HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Eagles
Moderator
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la Eagles » 05 jul 2009, 22:19

Slovan igra prvo kolo Slovačke lige u petak,drugo kolo su odgodili zbog utakmice s nama.

Jović bi trebao ić gledat ovu utakmicu,a siguran sam da imaju i video zapis današnje utakmice.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 05 jul 2009, 23:36

Simplon je napisao/la:Zanimljivo će biti u utorak, zna li se u koliko sati se točno igra?

Noćna,igra se u 20:30 h

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 06 jul 2009, 23:45

Jesu Ganci potpisali,hoće se moći prijavit za prvo kolo protiv slovana?
San o ligi prvaka ....ipak ostaje samo san...Zrinjski Mostar

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 07 jul 2009, 01:27

Ma to ti nitko ne zna,Jović kaže da su Ganci 99% naši,al kada je riječ o Zrinjskom i ovih 1% je puno.Da Bog da,da ganci spreme svu papirologiju prije roka.

Eagles
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Eagles » 07 jul 2009, 13:36

Evo koliko državni mediji drže do sporta :

Bez TV prijenosa iz Mostara

Iako Zrinjski i TV kuće u BiH imaju još osam dana za dogovor, izgledno je da utakmica između našeg i slovačkog prvaka neće ići u izravnom prijenosu, a to znači da će utakmici između Zrinjskog i Slovana svjedočiti samo oni koji sljedeće srijede budu Pod Bijelim brijegom.

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 07 jul 2009, 13:42

Jooj kolko mi idu na **** ovi sa drzavne TV. Placajte ttv taksu gledajte najzanimljivije sportske dogadjaje i onda kad oni dojdu ne prenose. Al zato obavezno prenosu utakmice nekog engleskog kluba koji se bori kroz play-off udje u iz 15 u 14 ligu. Namdam se da ce bit prenosa iz mostara

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 07 jul 2009, 15:58

Još jedna politička odluka ali nema veze. Poserem se ja svima njima u usta gore u TV. Ovim "našim" što ne osiguraju prenos,a ovim "drugim" koji su očito protiv toga. :oops: :oops: Ista su to go_vna, samo gledaju sebi u džep. Da išta misle iskreno dobro prenosili bi naš svaki klub u bilo kojem sportu na međunarodniim itakmica.
Hebo ti javni servis kad servisira sve(Njemce, Engleze, LP, EUFA kup....) osim svojih.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 jul 2009, 16:02

Ako je ovo tacno,onda je to ocekivano,jer je ovo politika "kako ti meni tako ja tebi",jer pola hercegovine ne placa pretplatu i oni to vracaju na ovaj nacin,Siroki ce izgleda biti na TV-u u cetvrtak,bila bi steta ako sampion ne bude 8-)
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 07 jul 2009, 18:48

Ovo nema opravdanja,a ljudi će plaćati pretplatu kad dobiju što žele tj. hrv. kanal u sklopu javnog emitera.
Nema smIsla da temu kvarimo politikom, ja ću večeras na utakmicu pa ću prenijeti utiske. Nadam se da će Jović nešto iskemijati do utakmice sa Slovanom iako nam je igrački kadar jako tanak.

miki27
Kontakt:

Post Postao/la miki27 » 07 jul 2009, 22:44

miki27 je napisao/la:Zrinjski će lagano otresti Želju ne zato što je Zrinjski nešto posebno dobar nego što je Željo po mom mišljenu skroz loš. I sa novim trenerom i dalje imaju jednu od najlošijih ekipa u ligi. Ako se drastično ne pojača opet tuga. Inače pojačanja tipa Mešanović, Serdarević i slično to je smiješno nazvati ih tako.
Kao što rekoh.

