Sejad Salihovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

AllGunsBlazing
Kontakt:

Re: Sejad Salihovic

Post Postao/la AllGunsBlazing » 20 apr 2012, 23:44

Unica_Liverpool_ je napisao/la:Kamo sreće onda da si Wenger u stvarnom životu... :D :D
Ma dobar je Salihovic za svaku ekipu na svijetu, jbg uvijek ima utakmica kad te mora pogurati neki slobodni, a tu je on kralj. Mada mu ni ostale kvalitete nisu lose. Dobro ne bas svaki klub na svijetu, ali moze on i vece klubove od sadasnjeg.
Celik!3,2,2.

Akhenaten
Kontakt:

Post Postao/la Akhenaten » 21 apr 2012, 00:11

Dobro tu ce bar igrati!
Mozda i previse ocekujemo od nekih igraca ? Sejo je majstor slobodnjaka, ali to je skoro sve...
Hoce ga i penali, ali igrati toliko u federalnoj ligi i niko nije zainteresovan za tebe mora da znaci da i nisi bas nesto. Mislim budimo realni, mozda je mogao u slicne ekipe ili sta vec al' nije mogao stepenicu vise i to je to.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 apr 2012, 00:14

Ovo produzenje ugovora ne mora znaciti konacan ostanak u Hoffi, barem do te 2016-e godine. Vjerujem da u novom ugovoru postoji odredjena klauzula ili pak dogovor da ako Hoffenheim ne ispuni odredjeni cilj Sejo moze traziti transfer.
Previse je pametan da bi se upustio u novi ugovor bez ikakve garancije.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 21 apr 2012, 02:47

A jedno vrijeme su ga u united trpali.Patriote zgazise svakog ko im se tog momenta suprotstavio.
Nadam se da Sejo zna sta radi i da je ovo neka vrsta dogovora njega i kluba da li zbog toga sto mu je obecan transfer ili pojacanja u sadasnjem klubu ne znam ali vjerujem da nije tek tako potpisao ugovor.
Svu mu srecu zelim sta god da je...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 21 apr 2012, 02:57

malta071 je napisao/la:A jedno vrijeme su ga u united trpali.Patriote zgazise svakog ko im se tog momenta suprotstavio.
Nadam se da Sejo zna sta radi i da je ovo neka vrsta dogovora njega i kluba da li zbog toga sto mu je obecan transfer ili pojacanja u sadasnjem klubu ne znam ali vjerujem da nije tek tako potpisao ugovor.
Bolje igrati u Frajburgu nego sjediti na klupi Real Madrida.... ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 21 apr 2012, 12:25

malta071 je napisao/la:A jedno vrijeme su ga u united trpali.Patriote zgazise svakog ko im se tog momenta suprotstavio.
Ja ne znam po čemu je to ovaj United toliko nedodirljiv da Sejo ne bi mogao igrati u njemu? Govorim hipotetički, jer koliko vidim u tom Unitedu ima toliko kljusina od igrača za nepovjerovat', što samo znači da je prava snaga Uniteda Sir Alex i njegova kolektivna igra. Ne želim neke naše igrače golrificirat', ali ne želim ih ni omalovažavat'.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 21 apr 2012, 17:17

salihovic promasio penal.....to se njemu rijetko dogadja :(

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 21 apr 2012, 17:21

promasi sejo penal,sad mora veceru covjeku platiti :) ne znam jeste li vi upratili al hofenhajm svaku utakmicu dobije penal,pa sejo vise golova od gomeza dao
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 apr 2012, 11:36

el-fighter je napisao/la:Po meni je ovo los potez Salihovica. Trebao se sjetiti kako su ga ebavali u zdrav mozak i tjerali da igra sa rezervama, a lik je najbolji igrac u Hoffenheimu. Ali valjda on zna sta radi, sada ce sigurno ostati i naredne sezone, a ako bude igrao kao i do sada siguran sam da ce negdje otici.
Loš i glup potez Salihovića, umjesto da sad napravi neki dobar transfer on produžuje ugovor, sad komotno može završiti karijeru u Hoffe. :roll:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

