meni je satisfakcija kad znam da vas svi jako vole i postuju,kao vi igrate moderan fudbal i sl.slani grad je napisao/la:pa ti ko toplu vodu da si izmislio....naravno da cete lomit...ko da vi drugacije znateultras je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli....i mi cemo naravno tesko do bodova....meni je licno najveca satisfakcija kad ste i vi svijesni da ste jedna mesarska ekipa koju ama bas niko ne voli ...zivili i sretno do godine u federalnoj ligi...da se tamo dugo zadrzite
Premijer Liga BiH 2010/11
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premier Liga BiH 17. kolo (05. i 06. Mart)
ultra nije od danas do sutra ultra je vječno
- nostradamus
BORAC DRINA 1 a sta bi drugo bilo mora Borac biti prvak to se znalo na pocetkukad se stimala cjela liga SARAJEVO SLAVIJA 1 normalno na kosevu kad su nase sudije u pitanju bod ne moze uzet ni barselona RUDAR SIROKI X Rudaru ne treba siroki ima para taman podjela bodova.ZVJEZDA ZELJO X Dragan Jovic je kupio bod Zvijezdi u Travniku treba zelji dati bod vratice oni to kasnije s kamatom.TRAVNIK SLOBODA siguran 1 proslu je Travnik prodo bod sad moraju dobit da se vlasi ne sjete.BUDUCNOST VELEZ e to ne znam bice posteno ne zato sto su posteni nego sto treba za glavu i jednim i drugim 1X najvjerovatnije.ZRINJSKI CELIK 1 moraju dobit inace lete iz lige Celik kad bi uzo bod ne bi zivu glavu iznjeli odozdo.OLIMPIK LEOTAR 1 iako ako kladionica negdje umjesa prste ovdje ce sigurno
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
- slani grad
- Kontakt:
kakav god fudbal igrali i kolko god nas volili ili mrzili za vas smo INSTITUCIJA....u svakom pogleduultras je napisao/la:meni je satisfakcija kad znam da vas svi jako vole i postuju,kao vi igrate moderan fudbal i sl.slani grad je napisao/la:pa ti ko toplu vodu da si izmislio....naravno da cete lomit...ko da vi drugacije znateultras je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli....i mi cemo naravno tesko do bodova....meni je licno najveca satisfakcija kad ste i vi svijesni da ste jedna mesarska ekipa koju ama bas niko ne voli ...zivili i sretno do godine u federalnoj ligi...da se tamo dugo zadrzite
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987
Borac-Drina-proslogodisnji prvaci kupa ovo lagano uzimaju 1
Buducnost-Velez-dvije slicne ekipe ocekujem tesku tekmu,ali pobjedu domacina 1
Rudar-Siroki-gosti igraju s puno oscilacija,ali su realno jedni od bolji u PL.Nisam neki teoreticar,ali ako bude dvica bice dosta sumnjivo
x
Sarajevo-Slavija-uz kvalitetan obrok prije meca Sarajevo uzima 1
Travnik-Sloboda-ne mogu zombiji dvije zaredom izgubit na piroti msm budimo realni
1
Zvijezda-Zeljo-stavicu iks mada je Zvijezda bliza pobjedi x
Olimpic-Leotar-lagana pobjeda vukova
1
Zrinjski-Celik-plemici ovdje moraju pobjedit 1
Buducnost-Velez-dvije slicne ekipe ocekujem tesku tekmu,ali pobjedu domacina 1
Rudar-Siroki-gosti igraju s puno oscilacija,ali su realno jedni od bolji u PL.Nisam neki teoreticar,ali ako bude dvica bice dosta sumnjivo

Sarajevo-Slavija-uz kvalitetan obrok prije meca Sarajevo uzima 1
Travnik-Sloboda-ne mogu zombiji dvije zaredom izgubit na piroti msm budimo realni

Zvijezda-Zeljo-stavicu iks mada je Zvijezda bliza pobjedi x
Olimpic-Leotar-lagana pobjeda vukova

