Safet Sušić - Pape

MaliMemo
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la MaliMemo » 13 maj 2010, 18:27

Ako imaju imalo pameti ovi iz Saveza, moraju pokusati naci pare ili da drzava pomogne da se sredi Kosevo, sramota je igrati na Bilinom pred jedva naguranih 15 000, kad se Kosevo moze komotno napunit 28 000 - 30 000.

Imaju vremena do pocetka Jula, tada ponovo dolazi Uefina inspekcija.

:(
× Plava krv ispod koze ×

Vita_Novalis
Kontakt:

Post Postao/la Vita_Novalis » 13 maj 2010, 18:30

Na neutralnom terenu (Njemacka, Austrija, Holandija, Belgija, Svica ili Skandinavske zemlje) bi bilo vise nasih navijaca nego na Bilinom Polju. Pored toga bolje je da svijet ne vidi sliku sa BP.

BosnianHero
Kontakt:

Post Postao/la BosnianHero » 13 maj 2010, 18:45

Legenda_BiH je napisao/la:15000 navijaca odma kraj stadiona ili 35000 100 metara od stadiona, problem je sto na BP premalo ljudi stanu, mora se izgradit stadion na makar 25000. Problem na AFH je sto ti 35000 slabo se cuju, da nema atleticki staze bili bi super. Da svi u BiH dadne mo marku onda bi mogli primit 25000 na BP :D
ne mogu da vjerujem...cuj ovo 35 000 ljudi i slabo se cuju......svasta covjek da procita....kada je to na kosevu bilo 35 000 a da se nisu culi????????????????????????????????
sjeti se bolan tekmi protiv:grcke,danske 2x, spanije, francuske itd ili cak mozda gostovanja njukastla....vrilooooooo brate.....naravno da ce atmosfera losa bit kad gostuje moldavija i na stadionu imas 8.000...pa de zamisli BP sa 4000...

BosnianHero
Kontakt:

Post Postao/la BosnianHero » 13 maj 2010, 18:49

Srce_Tebi je napisao/la:
Vita_Novalis je napisao/la:Na neutralnom terenu (Njemacka, Austrija, Holandija, Belgija, Svica ili Skandinavske zemlje) bi bilo vise nasih navijaca nego na Bilinom Polju. Pored toga bolje je da svijet ne vidi sliku sa BP.

Nisi ni ti normalan kao i onaj paksu Susic

Pape u can just suck my dick... Susicu ti si moj kur...
eeeee pa kakav su cirkus portugalci radili od nas...kad su pristupili onome sivilu od grada,cirkusu od hotela i sprdacini od stadiona gdje miske mora cucat da bi gledo utakmicu dok neki coban iza ledja psuje Boga...

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 13 maj 2010, 18:59

Fakat volim reprezentaciju i idem na utakmice, ne sve ali odem, ne bojkotujem, ne izrazava se time negodovanje protiv uprave po meni. Nemam nista protiv ni da reprezentacija igra po drugim terenima, meni bi bilo srce ko kuca kada bi igrali i u Banja Luci i u Mostaru i u Sarajevu al nemoRe.
Atmosferu Bilinog s pocetka kvalifikacija nemoze pobiti nijedan od navedenih terena, poslije se to pokvarilo i na BP jer su mekusci poceli da dolaze na stadion opet.
E sad kako se sve ovo izdogadjalo i sta se sve izdogadjalo, pred Portugal, poslije Portugala oko stadiona, da je kojim slucajem Bilino neka osoba ili bi se iselila iz BiH ili bi ga ubili, toliko se drvlja i kamenja bacalo.
E kad je dosao Safet jedna od prvih mu je bila da ne poznaje bas najbolje igrace koji nastupaju za reprezentaciju i da ce vratiti reprezentaciju na Kosevo.
Nakon svega ovoga, izjava i pisanja, ja bi volio, ako je to ikako moguce da ljudi koji mogu na to da uticu da uticu tako sto nebi dozvolili igranje ni klubova ( Zeljo, Sarajevo) ni reprezentacije ( BiH :P ) na Bilinom, jednostavno da odbiju ukoliko Kosevo ne prodje.
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

Prika
Kontakt:

Post Postao/la Prika » 13 maj 2010, 19:12

I ono malo Zenicana sto ga je cijenilo,sada sve to pada u vodu nakon ove izjave .

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 13 maj 2010, 19:14

safet susic .... fujjj
samo celik ale samo celik ale

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 13 maj 2010, 19:19

Kako ce se svi ovi sto pisu negativno za Papet , prvi javit i pisat sve najbolje kad ostvarimo pobjede.

