Senijad Ibričić

harishp
Kontakt:

Re: Senijad Ibričić

Post Postao/la harishp » 09 feb 2011, 08:26

Tebi je izgleda priuceni vodoinstalater bio ucitelj.A prepisivao od one @crnekuje
Hajde dok je @analnog bit ce i solja puna.
Nego jesi li se kladio Buykushehir igra danas :lol:
Ovom prilikom zelio bih da pozdravim pored analnog i Ibru sa pjesmom ''Ne cekaj me kraj baglame, kad se vratim sa daleka puta.'' :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 09 feb 2011, 08:38

Hare kada citam tvoje postove treba mi kutija spajalica jer izmedju tvoje svake dvije recenice moram staviti jednu spajalicu.

Imas cudan knjizevni stil kojeg cu morati dodatno analizirati. Do tada posvetit cu mu jednu kratku pjesmicu:

Pises Hare
nerazumne rijeci,
da te karam,
niko nece da me sprijeci....

Tvoj stil
i tvoja proza,
izaberi koja
draga ti je poza......

Dok te karam
ima da se deres,
a poslije ces
dobro i da seres.......

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 09 feb 2011, 08:40

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: KRALJ! 8-)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 feb 2011, 08:57

@analni nista sakupljaj i dalje pjesme pa udri uz gusle.
P.S Priznajem pobjedio si,veci si blento nego sto sam mislio. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 09 feb 2011, 09:01

harishp je napisao/la:@analni nista sakupljaj i dalje pjesme pa udri uz gusle.
P.S Priznajem pobjedio si,veci si blento nego sto sam mislio. :lol:
Nemoj gusle Hare zivota ti,odmah me neka srpska alergija uhvati po tijelu, vise volim harmoniku i rakiju ljutu :-)))) moze i saz, al prvo moram popiti barem polovku rakije hahahahaah

Nego nemoj ad se ljutis, samo se zezam malo i izvinjavam ako sam pretjerao i ako sam te ne daj Boze uvrijedio..Nije bila namjera...Dosadno i neka nervoza pred utakmicu pa tako....mogu ja malo i na svoj racun, nije problem...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 feb 2011, 09:06

Sto si nervozan jesi li ulozio babino zubalo u tekmu veceras.Pa ako izgubis opet ce morati trhanu kusati.
Sto se tice ljutnje,ko se ljuti uvalim mu kruti.
Nego nazad na temu,inace ce biti bas guslanje.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Analitico
Kontakt:

Post Postao/la Analitico » 09 feb 2011, 09:14

Ne kladim se vise gdje igra Hasagic, samo ga pratim i biljezim...Raport saljem direktno u Bochum. Necu se proci dok ga ne smjeste u prdekanu i ne oduzmu mu nelegalno stecenu imovinu.

To je plan A, a plan B (dakle ako ne upali plan A) je da cu doticnog naci negdje, pozeljno na nekom gostovanju u inostranstvu, pa cu stati sa njim u gard i uci u razmjenu direktnih udaraca u glavu. Brz je i on u rukama, namazan je i on, turska posla, no ipak cu se ja snaci malo bolje i naci nacina da ga povalim na zemlju i da mu ocitam bukvicu....

Sto se tice nasg Ibrage, ne znam sto ljudi toliku prasinu dizu oko toga. Ova utakmica je totalni promasaj i Susic da je pametan ko sto nije, nakon otkaza Dzeke i ostalih, trebao je povesti samo B tim i probati sto vise igraca kako bi izabrao one na koje moze racunati u kvalifikacijama. No kao kompenzaciju na neigranje, trebao je okupljanje pred Rumuniju zakazati sto je moguce ranije......

eh da je....da sam i ja pametan ne bi laprdao po forumu.....

ever
Kontakt:

Post Postao/la ever » 09 feb 2011, 09:39

Zbog tebe i Paje sam na forumu! 2 kralja koja znaju kako treba shvatiti forum,2 najjaca lika <3 :D Uvijek se ismijem ko budala..Sry na offu,ali morao sam :D

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 feb 2011, 13:41

@ harishp

vidim da smo ovih dana pravo nervozni, no vrijeme lijeci rane i zato samo imaj strpljenja. ;) ;)

