07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rodeni
Kontakt:

Re: 07.09.2010 Bosna i Hercegovina - Francuska

Post Postao/la Rodeni » 08 sep 2010, 00:05

Najveci krivac je Susic covjek nema pojma a ne on da vodi repku to ti je isto da Ronaldo vodi Brazil to nikad Brazil nece dopustiti da imaju tako glupe ljude u strucnom stabu
vidilio je se nakon 20 minuta da nefunkcionise Misimovic se sam dere i govori nemoze ovako a Susic glupan nista nepoduzima nepravi izmjene ljudi pocrkali vec nakon 30 minuta treba malog Galesica i Besica u A Repku pod hitno Rahimic su stigle godine opet moze nekako protiv manjih ekipa a protiv ovih vecih brzih slabo
Dzeko je bio blanja obicna veceras ko balerina jesuli ga malo gurnuli odma pada umjesto da se zagradi ako treba nek sudija svira faule a nece svaki put jok on dozvolio da ga oni malci cuskaju
Hasagic je bio slab veceras par lopti sto treba da fata u petercu on neizlazi na njiha onaj prvi go nemogu da vjerujem da mu onoliko prostora dopuste i da ga niko necuva za sorc najopasnijeg igraca nego neku zonu igraju niko nikoga ne cuva puno daleko od igraca stoje i dopuse igracima da prime loptu bez imalo presinga treba se dobro oznojiti i umoriti da bi se postigo neki rezultat i duplo vise trcanja
Trener je trebo na poluvremenu izmjene izvrsiti osvjeziti sredinu dok smo imali pozitivan rezultat pogresna taktika cim nismo nista uradili u prvom poluvremenu trebalo se nesto mjenjati na poluvremenu to se nije desilo i to je razlog zasto smo izgubili treba Susica smjenuti

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 08 sep 2010, 00:06

Makar se svi u jednom slazemo:

SUŠIĆ NAPOLJE!!!
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 08 sep 2010, 00:06

VFCB je napisao/la:
amertiger je napisao/la:Prvo da utvrdim da je nas narod jedno veliko djubre, sljecine koje dodju na utakmicu iz svih sela u BIH koji imaju obraz ko don od moje patike. Kad ce kod nas narod pcoeti razmisljati kao normalan svijet, sve ono sto sm govorio protiv lux je bila istina, mi nismo njima stvorili ni jednu priliku osim ona dva gola, a onaj gol Pjanica ne racunam u prilike. Neki su se tjesili rutina, e malo sutra rutina nema te ekipe koja nece da drugoj uvali sto vise golova jer takvih ljudi u sportu ne postoje, oni zele vise, a jedno su zelje a drugo mogucnosti. Pape nije kriv ni sekunde, ne moze od nicega napraviti nesto, raja se uzdigla mi imamo ekipu, mi imao karinu, gdje nasi igraci igraju?? u kojim ligama?? u koim klubovima??? NARODE dodjite sebi vise i pocnite normalno razmisljati ne dizite se u visine i ne pravite od nase repke nesto sto nije i molite Boga da nekim CUDOM budemo drugi i izborimo baraz. Mnogi ovdje nisu svjesni toga.
Igracima pored ne znanja koje je ocigledno zamjeram njihov borebeni duh jer samo su ga dva igraca imali (citaj: Nadarevic, Spahic) sve ostalo velika 0 sto se tice borbenosti, a ono ne znanje kad se bolje razmisli i ne mogu im zamjeriti.

Eto ovo je nesto onako na brzinu i da ponovim da je ovaj nas narod sramota, kad vidim kakvih sve ima i kakvi sve dodju na ove utkmice i kako se ponasaju ubde me sram

pa bolje da i selaljacine popune stadion koliko toliko kad to vec nisu u stanju sarajlije, a jos im stadion ispred kuce, cast izuzetcima naravno ;)

s ostalim se slazem!
SAŠA PAPAC-HORDE ZLA-MANIJACI I SVAKI NAVIJAC KOJI NECE DA DAJE PARE LOPOVIMA ..... bojkot ...tako se to radi...a vi nastavite davati pare ubicama naseg fudbala...mi,sarajlije NECEMO DA DAJEMO PARE LOPOVIMA
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 08 sep 2010, 00:07

