Rukometna reprezentacija BiH

Moderator/ica: Pasha

Da li ste zadovoljni izborom Ivice Obrvana za novog selektora?

Super zadovoljan
46
23%
Zadovoljan
76
39%
Nemam stav
33
17%
Nezadovoljan
14
7%
Katastrofa
27
14%

Ukupno glasova: 196

tevezito
Kontakt:

Re: Rukometna reprezentacija BiH

Post Postao/la tevezito » 17 jun 2012, 15:18

High je napisao/la:
tevezito je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:gdje sad Pascal Hens koji nas je ismijavao prosli put materemu se najjebemo
Nije Hens nego Kretschmar on je sukomentatror na Sport 1.Steta sto oni nisu prenosili i revans da ga cujemo sta bi rekao.
A na šta konkretno mislite ? Ako može neko napisati o čemu se radi, za nas koji ne znamo za to. Hvala :D
Pa dok se igrao prvi mec Stefan Kretschmar je ismijavao nase igrace i rekao da oni takve imaju u svojim kantonalnim ligama, zatim da igramo neki rukomet koji je prevazidjen davno i na kraju jos izjavi da smo smijesni.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 17 jun 2012, 15:18

AAAAAAAAAAAAAGSFDHLFGDLHAG;BDFGJ;AFDABN;JGAKDBGJ;DKGDUAGBDMGDBGD;UGBADUG'DOANBJKGBD'IOADG

Pa nemogu da vjerujem. Sada sam izasao napolje i vikao na sav glas od muke. Pa koliko smo mi nesretan narod to nigdje nema. Ovako se nisam osjecao jos kada smo u fudbalu zijanili EP u Francuskoj. Gledao sam i proslu utakmicu i samo da su u prvom poluvremenu odigrali za nijansu bolje sada bi slavili. Ovo treba uci u anale rukometa. Pobjediti veliku NJemacku sa 9 razlike u utakmici u kojoj se ocekivala nova blamaza....

Momcima treba cestitati na ovoj utakmici i zaista da je dvorana bila puna, ubjedjen sam da bi i oni uspjeli stici tih 12 razlike. Ovako ostaje samo zal za jos jednom propustenom prilikom, ali mora se reci da je ova reprezentacija puno napredovala.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 17 jun 2012, 15:19

Steta velika za prvu utakmicu,ali ova danas je pokazala da itekako imamo kvalitetu.Vražalić sto komentator kaze ima mjesta i u najjacim europskim klubovima.Svaka cast nasim momcima na danasnjoj utakmici :)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 17 jun 2012, 15:19

Sudije su nas ubile i proslu, ali i danas se vidjelo da nema nikakvih sansi da stignemo +12. Postoji ta "ručna-sudije" koja se uvijek aktivira kad se približimo. Sve je ovo veliki cinizam koji prosipaju sve sportke asocijacije, mali smo i nikad necemo imati sansi protiv velikih. Momcima sve cestitke.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

grad-na-rijeci-sani
Kontakt:

Post Postao/la grad-na-rijeci-sani » 17 jun 2012, 15:20

Nasi su osvjetlali obraz i to je meni najvaznije.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 jun 2012, 15:22

tevezito je napisao/la:

Pa dok se igrao prvi mec Stefan Kretschmar je ismijavao nase igrace i rekao da oni takve imaju u svojim kantonalnim ligama, zatim da igramo neki rukomet koji je prevazidjen davno i na kraju jos izjavi da smo smijesni.
Čovjek je bio realan, i tako je i izgledao u Njemačkoj, ruku na srce :x :x

Koji baxuz moraš biti nabiješ jednu Njemačku desetak razlike i ne odeš na prvenstvo, to samo možemo mi :x :x

Glavni grade srami se - nadam se da je savez došo pameti za budućnost, publika je bitna, a ne pare, do kojih se na kraju ne dođe :x :x
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 17 jun 2012, 15:23

sekunda je falila :lol:

mislio sam da će naši opet izgubiti, al' evo, oni mene ipak pozitivno iznenadiše ;) nadam se da ćemo u sljedećim kvalifikacijama moći napraviti pomak nabolje i otići na Europsko (čini mi se) prvenstvo
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 17 jun 2012, 15:23

Neozbiljna je ova rukometna reprezentacija skroz, sve od saveza pa do trenera pa do igraca. :evil:

Uzori nam trebaju biti u rukometu Crna Gora i Makedonija, jer su manje drzave i realno imaju slabije igrace na papiru, ali su profesionalci i imaju ozbiljan pristup i velika im je CAST igrati za svoju drzavu.

Neki nasi igraci odnosno manekeni su vise optereceni kako im frizura stoji, 8-) a ne da daju sto vise golova i da ponosno igraju za svoju zemlju.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 17 jun 2012, 15:24

Saljite reprezentaciju u Gorazde ;) Ili u Krajinu...