Zrinjski-Celik-plemici ovdje moraju pobjedit 1
AMAR OSIM!
- nostradamus
Ma volim Travnik samo sto nas ovi gubitnici toliko mrze.Daj ba nije ni cudo sto nas mrzite pa unistili smo vas sviju toliko puta na Piroti sve vas VELIKE klubove da vam se vise zamantalo.A sloboda je ekipusa u P:M: ni trava im se ne vidi na terenu prosjek gledalaca200 osvojila AHA VIDI nikad nista.Mi se bar ne foliramo znamo kakvo je stanje .Ajde bas da vidimo kako ce te proci.Vi ce te pobjedit nekoga ne znate 2 dodavanja sastaviti.Napravicemo Cevape od vas i to Travnicke MI SMO MESARI NAJJACI SMO NAJJACI HAHAHAHA.Sloboda ekipa e jbg.
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
hahahahaha dobar dobarnostradamus je napisao/la:Ma volim Travnik samo sto nas ovi gubitnici toliko mrze.Daj ba nije ni cudo sto nas mrzite pa unistili smo vas sviju toliko puta na Piroti sve vas VELIKE klubove da vam se vise zamantalo.A sloboda je ekipusa u P:M: ni trava im se ne vidi na terenu prosjek gledalaca200 osvojila AHA VIDI nikad nista.Mi se bar ne foliramo znamo kakvo je stanje .Ajde bas da vidimo kako ce te proci.Vi ce te pobjedit nekoga ne znate 2 dodavanja sastaviti.Napravicemo Cevape od vas i to Travnicke MI SMO MESARI NAJJACI SMO NAJJACI HAHAHAHA.Sloboda ekipa e jbg.

Borac - Drina 1
Budućnost Banovići - 1
Rudar Prijedor - Široki Brijeg 1
Sarajevo - Slavija 1
Travnik - Sloboda 1
Zvijezda Gradačac - Zeljeznicar 1
Olimpic Sarajevo - Leotar Trebinje 1
Zrinjski Mostar - Čelik 1

Budućnost Banovići - 1
Rudar Prijedor - Široki Brijeg 1
Sarajevo - Slavija 1
Travnik - Sloboda 1
Zvijezda Gradačac - Zeljeznicar 1
Zrinjski Mostar - Čelik 1