Bolje novčano opskrbljivati elektroprivredu nego savez

što će reći

Bolje gledati kući utakmicu nego ići i gledati uživo. :idea:

jasmin93
Kontakt:

Post Postao/la jasmin93 » 08 sep 2010, 00:08

fifa09 je napisao/la:Kako to savez napolje a na tribinama 30 hiljada ljudi x 20,30,40 km bas jaka borba + 100-200 fanatikosa ( ako ih je toliko bilo) po 30 km bas se dobro bore protiv saveza , i kome se skandira savez napolje igracima na terenu i strucnom stabu ??? Ovim konstantim ponavljanjem samo ometaju igrace jos vise moze se 5 dana pjevati savez napolje sta ce se postici nista ??? nego samo vi dalje na tekme i po 30 km za kartu samo naprijed a pametni narod nek sjedi kuci i smije se ...... ;)
Bravo. ;) Ali naš narod ovo ne shvata, nažalost...

Mada, mislim da je više dijasporaca bilo na tribinama... Čak sam i dosta auta po gradu danas vidio sa stranim registracijama.

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 08 sep 2010, 00:08

ja da sam imo pare ja bi iso
kakv bakraci johny i bojkoti
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 08 sep 2010, 00:08

Ne mesajte vecerasnju nemoc sa onim protiv Portugala. Protiv Portugala je ekipa bila desetkovana, osakacena, a ulog je prevelik bio da bi toliko zelenih igraca iznelo teret na svoja ledja i odvelo repku u JAR.

Vecerasnji tim nije svetske klase, ali je za dve klase kvalitetniji od onog sto je istrcao krajem novembra prosle godine protiv Portugala, a i ova Francuska (bar po igracima) je za klasu slabija od Portugala i vec 9 meseci je u stanju nogdauna!

Safete, luzeru, odlazi!!!

Urban

Post Postao/la Urban » 08 sep 2010, 00:09

@johnnyHZ

upotpunosti se slazem i nema potrebe vise polemisat zna se uzrok i pocetak svih problema i jada naseg fudbala
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 08 sep 2010, 00:11

Nemojte sad pljuvati po igracima koje ste "do juce" dizali u nebesa i hvalili...ne samo forumaši vec i mediji koji su to isto radili.
Pricali smo kako nam je veza odlicna Miske najbolji asistent Bundesa,Pjanić najveca mlada nada,Ibričić najbolji igrac HNL...a upravo su veceras ovu trojicu nabrojanih Diaby i Diara POJELI na terenu veceras...totalno su ih uništili u pojam do te mjere da su rijetke situacije bile kada su naši glavni veznjaci uopšte dolazili do lopte.
Isto su nam to uradili Pepe i Meireles u baražu u Zenici, da se odmah razumijemo.
Druga je stvar, koliko je pametno 3 igraca vrlo slicnog profila staviti u prvih 11 ,a da iza njih trci samo jadni Rahimić sa 35 godina (njemu svaka cast za trud)...ova trojica nisu krivci jer se nisu sami postavili u ekipu, ali zna se odlicno da to nisu trkaci u svojim maticnim klubovima.

Dalje, kleli smo se u strahovit napad...Džeko najtraženija roba u prelaznom roku, zatim Ibišević mašina za golove (veceras je i on igrao na njemu neprirodnoj poziciji na krilu uz aut liniji što definitivno nikad ne igra u Hofenhajmu).
A vidjeli smo odlicno da su obojica naših napadaca bili totalno odsjeceni i izolovani od igre, a i ako su dobile neke dubinske lopte (mahom nabijanjem od strane Nadarevića) tu su bili Mexes i Remy koji su odmah i ekspresno riješevali sve probleme sa Džekom i Vedom.
Njihovi bekovi Clichy i Sagna su mnogo brži i jaci u duel igri od naših bekova Lulića i Mujdže.
Odbrana je imala velike probleme sa Valbuenom,Maloudom i Benzemom.
Dajte realni budite malo...barem sad poslije utakmice ako ste maštali prije utakmice...gdje ce Nadarević cuvati Benzemu?? kako?? ne može nikako jer je ovaj jaci od njega za 3 klase....ne samo Benzema, vec i Malouda (da ne pricam za Riberyija ili Anelku kojih veceras srecom nije bilo).