JohnnyDinamitas
Kontakt:

Post Postao/la JohnnyDinamitas » 02 maj 2012, 20:44

Uvjeren sam da u skoro svakoj od jacih ekipa moze igrati u rotaciji, savrsen je za to.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 03 maj 2012, 19:16

Salihovic je ostao u Hoffenheimu pod uslovom da oni dovedu adekvatna pojacanja za sljedecu sezonu, sto dosad rade u punom toku. Derdiyok i Wiese su vec stigli u Hoffenheim, siguran sam da to nece biti jedini transferi ove sezone. Po meni takodje nije najbolja opcija sto je ostao, ali sa novim pojacanjima, Hoffenheim moze i dalje nego od sredine tabele ili borbe za opstanak.

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 26 maj 2012, 14:48

E jes' mi ga zao u pm. Bas mu se neda da u kontinuitetu odigra bar pet tekmi za reprezentaciju.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jun 2012, 16:59

Salihović: Spreman sam preuzeti kapitensku odgovornost
Andreas Beck u idućoj sezoni više neće biti kapiten bundesligaške nogometne ekipe Hoffenheima. Odlučio je samoinicijativno odgovornost prepustiti nekom drugom.

Favoriti za preuzimanje kapitenske trake su 30-godšnji golman Tim Wiese, ovoljetno pojačanje iz Werdera, te 28-godišnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Sejad Salihović, koji je ulogu već obnašao 2009. godine, ali i odustao od nje zbog konflikta s ondašnjim trenerom Ralfom Rangnickom, piše u najnovijem broju njemački sportski magazin Kicker.

"Spreman sam preuzeti kapitensku odgovornost. Ako se to dogodi, svima će biti jasno da odluka nije bila pogrešna", rekao je veznjak ubojite ljevice, koji će iduće sezone s Hoffenheimom krenuti u sedmu sezonu po redu; niko iz aktuelne ekipe u klubu nije toliko dugo: Salihović je prošao s klubom doslovno sve, probijajući se s njim iz četvrte u prvu ligu.

Koliko je važan klubu i treneru Babbelu, dokazuje proljetos potpisani ugovor do 30. juna 2016. godine.

"Salihović je već jako dugo jedan od naših najvažnijih igrača", priznaje trener Babbel.

Kad je dolazeća sezona u pitanju, Salihović je već postavio cilj.

"Želim iduće sezone, kad već nisam minule, zabiti deset golova."

Isti je cilj postavio uoči prošle sezone. Došao je do brojke devet.
Bilo bi lijepo, ali tamo obično vole da je Nijemac kapiten. Vidjet ćemo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 21 jun 2012, 17:08

Nije smetao nikome do Ragnicka, pa izgleda da je opet došao red da uzme kapitensku traku
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 jun 2012, 18:31

Pa Babelu je itekako na pocetku smetao,dok ovaj nije skontao da od Hoffe buvalno nema nista ako ovaj ne igra.
Isto tako Beck je Svabo kao i Sejo :mrgreen: Jedan Bosanceros a drugi Bjelorus sa Svapskom sarom.
Kapitenska traka u BL je samo obaveza vise,pogotovo znajuci kakve su sudije kriminalne u BL.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Se7en
Kontakt:

Post Postao/la Se7en » 25 avg 2012, 15:42

Sejo na klupi :? u cemu je problem..

Panjevi poput Vukcevica u prvoj..
❤ si baš. CMOKić

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 25 avg 2012, 16:20

Nek je on produzio ugovor sa ovim glupim Hoffenhaimom. :roll:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 25 avg 2012, 16:32

Gube 1-0 na poluvremenu, tako da je ocekivati Salihovica i Usamia da udju odmah na pocetku drugog.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 25 avg 2012, 16:34

Glupi Bosanci... Obećaš nam kule i gradove i ostat ćemo. Čim je produžio ugovor zajebaše ga i za kapitensku traku, uze je novajlija u klubu.

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 25 avg 2012, 17:10

Sejo usao u 82 minutu :? :evil: :evil: mater Babelu koji retard od trenera :evil:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505, Proximic i 6 gostiju.