FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

neutralan__
Kontakt:

Re: F.K.Buducnost Banovici

Post Postao/la neutralan__ » 21 feb 2011, 21:39

Ljumani_Banovici je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:mislim da ste glavni konkurenti za ispadanje ove godine..jbg..gledam ovo realno,nije nikakva provokacija..
mah sta ces tako je svadjom ne mozemo nista promijenit po svemu sudeci i jesmo glavni konkurenti
je*at ce im narod majku svima dole. Upamti miko sta ti pricam.
i treba ;)
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 21 feb 2011, 22:36

jasko_juve je napisao/la:mislim da ste glavni konkurenti za ispadanje ove godine..jbg..gledam ovo realno,nije nikakva provokacija..
100%

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 21 feb 2011, 22:37

Hodza_manLju je napisao/la:
100%
U pocetku nisam mislio tako, ali sada sam siguran.
1947!

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 21 feb 2011, 22:44

Meni je zao najvise sebe sto sam se rodio dole,sto zivim za Buducnost,sto idem na gotovo svaku utakmicu. Nekad kazem,bit ce kako mora i nikako drugacije. Nista ja ne mogu promijeniti,ali jednostavno to je jace od mene. Puno srece ce nam trebati da ostanemo u PL,ali nekad razmisljam i kazem sam sebi,bolje u Prvoj ligi igrati i biti stabilan prvoligas,podmladiti ekipu u potpunosti i za 3-4 godine zadrzati djecu na okupu i onda ganjati neke ciljeve,a ovako ni na nebu,a ni na zemlji. Non-stop PL,pa PLFBiH,sto nam to treba? Zasto mi da igramo PL kad se nekome 'digne' i kaze ove sezone ulazimo u PL i mi udjemo,sljedece sezone se tom istom 'spusti' i mi ispadamo. Bolje je casno i posteno ispasti i uci nego ovako. Mislim da gotovo svaka ekipa u ligi kupuje i prodaje tekme i zbog toga smo tu gdje jesmo. Na samom dnu dna. Molim Boga ako zasluzimo da ispadnemo,a isto tako molim Boga,ako zasluzimo na terenu(koji je pravo mjerilo) da ostanemo u ligi.
Jedva cekam nedjelju i Zvornik aBd,nadam se lijepom vremenu i ugodnom gostovanju.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 21 feb 2011, 22:48

Hodza_manLju je napisao/la:Meni je zao najvise sebe sto sam se rodio dole,sto zivim za Buducnost,sto idem na gotovo svaku utakmicu. Nekad kazem,bit ce kako mora i nikako drugacije. Nista ja ne mogu promijeniti,ali jednostavno to je jace od mene. Puno srece ce nam trebati da ostanemo u PL,ali nekad razmisljam i kazem sam sebi,bolje u Prvoj ligi igrati i biti stabilan prvoligas,podmladiti ekipu u potpunosti i za 3-4 godine zadrzati djecu na okupu i onda ganjati neke ciljeve,a ovako ni na nebu,a ni na zemlji. Non-stop PL,pa PLFBiH,sto nam to treba? Zasto mi da igramo PL kad se nekome 'digne' i kaze ove sezone ulazimo u PL i mi udjemo,sljedece sezone se tom istom 'spusti' i mi ispadamo. Bolje je casno i posteno ispasti i uci nego ovako. Mislim da gotovo svaka ekipa u ligi kupuje i prodaje tekme i zbog toga smo tu gdje jesmo. Na samom dnu dna. Molim Boga ako zasluzimo da ispadnemo,a isto tako molim Boga,ako zasluzimo na terenu(koji je pravo mjerilo) da ostanemo u ligi.
Jedva cekam nedjelju i Zvornik aBd,nadam se lijepom vremenu i ugodnom gostovanju.
upravo tako ovako ni sami vise ne znamo sta da mislimo i cemu da se nadamo ne znam samo sto smo uopste ulazili,ali eto barem ako ispadnemo ispast cemo casno i posteno iako ja sam optimista i nadam se "cudu"

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 21 feb 2011, 23:06

Hodza_manLju je napisao/la:Meni je zao najvise sebe sto sam se rodio dole,sto zivim za Buducnost,sto idem na gotovo svaku utakmicu. Nekad kazem,bit ce kako mora i nikako drugacije. Nista ja ne mogu promijeniti,ali jednostavno to je jace od mene. Puno srece ce nam trebati da ostanemo u PL,ali nekad razmisljam i kazem sam sebi,bolje u Prvoj ligi igrati i biti stabilan prvoligas,podmladiti ekipu u potpunosti i za 3-4 godine zadrzati djecu na okupu i onda ganjati neke ciljeve,a ovako ni na nebu,a ni na zemlji. Non-stop PL,pa PLFBiH,sto nam to treba? Zasto mi da igramo PL kad se nekome 'digne' i kaze ove sezone ulazimo u PL i mi udjemo,sljedece sezone se tom istom 'spusti' i mi ispadamo. Bolje je casno i posteno ispasti i uci nego ovako. Mislim da gotovo svaka ekipa u ligi kupuje i prodaje tekme i zbog toga smo tu gdje jesmo. Na samom dnu dna. Molim Boga ako zasluzimo da ispadnemo,a isto tako molim Boga,ako zasluzimo na terenu(koji je pravo mjerilo) da ostanemo u ligi.
upravo tako ovako ni sami vise ne znamo sta da mislimo i cemu da se nadamo ne znam samo sto smo uopste ulazili,ali eto barem ako ispadnemo ispast cemo casno i posteno iako ja sam optimista i nadam se "cudu"
Ma to jest,dok postoji teoretska sansa,ljudski je da se nadmo. Samo da ne bude opet Siroki u zadnjem kolu kao prije pet godina,pa Čerga i njegov penal,Vasilj skida i adio premijer liga...

