Nije problem sumnjati. Ali je problem glupost valjati tipa „pola godine tu a gola nemoze zabiti“ itd. A zna se zadto nije u pocetku toliko igrao. Mladim igracima treba dati vremena da se prilagode. Nekima treba jedna sezona da se prilagode. To je sasvim normalno. Pa sjetimo se dzeke kad je stigao u romu. Ime poznato, iskusan, prvak svabije i englenske. Prvi strjelac bundeslige i opet mu trebala prva sezona u romi da se navikne. Zabio samo osam golova. I opet nije niko sumnjao u njega.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑26 jan 2021, 15:10Ne treba se ponašati prepametno. Naravno da još mora da se dokaže, ne razumijem zašto je problem reći da se može bolje i da ne treba pretjerivati.
Ljudi su imali pravo da sumnjaju jer je imao odron (polu)sezonu u Sochauxu i Almeriji.
Tek u St Gallenu je počeo ličiti na nekog golgetera.
Ermedin Demirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ermedin Demirović
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Eh pa ja, samo nek on nama igra dobro, pisaj temu

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- ArtVandelay
- Kontakt:
Ima li ga večeras protiv Wolfsburga od početka?
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Standardni član prve postave respektabilne ekipe Freiburga ove sezone. Večeras težak protivnik, sretno!
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Kakve gluposti ova dva parmaka na eurosportu valjaju od utakmice do utakmice, sve kontam prestat ce nekad ali nastavljaju po svom iz kola u kolo.
Sve dok Freiburg bude igrao ovako loše protiv ekipa poput Bayerna, Wolfsburga itd. Ermedin neće moći uraditi ništa konkretno u ovakvim utakmicama.
Malo prevelik zalogaj za Freiburg, ali možem se nadati da Ermedin makar postigne počasni gol.
ma wolfsburg ih skoluje veceras, dugo nisam vidio da ih neko ovako nadigra, njihovom igrom, rekao bih. Ubise ih trkom i presingom.
Oni igraju nekakve visoke lopte a ovamo ih bandere cekaju:-)
danas idu 3 izmjene u 57. minuti, demir jedna od njih:-)
Oni igraju nekakve visoke lopte a ovamo ih bandere cekaju:-)
danas idu 3 izmjene u 57. minuti, demir jedna od njih:-)
- Beduin
- Kontakt:
Losa igra Frajburga, Demirovic se dosta fizicki trosi tim presingom, bez velike podrske.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ali ono je sramota sta VAR radi. Cisto mu na nogu stane a on prizna gol.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Slijedi im brutalan raspored - Borussia, Werder, Union Berlin, Bayer i RB Leipzig. Od zadnjih sedam utakmica Demirović samo u dvije nije upisao ni gol ni asistenciju - naravno protiv timova iz vrha Bayerna i Wolfsburga protiv kojih je Freiburg igrao poprilično loše. Nadam se da će Freiburg u narednim utakmicama igrati bolje od onoga kako inače igra protiv top timova inače je velika šansa da i Demiroviću uslijedi crni niz što se tiče golova/asistencija.
Mislim ne mozemo ocekivati gol po utakmici, ali dobro je i ovako, malo po malo i biti ce sve bolji i bolji.TopRemove je napisao/la: ↑02 feb 2021, 21:48Slijedi im brutalan raspored - Borussia, Werder, Union Berlin, Bayer i RB Leipzig. Od zadnjih sedam utakmica Demirović samo u dvije nije upisao ni gol ni asistenciju - naravno protiv timova iz vrha Bayerna i Wolfsburga protiv kojih je Freiburg igrao poprilično loše. Nadam se da će Freiburg u narednim utakmicama igrati bolje od onoga kako inače igra protiv top timova inače je velika šansa da i Demiroviću uslijedi crni niz što se tiče golova/asistencija.
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Nastavlja se stara priča protiv jačih timova, ne dobija nikako loptu od suigrača.
- Beduin
- Kontakt:
3X ulazi u prazan prostor i najblizi je suigracu da mu gurne loptu, ali oni pokusavaju na suprotnu stranu naci suigraca. Neshvatljivo zasto, kad je najblizi bio Demirovic i najlakse bilo njemu gurnuti loptu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Majka mu stara pa kao da je Visca centrira napadacima. Ona lopta Schmida mora stici do napadaca i 1:0 je. Fino se tu postavio ali dzaba kada nema lopte. Desna strana Schmid-Höler je jednaka Cipetic-Visca.
Zadnja izmjena: Maestro, dana/u 06 feb 2021, 16:22, ukupno mijenjano 1 put.
Tuta Petrov
Tuta Petrov