Barsa i Real ce upropastit spansku ligu. Zalosno.Saurman je napisao/la:Kako 10 plasirani tim iz Bundeslige bez problema izbaci 3 plasirani tim Primere..?Mandrak je napisao/la:Ubice ih Valencia u revanšu i vozdra - zato što je jaca/bolja ekipa , to je jasno i laiku...dva puta se Šalke ne može provuci da ga yebeš.
Valencia Club De Futbol
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Valencia Club De Futbol
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Njemacka liga je uvijek bila cirkus. Sad ispade Hannover bolji od Bayerna, a kad bi se nekim mirakulom plasirao taj isti Hannover nebi imao boda sljedeće sezone u grupi LP.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Definitivno jer Primera počinje ličiti na Škotsku ligu..Valencia je napisao/la:Barsa i Real ce upropastit spansku ligu. Zalosno.Saurman je napisao/la:Kako 10 plasirani tim iz Bundeslige bez problema izbaci 3 plasirani tim Primere..?Mandrak je napisao/la:Ubice ih Valencia u revanšu i vozdra - zato što je jaca/bolja ekipa , to je jasno i laiku...dva puta se Šalke ne može provuci da ga yebeš.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
A gdje je tu krivica Barce i Reala 
Šta treba sad?? da Barca i Real namjerno i svjesno oslabe svoje timove , da bi liga bila jaca
nidje veze sa logikom.

Šta treba sad?? da Barca i Real namjerno i svjesno oslabe svoje timove , da bi liga bila jaca

- Los_Blanos2
- Kontakt:
Napisa ovaj jedan gore kako desetoplasirana ekipa iz Bundeslige izbaci trecoplasiranu iz PD, a sta reci za destoplasiranu Sevillu koja izbaci prvaka Njemacke BVB i to u drugoj tekmi bez 4,5 igraca iz prve postave
Valencija ima jaci tim od S04, bogami nisu imali ni srece u ove 2 teme, a naricito u 1 tekmi, sinoc i penal nije sviran za goste ali...takav je nogomet, naricito u KO fazi
Volio bi dasu prosli jer dolaze iz spanjolske lige, a sa druge strane ipak mije drago da tata Raul Gonzalez nastavlja

Valencija ima jaci tim od S04, bogami nisu imali ni srece u ove 2 teme, a naricito u 1 tekmi, sinoc i penal nije sviran za goste ali...takav je nogomet, naricito u KO fazi

Volio bi dasu prosli jer dolaze iz spanjolske lige, a sa druge strane ipak mije drago da tata Raul Gonzalez nastavlja

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
kao sto klub koji je 4 u la Ligi pocjepa na strani klub koji je 2gi u Njemackoj ....Los_Blanos2 je napisao/la:Napisa ovaj jedan gore kako desetoplasirana ekipa iz Bundeslige izbaci trecoplasiranu iz PD, a sta reci za destoplasiranu Sevillu koja izbaci prvaka Njemacke BVB i to u drugoj tekmi bez 4,5 igraca iz prve postave![]()
De ba ljudi zar je dotle doslo da se njemacka liga Poredi sa Spanijom...
Pa kad u toj ligi bozanstvom se smatra Robben onda je sve jasno...
Taj u Realu nije mogao u 5 takmica dobit 30 minuta a u Bayernu i u njemackoj Boq.
Eto kakvi tu igraci igraju i oni se porede sa La Ligom....
Kanite se djecijeg posla...
Nakon ovog ispadanja od S04 u CL, barem će svježi dočekati RMCF-a u Primeri 

EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Veliki poraz za Valenciju ,ali valjda je uslovljen onim ispadanjem iz LIge prvaka mislim da ih je to bas poremetilo ...a 3 pozicija u ligi to je ono sto traze i mislim da nece biti problem odrzati ovo mjesto ... 

IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
[youtube][/youtube]
Nekad najbolje krilo svijeta, da nije bilo tih nesretnih okolnosti i da je igrao u kojem jacem klubu (a imao je u ono vrijeme prilike preci u Real) bio bi mozda i najbolji igrac na svijetu. Stvarno mi ga je zao, ozljede su ga pravo sjebale, a i sam je jednom govorio o tome kada je priznao istinu o lijecnickom osoblju i doktorima koji su ga "lijecili", gledao sam ga u Zenici, momak je stvarno igrao, steta, velika steta...
Nekad najbolje krilo svijeta, da nije bilo tih nesretnih okolnosti i da je igrao u kojem jacem klubu (a imao je u ono vrijeme prilike preci u Real) bio bi mozda i najbolji igrac na svijetu. Stvarno mi ga je zao, ozljede su ga pravo sjebale, a i sam je jednom govorio o tome kada je priznao istinu o lijecnickom osoblju i doktorima koji su ga "lijecili", gledao sam ga u Zenici, momak je stvarno igrao, steta, velika steta...
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Portillo je napisao/la:[youtube][/youtube]

AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
e ovako...samo da objavim BOJKOT svog omiljenog kluba sve dok Unai Emery ne dobije otkaz!!!
AMUNT VALENCIA!
Definitvno igrac koji je navijace Valencije ponajvise zaduzio od kako postoji klub Valencia.Portillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Sasvim sigurno nas "Benicalap" zasluzuje da se njegove ime u Valencije pamti i pominje kroz mnogo godina,pa cak i desetljeca.
Istina on je mogao preci u Real,ali je on ostao da igra u timu koji mu je kako on kaze jedini u srcu i dusi zbog toga sam ga nekako uvijek cijenio vise nego ostale "Šišmiše".
Moram reci da je njemu sad u timu slican po stavu Pablo Hernandez,samo je Vicente puno bolji igrac bio nego sto je Pablito sada.
Ni ja ne bih fkt zelio da onde,pa neka ga barem na klupi ako ne moze igrati.amadeus21 je napisao/la:Portillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nekad najbolje krilo svijeta, da nije bilo tih nesretnih okolnosti i da je igrao u kojem jacem klubu (a imao je u ono vrijeme prilike preci u Real) bio bi mozda i najbolji igrac na svijetu. Stvarno mi ga je zao, ozljede su ga pravo sjebale, a i sam je jednom govorio o tome kada je priznao istinu o lijecnickom osoblju i doktorima koji su ga "lijecili", gledao sam ga u Zenici, momak je stvarno igrao, steta, velika steta...![]()
![]()
ne zelim da ode...NIKAD!!!
Dajjj ba sad,svi smo ljuti na lose rezultate tima u posljednje vrijeme ali ako imas "bojkot" prema timu tko ce onda da bodri Tinu Costuamadeus21 je napisao/la:e ovako...samo da objavim BOJKOT svog omiljenog kluba sve dok Unai Emery ne dobije otkaz!!!

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Ubij me ako ti nisi onaj Werder Bremen FC 

''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
Ma nista, kralju. UzivajValencia CF je napisao/la:Koji werder neštopolga je napisao/la:Ubij me ako ti nisi onaj Werder Bremen FC![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
Dobro dosao buraz na ovu temuValencia CF je napisao/la:Bok svima ja sam novi šišmiš te se nadam da me prihvaćate![]()
![]()
Šalu na stranu navijač sam Valencie kao što vidite te se nadam da ću svojim postovima pomoći o odražavanju teme o Valenciji.Nekako mi se čini da smo upali u krizu rezultata no nadam se da ćemo najmanje biti 4 što i zaslužujemo te da ćemo ući u ligu prvaka i napraviti bolji rezultat nego prošle sezone

Posjeti i portal :www.valencia-balkan.con nove novosti o Valenciji svakog dana

P.S Sammir iz Dinama u Valenciu :

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Pored zivog Guaite? eee gdje su sada Pedro Garcia i Ruiz, da nadju kakvog novog Mendietu, Claudia ili Kilyja...Valencia CF je napisao/la:Odlično je što će za nas uskoro najvjerojatnije za nas potpisati trenutni golman Almerije Diego Alves za tako reči malih 3 miliona on je po meni odličan golman koji nam je potreban zbog vjerojatnog odlaska Cesara![]()
Kad vec spomenuh Mendietu, iako je igrao u Barci jedno vrijeme,tog covjeka cu vjecno cijeniti. Znao je apsolutno sve s loptom, jedan od najboljih veznjaka koje sam ikada gledao, zajebo je i Valenciju i sebe samog sto je onda otisao u Lazio ali eto. Zao mi je sto nije potpisao onda za Madrid kada je skoro sve vec bilo dogovoreno, pero bueno...
Evo onaj njegov "mitski" gol protiv Barce:
[youtube][/youtube]
EDIT: Citam da bi na ljeto mogli Granera dovest...
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
Sta reci za partiju..
Vidi se gdje je kovao znat

Vidi se,skola nogometa Don Boscho ValenciaL_blancos je napisao/la:Sta reci za partiju..

www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
VALENCIA - VILLARREAL 5-0
1-0 Soldado
2-0 Mata
3-0 Banega
4-0 Mata
5-0 Soldado
svaka cast...pobjeda u regionalnom derbiju, tacno smo ih unistili...AMUNT VALENCIA
1-0 Soldado
2-0 Mata
3-0 Banega
4-0 Mata
5-0 Soldado
svaka cast...pobjeda u regionalnom derbiju, tacno smo ih unistili...AMUNT VALENCIA
AMUNT VALENCIA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.