Olimpik Sarajevo

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la Stole iz Bora » 02 jul 2010, 17:58

Hairlija je napisao/la:@stole najbolje ti je sacekati da herbion da pouzdan info
Vjerujem ja i malti, ima i on odlicne informacije kad je Olimpik u pitanju.
herbion je napisao/la:Olimpik ce igrati na Grbavici milion posto.Za Kosevo je novinarska nebuloza.
;)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 02 jul 2010, 18:13

Ne morate čekati herbiona, ovo vam je sigurno. Čelnici vašeg kluba su imali nemoralni zahtjev i nakon toga je dšlo do raskida i već sam rekao nema potrebe da se olemiše o tome, ako bude odluka ljudi iz kluba da izadju sa infom izaći će ako ne neće i to je to.

Sve u svemu jako ružan način komunikacije se desio i sve što je rečeno i traženo je krajnje nekorektno prema Olimpiku, jer se Olimpik ponio korektno prema Željezničaru kad je trebalo, ali helem nejse.

Koševo je teren na kojem će nastupati Olimpik, a što se tiče prvog kola pošto je koncert na KOševu 31.07. a Sarajevo - Čelik igraju u srijedu, vjerovatno će TK donijeti odluku da se igra u utorak ili četvrtak. Ali još je rano o tome pričati jer se tek treba podnijeti zahtjev Komitetu za takmičenje koji će donijeti odluku o tome

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 02 jul 2010, 18:15

steta za olimpik da moraju biti postanari :( ako ima neko blizi klubu da mi odgovori sta je problem sa stadionom na otoci..jel moguce da nema nista na njemu?koliko je potrebno onako odokativno uloziti da se ubaci u funkciju i ispunjava uvjete za premier ligu?
-PAJA Fan Club!!

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 02 jul 2010, 18:19

Ma "stadion" na Otoci nikada nije ni ispunjavao bilo kakve uslove,realno.
Ono je uvijek cak i kada je Olimpik igrao na njemu bilo neka varijanta privremenog rjesenja.
tamo ,sada,i to odmah se mora uloziti milion maraka,i to samo za pocetak.

Travnata ploha ne postoji,drenaza ocajna,ako je i ima uopste...ona jedna tribina sto ima,nikada nije ni bila zavrsena,bez mokrih cvorova,bez bilo cega,onako samo komad betona.

Ono nikada nije ni bio stadion,ogromna su ulaganja potrebna za Otoku.

A ova prica oko ultimatuma uprave sa Grbavice,ocekivana varijanta. Malverzacija,ucjene,kupovina i prevara ...sve je to normalno ocekivati od njihove uprave..jad i bjeda. Kao mozete igrati na Grbavici ali prepustite nam obje pobjede...pa halo ba..... :o FUJ!!!!

cassanova
Kontakt:

Post Postao/la cassanova » 02 jul 2010, 18:21

-A- je napisao/la:Ma "stadion" na Otoci nikada nije ni ispunjavao bilo kakve uslove,realno.
Ono je uvijek cak i kada je Olimpik igrao na njemu bilo neka varijanta privremenog rjesenja.

Travnata ploha ne postoji,drenaza ocajna,ako je i ima uopste...ona jedna tribina sto ima,nikada nije ni bila zavrsena,bez mokrih cvorova,bez bilo cega,onako samo komad betona.

A ova prica oko ultimatuma uprave sa Grbavice,ocekivana varijanta. Malverzacija,ucjene,kupovina i prevara ...sve je to normalno ocekivati od njihove uprave..jad i bjeda. Kao mozete igrati na Grbavici ali prepustite nam obje pobjede...pa halo ba..... :o FUJ!!!!
Nemoj lupetat. ;)
1996

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 02 jul 2010, 18:23

-A- je napisao/la: A ova prica oko ultimatuma uprave sa Grbavice,ocekivana varijanta. Malverzacija,ucjene,kupovina i prevara ...sve je to normalno ocekivati od njihove uprave..jad i bjeda. Kao mozete igrati na Grbavici ali prepustite nam obje pobjede...pa halo ba..... :o FUJ!!!!
hvala ti drug za ove informacije u vezi stadiona..a sto se tice ovog citiranog..mislim da to nema logike stvarno..jer realno gledajuci zasto bi zeljo trazio od olimpika da mu pusti utakmice a zeljo igra na tom svom istom terenu..mislim nema logike stvarno..da su mozda trazili pozamasnu sumu novca razumio bi al traziti da im olimpik pusti obje utakmice koje zeljo fakticki igra na svom terenu mislim da nema smisla..il je taj neko stvarno glup ko je to trazio..
-PAJA Fan Club!!

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 02 jul 2010, 18:25

nevjerujem da ce Blekic dozvoliti da Olimpik igra prije nas,jer teren ce biti unisten posle Cole pa ako bi dopustili da jos neko igra prije nas mogu zamisliti na sta bi licio terene,tako da negine vam cetvrtak ili odgoda utakmice za drugi datum
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 02 jul 2010, 18:26

cassanova je napisao/la:
-A- je napisao/la:Ma "stadion" na Otoci nikada nije ni ispunjavao bilo kakve uslove,realno.

