Euroleague 2022/2023
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: Euroleague 2022/2023
Musa je tu kolateralna šteta kao i Exum, njih dvojica prošli najgore, a ni krivi ni dužni
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Musa me je razocarao jer je nas. Od spanskih cigana znam sta ocekivati.chily-rz je napisao/la: ↑28 apr 2023, 12:04Grobari gotive Hezonju jer vec neko vrijeme koketira s Partizanom a Musu su ispostovali jer je ovaj prije utakmice a i ranije govorio pohvalno o Partizanu i ambijentu na domacim utakmicama istog.
Evo ja se slažem da nije trebao zalijetati se bez obzira kakve namjere imao, dao je pogrešan utisak pa nece iznenaditi ako
i sam bude kaznjen.
No, ako je tebe iz svega ovoga samo Musa razočarao onda je evidentno da je tvoj problem sa njim na nekim drugim relacijama. Ne moze nikako Musa ovdje biti gori od Puntera ili Lessora kako god okrenes ili od onih indijanaca sto mu prijete i psuju po Instagramu pa ne vidim da si se oglasio povodom toga.
Ko o cemu Srbi o realnosti. Sta je trebao uraditi? Dosao je sa namjerom da razdvoji igrace da bi ga prvo jedan Nigerijac opalio pa drugi oborio na zemlju. De malo realnosti zivota tiKristijan je napisao/la: ↑28 apr 2023, 12:29Musa me je razocarao jer je nas. Od spanskih cigana znam sta ocekivati.chily-rz je napisao/la: ↑28 apr 2023, 12:04Grobari gotive Hezonju jer vec neko vrijeme koketira s Partizanom a Musu su ispostovali jer je ovaj prije utakmice a i ranije govorio pohvalno o Partizanu i ambijentu na domacim utakmicama istog.
Evo ja se slažem da nije trebao zalijetati se bez obzira kakve namjere imao, dao je pogrešan utisak pa nece iznenaditi ako
i sam bude kaznjen.
No, ako je tebe iz svega ovoga samo Musa razočarao onda je evidentno da je tvoj problem sa njim na nekim drugim relacijama. Ne moze nikako Musa ovdje biti gori od Puntera ili Lessora kako god okrenes ili od onih indijanaca sto mu prijete i psuju po Instagramu pa ne vidim da si se oglasio povodom toga.
Na neki nacin da.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑28 apr 2023, 12:21Musa je tu kolateralna šteta kao i Exum, njih dvojica prošli najgore, a ni krivi ni dužni
Samo ponavljam ne znam sto je Musa uopste krenuo ka Panteru.
Na kraju najvise batina dobi od Hezonje.
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Druze, citava sportska javnost u Evropi je na nasoj strani, od medija do igraca, itd. Cak spanski mediji krive igrace Reala za sukob.
Rudi Fernandez, Ljulj, Jabusele, svi su uputili izvinjenje Partizanu. Kad to urade takvi namazani likovi znaj koliko je sati i ko je kriv.
Udji malo na strane portale, na tviter, citaj sta pisu Clyburn, Moneke, Bobi Dixon, Mccolum i ostali...
Sto se mene tice, od mene i mog supka samo sto dalje. Ne moras se uvlaciti, ali si i time, a bogami i kroz ove upise, pokazao ko je u stvari zaostao.DamirT je napisao/la: ↑28 apr 2023, 11:13Jasta ste care moj nego zaostali. Ne vidim problem sto sam stavio njegovu sliku?dscile je napisao/la: ↑28 apr 2023, 09:07Lik prica o zaostalim nacijama, a stavio sliku Yabuselea na profil nakon jucerasnje tuce. Pa ovo je vrh, tesko je izmisliti ovakve stvari![]()
![]()
Prvo, jedan ruzan faul Lulla, iz totalne nemoci sto ih ovi dobijaju. Posle toga tuca zbog koje vjerujem da suspenzije dobijaju minimum Yabusele, Deck, Punter i Lessor. S tim sto Yabusele treba dobiti vise nego svi ostali zajedno. Musa nesrecni cini mi se samo da je pokusao razvadjati, bukvalno nije pokusao nikoga udariti od pocetka do kraja.. ali kako obicno bude, onaj koji razvadja najvise i naj*be.
Realovim je bolje da se ne pojavljuju u areni, vjerujem da su partizanovcima digli naelektrisanje na maksimum.
Moj profil, moja stvar. Sta trebam, da se vama uvlacim u supak?
Ne bi ni da ste zlatni, tacno ste za traktora.
To oko traktora me ne pogadja, ali je opet bijedno koristiti to kao uvredu u drzavi u kojoj imas vjerovatno 30% izbjeglica, sa sve tri strane. Ali opet, ne ocekujem od tvog mozga da to razumije. Doduse, mozda su tvoji pobjegli za vrijeme rata pa ni ne znas kako je ovdasnjim izbjeglicama bilo da grade sve iz pocetka.
Cuj sto je Musa krenuo prema Panteru? Sto ne kazes onda sto je Exum krenuo prema Lullu? I jedan i drugi su ocigledno htjeli smiriti strasti, kod Muse je to jos izrazenije jer momak ni nakon sto ga je Panter ispesnicio i Lesor izvrnuo nije trcao nekome da se sveti, nego je opet otisao da smiruje strasti. Kao sto ovi Realovci ne smiju imati nikakvog opravdanja za Yabuselea i Decka, tako ni vi, ako ste iole objektivni, ne smijete imati opravdanje za Lesora. Za Pantera manje-vise, kada je Musa trcao ka njemu nije mogao znati iz kojih namjera to radi.
