Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Barcelona_1899
- Kontakt:
Re: Haris Medunjanin
Treba mu samo lopta na 30 metara od gola, i to je završena priča.. 

2:6 prepoznatljiv rezultat 
0:2 još uvijek frišak rezultat
David Villa #7

0:2 još uvijek frišak rezultat

David Villa #7
- Principatus
- Kontakt:
Nabodi ih Medo. 
Jesu ih stisnuli.

Jesu ih stisnuli.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Al igra ovaj Haris svaka mu cast. Jest mi drago smo ga dobili
...Igracina nema sta.

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Odlicno e sad sutnuti Misketa ili eventualno Pjanica i idemo na Evropsko.Adinjo je napisao/la:Al igra ovaj Haris svaka mu cast. Jest mi drago smo ga dobili...Igracina nema sta.

Tu poziciju jedino i igra kako treba.

Al tu je Cristina da ih uputi na ''pravi''put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
dajte dobar link, bilo sta, izyeba se trazeci, ima ih hiljadu a nijedan mi nije potaman
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Probaj Atdhe meni raducka pofajn_dreamer_ je napisao/la:dajte dobar link, bilo sta, izyeba se trazeci, ima ih hiljadu a nijedan mi nije potaman
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Nail for Real
- Kontakt:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
pa nije ni ovdje standardanJaydoo82 je napisao/la:Odlican igrac, treba samo promjenuti klub, jer od sadasnjeg kluba i igraca nema dobrog rezultata..
You are someone else I am still right here
Nevalja ti biti svakoj serpi poklopac. Niti je ko spomenuo sutanje Misketa/Pjanica niti bilo sta.harishp je napisao/la:Odlicno e sad sutnuti Misketa ili eventualno Pjanica i idemo na Evropsko.Adinjo je napisao/la:Al igra ovaj Haris svaka mu cast. Jest mi drago smo ga dobili...Igracina nema sta.
![]()
Tu poziciju jedino i igra kako treba.![]()
Al tu je Cristina da ih uputi na ''pravi''put.
Tvoji postovi na ovoj temi se sadraze, da ti ispadnes smijesan a nisi ni sekunde, drugo da Haris sto crnje predstavis. To me apsulutno ne interesuje, i ako nemas sta reci u vezi njega, zamolio bih te da me citiras. Meni je za razliku od tebe drago sto imamo jednog Harisa, isto kao Misketa i Pjanica.
I kako igra Medo? Pitanje za one koji ga prate. Jedan od njih je svakako nas Haris. 

Vom Jäger zum Gejagten
Im'o je jednu 100% šansu kod 0:0, dobro šut'o desnom iskosa 20-ak cm pored stative. Dobio i žuti karton vjerovatno zbog prigovora. Zasad odličan!geronimo je napisao/la:I kako igra Medo? Pitanje za one koji ga prate. Jedan od njih je svakako nas Haris.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ako je tebi drago meni drago nije ni komsija
Salu na stranu sta nas brige imamo izbor.Naravno najslabija karika je vec poznata.
A uostalom vidis ti vraga da se Cirkan ne ''zalozi''sad za ovog djecka on bi Robena,V-D-W i ostale poslao na klupu.
Ali ovako smo plahe srece da smo ga uspjeli izvuci,pored ''velikih'' napora i ''borbe'' da nam ga ne preotmu.
Uostalom ti si moj jaro @adinjo a ne serpa ili pretis lonac.

@Gero igra sjajno-vode njegovi ............................................buduci:

Salu na stranu sta nas brige imamo izbor.Naravno najslabija karika je vec poznata.
A uostalom vidis ti vraga da se Cirkan ne ''zalozi''sad za ovog djecka on bi Robena,V-D-W i ostale poslao na klupu.
Ali ovako smo plahe srece da smo ga uspjeli izvuci,pored ''velikih'' napora i ''borbe'' da nam ga ne preotmu.

Uostalom ti si moj jaro @adinjo a ne serpa ili pretis lonac.

@Gero igra sjajno-vode njegovi ............................................buduci:

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Grohotom se smijem.....
Željovac - hvala.
Hare..................nemoj da te Pirke Zik!

Vom Jäger zum Gejagten
Pirke samo zna za tvog komsiju Husrefageronimo je napisao/la:Željovac - hvala.

Real izgleda nasao sirotinju handriti,a dok Mudonja i ostali ne mogu zabiti.
Realovci sami sebi autogol zabijaju.
Inace je gusto 1-4

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
valjadolid sa 16 igraca ne bih doso do izjednacenja
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
a ja ovog Higuaina ..... hat-trick ..... da ga hoce Medo zabit bar jedan ... 

Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
- Omerbavarac
- Kontakt:
Samo neka on igra. Najbitnije je da je starter. Golovi ce doci kad tad.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Nail for Real
- Kontakt:
Invisible
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
medunjanin nikakav.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.