Naravno da navijam za svoju domovinu BiH, ali me kod Ibre previse ne tangira, jer mislim da velika zvijezda HNL-a nije toliko bitna karika u reprezentaciji i na njegovoj poziciji imamo igraca koliko i pjeska na plazi. Tu je jedan Misimovic, Pjanic, Stilic, Galesic itd itd. Cak i Salihovic moze kvalitetno odigrati na toj poziciji. Dakle poziciju koju igra velika zvijezda HNL-a je najmanji problem u reprezentaciji BiH, tangiralo bi me kada bi otkazao Salihovic, ili Spahic, jer znam da smo na tim pozicijama "oslabljeni" i nemamo previse kvalitetnog izbora.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 09 feb 2011, 14:38

amerosm je napisao/la:@ harishp

vidim da smo ovih dana pravo nervozni, no vrijeme lijeci rane i zato samo imaj strpljenja. ;) ;)

Naravno da navijam za svoju domovinu BiH, ali me kod Ibre previse ne tangira, jer mislim da velika zvijezda HNL-a nije toliko bitna karika u reprezentaciji i na njegovoj poziciji imamo igraca koliko i pjeska na plazi. Tu je jedan Misimovic, Pjanic, Stilic, Galesic itd itd. Cak i Salihovic moze kvalitetno odigrati na toj poziciji. Dakle poziciju koju igra velika zvijezda HNL-a je najmanji problem u reprezentaciji BiH, tangiralo bi me kada bi otkazao Salihovic, ili Spahic, jer znam da smo na tim pozicijama "oslabljeni" i nemamo previse kvalitetnog izbora.
Galešić nije ni blizu kandidat za repku a kamoli da on zamijeni jednog Ibričića a druga stvar ako su već takvi igrači zamjene ovim trenutnim (čast izutcima jer imamo dosta sjajnih igrača za koje mnogi ni ne znaju) onda je i ta pozicija krilna, odnosno kompletna odbrana pokrivena ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 09 feb 2011, 14:42

ibricic je svakako rezerva u repci... ne kontam zasto svi od njega prave kljucnog igraca... on to nije... i dok je pape selektor, nece ni postat'...

a evo kazu na indexu da dolazi na nekak'o slikanje.... izgleda da je spreman ;)

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/ibrici ... 37168.aspx

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 feb 2011, 14:45

amerosm je napisao/la:@ harishp

Cuj neurozan,dje neces biti neurozan :mrgreen:
Ma ibrino sranje bi se moglo otaljati.Jer je u repci uvijek davao maksimum.Ali da mu bivsi klub bude ispred repke NE.To je bas javno pisanje i sranje po grbu , drzavi ,igracima,navijacima.I to se niti moze,niti hoce halaliti.
Medjutim bruka je recimo da se pojavis sa opaskom na ovoj temi, a Begovicevu preskocis.Jer si ga ocito gotivio dok ovog nisi.
Ebo ti to onda,ako imas takve arsine.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 09 feb 2011, 14:50

Panenka ide da se slika sa Torcidom. :lol:

Naravno da Ibro nije ključni igrač naše reprezentacije. Zamislite kakvi bismo tek onda bili. :o On je jedan od onih koji mogu imati nekih 10-ak minuta po meču i to je to. Pobogu, konkurencija su mu Pjanić, Misimović, Medunjanin je pronaš'o svoje mjesto u reprezentaciji(kapa dolje Safetu zbog ovog poteza, izgleda da Haris može puno kada je u paru sa Rahimićem), Štilić će u narednom periodu sigurno biti jedan od onih koji će pucati na to mjesto, tako da...

O ljudskim osobinama Ibričića nisam kompetentan govoriti(vjerujem i ostalih 99.9% forumaša, također), al' kao igrač je debelo precijenjen s obzirom na ono što pruža na terenu. Igr'o je kod Ćire( :lol: ), mada ni tada nije bio jedan od onih koji su zaslužili, al' rezultati reprezentacije su i njega izvlačili.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 09 feb 2011, 20:35

Orilo gorilo, Ibro mi te volimo ....

Nazlost moj Ibrice od Splita, sve je manje tvojih fanova koji ponavljaju ovu izreku, a sve vise onih koji te pljuju a koji su te vjerno branili, odanije od svakog kera.

Konacno je na vidjelo dosla istina za ovog ficfirica i covjeka koji je napao policajce i dobio uslovnu kaznu u svojoj drzavi.

Konacno se vidjelo da je Ibrica od Splita, sramota BiH i cijele junacke krajine iako su mi mnogi spoticali da mrzim Ibricu sto je krajisnik sto je nigdje veze.

Konacno su i slijepi progledali i vidjeli ko je i sta je princ Senijad od Splita, hvala Bogu, neko progleda prije, neko kasnije a neko ni kad mu nacrtas.