Nemoj lupetat. ;)
sta im sve nece pasti na pamet :mrgreen:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 jul 2010, 18:34

_Bad_boy je napisao/la:
-A- je napisao/la: A ova prica oko ultimatuma uprave sa Grbavice,ocekivana varijanta. Malverzacija,ucjene,kupovina i prevara ...sve je to normalno ocekivati od njihove uprave..jad i bjeda. Kao mozete igrati na Grbavici ali prepustite nam obje pobjede...pa halo ba..... :o FUJ!!!!
hvala ti drug za ove informacije u vezi stadiona..a sto se tice ovog citiranog..mislim da to nema logike stvarno..jer realno gledajuci zasto bi zeljo trazio od olimpika da mu pusti utakmice a zeljo igra na tom svom istom terenu..mislim nema logike stvarno..da su mozda trazili pozamasnu sumu novca razumio bi al traziti da im olimpik pusti obje utakmice koje zeljo fakticki igra na svom terenu mislim da nema smisla..il je taj neko stvarno glup ko je to trazio..

To je istina,ali glupa istina jel Zeljo je jaci od Olimpika recimo da bi ih vjerovatno dobio bez obzira na to gdje se igra...ali se upravo desilo ovo sto je napisano,cim su izvuceni parovi i ljudi iz uprave Zeljeznicara su trazili kompromis odnosno trazili kontra uslugu za koristenje terena a to je da im Olimpik da obje pobjede

Bez obzira sto bi ih Zeljo dobio i vako i nako(valjda) ali se desilo to pritisci sa strane vase uprave su odma uslijedili nakon zrijebanja i Gracicu puko film i odlucio da Olimpik igra svoje utakmice na Kosevu

Sad cete vi reci pitari vam pisu gluposti ili nesto tako,ali nadam se da ce se oglasiti i ovi momci koji su dobro upoznati sa situacijom u Olimpiku i potvrditi vam ovo

Ja nemam nikakve koristi od ovoga,osim sto ce sad mozda Sarajevo lakse osvojiti 3 gostujuca boda,ali prenosim onako kako sam ja cuo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Samo Željo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Željo » 02 jul 2010, 18:35

Hairlija je napisao/la:nevjerujem da ce Blekic dozvoliti da Olimpik igra prije nas,jer teren ce biti unisten posle Cole pa ako bi dopustili da jos neko igra prije nas mogu zamisliti na sta bi licio terene,tako da negine vam cetvrtak ili odgoda utakmice za drugi datum
ali fazon je sto se ne pitas ni ti,ni blekic pita se centar U CIJOJ JE NADLEZNOSTI STADION ;) ,prva utakmica se igra na Grbavici najvjerovatnije ;)

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 02 jul 2010, 18:37

Samo Željo je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:nevjerujem da ce Blekic dozvoliti da Olimpik igra prije nas,jer teren ce biti unisten posle Cole pa ako bi dopustili da jos neko igra prije nas mogu zamisliti na sta bi licio terene,tako da negine vam cetvrtak ili odgoda utakmice za drugi datum
ali fazon je sto se ne pitas ni ti,ni blekic pita se centar U CIJOJ JE NADLEZNOSTI STADION ;) ,prva utakmica se igra na Grbavici najvjerovatnije ;)
stadion u nadleznosti opcine Centar,nacalnik opstine centar Dzevad Becirovic ili ti jedan od clanova upravnog odobra FK Sarajevo,a ti i dalje tvrdi da se igra na grbavici ;)
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Samo Željo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Željo » 02 jul 2010, 18:42

Hairlija je napisao/la:
Samo Željo je napisao/la:
stadion u nadleznosti opcine Centar,nacalnik opstine centar Dzevad Becirovic ili ti jedan od clanova upravnog odobra FK Sarajevo,a ti i dalje tvrdi da se igra na grbavici ;)
ali moras shvatiti i pomiriti se sa cinjenicom da to nije stadion FK sarajevo,moze biti ko hoce clan uprave,ali on ne moze nikada stadion dati u nadleznost vama kao trajno vlasnistvo...A ti ces vidjeti gdje se igra utakmica izmedu Olimpika-Zelje,razlog je cisto taj sto zbog koncerta i jos jedne zakazane utakmice na Kosevu koja se mora otkazati,a da nije toga igralo bi se na Kosevu,to ce se ubrzo i potvrditi u novinama,osim ako ne dode bas do preokreta nekog neocekivanog ;)

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 02 jul 2010, 18:50

Hairlija je napisao/la:@stole najbolje ti je sacekati da herbion da pouzdan info
mislim da je uopste nebitno kada ce Olmpik igrati subota-nedelja ili cak na kojem stadionu i sta ce herbion napisati,ova ekipa sa par pojacanja ce biti u vrhu.