Kako ste dvolicni, treba da postujete Safeta kao covjeka, igrcinu.
Ako i nije veliki "trener" veci je gospodin od pola drugih selektora koje smo imali.
× Plava krv ispod koze ×

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 13 maj 2010, 19:20

POLAKO BA ....JEL VI ISTA VIDITE????
normalno da je ruzna slika....jok super je bilo gledati oranicu sa bilinog polja .......stvarno nam svaka cast......
trebao je reci....super je sve,savez je BETON stadioni nasi jos bolji .......malo da vam se ulize u supak ko ciro .....najbolja publika,grmi,gori bla bla bla.....
SUSIC,ovim rijecima pokusava natjerati smradove iz saveza da osposobe prvo kosevo,zbog francuske i rumunije,pa onda i bilino polje zbog ostalih repki.....mogao je on sutiti pa da opet dzeko nemoze da gurne loptu u for jer nema prostora ....
ovako je jasno porucio,ili nam pravite stadion ili cemo igrati negdje drugo .....al jok ....svi se nasli uvrijedjeni....ovo isto kao da kazes ubici-ti si UBICA i on se nadje uvrijedjen .......da Bog sacuva ......sve sto hocu reci je to da Safet polako pokusava i uspjeva promjeniti odnos saveza prema reprezentaciji .....a vi u svemu gledajte lose i svve pljujte,kao onaj gore sto rece ON CE UPROPASTITI REPKU..e eto jel to ima koji da nije???? covjek je vec prisvojio mensura mujdzu,velika stvar ...ma kako neko to gledao,jer ipak rijetko kada mi uspjevamo nekome uzeti igraca ......
smijesna vam ta prica jadikovanja Bgm umjesto da kazemo ...U PRAVU JE 100% TREBA PRAVITI I koSEVO I BP ....JOK VAMA JE SVE DOBRO I SVE VAM SUPER ....
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 13 maj 2010, 19:20

Kako ovi zenicani sve licno shvataju, Pape kaze da mu je stadion Kosevo bolji od Bilinog a oni misle da njih licno napada. Ko da si ima clana familije napao... :D
Popustite malo. On je selektor i izabrace opciju za koju misli da je najbolja za reprezentaciju, a ne da bi ga vama "suknuo" :roll:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 13 maj 2010, 19:22

bilino polje je napisao/la:safet susic .... fujjj
sta ti pises balavcu,covjek rekao da za velike tekme treba igrat na Kosevu,zbog financija itd.skontaj kleopatrin malo
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 13 maj 2010, 19:25

johnnyHZ je napisao/la:POLAKO BA ....JEL VI ISTA VIDITE????
normalno da je ruzna slika....jok super je bilo gledati oranicu sa bilinog polja .......stvarno nam svaka cast......
trebao je reci....super je sve,savez je BETON stadioni nasi jos bolji .......malo da vam se ulize u supak ko ciro .....najbolja publika,grmi,gori bla bla bla.....
SUSIC,ovim rijecima pokusava natjerati smradove iz saveza da osposobe prvo kosevo,zbog francuske i rumunije,pa onda i bilino polje zbog ostalih repki.....mogao je on sutiti pa da opet dzeko nemoze da gurne loptu u for jer nema prostora ....
ovako je jasno porucio,ili nam pravite stadion ili cemo igrati negdje drugo .....al jok ....svi se nasli uvrijedjeni....ovo isto kao da kazes ubici-ti si UBICA i on se nadje uvrijedjen .......da Bog sacuva ......sve sto hocu reci je to da Safet polako pokusava i uspjeva promjeniti odnos saveza prema reprezentaciji .....a vi u svemu gledajte lose i svve pljujte,kao onaj gore sto rece ON CE UPROPASTITI REPKU..e eto jel to ima koji da nije???? covjek je vec prisvojio mensura mujdzu,velika stvar ...ma kako neko to gledao,jer ipak rijetko kada mi uspjevamo nekome uzeti igraca ......
smijesna vam ta prica jadikovanja Bgm umjesto da kazemo ...U PRAVU JE 100% TREBA PRAVITI I koSEVO I BP ....JOK VAMA JE SVE DOBRO I SVE VAM SUPER ....
Ima tu nesto sto ti kazes al vidi.
Ili na Kosevu ili na neutralnom terenu :lol: mislim stvarno.
Vec sam naglasio sta je prvo rekao kada je dosao na mjesto selektora.
Osim toga dali si ti gledao utakmicu sa Ghanom?
Teren, atmosfera?
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 13 maj 2010, 19:29

sto se tice gane .....VRIJEME,protivnik se znao u zadnju sekundu,vrijeme utakmice KATASTROFA.......reklama utakmice KATASTROFA.....itd itd .....
ajd budi realan pa reci jel ok igrati protiv francuske na BP pred 13 000 ljudi?? ito budi siguran od tih 13000 da ce 4000 biti SPECIJALNI GOSTI koji su tu jer eto igramo sa francuskom ... :) a na kosevo mogu doci SVI a rasprave oko atmosfere su DJECIJE ....samo cu to reci ;)