Dolaskom Mikada za selektora, mali Ibrica, najvaznije zrno rize u Mikado cokoladi, dobija tretman u repci kakav ni Messi nema u Argentini, ni Bastian u Njemackoj a Boga mi ni Terry u Engleskoj.

Igrao je taj od defanzivnog veznog kontra Turaka u Istanbulu sa pretrcanih ili bolje receno prehodanih par stotina metara, preko nesretnog lijevog beka u Belgiji, do solidne partije kao poluspic u Armeniji da bi zavrsio katastrofom protiv Portugala kada je gol pao izrazito njegovom nepaznjom. Tekmu u Zenici ne spominjem jer je na njoj uvalio Pandzu 18 puta, ispadao ko malo dijete i naravno nije se vracao i odbranu.

U to vrijeme, repka se sastavljala po formuli mali Ibrica i jos 10 igraca, igrao je sve pozicije samo ne onu za koju je rodjen, a na kojoj (opet) hvala Bogu imamo mnogooo kvalitetnije igrace od 'splitske princeze'. Mikadu niko ne moze osporiti njegovo znanje i umijece, te vjerovatno najbolje huskanje pred tekmu, a samim tim i rezultate koji su pratili repku. Uspjeli smo u onome sto smo godinama bili najlosiji, a to je biti bolji od prosjeka te uz kiks Turaka docekati baraz. U svemu tome i Ibrica odigra finu ulogu, ali se ne proda kroz cijele kvalifikacije.
Umalo Mire Pjanic, covjek koji je zaustavio Realov put ka titulu, ne plati glavom u repci zbog prosjecnog igracica Senijada od Splita, zatim Semir Stilic, decko koji je sezone 2008/2009 bio najbolji veznjak jesenjeg dijela kupa uefa, pored Cirinog malog nije mogao ni do tribine, jer mali rizoto mora igrati, mora se prodati a papy mikado mora naplatiti sve to.

Haman cijela drzava je uzivala u prosjecnosti i nemogucem forsiranju ajdukove desetke, velicala driblanje odbrambenih igraca Pule, te zabijanju golova po Zapresicu, Varazdinu i ostalim fudbalskim velesilama, a u drugi plan stavljala igrace koji su osvajali fudbalsku europu.
Parola 'Orilo, gorilo, Ibro mi te volimo' pokrivala je njegove fudbalske nedostatke, njegovu sporost, ispadanje u odbrani i nemoc u napadu, a rijetki koji su bili protiv njega su proglasavani kao drzavni neprijatelji broj 1, sto se i moze procitati u prvim stranicama ove nakaradne teme.

Helem, dodje i dan kad ce Ibrica pokazati pravo lice i sav patriotizam koji nosi sa sobom, odnosno pokazati izdajnicko srce, koje nazalost nije krajisko, ponosno, junacko nego splitsko, ajducko, ulizivacko.
Moze Ibro skoknut do Splita, odraditi Cehe, slikati se i vrnuti u Moskvu ko da nista nije bilo, a ne moze sjesti na klupu repke jer ne smije propustiti treninge sa novim klubom, naime oce mali da se nametne, a najbolje se namece na splitskom folkloru.

Usudi se taj momcic porediti sa jednim Dzekom, koji je zaduzio ovu zemlju i koji je hvala Bogu reprezentatuje svake subote u kolijevci fudbala. Kad mu je kod Cirkana prolazilo sve i svasta, misli moze kod Papeta i kod ostalih. Ma nece te bolan Ibrice trpiti niko do tvog tutora Cire, osim mozda hrabrih Hadjuka koji nisu ni stoti dio kluba koji je 94 igrao u cetvrfinalu kupa prvaka.

Nego posto se ispisah, mogao bih jos ali nema smisla, coravim i pored ociju je uzalud objasnjavati, za njih neka vrijedi i dalje krilatica:

''Orilo, gorilo Ibro mi te volimo ...''

http://www. index. hr/sport/clanak/torcida-okitila-split-pogledajte-program-za-dva-dana-slavlja-hajdukova-rodjendana/537218.aspx

Nedelja 13.02.2011 oprostaj Ibrice od svetog dresa splitskog Hajduka.

Licno, kao i svakom igracu koji je igrao za BiH zelim sve najbolje u karijeri, da zaradi milione, bude ziv i zdrav i doceka unuke, ali splitska princezo, neka ti je daleko kuca od repke. Imamo boljih i mladjih koji trebaju da se pokazu, mogu i hoce, samo im treba dati makar 10% sansi koje si imao za vladavine tate Mikada.

