Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
31%
2) 10 bodova
23
24%
3) 15 ili više
44
45%

Ukupno glasova: 97

Neutral
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la Neutral » 30 jul 2009, 01:20

Kako je taj igrač dobar ahhhh, da hoće u Bayern,

harishp
Kontakt:

TSG 1899 Hoffenheim

Post Postao/la harishp » 31 jul 2009, 02:49

Posto krece nova BL sezona 2009-2010.A u toj ligi se nalazi ovaj klub.
Da ne govorim da jedva ocekujemo opet nove golove Vede i asistencije ili torpeda Salihovica.
Vise je nego logicno da se otvori tema o ovom klubu.
Iz svakog kola u kolo ce biti pregrst razloga da se pise.
Kad mogu postojati neki klubovi koji nemaju BIH prvotimce ne vidim razlog zasto ova tema nebi opstala. ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Re: TSG 1899 Hoffenheim

Post Postao/la Neutral » 31 jul 2009, 02:50

Me Vedo i Sejo za 3 mjesto u Bundesligi. Nadam se makar 20 golova od Vede i jedno 15-tak asistencija od Seje.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 jul 2009, 02:55

Pametnom raspodijelom zadrzani su skoro svi fudbaleri koji imalo vrijede.Posao sa Simunicem je vise nego dobar tip je definitivno pojacao odbranu,koja je ponekad znala zaskripati.Da im ne bude povreda i glupih crvenih,sigurno je da ce pretendirati na sam vrh.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 31 jul 2009, 15:15

pa davno je otvorena tema o Hoff'u... ne znam kako je sad nema, nije toliko zastarjela, dosta se pisalo u njoj... :x
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 31 jul 2009, 15:19

Odbrana i disciplina im je najveci problem,,ne kontam sto osim Simunica nisu jos bar jednog jakog stopera doveli,,,o veznom redu i napadu ne treba puno trosit rijeci,,ubjedljivo najveci napadacki potencijal imaju...kad sam spomeno disciplinu cini mi se da su 8 il 9 crvenih imali,,stvarno previse,,sam Carlos Eduardo je zbog jednom crvenog 4,5 utakmica propustio,,da to rijese sigurno su u LP ;)
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 31 jul 2009, 16:46

Imaju odlično ekipu, baš sam nešto razmišljao o njima, mogu reći da su dobri i više od toga. Carlos Eduardo će ako Bog da da postane najbolji igrač lige na svojoj poziciji. Imaju Vedu, Ba, Obasija, Također Seju, ali Beck i Coomper su strašni. Jedino taj lijevi bek i golman im je dobar, ako ih ozljede zaobiđu mogu daleko da doguraju. Da je Vedo igrao skoro pa sigurno bi ih gledali u LP ove godine.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 jul 2009, 19:16

Rz88 je napisao/la:Imaju odlično ekipu, baš sam nešto razmišljao o njima, mogu reći da su dobri i više od toga. Carlos Eduardo će ako Bog da da postane najbolji igrač lige na svojoj poziciji. Imaju Vedu, Ba, Obasija, Također Seju, ali Beck i Coomper su strašni. Jedino taj lijevi bek i golman im je dobar, ako ih ozljede zaobiđu mogu daleko da doguraju. Da je Vedo igrao skoro pa sigurno bi ih gledali u LP ove godine.
Akobogda nece jer na njegovoj poziciji igra i Misimovic ti zaboravio izgleda :roll: :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 31 jul 2009, 19:33

Carlos Eduardu je prirodna pozicija lijeva krilo,,al zna cesto igrat centarfora i ofanzivnog veznjaka ko Miske al najvise po krilu igra...uglavnom ofanzivni all-rounder ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 jul 2009, 20:13

Phill Jackson je napisao/la:Carlos Eduardu je prirodna pozicija lijeva krilo,,al zna cesto igrat centarfora i ofanzivnog veznjaka ko Miske al najvise po krilu igra...uglavnom ofanzivni all-rounder ;)
Ti zaboravio da tu prirodnu poziciju nije imao teoretske sanse kraj Salihovica i vise je Salihovic bio all rounder nego Carlos ;) A za centarfora je pekinezer :lol: :lol: Sto znaci ostaje mu pozicija Misketova iliti vizuelne 10-tke :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 31 jul 2009, 20:35

Dobra je to ekipa ostala,nisu se razisli!Sa mozda jos 2 pojacanja bili bi među glavnim kandidatima za osvajanje BL!
12.9.2009.