Ali opet ne treba pljuvati po našim igracima, oni su se trudili koliko su mogli i znali.
Mislim sad sva sranja svaliti na Džeku i u njega upirati prstom kao u glavnog krivca -ne ide definitivno.

Kad pobjeđujemo, svi su nam dobri cak i oni sa klupe...kad gubimo onda niko ne valja.
Nemamo sekunde samokriticnosti.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 08 sep 2010, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 08 sep 2010, 00:12

cole-ch je napisao/la:Ne mesajte vecerasnju nemoc sa onim protiv Portugala. Protiv Portugala je ekipa bila desetkovana, osakacena, a ulog je prevelik bio da bi toliko zelenih igraca iznelo teret na svoja ledja i odvelo repku u JAR.

Vecerasnji tim nije svetske klase, ali je za dve klase kvalitetniji od onog sto je istrcao krajem novembra prosle godine protiv Portugala, a i ova Francuska (bar po igracima) je za klasu slabija od Portugala i vec 9 meseci je u stanju nogdauna!

nije mi jasno kako ti i slicni imate obraza pricat nesto jeli safet kriv sto mi nemamo ni jednog odbrambenog igraca u bosni i hercegovini ni u inostranstvu,pa ljudi dragi pogledajte gdje nam igraju igraci o cemu vi pisete,ili nemate mozga ili ociju nesto vam fali
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 08 sep 2010, 00:12

@Johnny hz POTIS KO KUĆA!
na ovoj utakmici najmanje je bilo Sarajlija ( mislim na prave navijace iz naseg grada, ne na bake dede djecu itd.. )
G A Z I
Željo sve do pobjede

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 08 sep 2010, 00:12

tax je napisao/la:ja da sam imo pare ja bi iso
kakv bakraci johny i bojkoti
PA ZBOG TAKVIH nam i jeste ovako :)a ono sam napisao jer je rekao da nam je mrsko otici na tekmmu,.tj na kosevo,bas suprotno nije nam mrsko,proslo kolo zeljo kuci oko 5 000 nas oko 10 000 to je 15 000 vidjet ces derbi sarajevo zeljo ,25 000 ,30 000 ljudi .....mi volimo fudbal ali imamo svoje JA ako je BOJKOT ONDA JE BOJKOT DO KRAJA A NE da nam ne+ko dovede Ćiru,i da maze nam oci sa pobjedom nad estonijom!!!!!!!
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 08 sep 2010, 00:13

nick je napisao/la:
cole-ch je napisao/la:Ne mesajte vecerasnju nemoc sa onim protiv Portugala. Protiv Portugala je ekipa bila desetkovana, osakacena, a ulog je prevelik bio da bi toliko zelenih igraca iznelo teret na svoja ledja i odvelo repku u JAR.

nije mi jasno kako ti i slicni imate obraza pricat nesto jeli safet kriv sto mi nemamo ni jednog odbrambenog igraca u bosni i hercegovini ni u inostranstvu,pa ljudi dragi pogledajte gdje nam igraju igraci o cemu vi pisete,ili nemate mozga ili ociju nesto vam fali
Vidi gdje igraci Slovacke igraju i vidi njihove rezultate... ne pricaj bezveze... Sušić napolje :!:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 08 sep 2010, 00:13

cobratz je napisao/la:Bilo je vise faktora koji su kumovali ovakvoj igri i ishodu ovog susreta...

Krenimo redom,

Kvalifikacije nisu ni počele, a mi smo se satrali od price kako su francuzi desetkovani, kako je ovaj suspendovan, kako se onaj oprostio, kako su neki povdijeđeni, kako su u rasulu itd. Umjesto da nakon njihovog poraza od Bjelorusije budemo jos oprezniji, mi po starom dobrom obicaju pocinjemo potcjenjivati protivnika misleci da cemo ih dobit lakse nego Luksemburg.