Dok zivimo mi,zivjet cete i vi u nasim srcima
- Capt_Billy
- Kontakt:
1. Borac Banja Luka vs Drina Zvornik - 1X (Moguc kiks Borca, jer losije igraju protic slabih ekipa)
2. Budućnost Banovići vs Velež Mostar - X (Cist remi kao zuza)
3. Rudar Prijedor vs Široki Brijeg - 2 (Sve sto su fulili protiv Borca, ovdje ce pogoditi)
4. Sarajevo vs Slavija - 1 (Moraju zbog raje vise, red bi bio)
5. Travnik vs Sloboda - 1 (Orci travnicki)
6. Zvijezda Gradačac vs Zeljeznicar - 2 (Bice gusto, bice 0:2)
7. Olimpik Sarajevo vs Leotar Trebinje - 1 (Najsigurniji par)
8. Zrinjski Mostar vs Čelik - 1 (Ma Zrinjski je ovdje siguran i mora se iskupiti svojim navijacima)
2. Budućnost Banovići vs Velež Mostar - X (Cist remi kao zuza)
3. Rudar Prijedor vs Široki Brijeg - 2 (Sve sto su fulili protiv Borca, ovdje ce pogoditi)
4. Sarajevo vs Slavija - 1 (Moraju zbog raje vise, red bi bio)
5. Travnik vs Sloboda - 1 (Orci travnicki)
6. Zvijezda Gradačac vs Zeljeznicar - 2 (Bice gusto, bice 0:2)
7. Olimpik Sarajevo vs Leotar Trebinje - 1 (Najsigurniji par)
8. Zrinjski Mostar vs Čelik - 1 (Ma Zrinjski je ovdje siguran i mora se iskupiti svojim navijacima)
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Volim i ja Travnik,bas simpatičan klub,gledao sam vas i prosle godine na pripremnom susretu u Širokom,protiv nekih Mađara.Samo niste nas trebali onako zgaziti sad na jesen,nije bilo nikakvih prituzbi na udaranje,sad kako je drugim klubovima,pojma nemam!!!nostradamus je napisao/la:Ma volim Travnik samo sto nas ovi gubitnici toliko mrze.Daj ba nije ni cudo sto nas mrzite pa unistili smo vas sviju toliko puta na Piroti sve vas VELIKE klubove da vam se vise zamantalo.A sloboda je ekipusa u P:M: ni trava im se ne vidi na terenu prosjek gledalaca200 osvojila AHA VIDI nikad nista.Mi se bar ne foliramo znamo kakvo je stanje .Ajde bas da vidimo kako ce te proci.Vi ce te pobjedit nekoga ne znate 2 dodavanja sastaviti.Napravicemo Cevape od vas i to Travnicke MI SMO MESARI NAJJACI SMO NAJJACI HAHAHAHA.Sloboda ekipa e jbg.
-
- Kontakt:
samo sam se prijavio ebemu majku kad sam procitao da kad bih Celik uzeo bod ili pobjedio nebih izvukli zivu glavu
to je presmjesno kad sam izvlacio glavu u ratu i bio u gorim situacijama u Beogradu i ovdje cu ...
vi ste male mace bolan novokomponovan klub i nesto oni pricaju ... dabogda u Federalnu ispali
i niko vam nije kriv sto vam igraci neznaju lopte igrat njih udarajte ako i njih mozete
to je presmjesno kad sam izvlacio glavu u ratu i bio u gorim situacijama u Beogradu i ovdje cu ...
vi ste male mace bolan novokomponovan klub i nesto oni pricaju ... dabogda u Federalnu ispali

i niko vam nije kriv sto vam igraci neznaju lopte igrat njih udarajte ako i njih mozete

-
- Kontakt:
Borac - Drina : trebao bih biti pobjeda Borca al sta znas ko ce kome nego svoj svome
Budućnost Banovići - Velez : ovdje tijesna utakmica rovovska bitka al ide vise na nerjeseno
Rudar Prijedor - Široki Brijeg : ovdje nerjeseno ili pobjeda Širokog bolja kvalitetnija ekipa
Sarajevo - Slavija : ovdje se nema sta pricat pobjeda Sarajeva , al nije ni Slavija odvrni zavrni
Travnik - Sloboda : ovdje je pobjeda Travnika dva gola razlike minimalno
Zvijezda Gradačac - Zeljeznicar : ovdje bih volio da pobjedi Zvijezda ali ako Zeljo izgubi moze se posalamit sa titulom prema tome nerjeseno ili pobjeda Strufova , al doce te u zenicu
Olimpic Sarajevo - Leotar Trebinje : pobjeda olimpica , nikakvih dvojbi
Zrinjski Mostar - Čelik : eh ovdje **** me svak ak ovaj ovakv Zrinjski pobjedi Celika
al ovdje je svasta moguce , mozda se tekma i prekine , mozda Ultrasi fustrirani rezultatom ulete na svoju Čajru

Budućnost Banovići - Velez : ovdje tijesna utakmica rovovska bitka al ide vise na nerjeseno
Rudar Prijedor - Široki Brijeg : ovdje nerjeseno ili pobjeda Širokog bolja kvalitetnija ekipa
Sarajevo - Slavija : ovdje se nema sta pricat pobjeda Sarajeva , al nije ni Slavija odvrni zavrni

Travnik - Sloboda : ovdje je pobjeda Travnika dva gola razlike minimalno
Zvijezda Gradačac - Zeljeznicar : ovdje bih volio da pobjedi Zvijezda ali ako Zeljo izgubi moze se posalamit sa titulom prema tome nerjeseno ili pobjeda Strufova , al doce te u zenicu