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 31 jul 2009, 21:38

Ove sezone tri se kluba bore za titulu a to su : Bayern Munchen,Wolfsburg,Hsv
Schalke,Werder,Hertha tesko sta da mogu sa igracima kojim raspolazu, Schalke nikog nije doveo (osim sjajnog Magatha ali tesko da ce on sta moci sa ovim igracima kojim raspolaze trebacemu vremena kao sa Wolfsburgom da slozi kockice, bice u top6 ali titulu tesko) Werder ( Prodali najboljeg igraca Diega igraca koji je lopte napadacima davao rukom doveli nisu nikoga, tesko da oni mogu sta) Hertha (Ova sezona im je propala) Ova gore tri navedena kluba su se dobro pojacali Bayern (Ivica Olic,Alexander Baumjohann,Danijel Pranjic,Mario Gomez.Edson Braafheid,Anatoliy Tymoshchuk,Andreas Görlitz, Holger Badstuber)
Wolfsburg ( Karim Ziani, Thomas Kahlenberg,Fabian Johnson,Obafemi Martins,Vlad Munteanu,Mahir Saglik,Alexander Laas,Jonathan Santana, Daniel Baier) HSV ( Änis Ben-Hatira,Marcus Berg, David Rozehnal,Zé Roberto,Eljero Elia,Miroslav Stepanek,Christian Groß, Hanno Behrens,Kai-Fabian Schulz, Maximilian Beister,Robert Tesche,Tom Mickel,Tolgay Ali Arslan)
Ove sezone ce iznenaditi Hoffenheim kao i prosle i Koln (Da koln!)

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 31 jul 2009, 21:41

Ne otpisujte Werder,,po meni ce sigurno ove sezone s Borowskim,Marinom,i Marcelom Morenom u top 4 bit,,samo je pitanje na kojem mjestu,,uglavnom ocekujem ih ispred Hamburga i Schalkea

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 jul 2009, 22:42

Keln ima dobru ekipu ali karinu od trenera gori nego nas Baka :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 31 jul 2009, 23:17

Pa dobro, ne moze biti kao Daum-smrk :lol: , mlad trener sa zavidnom igrackom reputacijom u Bundesligi imat' ce sasvim solidnu ekipu. Kelnu slatna sredina, tendencije prema gore.
Werder niposto otpisati zbog odlaska Diega, imaju sad dobar tandem Ozil-Marin. LP-a im ne gine.
Vom Jäger zum Gejagten

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 jul 2009, 23:21

geronimo je napisao/la:Pa dobro, ne moze biti kao Daum-smrk :lol: , mlad trener sa zavidnom igrackom reputacijom u Bundesligi imat' ce sasvim solidnu ekipu. Kelnu slatna sredina, tendencije prema gore.
Werder niposto otpisati zbog odlaska Diega, imaju sad dobar tandem Ozil-Marin. LP-a im ne gine.
Marin je najbolji kad se stavi na klupu :roll: Jesi lti uopste njega gledao na Evropskom prvenstvu U-21.
Rinaka zesca cim ga Hrubonja izbaci i stavi na klupu repka proigra i osvojise prvenstvo :ugeek:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 31 jul 2009, 23:28

Hoffenheim jos jaci nego lani, pored lijepog fudbala ove sezone ocekujem od njih borbu za plasman u Evropu.
Samo da ne bude verflixste zweite jahr, sto je bila sudbina mnogih novih bundesligasa nakon sjajne prve sezone.
Vom Jäger zum Gejagten

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 31 jul 2009, 23:29

Sljedece sedmice aBd cu pisati svoju analizu koju jos pripremam, ali vecina ekipa ima odlicnu prvu garnituru na papriu medjutim ozlijede su nazalost nezaobilazne u ovom sportu, i vazno je imati kvalitet na klupi gdje se mogu adekvatno zamjeniti ti igraci iz prve postave, a u Bundesligi to trenutno imaju tri do cetiri ekipe po mom misljenju. Moze Marin biti vrhunski igrac, ali koja je korist ako se desi neka teska ozlijeda, cist primjer Hoffenheim i Januar ove godine.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 jul 2009, 23:31

geronimo je napisao/la:Hoffenheim jos jaci nego lani, pored lijepog fudbala ove sezone ocekujem od njih borbu za plasman u Evropu.
Samo da ne bude verflixste zweite jahr, sto je bila sudbina mnogih novih bundesligasa nakon sjajne prve sezone.
Pa prije i vece sanse ima Bajern da ispadne nego Hoffenheim sa onakvom ekipom ako na to gledas :lol: .
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 31 jul 2009, 23:32

geronimo je napisao/la:Hoffenheim jos jaci nego lani, pored lijepog fudbala ove sezone ocekujem od njih borbu za plasman u Evropu.
ma kod njih je bilo verflixtes zweites halbjahr. sad se vratio vedo vrati ce se i hoffenheim

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.