Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Najveći otpad u ovoj državi dolazi definitivno iz Zenice, samo kad im pogledaš face i broj zuba vidiš koliko ih je radijacija pojela, a da ne pričam da im je spržila i ono malo mozga što su imali.
Hajd’ da čujem “objektivnu” zenicku publiku da li je ovo bio penal nad Saidom ili ipak ne možete preći preko jezika i reći da je Sloboda oštećena.
Hajd’ da čujem “objektivnu” zenicku publiku da li je ovo bio penal nad Saidom ili ipak ne možete preći preko jezika i reći da je Sloboda oštećena.
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
-
- Kontakt:
chily-rz je napisao/la: ↑05 okt 2025, 14:22Šta bi tek pisali da smo mi ti koji imamo dva kluba u ovoj ligi ili da je prvi čovjek kluba stari lovac u mutnim vodama. Šta bi pisali da nam je u Bihaću sviran penal ili kući protiv Budućnosti, da je Stupca dobila crveni u drugoj minuti.
Nego, čini mi se da Tuzlaci imaju spremniju ekipu na forumu nego na tribini, antisisoja huligan, lik ne zna još uvijek jel voli ili ne voli Azmirovu sisu.![]()
Jel ti ovo maksimalan domet?
Ako ne mozes napisat nesto pametnije, bolje nemoj nista ni pisat. Ispadas glup samo ovako.
Pises neke stvari koje veze s vezom nemaju.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Jel stvarno ovo mislis ili se zajebavas.samoposteno je napisao/la: ↑05 okt 2025, 14:02Popisamo se na ostatak drzave Zenica je drzava za sebeantisisoja1919 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 13:18Ja vam samo kazem da manje preseravanja od vas, ako moze ikako.
Vama je bitno pisat da su se Tuzlaci upalili, al nema veze sto se nakon onog jucer na svim portalima ostatak drzave smije. Nisu to vise samo Tuzlaci.
Problem je sto ste za sve ono govorili nama da necete nikad bit, upravo to postajete.
Eto nek bude to da se jucer vise islo da se osteti Jedinstvo, nego da se vama navuče.
Sta cemo onda sa utakmicom sa Stupcanicom?
A eto naredna kola ce pokazat jel stvarno sve ko sto vi tvrdite.
I na kraju da kazem, meni je ovo ovdje sve zajebancija, kao i citav nas fudbal u drzavi. Od repke, premijer lige, prve lige, pa do najnižeg ranga. I bice mi sve dok je ova stoka na celu saveza.
Jer ovdje svega osim sporta ima.
Ako si ozbiljan, ja stvarno mislim da se takvim poput tebe treba prekinut svaki vid rasprave.
Volim tebe, više od sebe
- prisonbreak
- Kontakt:
Neospoeno da je bio penal, isto tako jucer za nas cist penal, isto tako cist crveni oprosten Stupcanici.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- samoposteno
- Kontakt:
Nije valjda da gledas ove smecareprisonbreak je napisao/la: ↑05 okt 2025, 14:50Neospoeno da je bio penal, isto tako jucer za nas cist penal, isto tako cist crveni oprosten Stupcanici.
Nemoj tako, skoro svih 20 salt boysa il kako se vec zovu su na tekmi, mozda nekoliko fali jer imaju zadacu sutra za skolu al i ovo je za pohvalit
- BatistutA19
- Kontakt:
Pa sta ces radit neg gledat Slobodu i pratit 1 ligu da necu Udineze gledat ,ja vise volim nasu ligu gledat nego Liverpul svedno mi.
Nisam vidio za penal jer sam i rucak kuho pa jeo a 2 poluvreme gledam i nisam vidio gol Igmana.
Za Bihac i Stupcanicu puno pretjerujete ko da su njima ponisteni golovi ,crveni kartoni dijeljeni pa tolika hajka na Celik.Da je bilo gresaka jest bilo ali bilo je i stete i za Celik konkretno protiv Stupcanica cisti crveni i jucer cist penal prvo Telalovica vuce za ruku pa posle onaj rukom zaustavlja loptu a zapeli za par faulova,gol aut i slicno i sudija im kriv sto se branili 90 minuta
Ovaj Igman je bgm slab da li je do trenera ili bas losi ne znam..Malo raje bgm u Tuzli ali ruku na srce i vreme je katastrofa a nema tribine natkrivene i ne dolazi slavni Celik ,jucer u Bihacu dobra posjeta ali vidjet cemo sljedece kolo ili je jucer razlog Celik.
Nisam vidio za penal jer sam i rucak kuho pa jeo a 2 poluvreme gledam i nisam vidio gol Igmana.