Sve u svemu, jasno je da je sve krenulo od onog ciganskog faula Lulla i lijepo od njega sto se izvinuo i prihvatio svoju krivicu.
Za godinu dana: Musa je sam sebe šamarao i bacio na pod u onom sukobu protiv Reala
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- ElCartel11
- Kontakt:
Ono su zapoceli fajt.samocelik je napisao/la: ↑27 apr 2023, 23:57Šta su ovi iz Partizana više krivi od Realovih?ElCartel11 je napisao/la: ↑27 apr 2023, 23:55Ma izbaciti ovo smece from belgrade iz euroleague. Nije Europa za njih, neka se ovako udaraju sa svojim zvezdasima tako su naučili.
Grub prekrsaj Realovog igraca ne znaci, da imaš pravo da zapocnes tuču.
Izbaciti gamad, a na Final 4 neka idu velikani kao Real koji ce mi qrac ovi fasisti from belgrade.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- Shategabri
- Kontakt:
Opet, da sačekamo da se podijele kazne. Jedino će to biti bitno.NukeR_G1970 je napisao/la: ↑28 apr 2023, 13:15Druze, citava sportska javnost u Evropi je na nasoj strani, od medija do igraca, itd. Cak spanski mediji krive igrace Reala za sukob.
Rudi Fernandez, Ljulj, Jabusele, svi su uputili izvinjenje Partizanu. Kad to urade takvi namazani likovi znaj koliko je sati i ko je kriv.
Udji malo na strane portale, na tviter, citaj sta pisu Clyburn, Moneke, Bobi Dixon, Mccolum i ostali...
Malo će značiti moralna satisfakcija ako ti Panter i Lessort fasuju po tri utakmice suspenzije.
Koševo Zapad
Je eto i u tuči igraca Partizana i Reala najviše se razmišlja kako Bošnjake uvrijedit. Daj zivota ti ne skrecite sa svacega pozornost na sebe.Napoleon1921 je napisao/la: ↑28 apr 2023, 10:44Bez Exuma, Puntera i Lesora partizan ne moze dobit reala...ni uz pomoc trikova...
Sto se tice tuce, partizanovi igraci su pokazali puno vecu indijanstinu.
U sustini ako izuzemo jabuselov uzasni potez ostatak reala se i nije nesto previse tukao...sa druge strane svi stranci u paritzanu su dozivjeli pomracenje uma...
Jedna stvar koja prolazi ispod radara...Iako navijam za Partizan u EL moram reci, kakvo cetnistvo izbija iz navijaca.
Jucer docekase hezonju aplauzom a musi psuju majku samo jer je Bosnjak...sinoc komentari na tucu vise psuju musi koji nije ni ucestvovao u tuci nego jabuseleu
Bolestan narod..dabogda ispali
I vi isto to radite.
BIHpatriota je napisao/la: ↑28 apr 2023, 11:44Hezonja kao da je namjerno udario Musu. Sramno. Očigledno se dodvoravao Grobarima.
Hahahahahahahahahah
Znaci zbog toga sto je vecina stala na stranu Partizana Lessort i Punter nisu nista krivi za saketanje i bacanje na pod?NukeR_G1970 je napisao/la: ↑28 apr 2023, 13:15Druze, citava sportska javnost u Evropi je na nasoj strani, od medija do igraca, itd. Cak spanski mediji krive igrace Reala za sukob.
Ali bitno da si ti pun lljubavi i tolerancije .
Zadnja izmjena: rare, dana/u 28 apr 2023, 13:44, ukupno mijenjano 1 put.
pa planeta zemlja bi stala da se to desiDamirT je napisao/la: ↑28 apr 2023, 12:08Interesantno kako niko od Srba nije osudio svoje ove indijance. Samo krivi Musa, Yabusele, Deck, Llull. Ovi izgleda cvjeckechily-rz je napisao/la: ↑28 apr 2023, 12:04Grobari gotive Hezonju jer vec neko vrijeme koketira s Partizanom a Musu su ispostovali jer je ovaj prije utakmice a i ranije govorio pohvalno o Partizanu i ambijentu na domacim utakmicama istog.
i sam bude kaznjen.
to vas svakih 10 mesececi treba istraživati .FKSDoGroba je napisao/la: ↑28 apr 2023, 00:38Gledaj sta pisu Musi po instagram komentarima. Njih treba svako 10 godina bombardovat preventivno!

Musa nije iz Srbije,ako si na to mislioKristijan je napisao/la: ↑28 apr 2023, 12:29Musa me je razocarao jer je nas. Od spanskih cigana znam sta ocekivati.chily-rz je napisao/la: ↑28 apr 2023, 12:04Grobari gotive Hezonju jer vec neko vrijeme koketira s Partizanom a Musu su ispostovali jer je ovaj prije utakmice a i ranije govorio pohvalno o Partizanu i ambijentu na domacim utakmicama istog.
i sam bude kaznjen.
Musu sam smatrao nasim. Na ovoj temi ocihledno ke ipak krvno zrnce kljucno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.