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 07 jul 2009, 23:29

Dan te je.boooo igre :o :o :o
JA ODUSEVLJEN!!!!!!
Odavno boljeg Zrinjskog nisam gledao,ona dvojica crnaca vidi se da znaju svoj posao,mali susic odlican igrac...jeb... djurica,vukovic na desnom krilu izvanredan ,mal brz,zna igrat loopte,PERFEKTNA IGRA...jos kad se to uigra s Gancima bit ce jos puno bolje.Jovicu svaka cast!!!!!!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 07 jul 2009, 23:41

Istina da Željo trenutno ima jednu od najslabijih ekipa u Premijer ligi, ali ovaku pobjedu Zrinjskog nisam očekivao.
Ako ovako budu igrali u Evropi mislim da Zrinjski ima izgledne šanse da prođe dalje.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 07 jul 2009, 23:46

Ne znam kolega dali si bio na utakmici,al Zeljo je bio stvarno katastrofa,sad ili su nasi toliko dobri ili je Zeljo bas u kur...,ne znam po onom sto sam vidio veceras igra je sasvim zadovoljavajuca ,po meni onu dvojicu Ganaca treba zadrzat jer ce momci stvarno biti pojacanja i s njima vjerovatno bi opet bila ekipa ubojita ako ne i bolja nego lani,stvarno vidi se u momaka zelja za dokazivanjem pogotovo u Vukovica,Ganaca,Anicica,Sarca i Zadre koji je po meni bolji nego Musa u ovom trenutku.U Zelje bi izdvojio jedino zalaganje i brzinu u njihovog crnca ne znam kako se zove al jedino je on imao zelju za dokazivanjem ostalo il nisu mogli il nisu bas znali.

Red
Kontakt:

Post Postao/la Red » 07 jul 2009, 23:54

miki27 je napisao/la:Zrinjski će lagano otresti Želju ne zato što je Zrinjski nešto posebno dobar nego što je Željo po mom mišljenu skroz loš. I sa novim trenerom i dalje imaju jednu od najlošijih ekipa u ligi. Ako se drastično ne pojača opet tuga. Inače pojačanja tipa Mešanović, Serdarević i slično to je smiješno nazvati ih tako.

Koji Serdarevic ? Nije valjda onaj sto je u Velezu igrao ? :?

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 08 jul 2009, 00:01

Jel ovo u Zrinjskom onaj Mate Dragicevic sto je igrao u Hajduku i Dinamu,jedne sezone se borio za prvog strijelca HNL dok je u Sibeniku bio?

ul_zri_mo
Kontakt:

Post Postao/la ul_zri_mo » 08 jul 2009, 00:04

Komunikacija je napisao/la:Jel ovo u Zrinjskom onaj Mate Dragicevic sto je igrao u Hajduku i Dinamu,jedne sezone se borio za prvog strijelca HNL dok je u Sibeniku bio?
upravo taj ;) deff pojačanje,još je ostalo samo da desnog bočnog nađemo...
inače drama utakmica,pred neočekivano dosta ljudi..s ovakvom igrom možemo se nadati dobrom rezultatu i protiv slovana :!:
MI VJERUJEMO!
Rekoh sebi voljet nikad neću,ali brate sad bi i život dao za to.Nebi žalio sekundu.ŽIVOT SVOJ ZA GRB TVOJ! UM DO GROBA.....

Komunikacija
Kontakt:

Post Postao/la Komunikacija » 08 jul 2009, 00:07

U dobro spomeni desnog bocnog onaj lik je u prvom poluvremenu ispao 2,3 puta iz linije i uopce iz prostora.

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 08 jul 2009, 00:26

Ovo je dobro...Nadam se prolazu Zrinjskog u 3. pretkolo LP...

um vuk
Kontakt:

Post Postao/la um vuk » 08 jul 2009, 00:33

a šta reć poslije ove tekme..zrinjski odličan željo :oops:
ganci solidni,šušić novi đurić ako ne i bolji,zadro u formi,ančić vidi se da je čovjek napredovo..
žuržinov odličan i po meni nije nikakvo iznedađenje..
šarac bori se ko lav,brz,prodoran..fali još malo konstrukcije( mnogo me podsjeća na modrića kad je stigao u mostar)
dragičević nekoliko šansi..ali prva tekma solidno odrađena..ovo ostalo sve očekivano
fina brojka na stajanju navijanje cijelu tekmu,baklje,strobovi fino
zapad dosta aktivan :D
"Age i begovi su plaćali da im sinovi igraju u tom jedinom gradskom timu HŠK" Zrinjski""

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 08 jul 2009, 00:34

bayer 04 je napisao/la:Ovo je dobro...Nadam se prolazu Zrinjskog u 3. pretkolo LP...
I mi se nadamo, ne ... MI VJERUJEMO !

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.