Za Bihac i Stupcanicu puno pretjerujete ko da su njima ponisteni golovi ,crveni kartoni dijeljeni pa tolika hajka na Celik.Da je bilo gresaka jest bilo ali bilo je i stete i za Celik konkretno protiv Stupcanica cisti crveni i jucer cist penal prvo Telalovica vuce za ruku pa posle onaj rukom zaustavlja loptu a zapeli za par faulova,gol aut i slicno i sudija im kriv sto se branili 90 minuta
Ovaj Igman je bgm slab da li je do trenera ili bas losi ne znam..Malo raje bgm u Tuzli ali ruku na srce i vreme je katastrofa a nema tribine natkrivene i ne dolazi slavni Celik ,jucer u Bihacu dobra posjeta ali vidjet cemo sljedece kolo ili je jucer razlog Celik.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Bezveze se kacite za Bihac Bgm, ono jucer je nasa borba sa sudijama i vi veze nemate s tim. Ybg samo realan budi, mi se u zadnjih godinu dana mucimo na sve strane da sredimo stvari u nasem klubu, konacno krenemo naprijed i onda dode neka piyda da nas zakida u Bihacu. Vasi igraci su na kraju nagradjeni aplauzom, Robijasi takoder momci ispravni 1/1. Ja opet ponavljam da bi sretniji bio da ste bili bolji i tricu nam uvalili. Nego da nas **** ustaska **** u nasem gradu. Daj Boze da ovo sudjenje prestane jednom i da se pocne realno suditi, pasce mrtva glava u Bihacu pa ce nas dozivotno suspendovati, a svi ce tr se onda moci nasladivati kakvi smo ionako to vecina samoBatistutA19 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 15:24Pa sta ces radit neg gledat Slobodu i pratit 1 ligu da necu Udineze gledat ,ja vise volim nasu ligu gledat nego Liverpul svedno mi.
i ceka.
A sto se tice posjete i gledanosti Jedinstva pogledaj koju god sezonu hoces i kad nismo mogli boda kuci uzeti bili smo pojam za ovu ligu. Dolaskom Celika i Slobode u ovu ligu dobili smo napokon utakmice koje mozemo nazvati derbijem.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Provuce se mala sloboda, ubio ih Igman ne da se ljidima, bolji za klasu bili al et ne pobjedzuje uvijek bolji
-
- Kontakt:
Od jucer cca 10-ak diskutanata iz "Zenice" a MOZDA samo jedan priznao da nije bilo penala za Celik i da je napadac morao dobiti makar zuti zbog starta nad golmanom.
Zasto je tomu tako?
Pa zato sto ne poznaju elementarna fudbalska pravila ili su ostrasceni,licemjeri(prije ovo drugo).
Penal nije i ne moze biti jer se lopta od noge igraca NKJ odbija i pogađa ga u ruku i cak ide od gola. To sam uredno objasnio onom vasem sto kaze da je iz Uprave Nk Celik).Ako su vam takvi strucnjaci u Upravi - " blago " vama.
Za zuti(crveni) karton Ne mora postojati namjera. Dovoljno je da je start neoprezan i potencijalno pogibeljan za protivnickog igraca da dobije zuti(crveni).
I najjaci su kad navode pa nije sudija nam izmislio penal ili bzv iskljucio protivnickog igraca i sl gluposti jer po Njima sudija treba da zabije gol za Celik da bi priznali da su Rijesili sudije.
I tako, u biti zabavno se s vama tipkati. Uveseljavate forumase svojim upisima.
Zasto je tomu tako?
Pa zato sto ne poznaju elementarna fudbalska pravila ili su ostrasceni,licemjeri(prije ovo drugo).
Penal nije i ne moze biti jer se lopta od noge igraca NKJ odbija i pogađa ga u ruku i cak ide od gola. To sam uredno objasnio onom vasem sto kaze da je iz Uprave Nk Celik).Ako su vam takvi strucnjaci u Upravi - " blago " vama.
Za zuti(crveni) karton Ne mora postojati namjera. Dovoljno je da je start neoprezan i potencijalno pogibeljan za protivnickog igraca da dobije zuti(crveni).
I najjaci su kad navode pa nije sudija nam izmislio penal ili bzv iskljucio protivnickog igraca i sl gluposti jer po Njima sudija treba da zabije gol za Celik da bi priznali da su Rijesili sudije.
I tako, u biti zabavno se s vama tipkati. Uveseljavate forumase svojim upisima.
na onom terenu se neka tekma ne moze nazvati derbi.
zalosno je ono Boga mi u ovom vremenu, najveci klub u krajini zasluzuje puno vise.
zalosno je ono Boga mi u ovom vremenu, najveci klub u krajini zasluzuje puno vise.