Ako hocete dajte i nama jednom u Mejdan nesto...bice pun i ostat ce ispred jos par hiljada ljudi.
Kosarku, rukomet, tenis, odbrojku sve...dajte sta bilo vise i necemo izgubiti ;)

Svaka cast momcima na partiji...Proslu su se unistili, sta se moze. Igrali su ocajno prvu i to je to :cry:

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 17 jun 2012, 15:26

Dobra igra nasih momaka, neznma sta im je bilo u prvoj utakmici u Njemackoj. Ovaj Vrazalic je prava igracina i u prvoj tekmi je bio jedini koji je nesto pokazao. Steta za malu posjetu mozda bi bolje bilo da se igralo u Gorazdu ili nekom drugom manjem mjestu, nije sarajevska publika za rukometa. A gdje je sad Krecmar ebem li mu mamicu.

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 17 jun 2012, 15:26

Šteta :( :cry: :o
Tako smo bili blizu,ali utakmicu smo izgubili u Stuttgartu.

nero.piroman
Kontakt:

Post Postao/la nero.piroman » 17 jun 2012, 15:26

Svaka čast ne moze se i protiv sudaca i protiv Njemacke pobijediti 12 razlike, to ne bi uspjelo ni najboljoj reprezentaciji na svijetu. Ostaviti selektora i ove igrace na okupu i sa ovakvom igrom i radom eto nas na sljedecem prvenstvu :)
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.

hattab
Kontakt:

Post Postao/la hattab » 17 jun 2012, 15:26

dosta je vise price da nam sudije ne daju da idemo a prvenstvo, kako crnogorci odose pored velike svedske ? kako to da su se sve ex-yu reprezentacije kvalifikovale ? kako to da ni u jednom sportu nigdje ne idemo ? dosta vise o sudijama, kad pocnemo ozbiljno igrati onda se i mozemo necemu nadati. Treba se okrenuti sljedecim kvalifikacijama i izboriti makar drugo mjesto i idemo, nema tu sta da se prica o sudijama. Mislim da imamo sanse da budemo drugi u grupi sa srbijom i rusijom, samo se ozbiljno pripremiti i odigrati muski, i naravno preseliti rukomet iz sarajeva u neki manji grad

<3 LiMes <3
Kontakt:

Post Postao/la <3 LiMes <3 » 17 jun 2012, 15:26

Sarajevo je zasluzilo da izgubi sve reprezentativne selekcije. Moje misljenje je da ovo trebalo biti u Gorazdu, i taj grad treba razmisljati o igradnji neke malo modernije i bolje dvorane. Publika je kljucna, a danas nam ona nije bila 7 igrac, kao nikada do sada u Sarajevo. Red je vise da se ovaj grad izuzme iz svega. SRAMOTA!!!
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 17 jun 2012, 15:27

Pauk je napisao/la:Neozbiljna je ova rukometna reprezentacija skroz, sve od saveza pa do trenera pa do igraca. :evil:

Uzori nam trebaju biti u rukometu Crna Gora i Makedonija, jer su manje drzave i realno imaju slabije igrace na papiru, ali su profesionalci i imaju ozbiljan pristup i velika im je CAST igrati za svoju drzavu.

Neki nasi igraci odnosno manekeni su vise optereceni kako im frizura stoji, 8-) a ne da daju sto vise golova i da ponosno igraju za svoju zemlju.
Usuti, matere ti!

@delpiero20
Slazem se da se trebalo igrati bilo gdje izvan Sarajeva, sramota za glavni grad. I ja garantujem da bi Mejdan bio prepun. ;)
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 17 jun 2012, 15:28

Šteta...šta drugo reći :roll:
Svaka čast momcima, zaista...

Navijačima, jedan veliki minus.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 17 jun 2012, 15:30

Svaka cast momcima , malo se ko nadao ovome !

Svaka im cast , neka nastave ovako igrate i u iducim kvalifikacijama pa ce biti rezultata ! :)

8-)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 17 jun 2012, 15:32

Nisam ni gledao utakmicu,dosao kuci otvorih ovu temu kad vidjeh postove ljudi pisu ajmo jos 2,evo nas na + 10 i to,reko šta je ovo jel ja ovo sanjam :mrgreen:
Ova pirova pobjeda nece previše utjecati na moje misljenje,gorak ukus sramotne igre u Njemackoj ostaje.
Vidim,mnogi su vec zaboravili prvi duel i nastupe pojedinaca zbog kakvih se u nekim drzavama dobija noga iz nacionalnog tima.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 17 jun 2012, 15:33

Gorazde za glavni grad!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Odgovori

Natrag na “Rukometna reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.