Olimpic Sarajevo - Leotar Trebinje : pobjeda olimpica , nikakvih dvojbi
Zrinjski Mostar - Čelik : eh ovdje **** me svak ak ovaj ovakv Zrinjski pobjedi Celika

Bas mi je krivo,napisao sam vec bio detaljnu prognozu,na onoj temi koja je obrisana,ne znam sta fali moderatorima ako se otvori tema u ponedeljak,sto je moraju odmah brisati.
Ali dobro,nema veze,pokusacu napisati ako ne isti,onda bar slican post.
Kao sto vec rekoh,ova liga postaje sve teza i teza,iz kola u kolo i iz sezone u sezonu,za prognozirati.Svaki put dosta iznenadjenja,odnosno nerjesenih rezultata,i gostujucih pobjeda,sto je u proslosti bila misaona imenica.Sad stvari idu na bolje,i stvarno je uzitak pratiti meceve,ne znajuci unaprijed pobjednika.Jos samo da i kladionice smanje kvote na goste,da i tu imamo neizvjesnost,bice super.
Eh sad,prognoza.
Borac - Drina 1
Znam da mnogi misle da ce ovo biti laka pobjeda Borca,medjutim mnogo je faktora koji ce otezati put Borcu do nova 3 boda.Prvi je svakako vrijeme,odnosno vremenski uslovi,kao i teren.Dosta je teska situacija,i nakon idealnih uslova u toplom Sirokom,sada ce momci po prvi put istrcati na zaledjeni travnjak,a kao sto znamo Borac forsira igru po zemlji,brza dodavanja,akcije,nema dugih lopti,tako da...Drugi faktor je taj sto je Drina odigrala turbo bitan mec sad u srijedu,sa direktnim konkurentom sa dna tabele,i sto je jako bitno,trijumfovala je.Sto znaci da u Banja Luku dolaze bez ikakvog pritiska,dolaze vjerovatno igrati otvorenije,i posteno namuciti domacina,nemaju sta izgubiti.Naravno,ja ne sumnjam u pobjedu Borca,ali smatram da nece biti lako i da nikada ne smijete podcjenjivati protivnika,pa makar bio medju zadnjima na tabeli.
Budućnost Banovići - Velez X
Cini mi se da sam prvi put ovdje prognozirao dvojku,ali nakon utakmice u srijedu,malo mi se misljenje promjenilo.I dalje tvrdim da je Velez bolji,i da bi trebao pobijediti,ali Buducnost je izgubilo utakmicu sa jednim konkurentom,sa drugim ne smiju izgubiti,a posto mislim da nisu dovoljno kvalitetni da pobjede,remi je logican ishod.
Rudar Prijedor - Široki Brijeg 2
Rudar je najprijatnije iznenadjenje ove sezone,stvarno momci igraju,svaka im cast.I koliko god bi ja volio da pobjede,znamo svi da od toga vjerovatno nece biti nista.Siroki je puno kvalitetnija ekipa,sa puno skupljim i boljim igracima,i iskreno govoreci Borac je u nekoliko navrata u prvom kolu,samo sreca spasila.Strasne pojedince ima Siroki,i ne treba ih jos otpisivati.Momci su sebi zacrtali Evropu,i to ce i ostvariti,a Rudar ce se morati zadovoljiti sredinom tabele,sto je za njih jako dobro za pocetak.Jedinu prednost Rudara vidim u terenu,jer su oni navikli na ove vremenske uslove,dok ce se sirokobrijezani sigurno muciti.
Sarajevo - Slavija 1
Nema neke posebne analize,Sarajevo ima bolju ekipu,i ima veci motiv za pobjedu,to jest trka za titulom koja jos nije skroz izgubljena,i Evropom.Da ne govorim o tome da igraju na domacem terenu,i da ce imati veliku podrsku navijaca i publike.Slavija ima puno omladinaca u timu,otislo im je par dobrih igraca,i ne vjerujem da mogu pomrsiti racune "bordo-bijelima"
Travnik - Sloboda 1
Ova utakmica ce biti jako tvrda,sa malo golova.Travnik je ekipa poznata po tvrdoj igri,u proslosti jako gruboj,a sad se cak i u Travniku moze fino igrati,vjerujte gledao sam ih nekoliko puta.Ono zbog cega tipujem da ce Sloboda izgubiti je to da su se posteno namucili sa Slavijom,dali su gol iz penala,sto znaci da jos nije to ta Sloboda prava,a Travnik je prosuo bodove protiv Zvijezde,i sad moraju pobijediti.Moje misljenje.
Zvijezda Gradačac - Zeljeznicar X
Ovo je jako bitna utakmica za Zeljeznicar.Ukoliko izgube,titula polako izmice iz ruku,ali ukoliko pobjede,stvari se ponovo jako,jako komplikuju.Medjutim domacin je izuzetno opasna ekipa,pogotovo kod kuce,stvarno lijepo igraju,imaju mnostvno dobrih igraca,a na klupi im je veliki strucnjak Jovic.S druge strane Zeljeznicar je sigurno kvalitetniji tim,i isto tako imaju Amara Osima za trenera.Mislim da ce biti nerjeseno,slabost Zeljeznicara je sto nemaju kvalitetnog napadaca,pa mislim da ce biti malo golova.Mozda 1:1.Vidjecemo.
Dva tima koja nikako ne volim.Uopste ne vidim svrhu njihovog postojanja,pogotovo ovog prvog,koji ne znam sta hoce da napravi pored Sarajeva i Zeljeznicara.Ali dobro.Neka bude pobjeda Olimpika cisto zato jer je domacin.
Zrinjski Mostar - Čelik X
Mislio sam da ce Zrinjski uzeti Velez,ali ipak nije to onaj Zrinjski iz proslih sezona.Jednostavno nemaju igru,iako su doveli dobra pojacanja,a Celik s druge strane igra kao preporodjen,vrijeme je da krenu uzimati bodove na strani.

