BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

badblueboylivno
Kontakt:

Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Post Postao/la badblueboylivno » 28 maj 2014, 02:12

Ako je, onda je riječ o prvoj utakmici s njima, znam jer drugu nisam gledao. Dugo, tri godine. :shock:
Hayley <3

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 28 maj 2014, 02:26

Koliko kruze oko Chikaga nadam se da se sletiti do tekme hahahahaha :o

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 28 maj 2014, 02:31

badblueboylivno je napisao/la:Ako je, onda je riječ o prvoj utakmici s njima, znam jer drugu nisam gledao. Dugo, tri godine. :shock:
Znam da su bile i one tekme protiv Alzira i Irske na BHT
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 1#p1775731" onclick="window.open(this.href);return false;
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

mukydesign
Kontakt:

Post Postao/la mukydesign » 28 maj 2014, 02:33

Evo i ja gledam samo se vrte u krug,izgleda da je neko nevrijeme u Chikagu.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 maj 2014, 05:12

Besic je napisao/la:Fakat mi nismo dali gola 7 mjeseci i ako ne daj bože izgubimo ova prijateljske i ona prvu protiv Argenitne to je 5 poraza za redom to nije normalno.Valjda ćemo natrpat ovaj Mexico
O yeb'te,a u sedam mjeseci dvije tekme :crazy:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 28 maj 2014, 11:32

[youtube][/youtube]

treba otrest Mexico
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 28 maj 2014, 11:44

Besic je napisao/la:[youtube][/youtube]

treba otrest Mexico
ma jarane odvalit cemo ih garantovano
hajmo biti realni pa reci da nikad nismo bili u najjacem sastavu kad god smo igrali sa mexicom bili smo dobro desetkovani i uvijek imali ovu neku odvratnu nesrecu
e hebem im mamu i sombrero da vidimo sad kad smo u najjacem sastavu kako ce biti
pa dosta je bilo vise
ovo sad ce biti potpuno drugacija tekma
jer 11 najjacih izlazi na teren
zivi bili pa vidjeli
:bih: :bih: :bih:
Semper Fidelis

Rios

Post Postao/la Rios » 28 maj 2014, 15:40

Ja jedva cekam ovu utakmicu sa O.Slonovace i da vidim jesmo li konacno kadri uzeti jednu jaku repku..Oni to jesu svakako,ako nista onda po imenima..Neko ce reci prijateljska,nije bitno..Ok,donekle stoji takva konstatacija,ali uvijek je dobro pobjediti,podici moral i samopouzdanje.. A i dobit cemo,iako ne u potpunosti, okvirnu sliku o formi naseg tima..
Imat cemo ispred sebe ekipu koja je jaka i trkacki i tehnicki..Test za Argentinu i Nigeriju u jednom..Imaju super brzog Zervinja ( dobar pokazatelj kako cemo se nositi sa Messijem i Di Marijom ) virtuoza Yayu,neugodnog Drogbu (test za stopere kad su zracni dueli u pitanju ) , Kolo na stoperu,jak i stamen,dobar test za Dzeku..Jaka provjera sve u svemu..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 28 maj 2014, 16:09

dovoljno je reci da su po fifa rang listi najbolja africka ekipa trenutno
mislim da izgubiti necemo aBd
:bih: :bih: :bih:
Semper Fidelis

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 28 maj 2014, 16:59

Očekujem maksimalni pristup u ovim tekmama, pogotovo u prvoj gdje bi se trebalo pokazati da li imamo razloga nadati se prolasku u drugi krug na Svjetskom.

Definitivno dobro odabrane utakmice. :bih:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 28 maj 2014, 17:20

Francuzi su pokazali sinoc kako ozbiljne reprezentacije igraju prijateljske utakmice,skoro maksimalno su odigrali utakmicu,bez zadrske i nekog taktiziranja.Sto se tice alibija da se eto treba igrati oprezno zbog mogucih povreda,to je jos jedan od izgovora gubitnika,igrac se moze povrijediti na treningu na bizarana nacin,ta opasnost je u sportu uvijek prisutna.
Rezultat u svakoj utakmici je bitan jer pobjeda donosi puno toga,samopouzdanje,dobru atmosferu i na kraju i bodove na FIFA listi.Zato su Francuzi a i ostale velike reprezentacije to sto jesu,ne postoje nebitne utakmice.
Sto prije i mi tako pocnemo razmisljati prije cemo u njihovo drustvo.

