Ma k'o da je i vazno ko je centrirao, vjerovatno sam tad vec bio skakao po sobi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
prvo je crouchu, pa onda kranjcaru al cini mi se kraj noge, al nisam 100% siguranTheScouser je napisao/la:YNWA je napisao/la:hammers je napisao/la:@ YNWA
Zasto hvala Crouch???
on vratio loptu golmanu kad je bio indirektan udarac, i lopta je njemu prosla kroz noge kod gola pslije indirekta
@ reds_forever: nema na cemu![]()
Jock ba, Kranjcaru je lopta prosla kroz noge, mog'o je ostat bez neke stvari pa ih rasirio![]()
![]()
super je ako je to tacno u ovom moru losih vijesti koje su do sada preovladavaleYNWA je napisao/la:http://www.goal.com/en/news/724/premier ... l-contract
odlicne vijesti samo da ima istine u ovome ipak je to the Sun objavio
gledao samreds_forever je napisao/la:P.S.Jel iko od vas gledao film "kad porastem bicu kengur" jes mi bilo drago kad je Kengurova ekipa (eastwich tako nesto) pobijedila scum, i nakon utakmice kengur novinaru kaze You'll never walk alone
Prenose danas Tottenham vs Arsenal i West Ham vs Man Utd, obje na BHT. Navijam za Gunnerse i HammerseStevie-G je napisao/la:ima li west ham-scum na tv-u![]()
hammers nemoj da me razocara west ham daj barem bod
![]()
zasto navijaci west hama toliko mrze man utd?hammers je napisao/la:uh jedva cekam majkemi zivim za danasnju tekmu sto sta ce biti jasnije ako danas uspijemo dobiti man utd...Vjerujem da je Zola poslozio odlicno ekipu i fizicki i psihicki i da necemo razocarati pred svojim navijacima....
Im forever blowing bubles !!!
jašta je neg kristić **** na svakoj utakmici navija za mančester i ne krije toStevie-G je napisao/la:cestitke west hamu na odlicnoj igri, sta ces scum imao srece kao i uvijek, a vi bas i niste, al debil komentaotr ne znam kako se zove kaze: "uvijek mi je drago kad giggs, zabije go" ne znam je li ovo kristic nijednom ne znam glas osim ahmetovica i bahe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.