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 02 jul 2010, 18:52

Samo Željo je napisao/la:A ti ces vidjeti gdje se igra utakmica izmedu Olimpika-Zelje,razlog je cisto taj sto zbog koncerta i jos jedne zakazane utakmice na Kosevu koja se mora otkazati,a da nije toga igralo bi se na Kosevu,to ce se ubrzo i potvrditi u novinama,osim ako ne dode bas do preokreta nekog neocekivanog ;)

A ti si organizator te utakmice ili si takmičarska komisija pa znaš ili odredjuješ, da nije izbio problem oko te utakmice Olimpik bi kompletnu jesen igrao na Grbavici. Ako ne znaš da čitaš tvoj problem. Eh sad ne znam koja je logika da pristanu da odigraju tu utakmicu, pa da nastave na Koševu. MOžda si na fonu sa vidovitom Džemilom pa imaš neku vibru od nje. Jedina utakmica koju će Olimpik odigrati na Grbavici je ona 16. kola kada je Željezničar domaćin Olimpiku. Barem tako kažu vodeći ljudi kluba, ako su oni u stanju danas reći ovo sutra ono ne znam, ali prema onome što sam vidio odlučni su u svojoj namjeri da napuste Grbavicu i igraju na Koševu.Ja sam pokušao samo da napišem info bez namjere da polemišem sa vama oko stvarnog razloga. Stvarni razlog znaju akteri priče i oni vam mogu potvrditi sve špekulacije, ali je pitanje kome je u inetersu to da priča i piše, tako da nikad nećemo čuti iz njihovih usta o čemu se radi zapravo. Ljudi koji su bliski klubovima i iskreni će vam reći mnoge pojedinosti, mada je malo takvih pa vas molim da ne čačkate ove teme bezveze

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 02 jul 2010, 20:28

Opet kazem, ako pomjere utakmicu za 05.08. onda ce Zeljo i Olimpik imati samo 2-3 dana do sljedece utakmice. Ako na to pristane Olimpik mislis li da ce pristati iz Zelje ili ce traziti neki drugi termin? Ne ide da nasi u 3 dana odigraju 2 utakmice a ostali da razvuku 7 dana ..
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

maltasa
Kontakt:

Post Postao/la maltasa » 02 jul 2010, 20:38

Iskreno ne znam kako će to riješiti i kako će se igrati, prije postojećeg termina ne vjerujem da će se igrati, niko neće htjeti skraćivati pripreme, s druge strane ne vjerujem da će se igranje utakmice odgoditi zbog tog vremena skraćenog izmedju dvije utakmice, jedino ako bi Željezničar prošao dalje zbog LP da se odgodi s tim da je u momentu odigravanja te utakmice (ako bi se zakazala za srijedu), reprezentacija BiH igra sa Katarom, pa je to nova komplikacija, ali poznavajući koliko nadležni iz saveza imaju obzira sa primjerima od prijašnjih godina, kada je Sarajevo zbog nastupa u Evropi igrao bez prestanka, srijeda - subota, pa i mislim da je Željo one godine kada je igrao u LP stalno nastupao bez predaha, bez da dobije pomoć od saveza u smislu odgode utakmice.

U svakom slučaju treba sačekati par dana i prava informacija o terminu će isplivati

pozzzz

Samo Željo
Kontakt:

Post Postao/la Samo Željo » 02 jul 2010, 21:30

Nisam vidovit,ali tako su mi ljudi rekli ;) I grijesis za to da savez nije dao slobodne termine Sarajevu,imali su oni dosta odgoda

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 02 jul 2010, 21:46

Samo Željo je napisao/la:Nisam vidovit,ali tako su mi ljudi rekli ;) I grijesis za to da savez nije dao slobodne termine Sarajevu,imali su oni dosta odgoda
Ko je bolan im'o dosta odgoda? Ne provaljuj se bezveze...

herbion
Kontakt:

Post Postao/la herbion » 03 jul 2010, 12:10

Zeljo i Olimpik imaju dobru saradnju a Gracic veoma cijeni i voli Amara Osima.Saradnja nece biti narusena i ako se bude igralo na Kosevu.Uslovi koje je Zeljo trazio ne mogu biti ispunjeni od strane Olimpika i kako mi se cini igra se na Kosevu u terminu koji odgovara Zelji.Gracic je na odmoru i ne izgleda zabrinut ovim cinjenicama.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 04 jul 2010, 00:43

Mi ako želimo nešto ove godine treba da dobijemo Olimpika pa makar se igralo u Lješevu. Dalje, koji će nam klinac taj najnoviji Torpedo na Grbavici. Tuknu na njih i logično je da igraju na mezaru. Nadam se da ćemo vrlo brzo izaći na zelenu granu i za sva vremena odje.bati od Grbavice ove beskućnike i nazor klubove. Istovremeno odmaknut' se od mezara i igrati gore samo kad se mora tj. protiv ovih beskućnika.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.