21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: 21.06.2014. BIH - NIGERIJA
Reci ima bomba u avionu 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Nigerija je nepoznanica, ali opet vjerujem da je slabija od Argentine.
Sad je ta dupla dilema: Da li izvesti istu postavu i formaciju kao sinoc (4-2-3-1) sa Džekom kao jedinim napadacom ili se vratiti na onu našu staru 4-4-2 to jest sa Vedadom kao drugim napadacem.
U tom slucaju, se postavlja pitanje koga izbaciti iz jednačine
Misketa ili nekog od krila (Lulić ili Hajrović).
Sad je ta dupla dilema: Da li izvesti istu postavu i formaciju kao sinoc (4-2-3-1) sa Džekom kao jedinim napadacom ili se vratiti na onu našu staru 4-4-2 to jest sa Vedadom kao drugim napadacem.
U tom slucaju, se postavlja pitanje koga izbaciti iz jednačine

Meni ce to nazalost biti protiv Irana. Bit cu takodje u to vrijeme iznad Turske.Goalgetter je napisao/la:Putujem u to vrijeme u avionu u Tursku (Spring Break.Principatus je napisao/la:Cuj nemozes gledati. Pa ja sam ekstra premjestio party na petak navece, da bi ovo mogao gledati, a ti tamo zbog nebitnih stvari (sigurno skole) nemozes, sramota.) U 8 navece krecem, tamo sam tek tamo oko ponoci. Dakle lose stoje sanse da pogledam tekmu. I za vrijeme tekme protiv Irana sam tamo, ali naravno kao sto kazes, party se moze prekinuti zbog tog. Ali za Nigeriju, bice knap.
Tako znam kakav je osjecaj znati da ne mozes gledat.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Cartman je napisao/la:Mi uopste nismo nadigrali Argentinu, ljudi su bili bolji, i u svakom trenutku su imali kontrolu.

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
PROTIV NIGERIJA NI SLUCAJNO POCET SA 4 4 2 NI SLUCAJNO ZNACI !! To bi bilo samoubistvo.Jedina njihova sansa su kontre,mi cemo njih u onoj formaciji od sinoc pregazit ko plitak potok.
+1hurem je napisao/la:Protiv Nigerije formaciju istu kao i u prosle 3 tekme:
4 5 1
ni slucajno s dva spica, jer bismo bili gotovi 90%, cak ni protiv irana ne bih izasao s oba napadaca, a kamoli protiv nigerije.
nadam se pobjedi veceras irana akoBogda, mada je to skoro pa nemoguce ocekivati, ali to bi nam bilo najbolje, jer bismo tada cak mogli i izgubiti od nigerije, i opet se u zadnjem kolu nadati prolazu dalje
4-5-1 ista ekipa protiv Nigerije. Jedino mozda Salihovica ubacit od pocetka.
Cuj trebali smo 4-4-2 protiv Argentine.

Ma sve isto kao protiv Argentine, nema potrebe nešto mijenjati, ako krene po zlu onda Vedada ubaciti ranije i to je to.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ima li kontrolu a skoro cijelu tekmu im visio gol u zraku. Pogotovo u 1. pol. kad smo ima li 7-8 dobrih šansi: 3x Lulić ( glavom, onaj ofsajd za pola centa, ono slabo primanje, pogađa ga lopta u drugu nogu), Džeko da mu nije lopta malo nazad otišla moglo je biti vrlo opasno pa i gol možda ili da je dodao Luliću, Hajrović, nekoliko slobodnjaka. Sve su to šanse za gol, znajući kakve izvođače slobodnjaka imalo. Ako su ovako ima li kontrolu, svaka im čast.LenBias je napisao/la:Cartman je napisao/la:Mi uopste nismo nadigrali Argentinu, ljudi su bili bolji, i u svakom trenutku su imali kontrolu.
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
ovo protiv Nigerije treba početi sa istim sastavom kao sinoć a onda protiv Irana odmoriti neke igrače
inače mislim da ne bi trebali imati problema, ali ću sačekati da večeras pregledam njihovu tekmu

inače mislim da ne bi trebali imati problema, ali ću sačekati da večeras pregledam njihovu tekmu

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Kaunas je napisao/la:ovo protiv Nigerije treba početi sa istim sastavom kao sinoć a onda protiv Irana odmoriti neke igrače
inače mislim da ne bi trebali imati problema, ali ću sačekati da večeras pregledam njihovu tekmu![]()

- Goalgetter
- Kontakt:
Ma kakvo odmaranje igraca jarane. Pa Iran ce biti yebeno tesko pobjediti, ovo nije Lichtenstein, ovo je Svjetsko Prvenstvo. Iranci su nabrijani, i dace 120% protiv nas.Kaunas je napisao/la:ovo protiv Nigerije treba početi sa istim sastavom kao sinoć a onda protiv Irana odmoriti neke igrače
inače mislim da ne bi trebali imati problema, ali ću sačekati da večeras pregledam njihovu tekmu![]()
Ja sam stvarno ubjedjen da ako budemo igrali kao sinoc Nigerija nam nece prici golu i samo je pitanje koliko ce napad uvaljat golova. Kao nikad do sad sam ubjedjen da mozemo da pobjedimo i Nigeriju i Iran.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ma nista ne mjenjati osim igre nakon prekida
Ova formacija nam najvise odgovara,zadnje 4 utakmice su to i pokazale.

