Brke zvanicno u Bubamari potpisan ugovor do 2027!
Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Re: Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Objava GFCa

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dobar transfer. Uz Perica, puno vise moze napredovati sigurno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ostatak lige obesmisljen. Ramic otišao iz Željeznice. Komotno preskočiti drugi dio sezone i neka igraju Buba i SG međusobno deset utakmica pa ko bude bolji.
Bubamari je ostalo jos da dovede Ligatu za komentatora 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
To bi bio transfer godine.
Ma bilo je svasta tu, ali evo sad se napokon zavrsilo, znam samo da Peric nije bio prvi pik.
Koliko sam ja upucen u Cazinu bi se i Samba mogla igrat!
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Ne, on ce da pise tekstove sa moralnim porukama, kako nije sreca para puna vreca

Max Allegri
Ma lik se zayebava na max, preozbiljno si ti to shvatio

Ligata se sprda. Kapa mu a nista ne radi. Operisan od života.
Brkanic na grupi javio ostalima da ide a direktor poručio da je GFCa bilo i sa i bez njega.
Brkanic na grupi javio ostalima da ide a direktor poručio da je GFCa bilo i sa i bez njega.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pa da budem iskren kad god sam gledao ovog momka bio je u najboljem slucaju korektan a u najgorem solidan, nikad mi se nesto nije izdvajao posebno da pomislim da ce se ljudi otimati za njega 

Ma to je uloga pivota. I kad gledaš Perića, nema tu spektakularne igre, ali odrađuje posao. Brkanić je jači od njega, fizički jači i u presingu ozbiljan igrač. Iz tog mu i dolaze golovi. U biti, njemu i treba rast dalje u tehničkom smislu, da recimo realizuje penale bez greške, da mu je svaki zicer gol i sličnoQUARTERBACK je napisao/la: ↑18 dec 2024, 18:31Pa da budem iskren kad god sam gledao ovog momka bio je u najboljem slucaju korektan a u najgorem solidan, nikad mi se nesto nije izdvajao posebno da pomislim da ce se ljudi otimati za njega![]()

Potencijal je, moze bas dosta napredovati. Sada ce imati sve uslove za to, na njemu je.QUARTERBACK je napisao/la: ↑18 dec 2024, 18:31Pa da budem iskren kad god sam gledao ovog momka bio je u najboljem slucaju korektan a u najgorem solidan, nikad mi se nesto nije izdvajao posebno da pomislim da ce se ljudi otimati za njega![]()
Nema boga da je fizicki jaci od Perica, vjeruj mi gledam redovno i jednog i drugog uzivo. U pressingu jeste jaci ali fizicki nema diskusije uopce, Peric raznosi sviju lik je gradjen ko rukometas
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Samo Bajro Spahic sto se tice gradjenja 

Najbolji kojeg sam gledao. Majstor svih majstora.
Igrao sam protiv njega, top

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ma realno lakoca u igri i klasa koja se ne vidja cesto, lik koji koristi maximalno ono sto najbolje zna raditi.. Kad on to radi izgleda lako 
inace naletim na fb na ovu objavu u vezi engleske futsal repke, ovo je prije tekme s nama napisano.. nisam znao da je kod njih ovakvo stanje a toliko fudbalska nacija..

inace naletim na fb na ovu objavu u vezi engleske futsal repke, ovo je prije tekme s nama napisano.. nisam znao da je kod njih ovakvo stanje a toliko fudbalska nacija..

- ASD
- Kontakt:
Ko je najbolji BiH igrač? Ako bi poredili samo ove što igraju kod nas.
U sezoni 2023/24 je bio po meni Gašpar. Trenutno na polovici je najbolji Gosto.
U sezoni 2023/24 je bio po meni Gašpar. Trenutno na polovici je najbolji Gosto.
Verujem, sto ne umanjuje činjenicu da l.ze Edinov su.pakharden je napisao/la: ↑18 dec 2024, 16:50Ma lik se zayebava na max, preozbiljno si ti to shvatio![]()
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.