Zasto?_d1n0_ je napisao/la:Izgleda i vi ostajete bez Eura 2012.
Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- drinin vuk
- Kontakt:
_d1n0_ je napisao/la:Izgleda i vi ostajete bez Eura 2012.
? $ се $ о ? $,вјероватно " то на Пресу "?
' основа за & $ " " % за $ у " ' " $ је $ & ? " $ ?,јер $ & " ? у ".

& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
O cemu se radi,niko mi nije dobacio Press na posao danas,procitao sam samo Zurnal.drinin vuk je napisao/la:_d1n0_ je napisao/la:Izgleda i vi ostajete bez Eura 2012.
? $ се $ о ? $,вјероватно " то на Пресу "?
' основа за & $ " " % за $ у " ' " $ је $ & ? " $ ?,јер $ & " ? у ".

- drinin vuk
- Kontakt:
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
drinin vuk je napisao/la:http://sportservis.pressonline.rs/wsw/i ... 0b1e6dcc5d

Ovo nebi ni dete popusilo kao istinit tekst.

Da pojasnimo,
1. na tribinama je bilo kako oni kazu 100 ljudi(iako nije toliko),od toga samo 2 Srbina,i to oba sa dvojnim drzavljanstvom Srbije i Svedske.
2.Karte nisu dolazile u FSS,tako da apsolutno FSS ni reprezentacija,ni Srbija nisu odgovorni za navijace.
3.Opet se desava kao i u Italiji da nasi navijaci "neopazeno" prodju i unesu "materijal"
4.Nasi navijaci nisu napravili niti jedan jedini incident.
5.Smeta im trans Sloboda ili smrt,verovatno ni sami ne znaju sta on predstavlja,dok u istom trenutnku jos nisu izdali niti jedno saopstenje povodom hrvatskih navijaca i njihove "predstave" u Francuskoj iako su oni izricito protiv toga i strogo kaznjavaju.
Dakle da rezimiramo,tekst je ili bolestan pokusaj prvoaprilske sale,ili totalna glupost novinara.

- drinin vuk
- Kontakt:
$ а " ? ја се ' са ' о ?? $,$,$....Devil je napisao/la:drinin vuk je napisao/la:http://sportservis.pressonline.rs/wsw/i ... 0b1e6dcc5d![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ovo nebi ni dete popusilo kao istinit tekst.![]()
Da pojasnimo,
1. na tribinama je bilo kako oni kazu 100 ljudi(iako nije toliko),od toga samo 2 Srbina,i to oba sa dvojnim drzavljanstvom Srbije i Svedske.
2.Karte nisu dolazile u FSS,tako da apsolutno FSS ni reprezentacija,ni Srbija nisu odgovorni za navijace.
3.Opet se desava kao i u Italiji da nasi navijaci "neopazeno" prodju i unesu "materijal"
4.Nasi navijaci nisu napravili niti jedan jedini incident.
5.Smeta im trans Sloboda ili smrt,verovatno ni sami ne znaju sta on predstavlja,dok u istom trenutnku jos nisu izdali niti jedno saopstenje povodom hrvatskih navijaca i njihove "predstave" u Francuskoj iako su oni izricito protiv toga i strogo kaznjavaju.
Dakle da rezimiramo,tekst je ili bolestan pokusaj prvoaprilske sale,ili totalna glupost novinara.

& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
I zaboravih da napisem pocelo je postavljanje reflektora na "Karadjordju",to je treci stadion u ligi sa reflektorima,a ukupno 7 ili 8 u drzavi sa reflektorima.A u naredne 1-2 godine ocekuje se jos nekoliko takvih.Samo nek se gradi. 

