdje su Devil i ostali jahači apokalipse koji su me ne tako davno ubjeđivali da niko ne radi protiv Novog Pazara, nego naprotiv da ga je FSS namjerno ubacio u JSL i da ga tamo drži iako taj klub po njima ne zaslužuje da igra u najvišem rangu. Ja nisam neki stručnjak za anatomiju ljudskog tijela, ali sasvim sigurno da znam razlikovati ruku i leđa, nekad čak imam problem da stavim ruku na pojedine dijelove leđa. Naravno da će neki pokušati da ovo opravdaju činjenicom da se slično sudi protiv svih kad igraju protiv velikih klubova iz Beograda i da se ne radi ništa konkretno protiv Novog Pazara, u šta ja neću povjerovati, pa nema potrebe ni da pokušavaju s tim.
I da ne zaboravim legendarni komentar "ovdje se možda može pričati i o faulu nad golmanom"
Gdje su Devil i ostali jahači apokalipse koji su me ne tako davno ubjeđivali da niko ne radi protiv Novog Pazara, nego naprotiv da ga je FSS namjerno ubacio u JSL i da ga tamo drži iako taj klub po njima ne zaslužuje da igra u najvišem rangu. Ja nisam neki stručnjak za anatomiju ljudskog tijela, ali sasvim sigurno da znam razlikovati ruku i leđa, nekad čak imam problem da stavim ruku na pojedine dijelove leđa. Naravno da će neki pokušati da ovo opravdaju činjenicom da se slično sudi protiv svih kad igraju protiv velikih klubova iz Beograda i da se ne radi ništa konkretno protiv Novog Pazara, u šta ja neću povjerovati, pa nema potrebe ni da pokušavaju s tim.
I da ne zaboravim legendarni komentar "ovdje se možda može pričati i o faulu nad golmanom"

To je već tvoj problem, što imaš neki scenario u glavi kojeg ćeš se držati bez obzira na sve.DukeOfWellington je napisao/la:Naravno da će neki pokušati da ovo opravdaju činjenicom da se slično sudi protiv svih kad igraju protiv velikih klubova iz Beograda i da se ne radi ništa konkretno protiv Novog Pazara, u šta ja neću povjerovati, pa nema potrebe ni da pokušavaju s tim.
Ovo nikakve veze sa Pazarom nema, oni su kolateralna šteta, a ti to shvati kako hoćeš.
Kakav Pazar, pa nisu suci radili protiv Pazara vec za Partizan. Bilo bi isto i da je neki drugi tim bio nasuprot crno-belih 

RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Pokojni Đinđić, Vučić, Jovanović Beli prah, Vesić, svi oni su nisu političari već duhovnici i mučenici...Tribalian je napisao/la:To sto ste vi uzeli u fudbalu,lepo si rekao uzeli , to ce nekada kad se u drzavi rese neke stvari da se dovede u pitanje![]()
@Duke nemaš pojma i ta priča o politici i ugroženosti je priča mržnjom zadojenih ljudi, a ti se primaj koliko hoćeš.... eto toliko ih mrze da hoće Zvezda da istupi iz Lige... uostalom ti reče sigurno da će prošle godine ispasti pa oni ostadoše u JSL...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
@ Duke ,nisi u pravu, ali nimalo. Niko ne radi protiv NP-a vec u korist Partizana . Da li je partizanov protivnik u datom trenutku Zvezda, Vojvodina, Jagodina ili NP , nebitno je,radi se u korist Partizana. A ta prica da su ovi iz NP ugrozeni te se politickim sredstvima na sportskom terenu radi protiv njih , to ne pije vodu. Nacin na koji je NP uopste dospeo u prvu ligu demantuje tu cinjenicu u startu.Ne treba traziti politiku tamo gde je nema. Ovo je najobicniji lopovluk i nista drugo.Odvuci ovu pricu u politicki i samo politicki kontekst je vise nego licemerno.
@ DANTES , izuzev Vucica i Cede ,ali u vaterpolu, niko od tih navedenih nista za Zvezdu uradio nije. A kod vs od 1992. na ovamo imas armiju politickih klosara koji su vukli za vase titule i " uspehe ".
@ DANTES , izuzev Vucica i Cede ,ali u vaterpolu, niko od tih navedenih nista za Zvezdu uradio nije. A kod vs od 1992. na ovamo imas armiju politickih klosara koji su vukli za vase titule i " uspehe ".
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Bio sam vrlo kratak i jasan kad sam rek'o da me s tom pričom nećete ubijediti. Meni nije uopšte cilj da neko iz Srbije razumije ili prizna tu vrstu problema, drugim riječima nije mi cilj da problem priznaju oni čiji politički predstavnici i prave problem tamo. Tako da @Tribalian mene ne zanima što kod tebe ta priča ne pije vode, ja znam gdje pije i to je ono što je meni bitno. Kad Sandžak bude autonomna pokrajina na način da se Srbija i Crna Gora usaglase sa tim, onda ću vas možda shvatati za ozbiljno kad pričate o ovoj temi, do tad - njet. Neko reče da se ja "primam" na tu priču. Ja se ne primam na tu priču, ja proizvodim tu priču i širim ju jer je moj lični stav zasnovan na činjenicama. Ovo ima veze sa politikom i to je notorna činjenica, a samo je slučajnost što se s druge strane našao Partizan kojeg svavako treba pogurat' pa se spojilo ugodno s korisnim.
Znači vi možete ovdje 10 put napisat' kako to nije ovo što ja tvrdim, ali mene nemojte ni pokušat ubijedit u to, nisam ja u toj priči od juče k'o vi.
EDIT: I nisam rek'o da će NP sigurno ispast' nego da se radi na tome da ispadne. I zanima me zbog čega nema opcije "Novi Pazar" na anketi.
Znači vi možete ovdje 10 put napisat' kako to nije ovo što ja tvrdim, ali mene nemojte ni pokušat ubijedit u to, nisam ja u toj priči od juče k'o vi.
EDIT: I nisam rek'o da će NP sigurno ispast' nego da se radi na tome da ispadne. I zanima me zbog čega nema opcije "Novi Pazar" na anketi.
Ova prica odlazi u politiku ... I nisam ja reko @ Duke da kod mene ne pije vodu , vec da ne pije uopste. Trazis politicki problem tamo gde ga nema ! Ne znam dal si ikad bio u Srbiji pa pricas na osnovu tih cinjenica ,ili si te cinjenice pokupio na raznim forumima .
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Bio sam na jednom mjestu koje neki zovu Srbija, a tam mi kažu da nije, pa et. Tamo ovo itekako pije vode.Tribalian je napisao/la:Ova prica odlazi u politiku ... I nisam ja reko @ Duke da kod mene ne pije vodu , vec da ne pije uopste. Trazis politicki problem tamo gde ga nema ! Ne znam dal si ikad bio u Srbiji pa pricas na osnovu tih cinjenica ,ili si te cinjenice pokupio na raznim forumima .
A bio sam i u Beogradu.
Odlazi u politiku zato što i jest politika. Fudbalsko prvenstvo Srbije je politika.
A ti @ Duke dolazis iz visoko razvijene zemlje u kojoj je nesto ovako nemoguce ? Srpsko prvenstvo je politika ,a ono gde su domacini godinama dobijali svaku domacu utakmicu to nije , jel tako
Ja znam odlicno da je FSS jedna nakaradna lopovska organizacija , znam isto i ko je i sta je Tomislav Karadzic i nema potrebe o tome ni trositi reci ...Poenta je da je ovo klasican lopovluk u korist Partizana a ti tvrdis da je neka teorija zavere na stetu Novog Pazara , e pa reci cu ti jedno da je NP igrao protiv Zvezde, Vojvodine, Jagodine, Vozdovca... ovo se nikad ne bi desilo .
O politici mozemo dole na chatu,kol'ko nam moderacija dzovoli, ovde tome nije mesto .

O politici mozemo dole na chatu,kol'ko nam moderacija dzovoli, ovde tome nije mesto .
Ovo sto se desilo Pazaru nema nikakve veze s tim ko su oni ili sta su, odakle dolaze itd...Ovo bi se desillo svakoj ekipi koja bi sinoc igrala na JNA, da li to bio Radnicki, Spartak, Jagodina..potpuno je nibitno 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.