KOSEVSKO BRDO ???
vidi se koliko si kulturan i iskompleksiran ,i nadasve poznajes cak i sta je gledao a sta nije ..... :S CIRO JE ZNAO NASE IGRACE LICNO JEL'???? CCC SVASTA NA OVOM FORUMU A I OVI ADMINI BI MOGLI MALO REAGOVATI NA OVE SA KULTURNIM IZRAZIMA .....
Zadnja izmjena: johnnyHZ, dana/u 13 maj 2010, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 13 maj 2010, 19:30

Fakat nema potrebe da se ikoga vrijedja, ni selektora, ni pojedine navijacke grupe ni ekipe. Bezveze.
Ti iznad mislis li da se Ciro vise interesovao za reprezentaciju? Nije to to ba. Al treba sve vino razgledati, da se skonta sta se prica, da se nedaju preduhitreni i isforsirani odgovori.
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 13 maj 2010, 19:34

johnnyHZ je napisao/la:sto se tice gane .....VRIJEME,protivnik se znao u zadnju sekundu,vrijeme utakmice KATASTROFA.......reklama utakmice KATASTROFA.....itd itd .....
ajd budi realan pa reci jel ok igrati protiv francuske na BP pred 13 000 ljudi?? ito budi siguran od tih 13000 da ce 4000 biti SPECIJALNI GOSTI koji su tu jer eto igramo sa francuskom ... :) a na kosevo mogu doci SVI a rasprave oko atmosfere su DJECIJE ....samo cu to reci ;)

KOSEVSKO BRDO ???
vidi se koliko si kulturan i iskompleksiran ,i nadasve poznajes cak i sta je gledao a sta nije ..... :S CIRO JE ZNAO NASE IGRACE LICNO JEL'???? CCC SVASTA NA OVOM FORUMU A I OVI ADMINI BI MOGLI MALO REAGOVATI NA OVE SA KULTURNIM IZRAZIMA .....
Ja sam sto se atmosfere vec i rekao da ni na Bilinom nije ila na zavidnom nivou zadnje utakmice kvalifikacija kao i baraz. Nije da ja tvrdim da je na Bilinom teren extra, oranica je al nije bolji ni na Kosevu.
Kapacitet jest upitan ali ni na Kosevo ne dodje vise od 15 000 i da je kapacitet 80 000.
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

The Prodigy
Kontakt:

Post Postao/la The Prodigy » 13 maj 2010, 19:35

Upozerenje obojici za vrijedjanje u postovima. Razmijenite MSN pa tamo nastavite.

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 13 maj 2010, 19:36

Bilino Polje moze primiti oko 18 hiljada ;)
A C A B !

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 13 maj 2010, 19:39

e ovako ,, ja sam ovdje neutralan,,, Bilino polje mi je veoma drago ,,, i nezasluzuje da se o n njemu ruzno pise,,, Kosevo je nas najveci stadion i ako je sam stadion namjenjen za OLIMPIJSKE IGRE a ne za utakmice u kojima treba naboj i paklena atmosfera,, mislim da TREBAMO IGRATI na Kosevu jer nemamo bolje,,,, da smo bogdo pametnija zemlja vec bi davno rijesili taj problem i obnovili Grbavicu sredili je i prosirili i imali jedan super stadion u najvecem nasem gradu STO JE I UREDU!!!!!! A sad sto se tice Papeta ako je tu izjavu u toj formi izjavio e onda je stvarno pogrijesio ,, jer to nam ne treba,, i takvu izjavu nesmije dati jedan selektor??? to je zalosno!!!!! :( :( :( neka ga bude sram :oops: :oops:
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 13 maj 2010, 19:44

johnnyHZ je napisao/la:POLAKO BA ....JEL VI ISTA VIDITE????
dzaba govoriti Dzoni care, necije oci ne vide dalje od nosa... kazu, neko novo sljepilo zavladalo, skoro pa ko svinjska gripa...
A ja nisam cisto iz sportskog aspekta da igramo na BP, meni je svejedno koliko ce navijaca biti na stadionu ili ne. Misljenja sam da se trenutno nasa reprezentacija mnogo bolje snalazi na vecim i sirim terenima jer igramo na polukontre... Pokazali smo to u Belgiji, Portugalu, Spaniji. Mozda i grijesim, no mislim da nam trenutno odgovara veci stadion, da taj MIT o sporoj sredini i zadnjoj liniji je upravo samo to, mit, i da mocnije stojimo na vecem terenu. Narocito mislim na nas napad, jer su Ibisevic i Dzeko duplo jaci kad imaju "svoj" prostor. Uostalom, skoro svi tereni su takvi u gostima i red je da igru prirlagodjavamo njima...
I na kraju krajeva, treba postovati odluku Susica, da nam sutra ne trazi alibi radi toga sto mu je neko nametnuo stadion. Dajte covjeku sta trazi i pustite ga da radi svoj posao...
Kad se kafana zatvori, onda cemo baciti sve na papir i vidjeti racunicu...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 13 maj 2010, 19:49

[youtube][/youtube]

evo nesto sa Zenicke oranice za Džonija...
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.