Isti smo ti druzevejza_ je napisao/la:ja nemogu spavati ovo nije normalno nikad mi se ovo nije desilo neznam vama

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Isti smo ti druzevejza_ je napisao/la:ja nemogu spavati ovo nije normalno nikad mi se ovo nije desilo neznam vama
ma samo mirno uz ALLAHOVU pomoc i to cemo sutra prebrodit sanjacut veceras baraz protiv recimo sjeverne irske i da se plasiramo na SPnafrI82 je napisao/la:Mnogo brate mnogo, s obzirom da se nece moci spavatibilalinho2 je napisao/la:jos 20 sati i 30 minuta idemo zmajeviiiiiiiiiiiiiiii
NAPRIJED DIJAMANTI!!!!
Ma jok brate, nema smirivanja krenulo je ludiloPhill Jackson je napisao/la:Sta je ovo,vec vas se pola zadalo![]()
![]()
![]()
Smirite dozivljaj do sutra
al ne znači i da ne treniraju takoCazinski-Vitez je napisao/la:ovo je reklama care a ne treningFanaticosi_Medakovo je napisao/la:Pogledajte kakav trening još osim fizičkog imaju turci, derviški. Bilo bi dobro kad bi i naše ko odveo u tekiju malo da se duhovno ojačaju, a Supića bi trebalo odvest obavezno.
[youtube][/youtube]
Nemoguce brateAYAN je napisao/la:Kako ostati miran i dočekati tekmu hladne glave, bez euforije? Kako?![]()
flash je napisao/la:...evo sad iz grada i vec je pocelo ludilo u Zenici...veceras svi u dresovima i sa zastavama na autima....mogu misliti sta ce sutra biti....inace i dosta turaka je veceras bilo na ulicama u ze...
Bog ti uslisao zeljubayer 04 je napisao/la:3-0 u prvih 20 minuta...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.