Sto mnogi nisu primijetili da je Argentina uputila samo jedan sut prema nasem golu u prvom poluvremenu!Unofficialpage je napisao/la:Ima li kontrolu a skoro cijelu tekmu im visio gol u zraku. Pogotovo u 1. pol. kad smo ima li 7-8 dobrih šansi: 3x Lulić ( glavom, onaj ofsajd za pola centa, ono slabo primanje, pogađa ga lopta u drugu nogu), Džeko da mu nije lopta malo nazad otišla moglo je biti vrlo opasno pa i gol možda ili da je dodao Luliću, Hajrović, nekoliko slobodnjaka. Sve su to šanse za gol, znajući kakve izvođače slobodnjaka imalo. Ako su ovako ima li kontrolu, svaka im čast.LenBias je napisao/la:Cartman je napisao/la:Mi uopste nismo nadigrali Argentinu, ljudi su bili bolji, i u svakom trenutku su imali kontrolu.
Bravo kralju ako ovo nazivas kontroliranjem tekme !
Ipak ti pogledaj jos jednom snimak utakmice

pa yebo te, kako reče čini mi se Cartman, nije lagano odigrati 3 utakmice u 10 dana, sta se čudite ako sam to rekao?Goalgetter je napisao/la:Ma kakvo odmaranje igraca jarane. Pa Iran ce biti yebeno tesko pobjediti, ovo nije Lichtenstein, ovo je Svjetsko Prvenstvo. Iranci su nabrijani, i dace 120% protiv nas.Kaunas je napisao/la:ovo protiv Nigerije treba početi sa istim sastavom kao sinoć a onda protiv Irana odmoriti neke igrače
ako dobijemo Nigeriju, bod protiv Irana bi nas vodio dalje, ako nismo sa 3-4 izmjene u stanju dobiti bod protiv Irana, onda nezz
treba uzeti u obzir i osminu finala nekoliko dana poslije i temperature i vlagu u Brazilu
budite pametni
15.10.2013.
Utakmica sa Iranom, koja bi nas trebala odvesti u polufinale, da odmaraš igrače za 1/8 finala ?
Najboljih 11 na teren i neka ginu, nek Avduka zaigra u napadu ako prođemo u 2. krug, nikakvo odmaranje i to.
Iran je preyeben ako se nafura i ako pobjedimo bit' ce to 1-2 gola
Nije to San Marino pa da upišemo pobjedu i odmaramo igrače jer 'ta će Iran ba, planirajmo mi 1/8 finala .. 
Najboljih 11 na teren i neka ginu, nek Avduka zaigra u napadu ako prođemo u 2. krug, nikakvo odmaranje i to.
Iran je preyeben ako se nafura i ako pobjedimo bit' ce to 1-2 gola

ljudi vjerujte da je nama iran najveci konkurent,prije cemo nigeriju dobiti nego iranaKaunas je napisao/la:ovo protiv Nigerije treba početi sa istim sastavom kao sinoć a onda protiv Irana odmoriti neke igrače
dobra je to repka ,ne gode nam nikako ,nikad ih nismo dobili
veceras bi oni mogli i dobiti nigeriju,nisu nesto nigerijci
ja vece nade polazem u 3 boda protiv nigerije nego protiv irana,nadam se da ce nam i bod protiv irana biti dovoljan
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
3 tekme u 10 dana, umor cini svoje
nekoliko dana nakon toga igramo sa Francuskom/Svicom
sta fali protiv Irana stavit Vranjesa, Viscu, Vedu, Medunjanina
ako oni nisu u stanju da zamjene prvotimce (dostojno) ko jeste? zasto su onda na spisku?
ako oni nisu u stanju da zamjene prvotimce (dostojno) ko jeste? zasto su onda na spisku?
15.10.2013.
Svima je poznato da ono što imamo u prvih 11 je otprilike to. Sad' je tu njih 3-4 koji su dostojni da zamjene nekog iz prvih 11.Kaunas je napisao/la:3 tekme u 10 dana, umor cini svoje
U utakmici na svjetskom prvenstvu, koja nam je odlučujuća, odmarati igrače je zaista.. hajmo reći nerealno. Potcjenjujete Iran ljudi. Ja sam siguran da će nas namučit više nego Uglješe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.