Hajde dok je @analnog bit ce i solja puna.
Nego jesi li se kladio Buykushehir igra danas

Ovom prilikom zelio bih da pozdravim pored analnog i Ibru sa pjesmom ''Ne cekaj me kraj baglame, kad se vratim sa daleka puta.''

Nemoj gusle Hare zivota ti,odmah me neka srpska alergija uhvati po tijelu, vise volim harmoniku i rakiju ljutuharishp je napisao/la:@analni nista sakupljaj i dalje pjesme pa udri uz gusle.
P.S Priznajem pobjedio si,veci si blento nego sto sam mislio.
Galešić nije ni blizu kandidat za repku a kamoli da on zamijeni jednog Ibričića a druga stvar ako su već takvi igrači zamjene ovim trenutnim (čast izutcima jer imamo dosta sjajnih igrača za koje mnogi ni ne znaju) onda je i ta pozicija krilna, odnosno kompletna odbrana pokrivenaamerosm je napisao/la:@ harishp
vidim da smo ovih dana pravo nervozni, no vrijeme lijeci rane i zato samo imaj strpljenja.![]()
![]()
Naravno da navijam za svoju domovinu BiH, ali me kod Ibre previse ne tangira, jer mislim da velika zvijezda HNL-a nije toliko bitna karika u reprezentaciji i na njegovoj poziciji imamo igraca koliko i pjeska na plazi. Tu je jedan Misimovic, Pjanic, Stilic, Galesic itd itd. Cak i Salihovic moze kvalitetno odigrati na toj poziciji. Dakle poziciju koju igra velika zvijezda HNL-a je najmanji problem u reprezentaciji BiH, tangiralo bi me kada bi otkazao Salihovic, ili Spahic, jer znam da smo na tim pozicijama "oslabljeni" i nemamo previse kvalitetnog izbora.
Cuj neurozan,dje neces biti neurozanamerosm je napisao/la:@ harishp
vidim da smo ovih dana pravo nervozni, no vrijeme lijeci rane i zato samo imaj strpljenja.![]()
![]()
Naravno da navijam za svoju domovinu BiH, ali me kod Ibre previse ne tangira, jer mislim da velika zvijezda HNL-a nije toliko bitna karika u reprezentaciji i na njegovoj poziciji imamo igraca koliko i pjeska na plazi. Tu je jedan Misimovic, Pjanic, Stilic, Galesic itd itd. Cak i Salihovic moze kvalitetno odigrati na toj poziciji. Dakle poziciju koju igra velika zvijezda HNL-a je najmanji problem u reprezentaciji BiH, tangiralo bi me kada bi otkazao Salihovic, ili Spahic, jer znam da smo na tim pozicijama "oslabljeni" i nemamo previse kvalitetnog izbora.
upravo sad napraviše od njega potpunog amatera a prije samo par dana ga je većina ''vidjela'' u BL-u pa čak i u Premier ligi jadno je to ako ti smeta Ibričić reci to direktno a ne neke priče nije on nikada ni bio reprezentativni kvalitet i slično, ne znam zašto niste pisali ovakve stvari dok je bio u igračkom kadru.vrebac86 je napisao/la:mirzza,,,, ibro ima vise fanova nego ti mislis ako ovi par glupsona na forumu ovdje nesto pise ,,,zaboli njega a i nas cuna,,,,IBRO JE LEGENDA ,, ti si samo cekao jedan pogresan potez pa da postavis ovaj tekst koji si napisao jos 1943 ako se nevaram,,, stvarno mi je zao ali ti nista ne odlucujes ,,ti si samo jedan ljubomorna dusa koja ima svog ljubimca pa bi rado da igra,,, i tko si ti na kraju da odlucujes o necijem patriotizmu i koliko ga tko ima,,,, vec sam ti davno rekao **** sa ove teme ,,,bacaj ga na svog ljubimca,,,
Kakve ti gluposti napisa u ovom postu, to je za ne povjerovati. Ko je naš najbrži igrač?melanholicar je napisao/la:Stvano vas ne kontam Bosanci i Hercegovci pljujete našeg najbržeg igrača,puste sreće smo,da je bogdo još 3-4 takva trkača u ekipi mi bi već igrali neko veliko takmičenje,ali naravno najlakše je na one koji vrijede udarati i vrijedjati,i to ga vjerovatno vrijedjaju pojedinci koji na časovima fizičkom stavljaju gips na noge da ne bi im profesori ili nastavnici mjerili koliko im je vrijeme na 100 metara.Ibro hvala za sve!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.