Sport i TV
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Sport i TV
Ma znam je.bo belgijance ma SK najjači 
-
flagrantus
- Kontakt:
Re: Sport i TV
Zna li neko zasto Arenasport ne prenosi drugu Francusku ligu?Jest da nije neka liga za gledanje ,ali najavili su da prenose ovu ligu od 1 kola.
Evo veceras je prvo kolo,a koliko vidim nema prenosa.
Evo veceras je prvo kolo,a koliko vidim nema prenosa.
I ja se to pitam 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
flagrantus
- Kontakt:
Zar je moguce da nista ne mogu ispostovati,naravno na njihovom sajtu nema nikakvog objasnjenja.
Slazu a ne trepnu !
Slazu a ne trepnu !
Gledacemo Sarajevo, Zelju i ostatak klape u HD-u 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jest 
Znaci izgubili Njemacki kupJoseMourinho je napisao/la:Znaci promjena nema belgije al tu je njemački kup i euro kvalifikacije![]()
još sve staro ostalo ljepota
Ma nek ima Bosanske i Talijanske lige na Areni meni dosta
Ja i Grcke
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Ma utorak/srijeda/cetvrtak prebacis na AS2 i gledas multiprenos ko carManuel je napisao/la:Znaci izgubili Njemacki kupJoseMourinho je napisao/la:Znaci promjena nema belgije al tu je njemački kup i euro kvalifikacije![]()
još sve staro ostalo ljepota,joj glupana valjda to nadomjeste Fa Kupom iili su mislili to nadomjestiti francuskom drugom ligom haha koju su najavili a nigdje prenosa hahaha koji lazovi
![]()
![]()
Ma nek ima Bosanske i Talijanske lige na Areni meni dosta![]()
Ja i Grcke
I to sto kazes,nista vise ne volim nego multiprenosOtelo je napisao/la:Ma utorak/srijeda/cetvrtak prebacis na AS2 i gledas multiprenos ko carManuel je napisao/la:Znaci izgubili Njemacki kupJoseMourinho je napisao/la:Znaci promjena nema belgije al tu je njemački kup i euro kvalifikacije![]()
još sve staro ostalo ljepota,joj glupana valjda to nadomjeste Fa Kupom iili su mislili to nadomjestiti francuskom drugom ligom haha koju su najavili a nigdje prenosa hahaha koji lazovi
![]()
![]()
Ma nek ima Bosanske i Talijanske lige na Areni meni dosta![]()
Ja i Grcke
To su bili dani u 15h
Jedva cekam El Classico na SK 3
Jedva cekam El Classico na SK 3
Gdje nisu bila spica samo takva.
Cuj na SK3 ahahahaha

Cuj na SK3 ahahahaha
Normala ba, ubodeš viljušku u tv i uhvatiš 3 programa SK-a iManuel je napisao/la:Gdje nisu bila spica samo takva.
Cuj na SK3 ahahahaha![]()
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koliko mi je puta SK znao izvući živce. Gledam npr. tenis, polufinale Masters turnira i u po' frke isključe se, nema tenisa, neki fudbal. Onda dok nađem kanal koji prenosi ali da je HD i da radi, prođu 2-3 game-a. Po meni su otkupili previše liga, sportova da prenose i često se desi da nešto što najave da prenose ne prenose.
Najbolji period je bio:
FTV - BUNDESLIGA
BHT - ENGLESKA
HAYAT - LA LIGA
OBN - SERIA A
Najbolji period je bio:
FTV - BUNDESLIGA
BHT - ENGLESKA
HAYAT - LA LIGA
OBN - SERIA A
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- badblueboylivno
- Kontakt:
A između Premiershipa i La lige HNL na HTV-uUnofficialpage je napisao/la:Najbolji period je bio:
FTV - BUNDESLIGA
BHT - ENGLESKA
HAYAT - LA LIGA
OBN - SERIA A
Hayley <3
Opet nostalgija za vremenom kad si sa ribljom kosti mog'o gledat najelitniji klupski fudbal xd Top Gol Ponedjeljkom na FTV je bio vrhunac
A.F.C. Bournemouth!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Top Gol se čekao, to su bila vremena. Sad da bi gledao bilo šta moraš imati full opremu.rambo16 je napisao/la:Opet nostalgija za vremenom kad si sa ribljom kosti mog'o gledat najelitniji klupski fudbal xd Top Gol Ponedjeljkom na FTV je bio vrhunac
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Jel uopšte bilo gdje u svijetu postoji emisija tipa Top Gol?? xdUnofficialpage je napisao/la:Top Gol se čekao, to su bila vremena. Sad da bi gledao bilo šta moraš imati full opremu.rambo16 je napisao/la:Opet nostalgija za vremenom kad si sa ribljom kosti mog'o gledat najelitniji klupski fudbal xd Top Gol Ponedjeljkom na FTV je bio vrhunac
A.F.C. Bournemouth!
- samo_lijevo
- Kontakt:
je li ono Kemica vodio top gol?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.