Marseille

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Los*Blancos
Kontakt:

Re: Marseille

Post Postao/la Los*Blancos » 25 avg 2010, 13:34

Gignac u Marseilleu za 18 milijuna eura

O.Marseille, napokon je pronašao zamjenu za senegalskog napadača Mamadoua Nianga, prošle sezone prvog klupskog strijelca.

Niang je ovog ljeta otišao u turski Fenerbahçe, a Marseille se prvo ponadao da bi mogao kao zamjenu dovesti sjajnog brazilskog centarfora iz Seville, Luisa Fabiana. No, uprava Seville je tadašnju ponudu za svog najboljeg igrača nazvala - smiješnom.

No, Toulouse nije s podsmijehom reagirao na ponudu Marseillea za njihovoga francuskoga reprezentativca Andre-Pierrea Gignaca. Za 18 milijuna eura Gignac je napustio Toulouse i pojačao redove Marseillea.

Inače, spomenimo da je Toulouse trenutačno vodeća momčad francuskog Le Championnata. Jedini imaju sve tri pobjede nakon tri odigrana kola.

Gignac ima 24 godine i karijeru je 2004. godine započeo u Lorientu. Prije tri godine je došao u Toulouse, a Marseille će mu biti treća postaja u karijeri.
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 26 avg 2010, 00:37

Los*Blancos je napisao/la:Gignac u Marseilleu za 18 milijuna eura

O.Marseille, napokon je pronašao zamjenu za senegalskog napadača Mamadoua Nianga, prošle sezone prvog klupskog strijelca.

Niang je ovog ljeta otišao u turski Fenerbahçe, a Marseille se prvo ponadao da bi mogao kao zamjenu dovesti sjajnog brazilskog centarfora iz Seville, Luisa Fabiana. No, uprava Seville je tadašnju ponudu za svog najboljeg igrača nazvala - smiješnom.

No, Toulouse nije s podsmijehom reagirao na ponudu Marseillea za njihovoga francuskoga reprezentativca Andre-Pierrea Gignaca. Za 18 milijuna eura Gignac je napustio Toulouse i pojačao redove Marseillea.

Inače, spomenimo da je Toulouse trenutačno vodeća momčad francuskog Le Championnata. Jedini imaju sve tri pobjede nakon tri odigrana kola.

Gignac ima 24 godine i karijeru je 2004. godine započeo u Lorientu. Prije tri godine je došao u Toulouse, a Marseille će mu biti treća postaja u karijeri.
to sam baš mislio pitati jer se nešto pričalo ali ništa konkretno. Eto sad kad je prešao otvara se pitanje prodaje Brandao-a.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 avg 2010, 00:39

Mislim da se Brandao nece prodavati jer sada oni imaju samo tri dobra napadaca Brandao,Remy,Gignac,i jednog super talentovanog Ayewa tako da mislim da nema potrebe za prodavanjem.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 26 avg 2010, 00:41

Gignac je strašan igrač. Bez sumnje će to biti veliko pojačanje za Marseille.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 26 avg 2010, 00:44

Tako bi i trebalo da bude jer ako njega prodaju onda im ode napad iz prošle sezone a ostade Gignac koji je onako ''sumnjiv'' čak mislim da će Remy igrati u prvoj sa Brandaom.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 26 avg 2010, 19:10

Drogba se vraca na Velodrome :mrgreen: Teska grupa ali mislim da ovdje prolaze Chelsea i Marseille samo Spartak ce biti zeznut. Valja do Moskve putovati. Nadam se prolazu Marseillea pa kako god
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 26 avg 2010, 22:51

nek vjeruje ko hoce ko nece ne mora bas sam jucer htjeo postati post kako ce mo dobiti chelsi ali nisam stigo pozelio sam mu da se vrati na veledrom i eto vratit ce se drogba zelim mu da place za nasim tribinama svi znaju da jos boluje za nama
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 26 avg 2010, 22:53

dobit ce mo ih kao sto smo ih dobili i 99 mislim na chelsi
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 02 sep 2010, 11:06

