VFL Wolfsburg

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Trasimaco
Kontakt:

Re: VFL Wolfsburg

Post Postao/la Trasimaco » 23 maj 2009, 09:19

JameS je napisao/la:Dzekite :mrgreen:

Hahaha... nisi normalan!

Ma uzece Wolf titulu sigurno. Dzeko ce vjerovatno utrpati jos dva komada. Nema problema uopste. Drago mi samo da onaj Bayern posti sa titulama ove sezone. Imaju nekoliko vrsnih igraca koji truhnu u onom klubu i trebali bi otici ako su pametni.

@amerosm
A ko kaze da Werder mora igrati sa najjacim sastavom? Koja regularnost? Je li neko kriv Bayernu sto nije osigurao titulu pet kola prije kraja? Je li ManU mora izvesti u zadnjem kolu Premiershipa najjaci sastav da bi sve bilo "regularno", a ima utakmicu sezone za tri dana? Pusti te price. Koji god sastav Werdera izađe, sve je regularno. Niko ne krsi nikakva pravila.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 23 maj 2009, 09:26

ej cuo sam de ce na danasnjoj utakmici Miske i Deko nosit znojnicu s BiH zastavom zbog toga sto su nasi najbolji igraci ili nesto tome slicno :mrgreen:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 23 maj 2009, 10:15

i bilo je vrijeme napokon. trebali bi zvjezdinjo i edinjo da nabave negdje danas bh zastavu ako je nemaju. mada ce ih danas sigurno biti na stadionu. da ponosno otrcaju sampionski krug ne stideci se svoga ognjista i porijekla. nesto poput kralja srne sto je napravio u istanbulu

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 23 maj 2009, 10:34

bh hrvat je napisao/la:i bilo je vrijeme napokon. trebali bi zvjezdinjo i edinjo da nabave negdje danas bh zastavu ako je nemaju. mada ce ih danas sigurno biti na stadionu. da ponosno otrcaju sampionski krug ne stideci se svoga ognjista i porijekla. nesto poput kralja srne sto je napravio u istanbulu
To bi bilo super. Nadam se da ce tako i uciniti

emchoz
Kontakt:

Post Postao/la emchoz » 23 maj 2009, 10:34

JameS je napisao/la:ej cuo sam de ce na danasnjoj utakmici Miske i Deko nosit znojnicu s BiH zastavom zbog toga sto su nasi najbolji igraci ili nesto tome slicno :mrgreen:
Imaju zastavu BiH uvijek na kopačkama, s tim da Miske ima i ime svog sina uvezeno!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 23 maj 2009, 11:12

zelim ovaj epilog danas...
wolsburg pobjeda 3-0 (djeko)...miske sve 3 asistencije :D
studgart dobije bajerna i herta skim vec igra....i bajern neide u ligu prvaka :D :D :D :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 23 maj 2009, 11:54

19TM87 je napisao/la:zelim ovaj epilog danas...
studgart dobije bajerna i herta skim vec igra....i bajern neide u ligu prvaka :D :D :D :D
amin, boze......

al sta ce ti LP bez bayerna.... ipak su oni najveci njemacki klub...... :? :? :?
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 23 maj 2009, 11:59

lejla je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:zelim ovaj epilog danas...
amin, boze......

al sta ce ti LP bez bayerna.... ipak su oni najveci njemacki klub...... :? :? :?
normalno ba....sta ce nam herta u ligi prvaka,za cijelu sezonu cijeli tim dao manje golova nego dzeko i grafite sami.... ;)

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 23 maj 2009, 12:11

kako bi bilo lijepo vidjeti danas da se miske i dzeko zamotaju zastavom Bosne i Hercegovine da pokazu odakle su da se ponose svojom drzavom
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 23 maj 2009, 12:50

ma nevolim bajern pa vam djanba sva prica :D :D :D :D :D

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 23 maj 2009, 12:56

ma obucice tange sa bojama nase drzave...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

aseemic
Kontakt:

Post Postao/la aseemic » 23 maj 2009, 13:12

Na sinocnoj veceri, kako nesluzbeno saznajemo, Edin Džeko je molio svog trenera, da da vise od dva gola u sutrasnjem mecu protiv Werdera iz Bremena.