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 28 maj 2014, 17:53

drummer je napisao/la:Francuzi su pokazali sinoc kako ozbiljne reprezentacije igraju prijateljske utakmice,skoro maksimalno su odigrali utakmicu,bez zadrske i nekog taktiziranja.Sto se tice alibija da se eto treba igrati oprezno zbog mogucih povreda,to je jos jedan od izgovora gubitnika,igrac se moze povrijediti na treningu na bizarana nacin,ta opasnost je u sportu uvijek prisutna.
Rezultat u svakoj utakmici je bitan jer pobjeda donosi puno toga,samopouzdanje,dobru atmosferu i na kraju i bodove na FIFA listi.Zato su Francuzi a i ostale velike reprezentacije to sto jesu,ne postoje nebitne utakmice.
To sve stoji... Ali za repku koja ima 7-8 svjetskih igraca, jedna ozlijeda je katastrofa.

Ako se Francuzima ozlijedi Koscielny koji je tvrdo igrao prijateljsku utakmicu, njima ulazi Raphael Varene... Ako izgube Benzemu, imaju Girouda...

Ako se nama, ne daj Boze, ozlijedi Spahic, ulazi nam Toni Sunjic... Ako izgubimo Dzeku, eto Visce. :crazy:

Istina je da opusteno igramu prijateljske, ali draze mi je izgubiti prijtaleljsku nego izgubiti Pjanica.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 28 maj 2014, 18:08

drummer je napisao/la:Francuzi su pokazali sinoc kako ozbiljne reprezentacije igraju prijateljske utakmice,skoro maksimalno su odigrali utakmicu,bez zadrske i nekog taktiziranja.Sto se tice alibija da se eto treba igrati oprezno zbog mogucih povreda,to je jos jedan od izgovora gubitnika,igrac se moze povrijediti na treningu na bizarana nacin,ta opasnost je u sportu uvijek prisutna.
Ma jest ali igrali su protiv veoma podmladjene Norveske, maltene njihova U-21 ekipa uz nekoliko starijih i iskusnijih igraca. Nesto kao nasa utakmica u Gradaccu. :D Pretjerujem ali nije daleko od istine.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 28 maj 2014, 18:08

Zbog takvog razmisljanja i gubimo skoro svaku utakmicu.Svi budale samo mi pametni,nema jos puno reprezentacija veliki fond igraca pa unaprijed ne predaju prijateljske utakmice.
Za povrede sam objasnio,igrac se uvijek i na svakom mjestu moze povrijediti.Ako se i Slonovima povrijedi Yaya ili Drogba nema ih nigdje,kako ce oni igrat onda ozbiljno i jako.
Kako rekoh vec,to ja samo izgovor gubitnika,nikakav valjan razlog

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 28 maj 2014, 18:10

calcio je napisao/la:
Ma jest ali igrali su protiv veoma podmladjene Norveske, maltene njihova U-21 ekipa uz nekoliko starijih i iskusnijih igraca. Nesto kao nasa utakmica u Gradaccu. :D Pretjerujem ali nije daleko od istine.
Pretjerujes,ne ulazim kakav sastav su izveli Norvezani,to je nebitno.Kazem kako su Francuzi isli jako i bez kalkulacija,tako idu sve ozbiljne reprezentacije.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 28 maj 2014, 18:15

Ne vjerujem da ce se igrati takmicarskim tempom jer ce se i jedni i drugi cuvati povreda, ne daj Boze.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MP8
Kontakt:

Post Postao/la MP8 » 28 maj 2014, 18:17

Ako budemo kukavicki i s previse respekta ulazili u svaku utakmicu onda necemo nigdje dogurati. Uostalom, trebamo igrati svoju igru i gledati samo sebe, a ne nase protivnike. Po prvi put ucestvujemo na velikom takmicenju i momci ce biti maksimalno motivirani, sto zbog toga sto prvu utakmicu igramo na legendarnoj Marakani protiv Argentine, tako i zbog ovog naroda koji su stradali u poplavama. :) Kako god, ja sam sigurna da nas zmajevi nece razocarati.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 28 maj 2014, 18:19

Nije BiH Francuska.

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 28 maj 2014, 18:21

Večeras Nigerija protiv Škotske...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 28 maj 2014, 18:28

ahmic je napisao/la:Večeras Nigerija protiv Škotske...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postoje sumnje da je namjestena utakmica, policija i Fifa istrazuju. Ali niko da napise sta su namjestili pa da covjek lijepo trkne do kladionice na brzinu :)

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.