Sama atmosfera nakon meca s Luksemburgom ni malo mi se nije dopala, sve je krenulo onako kako ne treba i dosli su, po ko zna koji put, do izrazaja nas pogani mentalitet, lakomislenost i bespotrebno stvaranje euforije. Pomislih u sebi:"Polako ljudi pa nismo pobjedili Brazil, a i da jesmo sami je pocetak kvalifikacija." Selektor Sušić umjesto da ušutka igrače i smiri strasti, počinje davati bombastične izjave kako "nebi prihvatio da mu neko ponudi 0:0 nego bi da ide korak dalje i pobjedi." Može, može Pape, al kad nam neki slabiji protivnik dodje u goste. Počeo je na press konferenciji branit onu mraku iz saveza, kao eto da im se vise ne skandira "savez napolje." Što ti to treba bolan Safete?

Mediji su, uglavnom, odradili svoj dio posla. Usijali su atmosferu, poceli francuze tretirati kao grupu rekreativaca koji su dosli igrati neku revijalnu utakmicu i primiti 4-5 komada. Posebno se sa neprimjerenim člancima izdvaja portal **** koji je, nakon slijetanja francuza u Sarajevo, lansirao članak pod naslovom "Gubitnici sletjeli u Sarajevo." Koji je to kretenizam i bezobrazluk. Nadovežimo na to i izjave nasih pojedinih reprezentativaca koje su, u najmanju ruku, bile nepotrebne, isforsirane i neozbiljne. Dakle, sami smo sebi poceli skakat u stomak s takvim pristupom i to nam se na kraju razbilo o glavu.

Takodjer, ambijent na Kosevu veceras je pokazao da atmosfera i navijacka podrska nisu ni bluzu onog u Zenici. Uz duzno postovanje prema nasem glavnom gradu, ali smatram da vise niti jedna ovako vazna utakmica ne treba da se igra u Sarajevu. Znao je to i Ćiro, bio je svijestan toga nakon salve zvižduka reprezentaciji u testnom susretu sa Sarajevom pred odlazak na gostovanje u Tursku. A sta je bilo veceras? Vise su sutili ko mulci nego sto su navijali, izgleda da su ocekivali da vec u prvom poluvremenu nabijemo francuze. Kao, eto, mi smo fudbalska velesila i za nas je, aman Jarabi, sramota odigrat nerijeseno sa bisvim svijetskim i evropskim prvakom.

Petarda bacili u teren, zvizde Ibisevicu kad je izlazio iz igre, zvizde Spahi kad je uzeo mikrofon da ih zamoli da ne ubacuju nikakve predmete na travnjak... Sramotno! Pa gdje vam je obraz jadni ne bili??? U Zenici kad smo gubili od Spanije 5:0 stadion grmi "Bosna, Bosna" isto koda mi vodimo. Ni najmanji incident nije zabiljezen do susreta s Portugalom u barazu i ulijetanja pojedinih predmeta na travnjak kad nam je vec bilo jasno da od SP nema nista.

Na veliko takmicenje necemo otic sve dok ne naucimo da postujemo jedni druge i da budemo ljudi, a ne hajvani, kad budemo imali imalo sredjenije stanje u FS, kad budemo imali maksimalnu disciplinu u reprezentaciji, i normalne ljude kao navijace i simpatizere koji nece ocekivat da se preko noci napravi krupan rezultat, i ne pljuvat po igracima i selektoru nakon i najmanjeg kiksa i neuspjeha. Ali, nazalost, daleko smo miljama od tog...
tako je brate da nas je bar vise takvih

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 08 sep 2010, 00:14

igru nasih balerina nebi komentarisao, nema se uglavnom ni sta komentarisati jer nisu ni nista uradili.

mene je ipak zabavljao komentator. po njemu smo igrali vrlo kompaktno u odbrani, a vrsili smo pritisak na njihovu zadnju liniju. i naravno najjaci komentar za mene je bio, da nasi stoperi sjajno kombiniraju :lol:
uz to mu se jos moram zahvaliti da mi je predstavio edina dzeku i vedada ibisevica, dosad nisam znao kako su izgledali :D