Kao sto vec rekoh,ova liga postaje sve teza i teza,iz kola u kolo i iz sezone u sezonu,za prognozirati.Svaki put dosta iznenadjenja,odnosno nerjesenih rezultata,i gostujucih pobjeda,sto je u proslosti bila misaona imenica.Sad stvari idu na bolje,i stvarno je uzitak pratiti meceve,ne znajuci unaprijed pobjednika.Jos samo da i kladionice smanje kvote na goste,da i tu imamo neizvjesnost,bice super.

Eh sad,prognoza.
Borac - Drina 1
Znam da mnogi misle da ce ovo biti laka pobjeda Borca,medjutim mnogo je faktora koji ce otezati put Borcu do nova 3 boda.Prvi je svakako vrijeme,odnosno vremenski uslovi,kao i teren.Dosta je teska situacija,i nakon idealnih uslova u toplom Sirokom,sada ce momci po prvi put istrcati na zaledjeni travnjak,a kao sto znamo Borac forsira igru po zemlji,brza dodavanja,akcije,nema dugih lopti,tako da...Drugi faktor je taj sto je Drina odigrala turbo bitan mec sad u srijedu,sa direktnim konkurentom sa dna tabele,i sto je jako bitno,trijumfovala je.Sto znaci da u Banja Luku dolaze bez ikakvog pritiska,dolaze vjerovatno igrati otvorenije,i posteno namuciti domacina,nemaju sta izgubiti.Naravno,ja ne sumnjam u pobjedu Borca,ali smatram da nece biti lako i da nikada ne smijete podcjenjivati protivnika,pa makar bio medju zadnjima na tabeli.
Budućnost Banovići - Velez X
Cini mi se da sam prvi put ovdje prognozirao dvojku,ali nakon utakmice u srijedu,malo mi se misljenje promjenilo.I dalje tvrdim da je Velez bolji,i da bi trebao pobijediti,ali Buducnost je izgubilo utakmicu sa jednim konkurentom,sa drugim ne smiju izgubiti,a posto mislim da nisu dovoljno kvalitetni da pobjede,remi je logican ishod.
Rudar Prijedor - Široki Brijeg 2
Rudar je najprijatnije iznenadjenje ove sezone,stvarno momci igraju,svaka im cast.I koliko god bi ja volio da pobjede,znamo svi da od toga vjerovatno nece biti nista.Siroki je puno kvalitetnija ekipa,sa puno skupljim i boljim igracima,i iskreno govoreci Borac je u nekoliko navrata u prvom kolu,samo sreca spasila.Strasne pojedince ima Siroki,i ne treba ih jos otpisivati.Momci su sebi zacrtali Evropu,i to ce i ostvariti,a Rudar ce se morati zadovoljiti sredinom tabele,sto je za njih jako dobro za pocetak.Jedinu prednost Rudara vidim u terenu,jer su oni navikli na ove vremenske uslove,dok ce se sirokobrijezani sigurno muciti.
Sarajevo - Slavija 1
