Mensur Mujdža
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Nerminovic
- Kontakt:
Re: Mensur Mujdža
Nece u Darmstadt, hoce u 1860...neko da mi objasni kako je ovo moguce?
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
Ne znam koja je lova u pitanju ?
U Darmstadtu bi sigurno bio prvotimac, on izabere 2.Bundesligu.
Da se barem radi o nekom ambicioznom klubu, nego Munchen 1860!
Shvatam da mogu biti licni razlozi, ali sa sportskog aspekta je neprihvatljivo
U Darmstadtu bi sigurno bio prvotimac, on izabere 2.Bundesligu.

Shvatam da mogu biti licni razlozi, ali sa sportskog aspekta je neprihvatljivo
Sheyi je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Mujdza otkazao transfer u Darmstadt, odlazi u 1860 Minhen.![]()
http://www.bild.de/sport/fussball/mensu ... .bild.html

Možda nije imao garanciju da će biti prva postava...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Principatus
- Kontakt:
Darmstadt sebi izborio 1. Bundesligu, a 1860 München jedva ostao u 2. Sta reci koju posluku...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Koliko je sigurno da ide u 1860?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ko ima garanciju za prvu postavu... ? Jeli njegova garancija da se nece povrijediti...FaraonTM je napisao/la:Možda nije imao garanciju da će biti prva postava...
- ASD
- Kontakt:
Mozda su zbog historije povreda i pada forme u Darmstadtu htjeli u njemu solidnog back-upa pa mu se to nije svidilo?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Svakim danom u svakom pogledu me sve više razočaravaju, naši igrači. Ukoliko se ovaj trend nastavi mogao bi nam uskoro uslijedit i pad i to dobar pad. Naši igrači su totalno ne ambiciozni, u bilo kojem sportu. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ne znam jel to do njih ili do njihovim menadzera cega vec , polako cemo ispratit nasu zlatnu generaciju i odlaze igraci koji su zaista igrali fatnasticno u nasem nacionalnom dresu medjutim sem spahica i eto besica niko mi nije napravio neki dobar transfer ... Medunjanin nam je dugo bio alfa i omega u reprezentaciji mucio se po turskoj i izrealu tek u 30 toj ode u spaniju a eto i tu se nije bas naigrao , Mujdza fantastican bek i neka je svo vrijeme igrao u freiburgu ali evo sada je ponovo imao sansu da igra u BL nije iskljuceno ako ga povrede zaobidju da se mogao boriti za prvih 11 nema 37 godina , Salihovic nikad nigdje nije makeo i onda odjednom u kinu , isto ko da ima 37 , Begovic ako ode u celzi totalno nelogican potez , o Edinu sve znamo. Misimovic nakon genijalne sezone odlazi u tursku i tu je sebi okoncao karijeru a mogao je birati gdje da ide , opet ima par igraca koji su izabrali sebi finu sredinu kao lulic lazio , zuka chievo , bico je fino odradio sa hofejnhajmom itd... Ali generalno reprezentativci nam prave ocajne transfere bas ocajne .Unofficialpage je napisao/la:Svakim danom u svakom pogledu me sve više razočaravaju, naši igrači. Ukoliko se ovaj trend nastavi mogao bi nam uskoro uslijedit i pad i to dobar pad. Naši igrači su totalno ne ambiciozni, u bilo kojem sportu.
Svi oni igraju za novac... tako i Misimovic je eto otisao u Galatu sto ih voli.
Nista me ne moze iznenaditi vise...tako da sutra Dzeko potpise za Al Hilal sigurno je zadovoljan sa godisnjom platom a i City..onako spominjem Dzeku bukvalno.
Nista me ne moze iznenaditi vise...tako da sutra Dzeko potpise za Al Hilal sigurno je zadovoljan sa godisnjom platom a i City..onako spominjem Dzeku bukvalno.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sumnjam da je Mujdzi do para. Prije 2 godine je odbio Hannover, a imao bi puno vecu platu, ostao i produzio ugovor u Freiburgu.
Vjeran Freiburgu
Da se čovjek sa ovakvim kvalitetom odluči da bude u 2. Bundesligi... Nije mi jasan ni sekunde.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Kad smo već kod kvaliteta, treba biti iskren i reći da današnji Mensur nije ni sjena onog koji je jeo Francuze po desnoj strani. Povrede su ga nažalost uništile. Po mom mišljenju, nije neka razlika hoće li igrati za davljenika u Bundesligi ili za neki prosječan klub iz cvajte. Najbitnije je da bude standardan u klub dok se u reprezentaciji ne pronađe adekvatna zamjena.kokakolas je napisao/la:Da se čovjek sa ovakvim kvalitetom odluči da bude u 2. Bundesligi... Nije mi jasan ni sekunde.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Da je njemu Freiburg bar bio dobar pa im ostao vjeran, ali ovu zadnju godinu ga na tribine i klupu poslali cijelu godinu. Trebao je preci u Darmstadt, kad nema nego jednu ili dvije godine fudbala u sebi. Ali i dalje je igrac koji nikakvu konkurenciju na svojoj pozicije nema u repci, tako da bi bio standardan kod nas i da prede u trecu ligu.
Avdija je konkurencija 

Evo ga večeras od prve minute protiv Nurnberga, prva utakmica sezone.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
I to kao kapiten... Ma sto se mene tice, samo da igra redovno i da ga povrede zaobidu, ja sam zadovoljan, njegov kvalitet je neupitan, dok god je u formi on nam je trenutno nezamjenjiv u repki.
3:0 za Freiburg vec u 13 minuti.
Dva gola iz penala
Navijaci Nurnberga napustaju stadion!
Freiburg napustilo 13 igraca a doslo 15! Najavljuju expresni povratak. Mujdza trebo isto napustiti al se izgleda ipak odlucio da ostane.

Navijaci Nurnberga napustaju stadion!
Freiburg napustilo 13 igraca a doslo 15! Najavljuju expresni povratak. Mujdza trebo isto napustiti al se izgleda ipak odlucio da ostane.
Jose Mourinho``I don't know if it is this season or next season with Roberto, or with another person in the future, but normally in the direction the club is going, sooner or later they will win the big cup.''