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 sep 2010, 00:15

Lahko je poslje bitke biti general, ali ja sam pisao i u Petak i u Subotu, pa cak i danas postove da se trebamo spustiti na zemlju i spominjao slican scenarij koji smo imali u kvalifikacijama za EURO 2008, ali tada sam bio pesimista i samo sam zelio siriti losu atmosferu na forumu, no pokazalo se tacnim ono sto sam govorio.
Blanc i Francuzi su od Petak igrali veoma mudru taktiku na koju smo mi nasjeli. Prenijeli su nama ulogu favorita, i govorili da oni nemaju pravo da kazu da ce pobjediti u sarajevu, a nasi "glupi" mediji na to nasijeli i sve uvelicali i kod igraca stvorilo odredjenu dozu tereta. Daleko od toga da mi ne znamo igrati lopte, no nama je u ulozi trenera potreban jedan covijek koji je ujedno i odlican takticar i odlican psiholog, a ruku na srce Susic ni jedno od toga nije. Jedino pozitivno sto je dosad uradio jeste sto je ne moze sada svako prilaziti reprezentativcima, kao sto je bio to slucaj kod Blazevica.
Sto se same utakmice tice, kao sto sam gore napisao Francuzi na nas prebacili pritisak, mi se "prepali", oni dosli odradili svoje i na kraju zasluzeno slavili. Zalosno je da smo u toku citavog susreta upitili samo jedan udarac prema golu, sto reprezentacija naseg kvaliteta sebi ne smije dozoviliti, pa cak smo kao sto neko iznad mene napisao vise prilika stvorili protiv super jake Spanije. Sto se tice samih igraca evo moje neke analize, koliko sam mogao vidjeti na stadionu:

Hasagic - imao jedno izljetanje u drugom poluvremenu kada su Francuzi izvodili aut, koje nas je skupo moglo kostati, a njemu neko kao i ostalim igracima treba da usadi u glavu da se baca na svaku loptu dok sudija ne svira, sto on nije uradio kod drugog gola
Mujdza - po meni odigrao lose utakmicu, u prvom i u drugom poluvremenu je bilo propusta po njegovoj strani, i jedan njegov izlet naprijed je donio Francuzima prvi gol, jer nije na vrijeme zatvorio svoju stranu
Spahic - odigrao na vrhunskom nivou i moze se reci jedina svijetla tacka u nasoj reprezentaciji veceras
Nadarevic - cisti prosjek, ne znam sta drugo da napisem
Lulic - imao je par prodora naprijed, i momak se bori, po meni je odigrao sasvim OK utakmicu
Rahimic - zbog "vrhunskog takticara" veceras je bio najveca budala na terenu, djelovao je izgubljeno, ali u tome treba traziti krivicu kod Susica, koji ga je protiv Diaby-a i Diarr-e ostavio samog
Pjanic - momak zna igrati lopte, no treba on "pojesti" jos dosta pure da bi se kvalitetno mogao nositi s fizicki jakim veznim igracima, ili fizickim jakim destruktivcima kao sto je to veceras bio slucaj
Ibricic - njemu neko u glavu treba usaditi da ovo nije Hajduk i da moze da glumi zvijezdu, ovo je reprezentacija gdje se svaka pogreska skupo placa, izgubio je par puta loptu na mjestu gdje moze biti opasno po nas gol, protiv Sagne nije mogao nista, isti ga stavio dzep
Misimovic - odigrao veoma lose utakmicu, nije nista napravio, sada bi kod njega i Pjanica trebalo napraviti detaljnu analizu i vidjeti gube li se kvaliteti obojce kada igraju na slicnim pozicijama, odnosno da li jedan drugogo "guse"
Ibisevic - korisniji je bio onaj stub gdje stoji rasvijeta od njega veceras, svaka lopta se odbijala
Dzeko - ja mislim od veceras "manekenu" modne agencije zavide, jer u njemu imaju veliku konkurenciju
Susic - odlican igrac, ali kao trener realno nema pojma. Imam osjecaja covijek ne zna da cita igru protivnika, i opet se potvrdjuje moja konstatacija da je vazno da igra najacih 11 imena, a nije vazno koliko mogu doprinijeti na odredjenoj poziciji, samo covijek koji nema pojma moze se ici nadigravati s Francuzima. Pa Bjelorusi su se zatvorili i cekali priliku iz kontre, a ovaj usao u utakmicu s motom "Dan otvorenih vrata". Mislim da bi u ovoj grupi mogli otici na EP, ali po meni mora doci do promjene na trenerskoj klupi.