- drinin vuk
- Kontakt:
" ",$ се $ $ се " " & " /,те $ - " $ у " " готов $ " $ са ",на то - се вјероватно " ".....Devil je napisao/la:I zaboravih da napisem pocelo je postavljanje reflektora na "Karadjordju",to je treci stadion u ligi sa reflektorima,a ukupno 7 ili 8 u drzavi sa reflektorima.A u naredne 1-2 godine ocekuje se jos nekoliko takvih.Samo nek se gradi.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
NIsam neki optimista da bi u Uzicu moglo da se zavrsi do tog meca(to je zadnje kolo ako se ne varam),dosta ima tu jos posla,mozda ga otvore,ali nisu uradjene tribine jos,teren je spreman koliko cujem ali ima jos mnogo posla tu.
No zaista me raduje kada vidim da se prave koliki toliki pomaci na nasim stadionima,i da se uredjuju stvari,bice lepota kada aBd i ovi ostali najavljeni klubovi iz lige stave reflektore pa vecina tekmi u vecernjem terminu.
No zaista me raduje kada vidim da se prave koliki toliki pomaci na nasim stadionima,i da se uredjuju stvari,bice lepota kada aBd i ovi ostali najavljeni klubovi iz lige stave reflektore pa vecina tekmi u vecernjem terminu.
- drinin vuk
- Kontakt:
Zvezda i Partizan igraju u sredu od 17 časova na "Marakani". Slede razgovori sa navijačima, kako bi se izbegli problemi oko organizacije.
Revanš utakmica polufinala fudbalskog Kupa Srbije između Crvene zvezde i Partizana odigraće se u sredu, 6. aprila od 17 sati, dok će duel Vojodine i Slobode Sevojna u Novom Sadu početi tri sata ranije, saopšteno je danas.
Na današnjem organizacionom sastanku povodom odigravanja revanš utakmica polufinala Kupa Srbije, predstavnici klubova obavezali su se da će narednih dana održati sastanke sa navijačima, kako bi se mečevi dobro organizovali.
Sastanku su prisustovali generalni sekretar FSS Zoran Laković, generalni sekretari Partizana i Crvene zvezde Darko Grubor i Andrija Kleut, klupski sekretari za bezbednost, predstavnici policije, članovi Takmičarske komisije FSS i komesar za bezbednost FSS Milivoj Mirkov.
U prvim utakmicama pobede su ostvarili Partizan i Vojvodina. Crno-beli su pobedili na svom terenu Crvenu zvezdu sa 2:0, a novosadski crveno-beli na gostovanju Slobodu Sevojno sa 2:1.
Finalna utakmica igraće se u sredu, 11. maja.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Do 75. minute sam gledao Borussia- Hannover, Subotić odigrao solidno, imao je jednu dobro dubinsku loptu nakon čega je uslijedila šansa za Borusiju i jedan dobar pokušaj glavom nakon kornera. Sve u svemu korektna partija našeg reprezentativca 

