O navijačima, zanimljivostima, sličice, TV prijenosi, prognoze, takmičenja forumaša i druge zabavne teme.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
-
Lillard
-
Kontakt:
edo07 je napisao/la:Lillard je napisao/la:Nasao sam danas HRT HD. Međutim, kad je utakmica u toku, ili bilo kakve snimke utakmica (nogometnih) slika mi je umanjena. Ne znam jel to tako mora bit ili koji format mora biti kad je HD u pitanju?
ne brini se..nastimat ce to oni..do njih je..a kad pocne SP bit ce u pravom formatu 16:9
E hvala Bogu, vec sam se zabrinuo

.
Prvo prvenstvo u HD-u

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
FaraonTM
-
Kontakt:
Ponos Torina je napisao/la:Ja mislim da nije tako,drug koristi moja tv i ja mislim koristiti njegov racun na mojatv sajtu samo da se logujem i da mogu pristupiti tako kanalima,jer je nekad bilo djaba i tako sam gledao tv na moja tv(sajt) jedini problem je logovanje na taj site i mislim da ce se to rijesiti na nacin da se logujem sa username i pass korisnika moje tv i njihovih usluga....
Ne znam, ja sam nedavno probao od druga šifru i nisam uspio i on mi kasnije reče da je mogu samo ako sam na ADSL-u.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
Lillard
-
Kontakt:
sigurnoable je napisao/la:Hoce li HRT prenositi nase utakmice?
Prenose sve utakmice

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
Unofficialpage
- Moderator
-
Kontakt:
Postao/la Unofficialpage » 02 jun 2014, 22:22
@edo07 ne znam ja to provjerit
Nazvat čo'eka da dođe pogleda, napravi i gledat

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
TMmanija2012
-
Kontakt:
Postao/la TMmanija2012 » 02 jun 2014, 22:24
Hrt ce biti zatamljen na podrucju Sarajeva..ostaje samo BHTV
-
Armala
-
Kontakt:
TMmanija2012 je napisao/la:Hrt ce biti zatamljen na podrucju Sarajeva..ostaje samo BHTV
A u ostalim djelovima BH?
-
TMmanija2012
-
Kontakt:
Postao/la TMmanija2012 » 02 jun 2014, 22:29
Armala je napisao/la:TMmanija2012 je napisao/la:Hrt ce biti zatamljen na podrucju Sarajeva..ostaje samo BHTV
E to neznam..
-
FaraonTM
-
Kontakt:
Armala je napisao/la:TMmanija2012 je napisao/la:Hrt ce biti zatamljen na podrucju Sarajeva..ostaje samo BHTV
Ma hoće, uvijek bude osim na ribljoj kosti..
Osim u gradovima gdje je većinsko hrvatsko stavnovništvo, recimo Lillard će hvatati bez problema. To mi nikada neće biti jasno al' eto

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
TMmanija2012
-
Kontakt:
Postao/la TMmanija2012 » 02 jun 2014, 22:36
Koji njemacki kanal prenosi SP? Imam nekakvih bruka kanala ..imam TRT spor na kablovskoj oni najavljuju SP,al jbg slabo kontam turski.
-
edo07
-
Kontakt:
TMmanija2012 je napisao/la:Koji njemacki kanal prenosi SP? Imam nekakvih bruka kanala ..imam TRT spor na kablovskoj oni najavljuju SP,al jbg slabo kontam turski.
prenose ZDF i ARD, a trece kolo pored ta dva kanala i ZDFinfo i Einsfestival zbog toga sto u trecem kolu utakmice se igraju u istom terminu...
-
TMmanija2012
-
Kontakt:
Postao/la TMmanija2012 » 02 jun 2014, 22:51
edo07 je napisao/la:TMmanija2012 je napisao/la:Koji njemacki kanal prenosi SP? Imam nekakvih bruka kanala ..imam TRT spor na kablovskoj oni najavljuju SP,al jbg slabo kontam turski.
prenose ZDF i ARD, a trece kolo pored ta dva kanala i ZDFinfo i Einsfestival zbog toga sto u trecem kolu utakmice se igraju u istom terminu...
Nemam ZDF i ARD..jbg..ostaju mi nasi i Turci.
-
FaraonTM
-
Kontakt:
Državna televizija Bosne i Hercegovine BHT 1 u HD rezoluciji prenosit će Svjetsko prvenstvo iz Brazila.
Tako će po prvi put gledatelji u Bosni i Hercegovini na državnom kanalu moći gledati fudbalske utakmice u visokokvalitetnoj slici.
Osim Svjetskog prvenstva BHT 1 će u HD rezoluciji realizovati i sve utakmice koje će naša reprezentacija igrati na domaćem i gostujućem terenu u kvalifikacijama za Euro 2016.
Naime UEFA je propisala da sve utakmice kvalifikacija moraju biti realizovane u HD prijenosu, a BHT je kupovinom tv. prava preuzeo tu obavezu, pa će gledatelji naše državne televizije uistinu uživati u utakmicama Zmajeva koje nam dolaze.
(****)
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
dr.van nostrand
-
Kontakt:
Postao/la dr.van nostrand » 02 jun 2014, 22:58
FaraonTM je napisao/la:... BHT je kupovinom tv. prava preuzeo tu obavezu, pa će gledatelji naše državne televizije uistinu uživati u utakmicama Zmajeva koje nam dolaze.
djaba 
kad
nemremo gledat bez
posrednika tj kablovskog operatera