Jedino veceras pozitivno na stadionu je bila zastava Irske na Jugu, i nova maskota reprezentacije.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

nero.piroman
Kontakt:

Post Postao/la nero.piroman » 08 sep 2010, 00:15

Blanc: Ključ je bio Benzema i zaustaviti Misimovića

Laurent Blanc upisao je prvu pobjedu na klupi Francuske. Naravno bio je presretan nakon pobjede

Laurent Blanc upisao je prvu pobjedu na klupi Francuske. Naravno bio je presretan nakon pobjede.

“Igrali smo preko Benzeme i on je bio ključ pobjede. Mi smo dobri bili i protiv Bjeloursa, ali večeras nam se sve vratilo”, rekao je Blanc koji nije bio zabrinut nakon prvog dijela:

“Nisam imao razloga za brigu. Znao sam da ćemo zabiti gol. Vjerovao sam u svoje igrače i ponosan sam na njih”, riječi su Blanca koji je još rekao:

“Cilj mi je bio zasutaviti igrača sa brojem deset (Misimović) i da ga spriječim da upošljava igrače.
Tko želi nešto naučiti, nači će način; tko ne želi, naći će izliku.

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 08 sep 2010, 00:16

Zakljucak nakon ove blamaze na Kosevu i niti jednog udarca u okvir gola u toku 90 minuta igre,izuzev onog Pjanica sa 50 metara..BIH sve svoje naredne utakmice MORA igrati u Zenici! atmosfera na Kosevu je bila skandalozna,uzasna,kao u pozoristu,a igrala se tako vazna utakmica,nevjerovatno! Nije Ciro glup trener,znao je on da jedino u Zenici BIH ima sanse da pobjedi sve domace utakmice...da smo protiv Turske igrali na Kosevu izgubili bi bar sa 3 gola razlike....Sve naredne domace utakmice BIH mora igrati na Bilinom Polju pred fantatsicnim navijacima,ako zelimo to drugo mjesto u grupi i sve domace pobjede! Mi na Kosevu protiv Rumunije i Bjelorusije nemamo sta traziti ,pred onako skandaloznim navijacima!
p.s.
sto se tice Susica,jos uvijek cu ostati suzdrzan i cekati utakmicu u Tirani,ako tu kiksamo,onda se zna ko je krivac!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 08 sep 2010, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.

Grandmaster
Kontakt:

Post Postao/la Grandmaster » 08 sep 2010, 00:18

Bolan ko zna postaviti taktiku i ko zna lopte igrati svejedno mu je igrao na livadi ili na Wembleyu. Šta vam je ljudi, isto ste mala djeca.
Grandmaster.

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 08 sep 2010, 00:18

Evo moje misljenje ...

Ljudi mi se veceras nismo sastavili sa loptom ljudi su nas poderali u svim segmentima veceras. Portugal , Spanija , Njemacka nisu sramota al ovo veceras kako smo odigrali je bruka. Mi hocemo da budemo kao Hrvatska i Srbija , ljudi nelezi nam u fudbalu a mi se sve ko nesto nadamo , bolje je da odustanemo , potrazimo neki drugi sport. ZNACI veceras je dokazano da Bosanci nisu za fudbala , i nadam se da ce konacno ta euforija opasti koja vlada vec par godina . Kad smo mi kakvu veliku tekmu uzeli NIKAD! Susic pojma nema a to je savez kriv ja sam znao da je on kur...ina od trenera . Pa ljudi i da odemo na neku veliku smotru ljudi bi nas zgazili . HVALA BOGU PA NAS JE NEKO SPUSTIO na zemlju. NISMO ZA FUDBALA , probajmo te pare ulozit u hokej na travi nije ni to los sport.

KAD MI NEKO KAZE NEMAMO SRECE, MA LJUDI MI NEMAMO POJMA!!!!

Susicu ako si bio dobar igrac nemora znacit da si i dobar trener!
>>No body likes us but we dont care<<

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.