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 21 feb 2011, 23:25

Ma to jest,dok postoji teoretska sansa,ljudski je da se nadmo. Samo da ne bude opet Siroki u zadnjem kolu kao prije pet godina,pa Čerga i njegov penal,Vasilj skida i adio premijer liga...
Ostaje nam samo da gledamo, pratimo i cekamo. Ova ekipa stvarno nije zasluzila da bude gdje jest. Zao mi je njih,ali ajd to zao mi sebe. Treniram dole, ako ispadnemo valja opet u šabaniju sa sramotnim ekipama koje ucestvuju. Stvarno nema smisla. Zasto su nas doveli gdje jesu ?? Svako ce se zapitat.
Zelim igracima sve najbolje i da izbore opstanak, a ovi u upravi su vec na nišanima,samo treba neko da ig pogodi tamo gdje najvise boli.
1947!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 21 feb 2011, 23:31

joj koji je stres bio protiv Sirokog imamo penal u 90. minuti i niko ne smije sutat i Cerga ko kapiten sutira i promasi

kuman_@mel
Kontakt:

Post Postao/la kuman_@mel » 22 feb 2011, 00:46

ma de ljudi ja sam optimista...nekako cemo izgurati do opstanka... ;)
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 22 feb 2011, 12:50

kuman_@mel je napisao/la:ma de ljudi ja sam optimista...nekako cemo izgurati do opstanka... ;)
ma i ja sam i nadam se opstanku al jbg kad malo bolje razmislim to ce biti tesko izvodljivo

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 22 feb 2011, 13:50

Ovako treba sa 'zvijezdama'....

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 22 feb 2011, 13:53

Ovako treba sa 'zvijezdama'....

hahahah :D kad bi i mi imali ovakvog trenera :D

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 22 feb 2011, 18:40

Ma nece Buducnost ispasti nema sanse , ja kao glavnog pretedenta za ispadanje vidim Travnik ,i jos neko sa njim ce ali buducnost nema sanse ...
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 22 feb 2011, 18:49

http://sportsport.ba/tabele.php?id=185

Travnik ima 8 bodova vise od pretposljednje Drine i sanse za Evropu,kakve-takve :mrgreen:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 22 feb 2011, 18:55

TaRgEt_ je napisao/la:Ma nece Buducnost ispasti nema sanse , ja kao glavnog pretedenta za ispadanje vidim Travnik ,i jos neko sa njim ce ali buducnost nema sanse ...
heheeh ;) jbg tvoje misljenje i ja sam tako mislio na pocetku ali jbg stvari su se skroz preokrenule ostali smo bez nekih igraca ovaj igracki kadar sto sad Rizvic ima na raspolaganju uz svo postovanje nije za premier lige ali jbg vidjet cemo nase je da se nadamo ;)

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 22 feb 2011, 18:59

padobranac1978 je napisao/la:http://sportsport.ba/tabele.php?id=185

Travnik ima 8 bodova vise od pretposljednje Drine i sanse za Evropu,kakve-takve :mrgreen:
jbg svi znamo kako Travnik igra,i mi da igramo kao oni vjerovatno bi bili u istoj situaciji ;)

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 22 feb 2011, 19:04

jbg svi znamo kako Travnik igra,i mi da igramo kao oni vjerovatno bi bili u istoj situaciji ;)

Ma znam,nego odgovaram na onu konstataciju da ce Travnik ispasti
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 22 feb 2011, 19:06

padobranac1978 je napisao/la:

Ma znam,nego odgovaram na onu konstataciju da ce Travnik ispasti
skontao sam,ali nisam mogao da se ne nadovezem valjda mi ne zamjeris ;)

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 23 feb 2011, 12:19

Ala ti mene ne volis , pa samo meni repliciras :mrgreen: , a svi znamo kako Travnik igra da ti 8 bodova nije nista ... po meni najlosiji fubdal igraju i sve ...
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 23 feb 2011, 12:32

TaRgEt_ je napisao/la:Ma nece Buducnost ispasti nema sanse , ja kao glavnog pretedenta za ispadanje vidim Travnik ,i jos neko sa njim ce ali buducnost nema sanse ...
Iz tvojih usta u Bozije usi. Mislim da ce nakon nekoliko kola doci do vecih promjena u klubu, da ce Rizvic napustit mjesto trenera, da ce uprava otici.Vjerujem u sve, vjerujem u ove igrace koji su zrtve jedne politicke ekipe.
1947!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: atomac123 i 3 gosta.