Solidan kao i cijela ekipa Lyona osim Lovrena koji je katastrofa od igraca i prava je sreca sto su nam ga zapadne komsije ukrale,jos jednom hvala im od srca zbog tog...Edo_Majka je napisao/la:Zna li neko kako igra mali?

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Solidan kao i cijela ekipa Lyona osim Lovrena koji je katastrofa od igraca i prava je sreca sto su nam ga zapadne komsije ukrale,jos jednom hvala im od srca zbog tog...Edo_Majka je napisao/la:Zna li neko kako igra mali?
Lovren nije ni igrao.gringo2 je napisao/la:Solidan kao i cijela ekipa Lyona osim Lovrena koji je katastrofa od igraca i prava je sreca sto su nam ga zapadne komsije ukrale,jos jednom hvala im od srca zbog tog...Edo_Majka je napisao/la:Zna li neko kako igra mali?
Pa sad zakljuci kolko je los, kad je uspio sa klupe da bude najlosiji igrac, mozes zamisliti kakav bib bio da je igraoharishp je napisao/la:Lovren nije ni igrao.gringo2 je napisao/la:Solidan kao i cijela ekipa Lyona osim Lovrena koji je katastrofa od igraca i prava je sreca sto su nam ga zapadne komsije ukrale,jos jednom hvala im od srca zbog tog...Edo_Majka je napisao/la:Zna li neko kako igra mali?
Ma sta rece pa osta ziv....harishp je napisao/la:Lovren nije ni igrao.gringo2 je napisao/la:Solidan kao i cijela ekipa Lyona osim Lovrena koji je katastrofa od igraca i prava je sreca sto su nam ga zapadne komsije ukrale,jos jednom hvala im od srca zbog tog...Edo_Majka je napisao/la:Zna li neko kako igra mali?
De bolan nemoj se sramotiti LOVREN JE DANAS ODIGRAO CIJELU TEKMU I BIO KATASTROFALAN kao i uvijek...harishp je napisao/la:Aaaaaa cova minuta nije napravio danas.Govorimo o danasanjoj tekmi.
"Otpicar ne otpicar "kad kazem da nije onda nije.
harishp je napisao/la:Aaaaaa cova minuta nije napravio danas.Govorimo o danasanjoj tekmi.
gringo2 je napisao/la:De bolan nemoj se sramotiti LOVREN JE DANAS ODIGRAO CIJELU TEKMU I BIO KATASTROFALAN kao i uvijek...harishp je napisao/la:Aaaaaa cova minuta nije napravio danas.Govorimo o danasanjoj tekmi.
Molim nekog ko je veceras gledao Lyion nek kaze clanu @harishp da grijesi...
Ja ga nisam nisam primjetio,kao sto rekoh vijerovatno ste ga sa Chisokhom zamijenili.Jednojajcani inace.bh fanatik je napisao/la:Harise grijesisLovren je igro a ti izgleda nisi ni gledo utakmicu vec samo vidio na **** a znas da i oni pogrijese ponekad
To mu je prosjecna ocjena.tony-mortale je napisao/la:zna li iko francuski, kolko sam skonto da je pjanić peti najbolji ocjenjen u lionu al nisam siguran
http://www.francefootball.fr/FF/France/ ... lub22.html
pa da, i peti je igrač sa 5,11 prosječnom, to je extraTarik14 je napisao/la:To mu je prosjecna ocjena.tony-mortale je napisao/la:zna li iko francuski, kolko sam skonto da je pjanić peti najbolji ocjenjen u lionu al nisam siguran
Nisam rekao da to nije extra, samo sam razjasnio clanak.tony-mortale je napisao/la:pa da, i peti je igrač sa 5,11 prosječnom, to je extraTarik14 je napisao/la:To mu je prosjecna ocjena.tony-mortale je napisao/la:zna li iko francuski, kolko sam skonto da je pjanić peti najbolji ocjenjen u lionu al nisam siguran
Pa sta ces ocekivat ot nekog njegovih godina,sta treba Pjanic mislit sta ce mu mu sinsic obuc u skolu..Pjanic ima samo 20 godina i za svoje godine razmislja realno...Da mi je znati gdje mi je bila pamet u dvadesetim,jbgPauk je napisao/la:Miralem Pjanic treba ozbiljnije postupiti i boriti i truditi se vise.
U zadnje vrijeme Pjanic djeluje malo arogantno na terenu kao da misli da je on vec postao dobar kao Messi.
Isto tako cini mi se da je jos malo nezrel Pjanic zbog nekih njegovih izjava kao da mu je dosta vazno da ima najskuplju jaknu Dolce-Gabbana i da je idealna zena za njega Eva Mendes.
Trebao bi valjda.Prosli mec je odgurao do kraja,ne bas sjajno ali sigurno bolje od onog ''naseg''LovrenaDado je napisao/la:Je li to Pjana danas protiv Reala igra?