Do tada uzivaj u dalmatisnkom carstvu, ruskoj zimi i ljutoj votki.
Cuva Bog Zelju svog!

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 09 feb 2011, 22:24

mirzza,,,, ibro ima vise fanova nego ti mislis ako ovi par glupsona na forumu ovdje nesto pise ,,,zaboli njega a i nas cuna,,,,IBRO JE LEGENDA ,, ti si samo cekao jedan pogresan potez pa da postavis ovaj tekst koji si napisao jos 1943 ako se nevaram,,, stvarno mi je zao ali ti nista ne odlucujes ,,ti si samo jedan ljubomorna dusa koja ima svog ljubimca pa bi rado da igra,,, i tko si ti na kraju da odlucujes o necijem patriotizmu i koliko ga tko ima,,,, vec sam ti davno rekao **** sa ove teme ,,,bacaj ga na svog ljubimca,,,
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 09 feb 2011, 22:33

vrebac86 je napisao/la:mirzza,,,, ibro ima vise fanova nego ti mislis ako ovi par glupsona na forumu ovdje nesto pise ,,,zaboli njega a i nas cuna,,,,IBRO JE LEGENDA ,, ti si samo cekao jedan pogresan potez pa da postavis ovaj tekst koji si napisao jos 1943 ako se nevaram,,, stvarno mi je zao ali ti nista ne odlucujes ,,ti si samo jedan ljubomorna dusa koja ima svog ljubimca pa bi rado da igra,,, i tko si ti na kraju da odlucujes o necijem patriotizmu i koliko ga tko ima,,,, vec sam ti davno rekao **** sa ove teme ,,,bacaj ga na svog ljubimca,,,
upravo sad napraviše od njega potpunog amatera a prije samo par dana ga je većina ''vidjela'' u BL-u pa čak i u Premier ligi jadno je to ako ti smeta Ibričić reci to direktno a ne neke priče nije on nikada ni bio reprezentativni kvalitet i slično, ne znam zašto niste pisali ovakve stvari dok je bio u igračkom kadru.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 09 feb 2011, 22:36

Stvano vas ne kontam Bosanci i Hercegovci pljujete našeg najbržeg igrača,puste sreće smo,da je bogdo još 3-4 takva trkača u ekipi mi bi već igrali neko veliko takmičenje,ali naravno najlakše je na one koji vrijede udarati i vrijedjati,i to ga vjerovatno vrijedjaju pojedinci koji na časovima fizičkom stavljaju gips na noge da ne bi im profesori ili nastavnici mjerili koliko im je vrijeme na 100 metara.Ibro hvala za sve!
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

dacco
Kontakt:

Post Postao/la dacco » 09 feb 2011, 22:49

Ibro je jedan prvenstveno neodgojeni momak odgajala ga braća a tome svjedoče kaznene prijave u Sanskom mostu...a u Sani su mu dali dobar nadimak Trupko.. :lol:
A što se tiče igračkih kvaliteta mislim da je ipak malo precijenjen iskreno ...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 10 feb 2011, 00:07

melanholicar je napisao/la:Stvano vas ne kontam Bosanci i Hercegovci pljujete našeg najbržeg igrača,puste sreće smo,da je bogdo još 3-4 takva trkača u ekipi mi bi već igrali neko veliko takmičenje,ali naravno najlakše je na one koji vrijede udarati i vrijedjati,i to ga vjerovatno vrijedjaju pojedinci koji na časovima fizičkom stavljaju gips na noge da ne bi im profesori ili nastavnici mjerili koliko im je vrijeme na 100 metara.Ibro hvala za sve!
Kakve ti gluposti napisa u ovom postu, to je za ne povjerovati. Ko je naš najbrži igrač? :lol: Jesi li ti gled'o Ibru na djelu? Da ga nisi zamijenio s nekim? Čuj najbrži. Ibro samo ima kondiciju, dok mu brzina(a i ostale fudbalske kvalitete) i nije jača strana. Naravno, onda ide ta poznata kvazipsihologija pomoću koje @Menalholičar može razlučiti ko je kakav na osnovu jednog posta. :lol: Nemoj više, živ bio. Dijelim tvoje mišljenje u vezi boldovanog dijela posta, samo ću ja dodati još i ovo:"...i doviđenja".
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 feb 2011, 00:29

Još bih dodao, sretno na Poljudu u nedjelju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.