Nema neke posebne analize,Sarajevo ima bolju ekipu,i ima veci motiv za pobjedu,to jest trka za titulom koja jos nije skroz izgubljena,i Evropom.Da ne govorim o tome da igraju na domacem terenu,i da ce imati veliku podrsku navijaca i publike.Slavija ima puno omladinaca u timu,otislo im je par dobrih igraca,i ne vjerujem da mogu pomrsiti racune "bordo-bijelima"
Travnik - Sloboda 1
Ova utakmica ce biti jako tvrda,sa malo golova.Travnik je ekipa poznata po tvrdoj igri,u proslosti jako gruboj,a sad se cak i u Travniku moze fino igrati,vjerujte gledao sam ih nekoliko puta.Ono zbog cega tipujem da ce Sloboda izgubiti je to da su se posteno namucili sa Slavijom,dali su gol iz penala,sto znaci da jos nije to ta Sloboda prava,a Travnik je prosuo bodove protiv Zvijezde,i sad moraju pobijediti.Moje misljenje.
Zvijezda Gradačac - Zeljeznicar X
Ovo je jako bitna utakmica za Zeljeznicar.Ukoliko izgube,titula polako izmice iz ruku,ali ukoliko pobjede,stvari se ponovo jako,jako komplikuju.Medjutim domacin je izuzetno opasna ekipa,pogotovo kod kuce,stvarno lijepo igraju,imaju mnostvno dobrih igraca,a na klupi im je veliki strucnjak Jovic.S druge strane Zeljeznicar je sigurno kvalitetniji tim,i isto tako imaju Amara Osima za trenera.Mislim da ce biti nerjeseno,slabost Zeljeznicara je sto nemaju kvalitetnog napadaca,pa mislim da ce biti malo golova.Mozda 1:1.Vidjecemo.
Dva tima koja nikako ne volim.Uopste ne vidim svrhu njihovog postojanja,pogotovo ovog prvog,koji ne znam sta hoce da napravi pored Sarajeva i Zeljeznicara.Ali dobro.Neka bude pobjeda Olimpika cisto zato jer je domacin.
Zrinjski Mostar - Čelik X
Mislio sam da ce Zrinjski uzeti Velez,ali ipak nije to onaj Zrinjski iz proslih sezona.Jednostavno nemaju igru,iako su doveli dobra pojacanja,a Celik s druge strane igra kao preporodjen,vrijeme je da krenu uzimati bodove na strani.
-
- Kontakt:
Ljudi,jel vi ne znate da je u zadnjih 5 godina samo Zeljo pobijedio Rudar u Prijedoru i to uz veliku pomoc trojice mafijasa koji su vodili pravdu u tom mecu...
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
Pa ni Borac nikad nije do sad pobijedio Siroki u gostima,pa za sve postoji prvi put.Da ti mene pogresno ne shvatis,ja bi bio presrecan da vi pobjedite Siroki,ali nista nije na vasoj strani,eto osim te tradicije od 5 godina,a slozices se da to nije bas dovoljno.rudarprijedor je napisao/la:Ljudi,jel vi ne znate da je u zadnjih 5 godina samo Zeljo pobijedio Rudar u Prijedoru i to uz veliku pomoc trojice mafijasa koji su vodili pravdu u tom mecu...
- Neprilagodjen
- Kontakt:
ako je rudar dobio sirokog u sirokom brijegu,zasto ne bi mogao i u prijedoru?
pa upravo zato!
pa upravo zato!

