Svi su oni clanovi iste ekipe i svi moraju dati doprinos ako zelimo uspjeh. I oni na terenu i oni na klupi.Rusilac je napisao/la:Bit ce zanimljivo gledati kad Tino bude u prvih 11 a Prcic na klupi.Zanimljivo ce biti kako ce se to pravdati.Radujem se unaprijed.
drummer
Sanjin Prcić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Sanjin Prcić
- tyler durden
- Kontakt:
A to mi ostali trebamo ostat i ispravljat krive drine?Tiro je napisao/la: Ma ne, ostat cu dole da ispravljam krive drine....I da mi zivot u problemima prodje...

Jel se oglasio Sanjin, hoce li doci na okupljanje?
Radi sta ti volja, ako hoces pokusaj ispraviti i harf "i", zaboli me alija u gacama za totyler durden je napisao/la:A to mi ostali trebamo ostat i ispravljat krive drine?Tiro je napisao/la: Ma ne, ostat cu dole da ispravljam krive drine....I da mi zivot u problemima prodje...
Super , otisao si. Ali nemoj da pametujes po forumu o stanju u drzavi, jer si ocigledno pobjegao od borbe da se to stanje poboljsa

E da te sad vidimo Sanjine,da vidimo kakav si čovjek koliko držiš do obraza i svoje riječi....

O cemu tacno pricas?Ziko je napisao/la:E da te sad vidimo Sanjine,da vidimo kakav si čovjek koliko držiš do obraza i svoje riječi....![]()
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
- tyler durden
- Kontakt:
Et vidis da si sljamTiro je napisao/la:Radi sta ti volja, ako hoces pokusaj ispraviti i harf "i", zaboli me alija u gacama za totyler durden je napisao/la:A to mi ostali trebamo ostat i ispravljat krive drine?Tiro je napisao/la: Ma ne, ostat cu dole da ispravljam krive drine....I da mi zivot u problemima prodje...
Super , otisao si. Ali nemoj da pametujes po forumu o stanju u drzavi, jer si ocigledno pobjegao od borbe da se to stanje poboljsa

Et vidis da si seljacina nesocijalizranatyler durden je napisao/la:Et vidis da si sljam

- tyler durden
- Kontakt:
De pricaj na svom novom maternjem jeziku, mozda budes uspio i nesto reci.Tiro je napisao/la:Et vidis da si seljacina nesocijalizranatyler durden je napisao/la:Et vidis da si sljam

Pomalo zaboravljam Palestinskityler durden je napisao/la:De pricaj na svom novom maternjem jeziku, mozda budes uspio i nesto reci.Tiro je napisao/la:Et vidis da si seljacina nesocijalizranatyler durden je napisao/la:Et vidis da si sljam

Treba li koja donacija da ti se sestra ne udara kao Moldavka za sicu

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Tiro je intelektualni gigant koga su sistematski unistili idioti.
- tyler durden
- Kontakt:
Odbicu donaciju , jer nemam sestre.Tiro je napisao/la: Pomalo zaboravljam Palestinski![]()
Treba li koja donacija da ti se sestra ne udara kao Moldavka za sicu

Ali posalji malo materi svojoj evrića, da ne glaba čomage ovdje po čarsiji

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Ako neko ode ne znaci da je sljam, neko samo hoce normalan zivot, dostojan covjeka, a to u Bosni ne moze imati, ne ovakvoj, koja je gotov ko Rwanda.tyler durden je napisao/la:Dobro buraz ,bolje nam je ionako bez sljama poput tebe.Tiro je napisao/la:Ne bih buraz za citavo Sarajevo dole vise ni dana zivio...tyler durden je napisao/la:
Adio Tiro, i ne vracaj se

Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
- tyler durden
- Kontakt:
Neko ko naziva BiH , Palestinom , moze samo da popusi svima u BiH.Hombre je napisao/la: Ako neko ode ne znaci da je sljam, neko samo hoce normalan zivot, dostojan covjeka, a to u Bosni ne moze imati, ne ovakvoj, koja je gotov ko Rwanda.
A Rwanda nista,naje.tyler durden je napisao/la:Neko ko naziva BiH , Palestinom , moze samo da popusi svima u BiH.Hombre je napisao/la: Ako neko ode ne znaci da je sljam, neko samo hoce normalan zivot, dostojan covjeka, a to u Bosni ne moze imati, ne ovakvoj, koja je gotov ko Rwanda.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sanjin ako je pametan docice na okuplanje. Pa nije debil da se kurci.Ziko je napisao/la:E da te sad vidimo Sanjine,da vidimo kakav si čovjek koliko držiš do obraza i svoje riječi....![]()
I Misimovic je potpisao ono famozno pismo protiv saveza pa se vratio u repku dok su Munib i ostali bili tu.
Senad Lulic je igrao njegovu prvu tekmu kada su 'ostali' bili na Bola/Kodro protiv sviju il kako se vec zvala ona tekma. Helem, nije vazno. Jel treba i da za Lulica i Misketa govorimo ruzno? Neki od vas izgleda jedva cekate da serete o nekim moralima i glupostima. Fakat imate absurdne komplekse. Nek vam je sveti na pomoci.
shandrlike-tandrlike
Imate prenos na arenasport 3, sretno Sanjine.
desno krilo?