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
FaraonTM
-
Kontakt:
dr.van nostrand je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:... BHT je kupovinom tv. prava preuzeo tu obavezu, pa će gledatelji naše državne televizije uistinu uživati u utakmicama Zmajeva koje nam dolaze.
djaba 
kad
nemremo gledat bez

Pa moraš imati nekog operatera osim ako i ti riblju ne koristiš

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
FliX
-
Kontakt:
FaraonTM je napisao/la:dr.van nostrand je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:... BHT je kupovinom tv. prava preuzeo tu obavezu, pa će gledatelji naše državne televizije uistinu uživati u utakmicama Zmajeva koje nam dolaze.
djaba 
kad
nemremo gledat bez

Pa moraš imati nekog operatera osim ako i ti riblju ne koristiš

Kad pretplatu naplacuju ne pitaju ni za kakve operatere i posrednike, vec direktno. Kad treba usluga onda trejau posrednici...
-
JoseMourinho
-
Kontakt:
Postao/la JoseMourinho » 03 jun 2014, 02:24
FaraonTM je napisao/la:Ma ništa to meni nije jasno. Ni BHT HD ni HRT HD ni kako fatati jedno ni kako drugo.
Edit: Ja živim u centru Bosne i ne vjerujem da mogu hvatati preko riblje. Imam full HD TV sa DVB-T i DVB-C prijemnikom. Također imam Telemach i njihov D3 digitalni reciver.
I mogu li sada gledati HRT HD ili BHT HD ikako osim satelitske.. ?
ti se nesikiraj ti imat i TV i resiver odgovarajući, čekaj samo da krene bht HD sa emitovanjem

-
krmak
-
Kontakt:
Lillard je napisao/la:Nasao sam danas HRT HD. Međutim, kad je utakmica u toku, ili bilo kakve snimke utakmica (nogometnih) slika mi je umanjena. Ne znam jel to tako mora bit ili koji format mora biti kad je HD u pitanju?
preko cega si? Daj nam malo detaljnije
-
blend
-
Kontakt:
sta vi sad kazete, sto ste kraj granice bukvalno sa ribljom kosti hvatate hrv kanale i hrt hd na dvb-t ??
-
FaraonTM
-
Kontakt:
JoseMourinho je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:Ma ništa to meni nije jasno. Ni BHT HD ni HRT HD ni kako fatati jedno ni kako drugo.
Edit: Ja živim u centru Bosne i ne vjerujem da mogu hvatati preko riblje. Imam full HD TV sa DVB-T i DVB-C prijemnikom. Također imam Telemach i njihov D3 digitalni reciver.
I mogu li sada gledati HRT HD ili BHT HD ikako osim satelitske.. ?
ti se nesikiraj ti imat i TV i resiver odgovarajući, čekaj samo da krene bht HD sa emitovanjem

To mi je drago čuti.
@FliX
Mislim da te ne kontam. Moraš imati nekog posrednika tj. kablovskog operatera pa sad bio to Moja TV, Telemach, Logosoft ili neki lokalni operater koji radi na nivou tvog grada.
A ako imaš HD TV sa ovim DVB-T prijemnikom i nekog operatera gledat ćeš BHT HD sigurno, evo sad je @Mourinho napisao.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
lisander
-
Kontakt:
Sto se mene tice nek je sam u boji i nek Marjan ne prenosi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.