nesto se ne sjecam da si se zalio na sudije nakon tog mecarudarprijedor je napisao/la:Ljudi,jel vi ne znate da je u zadnjih 5 godina samo Zeljo pobijedio Rudar u Prijedoru i to uz veliku pomoc trojice mafijasa koji su vodili pravdu u tom mecu...

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Sta lupetate pa cijeli Prijedor je igrao dvojku na Zelju, jer se znalo da Zeljo uzima...Ista prica kao i sutra, cuj to da Rudar uzme 3 boda na Pecari...Moje iskreno misljenje je da Siroki sutra pobjedjuje, iako ne bi volio da se to desipile87 je napisao/la:nesto se ne sjecam da si se zalio na sudije nakon tog mecarudarprijedor je napisao/la:Ljudi,jel vi ne znate da je u zadnjih 5 godina samo Zeljo pobijedio Rudar u Prijedoru i to uz veliku pomoc trojice mafijasa koji su vodili pravdu u tom mecu...

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
eto onda stavi 100 KM na dvojku i rijesen problemPrijedor je napisao/la:
Sta lupetate pa cijeli Prijedor je igrao dvojku na Zelju, jer se znalo da Zeljo uzima...Ista prica kao i sutra, cuj to da Rudar uzme 3 boda na Pecari...Moje iskreno misljenje je da Siroki sutra pobjedjuje, iako ne bi volio da se to desi
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Utakmica je blokirana...pile87 je napisao/la:eto onda stavi 100 KM na dvojku i rijesen problemPrijedor je napisao/la:
Sta lupetate pa cijeli Prijedor je igrao dvojku na Zelju, jer se znalo da Zeljo uzima...Ista prica kao i sutra, cuj to da Rudar uzme 3 boda na Pecari...Moje iskreno misljenje je da Siroki sutra pobjedjuje, iako ne bi volio da se to desi

? &
Borac - Drina : Iskreno biće pobjeda Borca,ne tako lako,ali pobjeda...iskreno ja se nadam da bi moglo da bude neriješeno 
Budućnost Banovići - Velež : Ovo najviše "vuče" na X
Rudar Prijedor - Široki Brijeg : pobjeda Širokog
Sarajevo - Slavija : Ovo bi moglo da bude iznenađenje,pa stoga kažem pobjeda Slavije
Travnik - Sloboda : Sa pirote slabo ko bodove odnosi,pobjeda Travnika
Zvijezda Gradačac - Zeljeznicar : Biće gusto,ali Željo će se izvući ,pobjeda Želje
Olimpic Sarajevo - Leotar Trebinje : U ovakvoj ligi sve je moguće,tako da možda bude i neriješeno
Zrinjski Mostar - Čelik : Nadam se pobjedi Čelika

Budućnost Banovići - Velež : Ovo najviše "vuče" na X
Rudar Prijedor - Široki Brijeg : pobjeda Širokog
Sarajevo - Slavija : Ovo bi moglo da bude iznenađenje,pa stoga kažem pobjeda Slavije
Travnik - Sloboda : Sa pirote slabo ko bodove odnosi,pobjeda Travnika
Zvijezda Gradačac - Zeljeznicar : Biće gusto,ali Željo će se izvući ,pobjeda Želje
Olimpic Sarajevo - Leotar Trebinje : U ovakvoj ligi sve je moguće,tako da možda bude i neriješeno

Zrinjski Mostar - Čelik : Nadam se pobjedi Čelika

''? $ ' & ",$ је $ " ?..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.