Sta je ovo niko nista ne psie odavno. Prvenstvo se nastavlja i dalje, protiv Bordeauxa smo igrali remi ali mislim da smo mogli komotno pobijediti. Ayew izjavio da Marseille moze osvojiti LP. Tesko bgm tesko ali fudbal je cudan, ako je mogao Porto (mada su imali Mourinha) osvojiti ili ako je mogao Monaco dogurati do finala sa Deschampom onda mozemo i mi sa tim istim covjekom. Najbitnije je da prodjemo grupu a dalje sta Bog da.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 03 sep 2010, 09:29

jbg nesh sam i ja razmisljao da bi mogli kad sam vidio da su vam dosli gignac i remy...sve zavisi od forme,mislim u sredini ste stabilni da je jos ben arfa ostao bilo bi dobro...pozada ste pristojni napad odlican...bicete jaki cetvrtfinale skoro pa sigurno vise od toga bi vec bilo iznenadzenje...

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 03 sep 2010, 11:06

gruezi je napisao/la:jbg nesh sam i ja razmisljao da bi mogli kad sam vidio da su vam dosli gignac i remy...sve zavisi od forme,mislim u sredini ste stabilni da je jos ben arfa ostao bilo bi dobro...pozada ste pristojni napad odlican...bicete jaki cetvrtfinale skoro pa sigurno vise od toga bi vec bilo iznenadzenje...
Da da cetvrfinale bi bilo odlicno zaista ali svi znamo sta se desava onda poslije u tim utakmicama. Hocu reci da je sve moguce, ako dodju do 1/8 onda se moze sa svima igrati i pokusati se doci sto dalje. Treba sacekati da se Gignac i Remy uklope dobro i da ih Lucho pocne hraniti svojim loptama, onda cemo jos jaci biti. 8-)

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 05 sep 2010, 15:38

sta nam je sa uniquem otiso malo da sjeti mediterasnki smek
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 06 sep 2010, 08:36

tu sam ja ali otkad smo proglaseni prvacima nema takih kao tebe isparili ste se kao magla
Tuzlanski_Malisa

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 06 sep 2010, 20:29

marseille_unique je napisao/la:tu sam ja ali otkad smo proglaseni prvacima nema takih kao tebe isparili ste se kao magla
uz pomoc sudija ste uzeli tu titulu
marsej mali tim

hepek04
Kontakt:

Post Postao/la hepek04 » 06 sep 2010, 23:09

Ti si naravno sve to upratio :?
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 06 sep 2010, 23:09

tax je napisao/la:
marseille_unique je napisao/la:tu sam ja ali otkad smo proglaseni prvacima nema takih kao tebe isparili ste se kao magla
uz pomoc sudija ste uzeli tu titulu
:lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 06 sep 2010, 23:10

hepek04 je napisao/la:Ti si naravno sve to upratio :?
da se ne lazemo jesam pratio francusku ligu
marsej mali tim

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 06 sep 2010, 23:16

de bolan @tax, samo provociraš. ohani malo ebote. :D
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

hepek04
Kontakt:

Post Postao/la hepek04 » 06 sep 2010, 23:20

Nemože da se pomiri s tim da je Marseille najveci francuski klub ;)
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 13 sep 2010, 10:56

Jos jedan remi :twisted: NE mogu da vjerujem kakve smo kikseve u odbrani pravili. ONaj M'Bia nije ni za klupe. Valbuena dobar, Gignac takodjer, Brandao napolje, jedva cekam da se Remy vrati. ZNaci 2:2 gubili smo 2:1 ali odmah izjednacili i na kraju cist gol Gignaca je ponisten. Ne mogu da vjerujem, apsolutno cist gol. GIgnac poludio ali eto takav je fudbal. Idemo dalje sada slijedi LP, nadam se da cemo otvoriti pobjedom

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.