YNWA!
HOPLIT je napisao/la:Do 75. minute sam gledao Borussia- Hannover, Subotić odigrao solidno, imao je jednu dobro dubinsku loptu nakon čega je uslijedila šansa za Borusiju i jedan dobar pokušaj glavom nakon kornera. Sve u svemu korektna partija našeg reprezentativca
al je merak gledat onaj dortmund
Thomas Müller - Fußballgott
- drinin vuk
- Kontakt:
' $ $ у $ ',$ ".
" " ' ",& се ",& 15-& ",% је " " ?.
? $ "," ?," & ? сата,? ?.
" за ? $ $ $ ",? ? ' $ $ &.
" $ $ за свој %," је узео $ &.
& ? $ пораз,$ ".
" ? за " & су ? са 2-1.
$ $ за $.
" " ' ",& се ",& 15-& ",% је " " ?.
? $ "," ?," & ? сата,? ?.
" за ? $ $ $ ",? ? ' $ $ &.
" $ $ за свој %," је узео $ &.
& ? $ пораз,$ ".
" ? за " & су ? са 2-1.
$ $ за $.
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
"Tvrdjava prima oko 17500,i ima se u planu dodatna nadogradnja da bi mogao da se postavi krov.Стјепан " je napisao/la:Ma najgore je što se neozbiljno radi,što se započinju radovi pa onda staju a rokovi se probijaju. Inače čitam da će Čair raditi oko 1000 radnika što zaista raduje,al mi nije jasno jedno.Devil je napisao/la:NIsam neki optimista da bi u Uzicu moglo da se zavrsi do tog meca(to je zadnje kolo ako se ne varam),dosta ima tu jos posla,mozda ga otvore,ali nisu uradjene tribine jos,teren je spreman koliko cujem ali ima jos mnogo posla tu.
Kako to da na osnovu onog što sam pročitao iznose podatak da će to bit treći stadion po veličini u zemlji?
A govori se o brojci nešto preko 18000 sjedećih mjesta,doduše koliko mi je poznato stadion u Smederevu prima nešto preko 17,Vošin manje (ali sam negdje čitao da se planira nadogradjivat i da će u finalu iznosit nekih 22000). I da nzm koliko prima u Kragujevcu (jel preko 18000 ili sam ja to nešto istripovao)?
"Karadjordje" je na nekih 15-ak hiljada,i ne verujem da se moze kapacitet dici na 22000,jer je stadion nacisto sjeban od ruku arhitekti i za mene licno jedan od najruznih izgledom stadiona u Srbiji iako ima 4 tribine,pocela izgradnja reflektora nedavno.
"Cika Daca" zvanicno prima nesta oko 23000,"komunisticki" stil gradnje na koji moze stati mozda i celih 25000 jer nema prepreka da se stojeci iznad tribina gleda tekma,mada u planu je da se izdignu tribine da bi mogli da se ubace reflektori.
Da se vratimo igracima.
Kolarov asistencija danas.
Pejcinovic asistencija.
Tadic strelac za Groningen.
Djurdjic 2x za Haugesund.
Lazovic za Zenit.
Ovo ce biti zanimljivo za pogledati.
http://www.b92.net/tv/najava.php?id=1743
http://www.b92.net/tv/najava.php?id=1743
Mrdakovic strelac 4x za Appolon u pobedi dan Olimpiom.
Krivokapic za Paralimni.
Arsenijevis strelac za Panthrakikos.
Cleo opet za ove Kineze.
Pavlovic i Peric strelci za Kaposvar.
Kuzmanovic za Stuttgart.
Punosevac za Otelul.
Nenad Djordjevic za KS Samaru.
Nemanja Tubic za Krasnodar.
Marko Muslin za Wil.
Krivokapic za Paralimni.
Arsenijevis strelac za Panthrakikos.
Cleo opet za ove Kineze.
Pavlovic i Peric strelci za Kaposvar.
Kuzmanovic za Stuttgart.
Punosevac za Otelul.
Nenad Djordjevic za KS Samaru.
Nemanja Tubic za Krasnodar.
Marko Muslin za Wil.
To ti je nase pravosudjenje,pozdravim im svu milu rodbinu,alo bre pokrades i boga oca,ojadis za nekih 10-ak miliona,i dobijes 1.5 kucnog pritvora,te novcanu kaznu.
Ajde samo neka neko sada osudi Dzaju pa ce videti sta ce im se spremiti.
A u studiju festa krenulo,Savo ga vec zabio,a Tole rekao da nije kriv.
O **** Savo.
"Ako gospodin Karadzic tvrdi da nema namestanja u nasem fudbalu,ja kompletno mogu da bacim svoju karijeru i da se proglasim fudbalskim nestrucnjakom,i da nisam fudbalski radnik".
edit 2:Tole"Menadzeri ne guraju igrace u reprezentaciju,nekada da,sada ne".

Ajde samo neka neko sada osudi Dzaju pa ce videti sta ce im se spremiti.

A u studiju festa krenulo,Savo ga vec zabio,a Tole rekao da nije kriv.

O **** Savo.

"Ako gospodin Karadzic tvrdi da nema namestanja u nasem fudbalu,ja kompletno mogu da bacim svoju karijeru i da se proglasim fudbalskim nestrucnjakom,i da nisam fudbalski radnik".

edit 2:Tole"Menadzeri ne guraju igrace u reprezentaciju,nekada da,sada ne".

Savo ga kao u dobra stara vremena zabija samo tako. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.