Biciklizam
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Biciklizam
Pinot opet gubi vrijeme od pocetka...
Pa francuzi ce poludit vise cekabuci ga da osvoji tour.GVA danas bio zatvoren u sprintu steta radio bmc zadnjoh 20 km za njega pa je i Richie dobio vrijeme jer mu je pukla guma na vrhu grupe.
Allez Romain!
Pa francuzi ce poludit vise cekabuci ga da osvoji tour.GVA danas bio zatvoren u sprintu steta radio bmc zadnjoh 20 km za njega pa je i Richie dobio vrijeme jer mu je pukla guma na vrhu grupe.
Allez Romain!
- branimir85
- Kontakt:
skužio sam te ,malo sam se šalio za zatrpavanje 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Sutra jedna lagana etapa, koja će proći bez većih problema ako vrijeme bude dobro. Sky, Astana i Movistar će kontrolirati sve, Alberto će pasti. Porte se već standardno choka na velikim trkama kad je prvi vozač. Samo, da Sagan završi drugi i može se reći, tipična trka prve sedmice Toura 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Daj covjece, kako mozes reci da Porte choka, covjek je imo defekt ?! Sta je on tu kriv?
Max Allegri
Pretjera ga i ti Otelo, šta bi bilo da se doperu Froomeu desio defekt? Da li bi i to bio choke?
Jučer komentatori izdominirali, pogotovo za Sky i pravila, zlatno pravilo, ne pričajte šta radi Froome

Jučer komentatori izdominirali, pogotovo za Sky i pravila, zlatno pravilo, ne pričajte šta radi Froome

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Jest da je novi al ovo za choke Portea mu se ne moze presutit. Jeste na Giru je kriv prosle godine jer je uzeo bajk od Orice al i tu je imao defekt. Covjek je tek sa 31 godinom postao prvi vozac tima a ne super domestique. Nadam se njegovom dobrom rez ali vise nade imam u TVG.
btw kad se sjetim Alpe d Hueza i Froomovog uzimanja iz auta kad je zabranjeno
btw kad se sjetim Alpe d Hueza i Froomovog uzimanja iz auta kad je zabranjeno

Pa o tome sam danas pricao, mislim o komentatorima ! I bas sam htio da neko objavi e.mail adresu koja ide mislim.. komentatori@............ pa da evo mozemo sa foruma nesto konkretno da pitamo. Jer se vidi da bas imaju dosta informacija iz prve ruke 

Max Allegri
nesto komentatori eurosport rs.. nikad ih skontat kad govore mail
btw imam ja Djordjea na twitteru mogao sam ga pitat koji im je mail bas ?

[email protected] 
kaže Đorđe, ja sutra idem u kancelariju, ostavljam te da sam prenosiš, kasnije gledaju profil etape za sutra, kaže ovaj drugi, ja sam, 225 kilometara, ništa na drumu

kaže Đorđe, ja sutra idem u kancelariju, ostavljam te da sam prenosiš, kasnije gledaju profil etape za sutra, kaže ovaj drugi, ja sam, 225 kilometara, ništa na drumu

Zadnja izmjena: Forster, dana/u 04 jul 2016, 02:12, ukupno mijenjano 1 put.
Sreca je pa njih dvojica rade citavu trku. Ubrzaju kad govore, al evo pravih infomacija ! Sad kolektivno, smisliti pitanje hahaMElloo je napisao/la:nesto komentatori eurosport rs.. nikad ih skontat kad govore mail

Max Allegri
Pozdrav obavezan, sutra je samo Ognjen, spamujemo ga mailovima 

ma ne znam ja to poslatForster je napisao/la:Pozdrav obavezan, sutra je samo Ognjen, spamujemo ga mailovima

Max Allegri
Pa bas, jbga Djordje radi kao arhitekta kako sam ja skontao i moze samo vikendom. Covjek je fan biciklizma da ga nema veceg na ovim prostorima.
Danas ravna etapa moze o svemu pricat osim o onome sta se desava na stazi

Danas ravna etapa moze o svemu pricat osim o onome sta se desava na stazi

Čovjek dva puta vozio kao glavni vozač i oba puta u ranoj fazi velike trke zaostao preko dvije minute. Dva od dva, a šteta. Drag mi je 
I jest Đorđe arhitekta, ali ima svoju stranicu bicisvet.com, koja je odlična, a i na Twitteru zna nekad izvaliti glupost vezana za biciklizam da je nema nigdje (namjerno izvaliti).