(...)

:mrgreen:
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 23 maj 2009, 13:23

bh hrvat je napisao/la:i bilo je vrijeme napokon. trebali bi zvjezdinjo i edinjo da nabave negdje danas bh zastavu ako je nemaju. mada ce ih danas sigurno biti na stadionu. da ponosno otrcaju sampionski krug ne stideci se svoga ognjista i porijekla. nesto poput kralja srne sto je napravio u istanbulu
idi u donjeck pa ga ljubi u kopacke,a da je bio diego u srijedu pa bila bi rapsodija,a srna nije apsolutno nista odigrao jest u nekim proslim utakmicama,a u srijedu nista posebno.......
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 23 maj 2009, 13:46

neno#4 je napisao/la:
idi u donjeck pa ga ljubi u kopacke,a da je bio diego u srijedu pa bila bi rapsodija,a srna nije apsolutno nista odigrao jest u nekim proslim utakmicama,a u srijedu nista posebno.......
Srna je igračina...

E danas želim svu sreću svijeta Wolfsburgu,ovo ne smiju propustiti...Wolfsburg je jedini tim za koga sam navijao čak i kad je igrao protiv Leverkusena...

aseemic
Kontakt:

Post Postao/la aseemic » 23 maj 2009, 13:50

bayer 04 je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:
Srna je igračina...

E danas želim svu sreću svijeta Wolfsburgu,ovo ne smiju propustiti...Wolfsburg je jedini tim za koga sam navijao čak i kad je igrao protiv Leverkusena...

Eh, jesi mi i neki navijač onda. :roll:
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 23 maj 2009, 13:54

aseemic je napisao/la:
bayer 04 je napisao/la: E danas želim svu sreću svijeta Wolfsburgu,ovo ne smiju propustiti...Wolfsburg je jedini tim za koga sam navijao čak i kad je igrao protiv Leverkusena...
zar je zabranjeno voljeti vise bh reprezentativce nego klub iz ino lige za koji navijas???? meni ce Bosna uvijek biti na prvom mjestu......
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

aseemic
Kontakt:

Post Postao/la aseemic » 23 maj 2009, 14:02

lejla je napisao/la:
aseemic je napisao/la:
bayer 04 je napisao/la: E danas želim svu sreću svijeta Wolfsburgu,ovo ne smiju propustiti...Wolfsburg je jedini tim za koga sam navijao čak i kad je igrao protiv Leverkusena...
zar je zabranjeno voljeti vise bh reprezentativce nego klub iz ino lige za koji navijas???? meni ce Bosna uvijek biti na prvom mjestu......

Ma ko je tebi sta rekao/pitao?!

VfL WOLFSBURG osvaja titulu:

* ako pobjedi
* ako igra nerijeseno, ali Bayern - Stuttgart također igraju nerijeseno
* ako igra nerijeseno, Bayern pobijedi, ali ali ih ne prestigne u gol razliki
* ako igra nerijeseno, Stuttgart pobijedi, ali ih ne prestigne u gol razliki
* ako izgube, ali Bayern - Stuttgart također igraju nerijeseno, te Hertha ne pobijedi sa vecom gol razlikom, koja
je bolja od Wolfsburga.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 23 maj 2009, 15:37

goooooooo miskeeee

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 23 maj 2009, 15:46

ma samo puni hehehe...jbg grafite ali nema veze

bayer 04
Kontakt:

Post Postao/la bayer 04 » 23 maj 2009, 16:20

Srna je igračina...

E danas želim svu sreću svijeta Wolfsburgu,ovo ne smiju propustiti...Wolfsburg je jedini tim za koga sam navijao čak i kad je igrao protiv Leverkusena...[/quote]

Eh, jesi mi i neki navijač onda. :roll:[/quote]

Leverkusenu utakmica nije ništa značila...A naravno i da volim više naše igrače u Bundesligi,nego sve ostale zajedno...

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.