http://gofirstrow.eu/watch/221015/1/watch-nba-tv.htmlMarc J. Spears @SpearsNBAYahoo 4m
LeBron: I'm pretty sore. Used 2 1/2 bags of IV last night.
LeBroning

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
http://gofirstrow.eu/watch/221015/1/watch-nba-tv.htmlMarc J. Spears @SpearsNBAYahoo 4m
LeBron: I'm pretty sore. Used 2 1/2 bags of IV last night.

Ma to je opcenito haos postalo. Real - Barsa kad igraju, udjes na FB poslije utakmice, hiljada novih Meme uradaka i ismijavanja odredjenih fudbalera. Glupost zestokaLillard je napisao/la:Jos jedna stvar koje mrzim kod Amera. I ne samo kod njih.. To govorim za ovo gore..
Kobe Bryant je napisao/la:lumani je napisao/la:Grc u prvom momentu boli vise od nekog loma![]()
Zasluzena pobjeda Spursa..
![]()
![]()
![]()
Lomio sam obje ruke, ligamente desnog zgloba potrgao (kasnije morao na operaciju) , istegnuca ligamenata na oba koljena vise puta i imao dostaaaa grceva....
NISTA NIJE BOLILO KAO TRGANJE LIGAMENATA TJ. POKUSAJ DA SE OSLONIS NA ISTE
Vasa Ladacki je napisao/la:Ovaj Majami je donio Lebronu titule, sa dodatkom Majk Milera. Te priče kako su bez njega goli ku.rac su priče za malu djecu. Frajer uzeo titule na račun saigrača i neko ima obraza reći kako je Majami = Đejms.Greivis je napisao/la:Ovaj Miami bez Lebrona ne bi ni igrao playoff da su na zapadu. Na istoku vjerovatno bi bili 7-8 pozicija.
Adriano pise gluposti, umjesto da se moli da King dodje kuci.![]()
Dok Lebrona nije bilo na kraju Spurs 26-Heat 9.
Raule ne znam sto repliciras tom liku. Najveca neznalica ovdje sigurno.
mislim da ovakvo nešto još dugo nećemo pročitati na bilo kojem pdf na forumima širom Balkana...mene bi bilo sramota ovakvo nešto napisatFrajer uzeo titule na račun saigrača
Volio bi ti to i da nije provokacija...Amar Dzeko je napisao/la:A bih volio da ih sad LeBron odere ko jarca samo radi ovih gnusnih provokacija.
+1lumani je napisao/la: nisam te pitao sta si lomiosvi smo nekada nesto lomili
cinjenica je ,da igraci cesto tek nakon utakmice utvrde neke povrede,lom prsta,nosa itd.
HESUS !LenBias je napisao/la:[youtube][/youtube]

Really ?NEZALAGANJE je napisao/la:![]()
![]()
Nema se tu sta cuditi od ovih likova, kolko su podsmijavali povredu Rosea i svasta ovdje postavljali i sad male sale na racun Jamesa koji je ono fakat ko pussy pravio grimase ko da ga je sleper pokupio. I naravno sjetim se one eno Rose sjedi u smokingu dok mu ekipa se krvavo bori u PO, a sad i ja mogu doc gle Jamesa sjedi na klupi dok mu ekipa gubi prvu finalnu utakmicu.NEZALAGANJE je napisao/la:Koji je k... vama dvojici?Zajebacija je u pitanju,nikakve teorije zavjere,poruka iza slike i sl....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.