- sagitarius
- Kontakt:
Koji ti je to zenicani **** zenu!?VivaLaLiberta je napisao/la: ↑05 okt 2025, 14:44Najveći otpad u ovoj državi dolazi definitivno iz Zenice, samo kad im pogledaš face i broj zuba vidiš koliko ih je radijacija pojela, a da ne pričam da im je spržila i ono malo mozga što su imali.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- samoposteno
- Kontakt:
Ne znam ko mu je **** zenu ali znam da mu je convict35 **** mamusagitarius je napisao/la: ↑05 okt 2025, 16:22Koji ti je to zenicani **** zenu!?VivaLaLiberta je napisao/la: ↑05 okt 2025, 14:44Najveći otpad u ovoj državi dolazi definitivno iz Zenice, samo kad im pogledaš face i broj zuba vidiš koliko ih je radijacija pojela, a da ne pričam da im je spržila i ono malo mozga što su imali.
Hajd’ da čujem “objektivnu” zenicku publiku da li je ovo bio penal nad Saidom ili ipak ne možete preći preko jezika i reći da je Sloboda oštećena.![]()

- BatistutA19
- Kontakt:
To i mi pricamo da vi problem imate sa sudijama a ne sa Celikom ,da li sto u posljednjim sezonama ste muljali sa sudijama klubovima to ne znam .Ovvde pisu ljudi mi platili sudije a mi se borimo sa dugovima ne samo ovdje nego i po ostalim portalima kupili sudije protiv Stupcanice i Jedinstva a niko ne prica jucer oenal za Celik i crveni za Stupcanicu i plus lik onaj Bihac u srcu dodje na onaj forum jbe nam iz cista mira mrtve,djecu ,sve zivo a sta mi imamo sa sudijama ako su jucer dosli ostetit Jedinstvo.Ruku na srce slabi ste bili.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑05 okt 2025, 16:16Bezveze se kacite za Bihac Bgm, ono jucer je nasa borba sa sudijama i vi veze nemate s tim. Ybg samo realan budi, mi se u zadnjih godinu dana mucimo na sve strane da sredimo stvari u nasem klubu, konacno krenemo naprijed i onda dode neka piyda da nas zakida u Bihacu. Vasi igraci su na kraju nagradjeni aplauzom, Robijasi takoder momci ispravni 1/1. Ja opet ponavljam da bi sretniji bio da ste bili bolji i tricu nam uvalili. Nego da nas **** ustaska **** u nasem gradu. Daj Boze da ovo sudjenje prestane jednom i da se pocne realno suditi, pasce mrtva glava u Bihacu pa ce nas dozivotno suspendovati, a svi ce tr se onda moci nasladivati kakvi smo ionako to vecina samoBatistutA19 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 15:24Pa sta ces radit neg gledat Slobodu i pratit 1 ligu da necu Udineze gledat ,ja vise volim nasu ligu gledat nego Liverpul svedno mi.
i ceka.
A sto se tice posjete i gledanosti Jedinstva pogledaj koju god sezonu hoces i kad nismo mogli boda kuci uzeti bili smo pojam za ovu ligu. Dolaskom Celika i Slobode u ovu ligu dobili smo napokon utakmice koje mozemo nazvati derbijem.
Tuzlaci su bili ubijedjeni nemaju konkurenta sad kad vide Celik mi et kuoujemo sudije ko sto je Husic radio i koji 2 kluba vodi koji im pusta u 1 kolu sa juniorima pobjedu protiv Tuzle.Sve je lahko dok Stupcanica konkurent ili Tosk ili Gosk a kad je Celik onda kupujemo..Nista protiv Jedinstva nego zbog nerealnih komentara.
-
- Kontakt:
Ozraceni cernobilci su sposobni toliko da znaju samo psovat. Zadnji otpad u drzavi. Nije ni cudo sto ih niko ne voli.
Volim tebe, više od sebe
Zato svaka čast Sarajlijama. Oduvijek su to govorili, a mi ih naivno branili.antisisoja1919 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 16:39Ozraceni cernobilci su sposobni toliko da znaju samo psovat. Zadnji otpad u drzavi. Nije ni cudo sto ih niko ne voli.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Abd da nas takvi ko ti nikad ne zavoleantisisoja1919 je napisao/la: ↑05 okt 2025, 16:39Ozraceni cernobilci su sposobni toliko da znaju samo psovat. Zadnji otpad u drzavi. Nije ni cudo sto ih niko ne voli.

Srce, čast i ponos!
-
- Kontakt:
Četiri stoje na kontaminiranom Tušnju.
Koje prvi
TŽV

TŽV
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.