Hz-Sa je napisao/la:i sada nas samo pobjeda vodi dalje???
da
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
da.. s pobjedom hrvatske smo prvi u grupiHz-Sa je napisao/la:i sada nas samo pobjeda vodi dalje???
BegAx je napisao/la:Veceras MORAMO pobijediti. Kako ne znam.
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:nek ste skinuli gace, gamad jedna, ko je onaj saban sto non sarlantno doda loptu u egalu pred kraj utakmice![]()
pekovicu svaka cast , trudio se koliko je mogao
Bjelica. Picka mu materinaFk_zeljo_1921 je napisao/la:nek ste skinuli gace, gamad jedna, ko je onaj saban sto non sarlantno doda loptu u egalu pred kraj utakmice![]()
Njima sigurno nije loš dan bio, pa njih bi južni sudan sa hendikepom dobio..mnogo_smo_jaki je napisao/la:Pobjedite Makedoniju i idete dalje,dokažite da pobjede protiv Hrvatske i CG nisu samo "loš dan komšija".
Edin TM87 je napisao/la:Bjelica. Picka mu materinaFk_zeljo_1921 je napisao/la:nek ste skinuli gace, gamad jedna, ko je onaj saban sto non sarlantno doda loptu u egalu pred kraj utakmice![]()
Ne mogu Henry i Mirza ponovit ono od sinoc, a nema igraca na planeti koji moze zaustavit Mekeleba.
Edin TM87 je napisao/la:Bjelica. Picka mu materinaFk_zeljo_1921 je napisao/la:nek ste skinuli gace, gamad jedna, ko je onaj saban sto non sarlantno doda loptu u egalu pred kraj utakmice![]()
Ne mogu Henry i Mirza ponovit ono od sinoc, a nema igraca na planeti koji moze zaustavit Mekeleba.
mnogo_smo_jaki je napisao/la:Ja ne znam što se vi ovde toliko nervirate zbog pobjede Finske???...Pobjedite Makedoniju i idete lijepo u 2.krug sihurno sa 2 boda...Po meni nijedna ekipa sa samo 2 pobjede u 1.krugu nije zaslužila prolaz dalje,a kad bi relano gledali između BiH,Hrvatske i Finske...kad bi svi imali 2 pobjede....Finci su i najviše zaslužili u tom trouglu da idu,jer svih 5 utakmica su odigrali dobro i bili su autsajderi tottalni....Pobjedite Makedoniju i idete dalje,dokažite da pobjede protiv Hrvatske i CG nisu samo "loš dan komšija".
To je ondoe78 je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:Bjelica. Picka mu materinaFk_zeljo_1921 je napisao/la:nek ste skinuli gace, gamad jedna, ko je onaj saban sto non sarlantno doda loptu u egalu pred kraj utakmice![]()
Sutra je fudbal" pa tamo soli pamet"ovo prepusti ljudima koji prate basket!!
U ostalom jesi ti onaj sto je pisao prije par dana da je mirza najgori igrac na E.P?
Znam da je neki manijak,nisam siguran dali si ti:).
skyisthelimit je napisao/la:mnogo_smo_jaki je napisao/la:Ja ne znam što se vi ovde toliko nervirate zbog pobjede Finske???...Pobjedite Makedoniju i idete lijepo u 2.krug sihurno sa 2 boda...Po meni nijedna ekipa sa samo 2 pobjede u 1.krugu nije zaslužila prolaz dalje,a kad bi relano gledali između BiH,Hrvatske i Finske...kad bi svi imali 2 pobjede....Finci su i najviše zaslužili u tom trouglu da idu,jer svih 5 utakmica su odigrali dobro i bili su autsajderi tottalni....Pobjedite Makedoniju i idete dalje,dokažite da pobjede protiv Hrvatske i CG nisu samo "loš dan komšija".
hajd nam jarane jos jednu prognozu baci u postotcima, dosad si sve pogodio
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.