I jest Đorđe arhitekta, ali ima svoju stranicu bicisvet.com, koja je odlična, a i na Twitteru zna nekad izvaliti glupost vezana za biciklizam da je nema nigdje (namjerno izvaliti).
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- branimir85
- Kontakt:
danas Laganica. 

"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- branimir85
- Kontakt:
opet Mark
izjednačio se Ino-m po pobjedma na Tour-u

Oj srece..
Sent from my HTC Desire 620 using Tapatalk
Sent from my HTC Desire 620 using Tapatalk
Kakve su ovo gluposti majke ti. Ako nemas nista pametno ili informativno ne moras nista pisati...Otelo je napisao/la:Sutra jedna lagana etapa, koja će proći bez većih problema ako vrijeme bude dobro. Sky, Astana i Movistar će kontrolirati sve, Alberto će pasti. Porte se već standardno choka na velikim trkama kad je prvi vozač. Samo, da Sagan završi drugi i može se reći, tipična trka prve sedmice Toura
Post u stilu djecaka od 13 godina

Tom Dumoulin: On the long, slow stage: "These stages don't do anyone a favour. It will be the same again tomorrow. There is absolutely nothing to gain, perhaps tomorrow nobody will ride away.
"You get much nicer stages if you make them shorter. I believe that this kind of stage no longer belong in the Tour. Longer than 200 kilometers is so outdated. I do not see the use of it."
"In the final all the energy was still there, so it was still painful enough." (NOS.nl)
Žali se na dužinu ravne, sprinterske staze, dok Sam Bennet koji je pao prvog dana kaže da je staza bila savršena za oporavak onih koji su pali:
"They went a lot easier, it was perfect for a recovery day - a long, six hour recovery day. It was good to stay in the peloton for longer, and it was good for morale as well I suppose. There are a few harder days to come. I didn't feel better, but I was going harder and faster today, and I was in the peloton longer today, so it is positive".
Ja bih se zapravo morao složiti sa Samom, sa strane vozača, kojima su ovakve staze, bez puno nervoze i guranja glavnih timova naprijed kroz čitavu dosta dobre. Pogotovo dobro dođu manjim timovima kojima su ovo rijetke prilike da provedu par sati ispred svih i pokažu prvo sebe, a onda i sponzor.
S strane gledatelja, nema ništa previše interesantno da se dešava, osim ako vrijeme ne bude užasno.
"You get much nicer stages if you make them shorter. I believe that this kind of stage no longer belong in the Tour. Longer than 200 kilometers is so outdated. I do not see the use of it."
"In the final all the energy was still there, so it was still painful enough." (NOS.nl)
Žali se na dužinu ravne, sprinterske staze, dok Sam Bennet koji je pao prvog dana kaže da je staza bila savršena za oporavak onih koji su pali:
"They went a lot easier, it was perfect for a recovery day - a long, six hour recovery day. It was good to stay in the peloton for longer, and it was good for morale as well I suppose. There are a few harder days to come. I didn't feel better, but I was going harder and faster today, and I was in the peloton longer today, so it is positive".
Ja bih se zapravo morao složiti sa Samom, sa strane vozača, kojima su ovakve staze, bez puno nervoze i guranja glavnih timova naprijed kroz čitavu dosta dobre. Pogotovo dobro dođu manjim timovima kojima su ovo rijetke prilike da provedu par sati ispred svih i pokažu prvo sebe, a onda i sponzor.
S strane gledatelja, nema ništa previše interesantno da se dešava, osim ako vrijeme ne bude užasno.
- branimir85
- Kontakt:
samo su im trebali dati još šampanjac i jagode
,etapa je bila chilla-nje
,osim zadnji 30-40 km,ja se slažem s Doumulanom 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.